×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ζώνες αγνότητας

Είδη 97 εώς 128 από 237 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Το επόμενο βήμα στην αισθησιακή συγκράτηση από το CB-X®. Ο Mr. Stubb® είναι η πύλη σας για το lockdown που περιμένατε. Δώστε στον κάτοχο του κλειδιού σας ακόμα περισσότερο έλεγχο με αυτή τη νέα συσκευή που σας κρατά κλειδωμένους υπό αυστηρότερους περιορισμούς.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    Η CELLMATE παρουσιάζει το FlexiSpike Chastity Cage: μια premium συσκευή ανδρικής αγνότητας που προσφέρει απόλυτο έλεγχο σε διακριτικό φιλικό σχεδιασμό προς το ντους.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Το MEATLOCKER είναι ο μεγάλος, σκληροπυρηνικός εξοπλισμός αγνότητας Oxballs, τυλίγει τον πούτσο και την τσάντα σας με εξαιρετικά ελαστικό ελαστικό PLUS+SILICONE™, είναι η πρώτη μας συσκευή αγνότητας με πλήρες κάλυμμα—και είναι εύκολο να φορεθεί + άνετο για μακροχρόνια χρήση. Αυτό το πράγμα τεντώνεται για να ταιριάζει και σε πιάνει σαν γάντι. Έχει την αίσθηση της ζεστής σιλικόνης, τη δύναμη και το τέντωμα του TPR και την όψη ενός διπλού τρυπημένου πουλί.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Αν είστε λάτρης του σούπερ μαλακού κλουβιού Oxballs, COCKLOCK, θα λατρέψετε τις μπάλες κρέατος…είναι ένας εντελώς νέος τρόπος να βάλετε τα σκουπίδια σας στο lockdown. Τώρα διαθέσιμο @ Mister B. MEAT BALLS πιάνει πίσω από το κεφάλι του πρησμένου σας γουρούνι ενώ δημιουργεί μια αίσθηση τραβήγματος στα φουσκωμένα καρύδια σας… μοιάζει σαν ένα χέρι τυλιγμένο όμορφα και άνετο γύρω από τα σκουπίδια σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Αυτό το φορητό δαχτυλίδι τόνωσης, που ελέγχεται από εφαρμογή ή τηλεχειριστήριο, γιορτάζει τον δεσμό μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και τονίζει τη σημασία της περίεργης, περιπετειώδους οικειότητας. Φορέστε το Bond κάτω από τα ρούχα σας για να κάνετε κάθε στιγμή ευχάριστη και χρησιμοποιήστε το για να μεταφέρετε τα προκαταρκτικά σας παιχνίδια σε άλλο επίπεδο.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    Το BRUTUS Cyborg Cock Cage είναι ένα προσαρμοσμένο κλουβί αγνότητας κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο προσωπικό μέγεθος και είναι πολύ κατάλληλο για χρήση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Κάτοχος του Κλειδιού αποφασίζει - τολμάς να παραδίδει το κλειδί;

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Αυτό το αναπνεύσιμο, ελαφρύ πλαστικό κλουβί αγνότητας είναι τέλειο για τους λάτρεις της αγνότητας που θέλουν κάτι πιο άνετο από το heavy metal. Το πλαστικό είναι πιο επιεικής από τη βαριά αντίσταση του μετάλλου και είναι τέλειο για μακροχρόνια χρήση. Ο αναπνεύσιμος σχεδιασμός καθιστά εύκολο τον καθαρισμό και επιτρέπει στις ρωγμές να στεγνώνουν πλήρως μεταξύ των ντους, ώστε το κλουβί να είναι υγιεινό και ασφαλές στη χρήση.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Μια πολύ ωραία εκδοχή του κολπικού σφιγκτήρα. Πάρτε τον έλεγχο του κόλπου της συντρόφου σας και δώστε της την απόλυτη αίσθηση ότι είναι δικός σας. Δίνει επίσης στη γυναίκα ένα αίσθημα παράδοσης και αν κρατήσετε έναν δονητή πάνω του, δονείται ολόκληρος ο κόλπος.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική εμπειρία δουλείας; Αυτό το κλουβί αγνότητας Lockdown καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να αποκτήσει στύση. Το καθαρό κλουβί σας επιτρέπει ακόμα να το κοιτάξετε. Το κλουβί μπορεί ακόμη και να φορεθεί πολλές μέρες στη σειρά για έντονο προκαταρκτικό παιχνίδι.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Βάλτε τη σεξουαλική σας ζωή στα άκρα με την ασφάλεια ενός κιτ κλουβιού κρουνιού CB-3000®. Μάθετε τη θέση σας όταν υποβάλλεστε στη συσκευή αγνότητας που δημιούργησε τη βιομηχανία.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Παγιδεύστε το ενθουσιώδες μέλος του συντρόφου σας με αυτό το Deluxe Locking Chastity Cage! Αν έχουν πολύ εμμονή με τη δική τους διέγερση, ίσως είναι καιρός να τους κλειδώσετε! Γλιστρήστε πάνω σε αυτό το κλουβί από ανοξείδωτο χάλυβα και κλειδώστε το στη θέση του ώστε να σκέφτονται μόνο εσάς, τον Κλειδαρό, για όσο διάστημα τους κρατάτε αιχμάλωτους! Κάντε τους να κερδίσουν την απελευθέρωσή τους με όποιον δόλιο τρόπο επιθυμείτε!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Γνήσιο λουράκι αγνότητας από δέρμα σέλας με μεταλλική αλυσίδα και λουκέτο. Αυτό το σλιπ είναι ρυθμιζόμενο στην αλυσίδα και διατίθεται σε 2 μεγέθη: SM και ML.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και ο οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος! Τα δαχτυλίδια έχουν άνετη εφαρμογή και είναι απολύτως ασφαλή.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Νιώστε την απόλυτη δύναμη ως βασικός κάτοχος των πιο οικείων μερών των συνεργατών σας. Ζήστε τα πιο απελευθερωτικά συναισθήματα όταν ανοίγετε την κλειδαριά. Όλος ο έλεγχος είναι στα χέρια του Κυρίαρχου σας. Αυτό το Mancage είναι απαραίτητο για άτομα που αγαπούν το kinky BDSM! Με αυτό το Mancage αποτρέπετε μια στύση «εγκλωβίζοντας» το πέος σας - το οποίο συσσωρεύεται σε ακραία απελευθέρωση όταν αφαιρείται. Αυτό το Mancage είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη και διατίθεται σε δύο μεγέθη.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Πρώτος δακτύλιος Ø 45 mm και το άνοιγμα εισόδου του κλουβιού είναι Ø 35 mm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Αυτή η συσκευή αγνότητας Torture είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή είναι η πραγματική συσκευή πόνου και ευχαρίστησης BDSM για προχωρημένους χρήστες. Τοποθετήστε το πέος σας στο κλουβί.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Standard Chrome

    Η συσκευή Vice Chastity είναι η πρώτη και μοναδική αναπόφευκτη συσκευή αγνότητας στον κόσμο που δεν απαιτεί τρύπημα PA (Prince Albert). Προσφέρει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν είχε ξαναδεί σε άλλες συσκευές αγνότητας. Η ανάγλυφη σχεδίαση στις εσωτερικές γλωττίδες των αντι-έλξης είναι το κλειδί για τον ισχυρισμό του ότι είναι αναπόφευκτο. Όσο περισσότερο φοριέται η συσκευή, τόσο πιο ασφαλής γίνεται. Μετά από 2 μέρες συνεχούς φθοράς, γίνεται αναπόφευκτο!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Αυτό το βαρέως τύπου δερμάτινο κομμάτι φαίνεται υπέροχο στο αγόρι-παιχνίδι σας και το εμποδίζει να παίζει τριγύρω χωρίς την άδειά σας. Η συσκευασία του είναι συγκρατημένη στη δερμάτινη θήκη, ενώ η σχεδίασή της σε στυλ δίχτυ αφήνει τα πράγματα να αναπνέουν και σας προσφέρει μια ωραία θέα των προϊόντων του που βρίσκονται σε κλουβί. Η ζώνη μέσης που κλειδώνει δίνει την πρόσβαση στον έλεγχό σας και οι ιμάντες μέσης και πίσω είναι ρυθμιζόμενοι για να παρέχουν άνετη εφαρμογή.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική εμπειρία δουλειάς; Αυτό το κλούβι αγνότητας Lockdown καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να αποκτήσει στύση. Το καθαρό κλούβι σας επιτρέπει ακόμα να κοιτάξετε. Το κλούβι μπορεί ακόμη και να φορεθεί πολλές μέρες στη σειρά για έντονο προκαταρκτικό παιχνίδι.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Το επόμενο επίπεδο στο παιχνίδι άρνησης, το ολοκαίνουργιο Mr. Stubb από το CB-X εισάγει νέους περιορισμούς που θα δοκιμάσουν τα όριά σας και θα σας κρατήσουν κλειδωμένους ακόμα πιο σφιχτά. Το ίδιο υπέροχο αίσθημα ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνεται σε αυτό το μικροσκοπικό πακέτο με όλα τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων συσκευών αγνότητας μας. Ο κάτοχος του κλειδιού σας θα αναλάβει τον έλεγχο με νέους τρόπους, χωρίς να σας περιμένει να διαφύγετε.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Η συσκευή αγνότητας Tap Cage- είναι μοναδική συσκευή αγνότητας. Εκτός από άνετο και ασφαλές, έχει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ κούφιο ήχο ουρήθρας με TAP στο τέλος! Όλα τα υγρά είναι υπό έλεγχο χάρη σε αυτό το κλουβί κρουνών!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Νιώστε την απόλυτη δύναμη ως βασικός κάτοχος των πιο οικείων μερών των συνεργατών σας. Ζήστε τα πιο απελευθερωτικά συναισθήματα όταν ανοίγετε την κλειδαριά. Όλος ο έλεγχος είναι στα χέρια του Κυρίαρχου σας. Αυτό το Mancage είναι απαραίτητο για άτομα που αγαπούν το kinky BDSM! Με αυτό το Mancage αποτρέπετε μια στύση «εγκλωβίζοντας» το πέος σας - το οποίο συσσωρεύεται σε ακραία απελευθέρωση όταν αφαιρείται. Λόγω της ιατρικής ποιότητας σιλικόνης είναι ασφαλές να φορεθεί όλη την ημέρα και είναι ελαστικό κάτω από τα ρούχα.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Ανεβάστε το BDSM-play σας στο επόμενο επίπεδο και κλειδώστε τα πράγματα! Είτε θέλετε να ελέγχετε είτε να είστε υπό έλεγχο, ο ManCage είναι εδώ για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Η κατασκευή TPE εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ τα στρατηγικά τοποθετημένα ανοίγματα προσφέρουν μια δελεαστική ματιά του τι βρίσκεται μέσα.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lock a Willy

    Η αποχή οδηγεί σε υψηλότερα και πιο έντονα επίπεδα ενθουσιασμού. Το Lock-a-Willy φτιάχτηκε με ένα νεύμα στην αρχική ζώνη αγνότητας που φοριόταν, έτσι ώστε ο άνδρας ή η γυναίκα να μην μπορούν να κάνουν σεξ. Όταν δεν μπορείτε να κάνετε σεξ για λίγο, αυξάνετε την ένταση και η έκκριση είναι ακόμη πιο έντονη. Η ζώνη αγνότητας του παρελθόντος χρησιμοποιήθηκε επίσης για την πρόληψη της μοιχείας. Εάν ο άνδρας ή η γυναίκα ταξίδευαν με ζώνη αγνότητας, το σεξ δεν ήταν δυνατό.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Standard Black

    Η συσκευή Vice Chastity είναι η πρώτη και μοναδική αναπόφευκτη συσκευή αγνότητας στον κόσμο που δεν απαιτεί τρύπημα PA (Prince Albert). Προσφέρει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν είχε ξαναδεί σε άλλες συσκευές αγνότητας. Η ανάγλυφη σχεδίαση στις εσωτερικές γλωττίδες των αντι-έλξης είναι το κλειδί για τον ισχυρισμό του ότι είναι αναπόφευκτο. Όσο περισσότερο φοριέται η συσκευή, τόσο πιο ασφαλής γίνεται. Μετά από 2 μέρες συνεχούς φθοράς, γίνεται αναπόφευκτο!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Το κλουβί πέους Stainless Steel Black Chastity brutus της Black Label από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει σε εσάς και τον σεξουαλικό σας σύντροφο ώρες απόλαυσης. Λόγω του ελαφρώς προς τα κάτω καμπυλωμένου σχήματος, είναι αμέσως σαφές ότι η στύση δεν είναι σχεδόν δυνατή εδώ.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και ο οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος! Τα δαχτυλίδια έχουν άνετη εφαρμογή και είναι απολύτως ασφαλή.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλουβί αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση. Το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος κάθε P-Cage επιτρέπει στον χρήστη να ουρήσει χωρίς να αφαιρέσει το κλουβί.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Αυτή η συσκευή αγνότητας Modern Torture είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή είναι η πραγματική συσκευή πόνου και ευχαρίστησης BDSM για προχωρημένους χρήστες. Τοποθετήστε το πέος σας στο κλουβί με μέγεθος που μπορεί να εισαχθεί περίπου 70 mm.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Mini Pink

    The Vice Inescapable Mini μέγεθος Chastity κλουβί κόκορα

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Εάν τα μεγέθη Mini και Micro είναι πολύ μεγάλα, το Clitty είναι το τέλειο κλούβι για εσάς! Το Clitty είναι το μικρότερο κλουβί από το The Vice, ακόμη μικρότερο από το Micro, γεγονός που το καθιστά το τέλειο κλούβι για τους λάτρεις της αγνότητας που θέλουν το μικρότερο δυνατό κλούβι. Το μικροσκοπικό κλούβι θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άρνησης, αρνούμενη την ικανότητα ακόμη και να «φουσκώσει» μέσα στο κλούβι.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • World Cage SFW Padlock

    Χρησιμοποιήστε αυτό το λουκέτο για να αντικαταστήσετε το λουκέτο SFW που συνοδεύει ένα κιτ ανδρικής αγνότητας World Cage. Αυτή δεν είναι κλειδαριά φιλική προς την TSA. Περιλαμβάνονται 2 κλειδιά.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 237 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.