×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Διαστολείς ουρήθρας

Είδη 65 εώς 96 από 106 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Αυτό το σετ ήχου ουρήθρας είναι πολύ κατάλληλο για παιχνίδι ουρήθρας. Οι ήχοι από ανοξείδωτο χάλυβα εισχωρούν εύκολα και ομαλά στην ουρήθρα, το τέντωμα θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Ανακαλύψτε τις έντονες απολαύσεις του παιχνιδιού με την ουρήθρα! Η ουρήθρα έχει την υψηλότερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων σε ολόκληρο το σώμα σας.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Απόλαυση ουρήθρας ειδικά για γυναίκες!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Οι διαστολείς Hegar από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχουν την επιλογή διαστολέων διπλού άκρου σε βήματα ακόμη χιλιοστού από 4 έως 17 για μεγαλύτερο εύρος διαμέτρου σε ολόκληρο το σετ.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boneyard Piss Holer Black

    Το Vibrating Sounds είναι ένα κιτ ήχου για τον αρχάριο έως τον προχωρημένο ενθουσιώδη. Το κιτ περιλαμβάνει τρεις ράβδους σιλικόνης σε βαθμονομημένα μήκη και πάχη. Οι εύκαμπτοι ήχοι με χάντρες λυγίζουν με το σώμα, για να διευκολύνουν το να πάτε πιο βαθιά και να χτυπήσετε τον προστάτη σας. Ο σχεδιασμός με χάντρες επιτρέπει στο λιπαντικό να παραμένει ανάμεσα στα σφαιρίδια καθώς τα εισάγετε, για να διευκολύνει την ολίσθηση χωρίς να επαναλιπαίνει τόσο συχνά.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    ΩΧ! Παρουσιάζει μια νέα σειρά παιχνιδιών για εξερευνητές ουρήθρας! Εάν ο ήχος της ουρήθρας είναι το κακό σας, τότε αφήστε αυτούς τους ομαλούς ανιχνευτές να προσφέρουν την απόλυτη απόλαυση! Η ουρήθρα είναι επενδεδυμένη με υπερευαίσθητες νευρικές απολήξεις, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστες όταν διεγείρονται. Επιπλέον, το εν τω βάθει παιχνίδι της ουρήθρας είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε απευθείας μασάζ στον προστάτη.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Πολλές επιλογές σε αυτό το σετ διαστολέα 15 διαφορετικών μεγεθών για γυναίκες και άλλους σκοπούς. Συσκευασμένο σε μια πρακτική και όμορφη μαύρη δερμάτινη θήκη αποθήκευσης.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Αυτός ο δονούμενος ήχος της ουρήθρας έχει εκπληκτικές δυνατότητες.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Αυτό το σετ ήχου ουρήθρας σιλικόνης με σπείρωμα από την Kiotos X είναι τέλειο εάν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας. Ειδικά σχεδιασμένοι ουρηθρικοί ήχοι για το πέος σας. Ο ήχος της ουρήθρας είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια παράξενη αλλά αναμφισβήτητα ικανοποιητική πράξη, γι' αυτό και οι ήχοι της ουρήθρας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς από ποτέ.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Αυτό το ραβδί πέους διεγείρει τα πολλά νεύρα στην ουρήθρα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Απαιτείται 1 x μπαταρία AAA (δεν περιλαμβάνεται) Τα προϊόντα Kiotos Steel είναι κατασκευασμένα από 100% ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων χάλυβα που διατίθενται σήμερα. Ο καθαρισμός των παιχνιδιών σας είναι εύκολος με το Kiotos Toycleaner.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Το Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe είναι ένας κορυφαίος δονητής φτιαγμένος για όσους χρειάζονται αυτή την επιπλέον ώθηση. Είναι δυνατό, έντονο και πηγαίνει τόσο βαθιά όσο το χρειάζεστε. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς χρήστες και μπορεί να φτάσει σε όλα τα σωστά σημεία και να προσφέρει έντονη διέγερση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Όταν ο Proper Finn κάνει το εξαφανιζόμενο κόλπο του, θα είστε οι πρώτοι που θα το παρατηρήσετε. Με το ζωηρό και ελαφρύ σώμα του, ο διαστολέας της ουρήθρας μεταφέρει όλο το φάσμα των αισθήσεων της ηλεκτροδιέγερσης σε συναρπαστικά ασυνήθιστα μέρη. Οι απαλά στρογγυλεμένες άκρες του και η απρόσκοπτη ομαλή μετάβαση μεταξύ των πόλων όχι μόνο του χαρίζουν μια κομψή εμφάνιση, αλλά και το καθιστούν εύκολη την εισαγωγή του στην ουρήθρα - με λίγη εξάσκηση (και λιπαντικό).

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Αυτός ο ήχος σιλικόνης πλάτους 10 mm από την Kiotos X είναι τέλειος εάν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας. Ειδικά σχεδιασμένοι ουρηθρικοί ήχοι για το πέος σας. Ο ήχος της ουρήθρας είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια παράξενη αλλά αναμφισβήτητα ικανοποιητική πράξη, γι' αυτό και οι ήχοι της ουρήθρας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς από ποτέ.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Οι δονούμενοι ήχοι ουρήθρας Mister B είναι ένας διασκεδαστικός και kinky τρόπος για να απογειώσετε το ηχητικό σας παιχνίδι. Με αυτό το premium δονούμενο ραβδί, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τις δελεαστικές αισθήσεις που πάντα θέλατε μέσα από το πουλί σας. Η διάμετρος 6 χιλιοστών σε αυτό δεν είναι ο μικρότερος ήχος που μπορείτε να χωρέσετε εκεί, αλλά είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι για αρχάριους από αυτήν την εκπληκτική σειρά δονούμενων ήχων!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ο δονητής Mister B Vibrating Sounds Beaded είναι ένας κορυφαίος δονητής φτιαγμένος για όσους χρειάζονται αυτή την επιπλέον ώθηση, καθώς και ribber για την ευχαρίστησή σας. Είναι δυνατό, έντονο και πηγαίνει βαθιά. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς χρήστες και παρέχει έντονη διέγερση με το σχήμα του με χάντρες, ραβδώνοντάς σας κατά μήκος της διαδρομής του προς τα μέσα. Το στρογγυλεμένο άκρο το καθιστά εύκολο στην εισαγωγή και ευχάριστο στη διείσδυση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Αυτό το ραβδί πέους διεγείρει τα πολλά νεύρα στην ουρήθρα. Αυτό το ραβδί πέους διεγείρει τα πολλά νεύρα στην ουρήθρα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Van Buren Urethral Sounds Set Large

    Ψάχνετε για κάτι μοναδικό και θέλετε κάτι διαφορετικό από τους κανονικούς διαστολείς; Τότε αυτό το εξαιρετικά παχύ σετ διαστολέα Van Buren από την Kiotos είναι πραγματικά κάτι για εσάς!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Δονούμενος ανοξείδωτος χάλυβας Kiotos. Αυτό το όμορφο σπαθί Σαμουράι έχει ένα ομαλό γυαλισμένο φινίρισμα, έναν δονητή από χάλυβα που θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη. Κατασκευασμένο από 100% ανοξείδωτο χάλυβα και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hidden Desire Extreme Ribbed Penis Dilator Set 2 pcs Black

    Το Extreme by Hidden Desire προσφέρει μια μοναδική συλλογή εξαρτημάτων πέους, ειδικά κατασκευασμένα για όσους τολμούν να ξεπεράσουν τα όρια της απόλαυσης. Οι διαστολείς πέους με νευρώσεις έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν επιπλέον διέγερση με κάθε πλευρά που γλιστράει στην ουρήθρα σας.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Dilator 6mm

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. Ο ήχος είναι συναρπαστικός, γιατί είναι αρκετά άγνωστος, διαφορετικός, ριψοκίνδυνος και μη παραδοσιακός.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Ιδανικό για αρχάριους και ειδικούς!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Κατασκευασμένοι από την ιδιόκτητη αγώγιμη σιλικόνη μας, αυτοί οι εύκαμπτοι ήχοι σιλικόνης έχουν τελειοποιηθεί για να προσφέρουν την πιο απολαυστική ηλεκτρική αίσθηση από ένα τόσο μικρό αξεσουάρ.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Αυτός ο ήχος σιλικόνης πλάτους 9 mm από την Kiotos X είναι τέλειος εάν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας. Ειδικά σχεδιασμένοι ουρηθρικοί ήχοι για το πέος σας. Ο ήχος της ουρήθρας είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια παράξενη αλλά αναμφισβήτητα ικανοποιητική πράξη, γι' αυτό και οι ήχοι της ουρήθρας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς από ποτέ.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Αυτός ο ήχος σιλικόνης πλάτους 12 mm από το Kiotos X είναι τέλειος εάν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας. Ειδικά σχεδιασμένοι ουρηθρικοί ήχοι για το πέος σας. Ο ήχος της ουρήθρας είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια παράξενη αλλά αναμφισβήτητα ικανοποιητική πράξη, γι' αυτό και οι ήχοι της ουρήθρας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς από ποτέ.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Δονούμενος στριμμένος ήχος

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Αν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας και ζείτε για την απερίγραπτη ικανοποίηση του οργασμού εξαιτίας αυτού, τότε εδώ είναι ο ήχος σιλικόνης Vivianna, αυτό είναι το κατάλληλο σεξουαλικό παιχνίδι για εσάς και ειδικά για το κόκορα σας.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. Τραβήξτε έξω ή αφήστε μέσα με έναν εύκολο δακτύλιο Ο. Μακριά και ραβδωτά δεν θα σημαίνει ποτέ το ίδιο. Ο ήχος είναι συναρπαστικός, γιατί είναι αρκετά άγνωστος, διαφορετικός, ριψοκίνδυνος και μη παραδοσιακός. Η ουρήθρα διέρχεται από ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές στο κεφάλι του πέους και στο σημείο G. Ο ήχος διεγείρει αυτά τα νεύρα άμεσα, προσφέροντας μεγάλη σεξουαλική παρόρμηση για όσους τολμούν. Θυμηθείτε: επιθεωρήστε / πλύνετε / απολυμάνετε / αποστειρώστε. Παίξτε με ασφάλεια!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Αυτό το ραβδί πέους διεγείρει τα πολλά νεύρα στην ουρήθρα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU617

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. Το παχύ και ζουμερό θα έχει ένα εντελώς νέο νόημα μετά τη χρήση αυτού του γευστικού αντίστοιχου. Ο ήχος είναι συναρπαστικός, επειδή είναι αρκετά άγνωστος, διαφορετικός, επικίνδυνος και μη παραδοσιακός.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Μερικές φορές τα πιο τρομακτικά σεξουαλικά παιχνίδια είναι και τα πιο ευχάριστα! Κατασκευάσαμε τους μονοπολικούς Ηλεκτροουρηθρικούς ήχους μας από ανοξείδωτο ατσάλι 316 με εντελώς τέλειο φινίρισμα για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με μήκος 5,1 ίντσες, είναι ένας ιδανικός διαστολέας της ουρήθρας για αρχάριους.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU616

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. Οι πολλαπλές κορυφογραμμές σε ανησυχητικό μεγάλο μέγεθος θα σας αφήσουν να ουρλιάζετε απόλαυση!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Dilator

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. Τραβήξτε έξω ή αφήστε το, αυτό είναι για φυλάξεις. Μακριά και ραβδωτά δεν θα σημαίνει ποτέ το ίδιο.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση

Είδη 65 εώς 96 από 106 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.