×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Διαστολείς ουρήθρας

Είδη 97 εώς 106 από 106 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Κατασκευασμένοι την ιδιόκτητη αγωγή σιλικόνη μας, οι εύκαμπτοι ήχοι σιλικόνης έχουν τελειοποιηθεί για να προσφέρουν την πιο απολαυστική ενέργεια από αυτά που έχουν τόσο μικρό αξεσουάρ.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU615

    Το ισχυρό μέταλλο δίνει σε αυτόν τον ήχο μια σκληρή εμφάνιση και διευκολύνει την εισαγωγή του στην ουρήθρα. . Σαν μαχαίρι στην καρδιά, αυτός ο διαστολέας θα σας αφήσει να ζητιανεύετε!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Δονούμενος Utheral Pin με μπάλες. Συνολικό μήκος - 165 mm. Μήκος βύσματος - 80 mm. Μπάλες με διάμετρο 8mm. Ο ακροδέκτης λειτουργεί σε μια τριπλή μπαταρία AAA, κλείνοντας την επάνω κεφαλή, μπορείτε να βάλετε τις μπαταρίες μέσα σε αυτήν, γυρνώντας την κεφαλή πίσω σε αυτήν, η ακίδα δονείται αμέσως, γυρνώντας την κεφαλή ελαφρώς χαλαρότερη, παρά σταματά τη δόνηση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Invasion Silicone Urethral Sound Trainer Set Blue

    Κατασκευασμένοι από εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις και μη πορώδη σιλικόνη, αυτοί οι ήχοι της ουρήθρας αποστειρώνονται εύκολα και είναι ασφαλείς για το σώμα για μια ολοκαίνουργια ηχητική εμπειρία. Αυτές οι εύκαμπτες ράβδοι λυγίζουν με το σώμα, γλιστρώντας κάτω από τον άξονά σας για αυτή τη μοναδική αίσθηση που λαχταράτε.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Steel Dilators Set 3pcs

    Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της τριάδας διαστολέων σε διαφορετικά μεγέθη: 3 ελαφρώς καμπυλωτοί διαστολείς με απρόσκοπτα φινιρισμένο άκρο. Κάθε διαστολέας έχει μήκος περίπου 16,5 cm και Ø 7, 10 και 12 mm. Ασημί χρώμα. Υλικό: μέταλλο κατασκευασμένο από κράμα ψευδάργυρου χωρίς σκουριά.

    37,90 €

    26,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 8mm

    Το Dip Stick Ribbed από την ποιοτική μάρκα Steel Power Tools είναι ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή η συμπαγής καρφίτσα διαθέτει μια έντονη ραβδωτή επιφάνεια που κεντρίζει τις αισθήσεις σας με την έντονη διέγερσή της. Το Dip Stick Ribbed είναι ασφαλές για το σώμα, κατασκευασμένο για ευχαρίστηση και κατασκευασμένο για να διαρκεί. Εξερευνήστε τη δυσκολότερη πλευρά σας με τα Steel Power Tools!

    30,90 €

    17,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel

    Παρουσιάζουμε το Dipstick Special Twist Stainless Steel, ένα μοναδικά κατασκευασμένο εργαλείο ευχαρίστησης σχεδιασμένο για όσους εκτιμούν την τέχνη του αισθησιασμού. Με δυνατότητα εισαγωγής που κυμαίνεται από 7 mm έως 11 mm, αυτό το θαύμα από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει ένα ομαλό σχήμα βίδας περιστροφής, παρέχοντας μια απολαυστική εμπειρία για τον απαιτητικό χρήστη.

    37,90 €

    26,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug with Beaded Tip Urethral Sounding Black

    ΩΧ! Παρουσιάζει μια νέα σειρά παιχνιδιών για εξερευνητές ουρήθρας! Εάν ο ήχος της ουρήθρας είναι το κακό σας, τότε αφήστε αυτούς τους ομαλούς ανιχνευτές να προσφέρουν την απόλυτη απόλαυση! Η ουρήθρα είναι επενδεδυμένη με υπερευαίσθητες νευρικές απολήξεις, οι οποίες μπορούν να είναι πολύ ευχάριστες όταν διεγείρονται. Επιπλέον, το εν τω βάθει παιχνίδι της ουρήθρας είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε απευθείας μασάζ στον προστάτη.

    45,90 €

    22,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Ouch! Urethral Sounding Silicone Dilator Set

    Αισθάνεστε ριψοκίνδυνοι και έτοιμοι να δοκιμάσετε μια εντελώς νέα αίσθηση; Το Urethral Sounding θα σας οδηγήσει σε μια συναρπαστική και νόστιμη νέα εμπειρία. Κατασκευασμένο από ασφαλή για το σώμα και μαλακή σιλικόνη, αυτό το βύσμα ουρήθρας θα διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει στο σώμα στο οποίο χρησιμοποιείται.

    57,90 €

    20,90 €

    Εκτός αποθέματος

    Έκπτωση
  • Sinner Gear Solid Metal Ribbed Dilator 040 8mm

    Πολυτελής διαστολέας από ανοξείδωτο χάλυβα.

    30,90 €

    18,90 €

    Εκτός αποθέματος

Είδη 97 εώς 106 από 106 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.