×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Σφιγκτήρες θηλής

Είδη 33 εώς 64 από 201 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Modern Zinc Alloy Nipple Clamps with Rope Set 5pcs

    Σας παρουσιάζουμε το μοντέρνο σετ θηλής 5x από κράμα ψευδαργύρου με σχοινί 1 μέτρου, μια μαγευτική προσθήκη στη οικεία συλλογή σας. Προσεκτικά σχεδιασμένο για στυλ και τόνωση, αυτό το σετ προσφέρει μια συναρπαστική αισθητηριακή εμπειρία.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Κάντε τις θηλές και τον κόλπο σας να μυρίζουν από χαρά με αυτούς τους δονούμενους σφιγκτήρες αυγών και θηλής. Πλήρως ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σε κάθε σχήμα και μέγεθος θηλές για να εξασφαλίσει μέγιστη άνεση. Διαθέτει 7 λειτουργίες δόνησης, 1 λειτουργία και 3 επίπεδα έντασης ηλεκτρικής διέγερσης

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Βυθιστείτε στην ευδαιμονία της θηλής με αυτά τα διαφανή κορόιδα θηλής! Αυτά τα έμβολα αυξάνουν την ευαισθησία και το μέγεθος της θηλής, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τα υπέροχα μούδια σας. Ο απλός σχεδιασμός και τα κορυφαία υλικά δημιουργούν ένα αξιόπιστο παιχνίδι με θηλή στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε όταν η διάθεση σας χτυπάει. Αυτό το σετ εμβόλου μικρότερου μεγέθους είναι τέλειο για όσους έχουν θηλές στη μικρότερη πλευρά με διάμετρο ανοίγματος 1,2 ίντσες και βάθος εισαγωγής 1 ίντσα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Σας παρουσιάζουμε τους σφιγκτήρες ελατηρίων θηλής σε σχήμα καρδιάς, μια γοητευτική προσθήκη στη συλλογή οικείων προϊόντων σας. Αυτοί οι σφιγκτήρες έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική πινελιά στις αισθησιακές σας εμπειρίες.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Freed All Sensation Nipple And Clitoral Chain

    Δείξτε και αισθανθείτε θεϊκή με την απόλυτη ερωτική δήλωση μόδας που είναι αυτή η όμορφη αλυσίδα θηλής και κλειτορίδας. Ανακαλύψτε τη συγκίνηση της αίσθησης που καταλαμβάνει μια γλυκιά θέση μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου και απολαύστε ένα νέο επίπεδο αισθητηριακού παιχνιδιού και ενθουσιασμού.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Αυτό το σετ από δύο εξαιρετικά μαγνητισμένες σφαίρες μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά αυτές οι έντονες μπάλες ασκούν κάποια σοβαρή πίεση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Αυτό το 2-σε-1 BDSM ball-gag θα κάνει τον σύντροφό σας να συμπεριφέρεται σαν ο καλύτερος υποτακτικός που λαχταράτε. Γεμίστε το στόμα τους με το μαλακό φίμωμα της μπάλας σιλικόνης, αφαιρώντας τους την ικανότητα να μιλάνε και αφήνοντάς τους να αισθάνονται αβοήθητα καυλιάρηδες.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    Η κλειτορίδα διαθέτει περισσότερες από 8.000 νευρικές απολήξεις, αλλά ξέρατε ότι οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στα πλάγια;

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Αυτές οι βεντούζες θηλής από το Mister B έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα από τις κλασικές βεντούζες θηλών μας, τόσο ιδανικές για παιχνίδι με μεγαλύτερες ή τρυπημένες θηλές.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Βελτιώστε τις εμπειρίες μετά το σκοτάδι και ανακαλύψτε την ένταση που τονώνει τη διέγερση μιας μικρής λεπτής αναρρόφησης με το Nothing but Sensation, ένα σετ 2 teasers για τις θηλές.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Αυτά τα Super Nipple Suckers είναι κατασκευασμένα από καθαρή σιλικόνη και έχουν ισχυρή αναρρόφηση. Απλώς πιέστε τα και σπρώξτε λίγο αέρα προς τα έξω. Όσο περισσότερος αέρας ωθείται προς τα έξω τόσο ισχυρότεροι είναι. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε το συνεχές τράβηγμα στις μύτες σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy Crystal Nipple Clamps

    Κάντε τις θηλές σας να χαρίζουν ευχαρίστηση με αυτούς τους κρυστάλλινους σφιγκτήρες θηλής σε στυλ αρχαρίου. Φτιαγμένοι με ανθεκτικά μεταλλικά κλιπ και καλυμμένοι με μαλακές λαστιχένιες επενδύσεις, αυτοί οι σφιγκτήρες είναι ιδανικοί τόσο για αρχάριους όσο και για λάτρεις του φετίχ. Η πίεση που ασκείτε στη θηλή ρυθμίζεται περιστρέφοντας τη βίδα, ενώ τα κρεμαστά κρύσταλλα προσθέτουν μια νότα κομψότητας και στυλ!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Tweezers with Pearls Gold

    Οι θηλές είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του στήθους. Λόγω των πολλών νευρικών απολήξεων στις θηλές, είναι χωρίς αμφιβολία μια σημαντική ερωτογενής ζώνη. Δώστε στις θηλές σας την προσοχή που τους αξίζει με τα κομψά, σέξι και στιλάτα τσιμπιδάκια TABOOM με Πέρλες. Ιδανικό για αρχάριους, ο εύκολα ρυθμιζόμενος δακτύλιος επιτρέπει στους λάτρεις να πειραματίζονται με διαφορετικά επίπεδα.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Προσαρτημένοι σε μία μόνο αλυσίδα, μόλις τοποθετηθούν αυτοί οι σφιγκτήρες τύπου bullnose στις θηλές του παιχνιδιού σας, μπορείτε να ελέγξετε πόση ευχαρίστηση ή πόνο τους αξίζει.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Το πιπίλισμα και οι κραδασμοί, αυτό σημαίνει περισσότερος ενθουσιασμός και περισσότερη ευχαρίστηση για όποιον αγαπά την αίσθηση των σκληρών θηλών! Τα μαλακά κορόιδα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και θα ρουφήξουν σταθερά τις θηλές πιέζοντας απλά τη λάμπα αναρρόφησης. Προσθέστε κραδασμούς σε αυτό με ένα απλό πάτημα του κουμπιού στη σφαίρα δόνησης μίας ταχύτητας και απολαύστε τις συγκλονιστικές αισθήσεις.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Είτε είστε ένας από εκείνους τους τυχερούς ανθρώπους που μπορούν να κορυφωθούν μόνο από τη διέγερση της θηλής, είτε είστε κάποιος που εξακολουθεί να ανακαλύπτει όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού με τις θηλές.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Το Silicone Nipple Suckers είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού, με μια απαλή αίσθηση αναρρόφησης με τράβηγμα και έλξη. Κατασκευασμένα από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, τα κορόιδα έχουν εύχρηστο σχεδιασμό και είναι ιδανικά για σόλο παιχνίδι ή για χρήση με συνεργάτη.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    Τα μπαστούνια θηλής είναι περίπου. Έχει μήκος 12,5 cm και μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα με κρίκους ρύθμισης! Μπορούν να προσαρμοστούν ξεχωριστά σε οποιοδήποτε μέγεθος θηλής και είναι κατάλληλα για τα πάντα, από απαλό τσίμπημα έως εξαιρετικά σκληρή απόλαυση!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sextreme Nipple Chain

    Δύο μαύροι, στρογγυλοί βιδωτές σφιγκτήρες θηλής στερεωμένοι σε ελαφριά μεταλλική αλυσίδα 33 cm. Η πίεση του σφιγκτήρα ρυθμίζεται μεμονωμένα με βίδα.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Εξερευνήστε νέα όρια με αυτούς τους συναρπαστικούς σφιγκτήρες θηλής και το δαχτυλίδι φίμωσης! Το gag έχει διάμετρο 5 cm και είναι κατασκευασμένο από άνετη σιλικόνη. Το κεφαλόδεσμο είναι ρυθμιζόμενο έως και 57 cm για τέλεια εφαρμογή. Με τη βίδα στους σφιγκτήρες της θηλής, μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση στις θηλές σας, επιτρέποντάς σας να προσδιορίσετε τα δικά σας όρια. Η αλυσίδα έχει μήκος 50 cm.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Η απαλή αίσθηση γίνεται τρέμουλο στο σώμα με το Sweet Torture, ένα σετ δονούμενων θηλής με σφαίρες.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Με την επιμέλεια της EL James, η συλλογή κομψών, υψηλής ποιότητας παιχνιδιών, αξεσουάρ και βασικών ειδών είναι όλα δικά σας για να εξερευνήσετε για τις δικές σας έντονες, οικεία και συναρπαστικές εμπειρίες στην κρεβατοκάμαρα και όχι μόνο.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Κάντε τις θηλές σας να δονούνται με αυτούς τους σφιγκτήρες δονητή. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα μεγέθη θηλής και η απαλή τους κάλυψη εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Διαθέτει 7 λειτουργίες δόνησης και 3 επίπεδα έντασης για διέγερση ηλεκτροσόκ.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Οι θηλές είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του στήθους. Λόγω των πολλών νευρικών απολήξεων στις θηλές, είναι χωρίς αμφιβολία μια σημαντική ερωτογενής ζώνη. Δώστε στις θηλές σας την προσοχή που τους αξίζει με τους κομψούς, σέξι και κομψούς ρυθμιζόμενους δονητικούς σφιγκτήρες TABOOM. Ιδανικό για αρχάριους, ο εύκολα ρυθμιζόμενος δακτύλιος επιτρέπει στους λάτρεις να πειραματίζονται με διαφορετικά επίπεδα έντασης. Ενεργοποιήστε τη σφαίρα πολλαπλών ταχυτήτων για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση! Το κουμπί προσφέρει 10 μοτίβα παλμών και κραδασμών, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω ενός χειριστηρίου με ένα κουμπί.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Απολαύστε συναρπαστική διέγερση θηλής με αυτόν τον διεγέρτη θηλής με βίδες. Είναι ένα όμορφα φινιρισμένο στρογγυλό σεξ παιχνίδι που δίνει μεγάλη ευχαρίστηση.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Οι θηλές είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του στήθους. Λόγω των πολλών νευρικών απολήξεων στις θηλές, είναι χωρίς αμφιβολία μια σημαντική ερωτογενής ζώνη. Δώστε στις θηλές σας την προσοχή που τους αξίζει με τα κομψά, σέξι και κομψά τσιμπιδάκια TABOOM Jewel. Ιδανικό για αρχάριους, ο εύκολα ρυθμιζόμενος δακτύλιος επιτρέπει στους λάτρεις να πειραματίζονται με διαφορετικά επίπεδα έντασης.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Το Master Series Monarch Noir Nipple Vice είναι ένα μαύρο φινίρισμα προϊόν σφιγκτήρα θηλής που διατίθεται σε ζευγάρια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Ανεβάστε την ένταση και δώστε ζωή στις βαθύτερες φαντασιώσεις σας. Οι δερμάτινοι ιμάντες PU τυλίγονται γύρω από τους μηρούς σας, σφίγγουν τα χείλη σας και τα απλώνουν ευρέως! Ιδανικοί για παιχνίδι ταπείνωσης και BDSM κρεβατοκάμαρας, αυτοί οι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί για να βάζουν τα πιο ευαίσθητα μέρη του αγαπημένου σας σε πλήρη οθόνη για την απόλυτη απόλαυσή σας.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Φουσκώστε τις θηλές και τη θηλή σας από αυτά τα τεράστια κορόιδα! Ένα πολύ ευρύ άνοιγμα επιτρέπει την αναρρόφηση μιας πολύ μεγάλης περιοχής. Ο μοναδικός σχεδιασμός εύκολης ώθησης δημιουργεί ένα ισχυρό κενό που κολλάει σφιχτά στη σάρκα σας. Καθώς αυξάνεται η ροή του αίματος στις θηλές, θα γίνονται πιο ευαίσθητες, κάνοντας το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Οι θηλές είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του στήθους. Λόγω των πολλών νευρικών απολήξεων στις θηλές, είναι χωρίς αμφιβολία μια σημαντική ερωτογενής ζώνη. Αναβαθμίστε τη συλλογή με σφιγκτήρες θηλής με ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες TABOOM Heavy Duty! Αυτοί οι σφιγκτήρες είναι τέλειοι για όσους θέλουν να απογειώσουν το παιχνίδι με τη θηλή τους. Λάβετε υπόψη ότι το twist-to-close μπορεί να είναι πολύ σφιχτό για αρχάριους.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Αυτό το σετ κορδονιών θηλής είναι φτιαγμένο ειδικά για να κάνει τις θηλές σας να φαίνονται και να αισθάνονται εξαιρετικά σκληρές! Αυτή η ισχυρή αντλία προσκολλάται στο στήθος σας για να μην την αφήσετε ποτέ ξανά, ή τουλάχιστον όχι πολύ σύντομα. Είναι να λειτουργήσουν με τον βολικό περιστροφικό κωδικοποιητή και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος θέλετε.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539414 Blue

    Γλυκόπικρα κοσμήματα θηλής χωρίς τρύπημα!

    80,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 201 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.