×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ζώνες αγνότητας

Είδη 129 εώς 160 από 237 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Εάν τα μεγέθη Mini και Micro είναι πολύ μεγάλα, το Clitty είναι το τέλειο κλούβι για εσάς! Το Clitty είναι το μικρότερο κλουβί από το The Vice, ακόμη μικρότερο από το Micro, γεγονός που το καθιστά το τέλειο κλούβι για τους λάτρεις της αγνότητας που θέλουν το μικρότερο δυνατό κλούβι. Το μικροσκοπικό κλούβι θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άρνησης, αρνούμενη την ικανότητα ακόμη και να «φουσκώσει» μέσα στο κλούβι.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    Το BRUTUS Cock Cage είναι ένα ανδρικό κλουβί αγνότητας κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυανθρακικό. Μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο προσωπικό σας μέγεθος και επομένως είναι πολύ κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Ο Κάτοχος του Κλειδιού αποφασίζει - τολμάς να παραδώσεις το κλειδί;

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    Το BRUTUS Airmesh Cage είναι ένα ιδανικό κλουβί αγνότητας για μακροχρόνια χρήση. Επειδή αυτό το κλουβί Airmesh είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ πλαστικό και έχει μικρές οπές εξαερισμού, είναι τόσο άνετο που δεν παρατηρείτε ότι είστε κλειδωμένοι.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Αυτό το κλουβί αγνότητας είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, χωρίς επιχρωμίωση και επινικέλιο, μόνο γυαλισμένο στο χέρι. Αυτή είναι η πραγματική εργασία bdsm για προχωρημένους σκλάβους. Βάζοντας το πέος στο κλουβί έχει διάμετρο 35 mm. Η χειροπέδα που είναι προσαρτημένη σε αυτό μπορεί να ρυθμιστεί από 50 mm έως 70 mm. Οι βίδες με αρκετά αμβλεία σημεία μπορούν να βιδωθούν όταν το πέος στο σύνολό του προεξέχει. Μην τολμήσεις να πάρεις μπέρδεμα

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    Η συλλογή P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Αυτό το κλουβί αγνότητας είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία προσφέρει άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλουβί αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Σλιπ από γνήσιο δέρμα σέλας Rimba BondagePlay με 2 λουκέτα. Η ζώνη έχει μια τρύπα για να περάσει το πέος. Αυτά τα σλιπ ρυθμίζονται και στις δύο πλευρές σε 7 θέσεις από 78 έως 115 cm.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Βάλτε τον αγαπημένο σας σε lockdown με το Hardcore Silicone Cock Blocker! Στερεώστε την κλειδαριά, κρύψτε το κλειδί και βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας κρατά το καβλί του εκεί που του ανήκει! Αυτό το κλουβί αγνότητας υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη Elite που είναι ασφαλής για το σώμα μας, χωρίς φθαλικές ενώσεις και έχει σχεδιαστεί για άνετη μακροχρόνια χρήση. Η συσκευή αγνότητας είναι ελαφριά, εύκαμπτη και αναπνέει, αλλά μόλις εφαρμοστεί η κλειδαριά, το θέμα σας δεν μπορεί να γίνει σκληρό όσο διεγερμένο κι αν είναι!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και ο οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος! Τα δαχτυλίδια έχουν άνετη εφαρμογή και είναι απολύτως ασφαλή. Μια μεταλλική κλειδαριά ή κλειδαριά με περιτύλιγμα μπορεί εύκολα να κλείσει το κλουβί. Οι συμπεριλαμβανόμενες κλειδαριές περιτυλίγματος εγγυώνται ότι δεν θα ενεργοποιούν τον συναγερμό ανιχνευτών μετάλλων σε πάρτι, φεστιβάλ ή ακόμα και αεροδρόμια! Καθώς η υγιεινή είναι πολύ σημαντική όταν φοράτε ένα κλουβί, η ανώτερη σειρά Man|Cage είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία αεραγωγών και ένα άνοιγμα ούρησης. Το κλουβί καθιστά αδύνατη τη στύση, αλλά θα είναι, μετά την απελευθέρωση, εξαιρετικά έντονο, ακριβώς όπως ο απελευθερωτικός οργασμός που ακολουθεί! Το Man|Cage Chastity Cage δίνει στον κάτοχο του κλειδιού τη βέλτιστη δύναμη έναντι της σεξουαλικής ικανοποίησης!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Ποιοτικό κλουβί στο πέος με σέξι εμφάνιση! Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και στη συσκευασία του θα βρεις τα πάντα για να φυλακίσεις ένα τόσο ανυπάκουο πουλί. Δεν παράγει φυσιολογικές ανάγκες και μακροχρόνια φθορά. Τραγουδήστε το Ptice σας γλυκά και βάλτε το στο κλουβί!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    Η CELLMATE παρουσιάζει το FlexiSpike Chastity Cage: μια premium συσκευή ανδρικής αγνότητας που προσφέρει απόλυτο έλεγχο σε διακριτικό φιλικό σχεδιασμό προς το ντους.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Γεννητικά όργανα για τον βραχίονα Wooden Pillory Το Black Wooden Cock Ring Pillory είναι η πιο αποτελεσματική της μεσαιωνική απλότητα. Αυτός ο ταπεινός κλείνει γύρω από τον κόκορα, τις μπάλες και τους καρπούς μπροστά ή πίσω από το σώμα, καθιστώντας τον χρήστη εντελώς αβοήθητο και υπό τον έλεγχό σας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed BDSM Line Silver Padlock with Keys

    Μια σειρά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των πιο έντονων και σκοτεινών απολαύσεων, μπείτε στη Latetobed Bdsm Line και απολαύστε τη σεξουαλικότητά σας όσο ποτέ άλλοτε.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size L Black

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση. Το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος κάθε P-Cage επιτρέπει στον χρήστη να ουρήσει χωρίς να αφαιρέσει το κλούβι.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Ανεβάστε το BDSM-play σας στο επόμενο επίπεδο και κλειδώστε τα πράγματα! Είτε θέλετε να ελέγχετε είτε να είστε υπό έλεγχο, ο ManCage είναι εδώ για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Η εύκαμπτη κατασκευή σιλικόνης εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ τα στρατηγικά τοποθετημένα ανοίγματα προσφέρουν μια δελεαστική ματιά του τι βρίσκεται μέσα.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Standard Pink

    Η συσκευή Vice Chastity είναι η πρώτη και μοναδική αναπόφευκτη συσκευή αγνότητας στον κόσμο που δεν απαιτεί τρύπημα PA (Prince Albert). Προσφέρει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν είχε ξαναδεί σε άλλες συσκευές αγνότητας. Η ανάγλυφη σχεδίαση στις εσωτερικές γλωττίδες των αντι-έλξης είναι το κλειδί για τον ισχυρισμό του ότι είναι αναπόφευκτο. Όσο περισσότερο φοριέται η συσκευή, τόσο πιο ασφαλής γίνεται. Μετά από 2 μέρες συνεχούς φθοράς, γίνεται αναπόφευκτο!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Πλαστικό κόκκινο κλουβί Chastity με 3 κρίκους μεγέθους.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Οι μπάλες σε ένα ατσάλινο κλουβί πίσω από τα κάγκελα. Τι όμορφο θέαμα αλλά τι είναι ακόμα πιο όμορφο όταν είναι το όσχεο σου. Η έντονη αίσθηση του βάρους σχεδόν 500 γραμμαρίων που τραβάει το όσχεό σας.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Το CB-6000® είναι η πιο δημοφιλής συσκευή αγνότητας παγκοσμίως και είναι το κιτ για το οποίο το CB-X® αναγνωρίζεται πιο συχνά στην κοινότητα της αγνότητας. Το κιτ CB-6000® είναι το τέλειο ξεκίνημα για την προπόνηση αγνότητας ή θα μπορούσε να είναι το τέλειο κλουβί για την ανατομία σας. Συγκρατήστε τον εαυτό σας στο νούμερο 1 κλουβί κόκορα που απολαμβάνουν χιλιάδες χρήστες και οι συνεργάτες τους.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Αυτό το επιχρυσωμένο κλουβί αγνότητας που κλειδώνει είναι το τέλειο δώρο για τον ιδιαίτερο υποτακτικό ή εραστή σας. Κρατήστε τα κλειδωμένα, αλλά με εξαιρετική φροντίδα και στυλ υψηλής ποιότητας! Με επίστρωση χρυσού 18 καρατίων, αυτό το κλουβί από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επίσης ανθεκτικό, ισχυρό και μακράς διαρκείας.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Pink

    Το Vice Micro είναι το τέλειο κλούβι για όσους αναζητούν ένα ακόμα πιο μικρό κλούβι από το The Vice Mini. Το μικροσκοπικό κλούβι θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άρνησης, αρνούμενη την ικανότητα ακόμη και να «φουσκώσει» μέσα στο κλούβι.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Ποιοτικό κλούβι στο πέος με σέξι εμφάνιση! Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και στη συσκευασία του θα βρεις τα πάντα για να φυλακίσεις ένα τόσο ανυπάκουο πουλί. Δεν παράγει φυσιολογικές ανάγκες και μακροχρόνια φθορά. Τραγουδήστε το Ptice σας γλυκά και βάλτε το στο κλούβι!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Η εμπιστοσύνη είναι μεγάλη, αλλά ο έλεγχος είναι ακόμα καλύτερος!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Σωλήνας Chastity με Αφαιρούμενο Κάλυμμα - Ανοξείδωτο ατσάλι, με όπλιση 45μ

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Δερμάτινη πανοπλία Rimba Split σε δύο μεγέθη με αιχμηρά καρφιά εσωτερικά.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    Το CB-3000 in a Clear Finish είναι το πιο γλυκό μαρτύριο για τον ανδρισμό σας. Ενώ μπορείτε να δείτε το πέος σας, μόνο ο Δάσκαλος ή η Κυρία μπορεί να αποφασίσει να αγγίξει.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Μαύρες Πλαστικές Κλειδαριές - 10συσκευασία

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Locking Cock Ring

    Με αυτό το σετ κλειδαριάς κόκορας και δακτυλίου με μπίλια Locked Cock, καλείστε να είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για τη νύχτα καθώς και να κλειστείτε σε αιχμαλωσία! Με έναν ασφαλή μηχανισμό ασφάλισης ενσωματωμένο στη συσκευή, οι δακτύλιοι συγκρατούνται με ασφάλεια μεταξύ τους και ο άξονας και οι μπάλες σας παραμένουν περιορισμένα όσο η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Η συσκευή Curve® Male Chastity Device έχει σχεδιαστεί για τους μεγαλύτερους άνδρες. Το Curve® ενημερώθηκε πρόσφατα για να ενσωματώσει το μεγαλύτερο κλουβί του κλασικού μοντέλου Curve και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δακτυλίου του CB-6000. Το μεγαλύτερο πακέτο σας θα βρίσκεται στο σπίτι εδώ σε μια άνετη και ασφαλή συσκευή από την CB-X.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Κλείδωσε αυτόν τον άχρηστο πούτσο και μην τον αφήσεις έξω! Το Steel Black Brutal Chastity Cage είναι ένα κακόβουλο εργαλείο για να κλειδώσετε το καβλί σας. Είναι χοντρό και βαρύ μέταλλο και δεν αφήνει περιθώρια στο πουλί σας να σκληρύνει. Ονομάζεται έξυπνα brutal επειδή είναι μια σκληρή και βαριά συσκευή και δεν αφήνει τον άχρηστο κόκορα σας να βγει έξω. Ειδικά όταν είναι κλειδωμένο με το κλειδί, δεν υπάρχει έξοδος.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 237 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.