×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ζώνες αγνότητας

Είδη 33 εώς 64 από 237 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Κρατήστε το πουλί του δευτερεύοντος σας υπό τον έλεγχό σας, ακόμα και όταν είστε έξω!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Ανοιχτό ανδρικό κορδόνι G Fantasy κατασκευασμένο από σπαστό δέρμα και μεταλλικούς κρίκους. Αυτό το κορδόνι G ρυθμίζεται με 2 ζώνες με μεταλλικές πόρπες στα πλάγια, η καθεμία σε 7 θέσεις.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Στο ATOMIC JOCK, λατρεύουμε το παιχνίδι αγνότητας, αλλά μισούμε να καταστρέφουμε τον αυθορμητισμό μιας σκηνής προσπαθώντας να ασχοληθούμε με τα άκαμπτα πλαστικά ή τα μέταλλα και τα νεανικά λουκέτα.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    Η CELLMATE παρουσιάζει το FlexiSpike Chastity Cage: μια premium συσκευή ανδρικής αγνότητας που προσφέρει απόλυτο έλεγχο σε διακριτικό φιλικό σχεδιασμό προς το ντους.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Λόγω του πλήθους αιτημάτων για μικρότερες συσκευές αγνότητας, σας φέρνουμε το Stainless Steel Weenie Locker Chastity Cage που έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με μικροκοκκουλίδες και συνδυάζει αφαιρούμενο κοίλο ήχο ουρήθρας και κλείσιμο με λουκέτο για να κρατά τον κατάδικό σας εγκλωβισμένο.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος είναι καλύτερος!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Κλειδώστε αυτό το σημείο και μην το αφήσετε έξω! Το Steel Mini Chastity Cage είναι ένα πολύ μικρό κλουβί αγνότητας, ιδανικό για άχρηστες πούτσες, όπως το δικό σας. Το σκληρό ατσάλι δεν προσφέρει κανένα περιθώριο κουνήματος ή χώρο για να μεγαλώσετε αυτό το ανούσιο πετεινό σας. Αυτό το μικρό κάλυμμα πουλί διαθέτει επίσης ένα αφαιρούμενο βύσμα ήχου, έτσι ώστε το μικρό κάλυμμα να μην μπορεί να κινηθεί καθόλου. Προχώρα και κλείδωσέ το.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Το BRUTUS Shark Cock Cage είναι ένα προσαρμοσμένο ρυθμιζόμενο κλουβί αγνότητας κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυανθρακικό. Μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο προσωπικό σας μέγεθος και επομένως είναι πολύ κατάλληλο να φορεθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Κάτοχος του Κλειδιού αποφασίζει - τολμάς να παραδώσεις το κλειδί;

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Σας παρουσιάζουμε το Steel Mesh Chastity Cage. Επιμελώς κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτό το κλούβι είναι σχεδιασμένο για άνεση και μακροζωία. Το μοτίβο πλέγματος όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας αλλά και εξασφαλίζει βέλτιστο αερισμό και υγιεινή.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Το Mini Me αφαιρεί όλο τον χώρο ακόμα και για την παραμικρή σύσπαση του κλειδωμένου κρουνού σας. Ανακαλύψτε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι αβοήθητος και ευχάριστος κάτω από τον απόλυτο περιορισμό από επιθυμίες. Οι Keyholder's και οι Sissies περίμεναν το CB-X να τους φέρει αυτό που ζητούσαν. Μικρότερο και έτοιμο να κρατήσει το πακέτο ποτέ σας πιο κοντά στο σπίτι από όσο ονειρευόσασταν.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και ο οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Σας παρουσιάζουμε το Steel Mesh Chastity Cage. Επιμελώς κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτό το κλουβί είναι σχεδιασμένο για άνεση και μακροζωία. Το μοτίβο πλέγματος όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας αλλά και εξασφαλίζει βέλτιστο αερισμό και υγιεινή.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Κρατήστε το πουλί σας παγιδευμένο με κλειδαριά με αυτό το πραγματικό ατσάλινο κλουβί αγνότητας. Αυτή η Συσκευή Ζώνης Chastity με Διαιρέτη Μπάλας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Έρχεται με μια επιπλέον ζώνη, ώστε να μπορείτε να τυλίξετε σφιχτά τον δακτύλιο βάσης για μια σταθερή λαβή διαχωριστή μπάλας. Κλειδώστε το πουλί σας σε αυτή την υπέροχη συσκευή. Τοποθετήστε το πέος σας στο κλουβί με μέγεθος που μπορεί να εισαχθεί περίπου 70 mm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Female Chastity Belt Black

    Μια σειρά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των πιο έντονων και σκοτεινών απολαύσεων, μπείτε στη Latetobed Bdsm Line και απολαύστε τη σεξουαλικότητά σας όσο ποτέ άλλοτε.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Τι παίρνεις τον άνθρωπο που έχει τα πάντα; Το Spike Cage φυσικά! Αυτή η ευέλικτη συσκευή προσφέρει ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων, με ένα κλουβί με καρφιά από ανοξείδωτο χάλυβα που δημιουργήθηκε για να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή συσκευή αγνότητας.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Αυτή η μαύρη ρυθμιζόμενη συσκευή αγνότητας σιλικόνης από την Kiotos X κάνει το πέος να μην γίνεται σκληρό. Το κλουβί είναι πολύ άνετο, επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ελαφρύ και εύκαμπτο και διαθέτει πλευρικό αερισμό ώστε να είναι δυνατό το πλύσιμο χωρίς αφαίρεση. Αυτό το κλουβί τον κρατάει για πολλή ώρα ενώ το φοράει αόρατα κάτω από τα ρούχα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Ξύλινη κολόνα για καρπούς και όσχεο με άρθρωση για να ξεδιπλώνεται και λουκέτο για κλείσιμο.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Οι συσκευές αγνότητας του World Cage είναι εύκολες στη χρήση και είναι εύκολες στη χρήση, έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση και είναι εξοπλισμένες με ένα καινοτόμο ασπίδα ασφαλείας σιλικόνης κατά της εξόδου. Σε σύγκριση με άλλες συσκευές αγνότητας που είναι κατασκευασμένες από πολυανθρακικό, το οποίο περιέχει πλαστικοποιητές, τα κλουβιά του World Cage είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS, χωρίς BPA. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει μεγαλύτερους κρίκους, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά πρόσθετα.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Οι συσκευές αγνότητας του World Cage είναι εύκολες στη χρήση και είναι εύκολες στη χρήση, έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση και είναι εξοπλισμένες με μια καινοτόμο ασπίδα ασφαλείας σιλικόνης κατά της εξόδου. Σε σύγκριση με άλλες συσκευές αγνότητας που είναι κατασκευασμένες από πολυανθρακικό, το οποίο περιέχει πλαστικοποιητές, τα κλούβια του World Cage είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS, χωρίς BPA. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει μεγαλύτερους κρίκους, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβή πρόσθετα.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Αυτό το δερμάτινο παντελόνι Chastity έρχεται με 3 λουκέτα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το μέγεθος με το εύχρηστο σύστημα stap και να το κλειδώσετε στη θέση τους με τα λουκέτα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Εάν τα μεγέθη Mini και Micro είναι πολύ μεγάλα, το Clitty είναι το τέλειο κλουβί για εσάς! Το Clitty είναι το μικρότερο κλουβί από το The Vice, ακόμη μικρότερο από το Micro, γεγονός που το καθιστά το τέλειο κλουβί για τους λάτρεις της αγνότητας που θέλουν το μικρότερο δυνατό κλουβί. Το μικροσκοπικό κλουβί θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άρνησης, αρνούμενη την ικανότητα ακόμη και να «φουσκώσει» μέσα στο κλουβί.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Vice Mini V2 Black

    Η συσκευή Vice Chastity είναι η πρώτη και μοναδική αναπόφευκτη συσκευή αγνότητας στον κόσμο που δεν απαιτεί τρύπημα PA (Prince Albert). Προσφέρει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν είχε ξαναδεί σε άλλες συσκευές αγνότητας. Η ανάγλυφη σχεδίαση στις εσωτερικές γλωττίδες των αντι-έλξης είναι το κλειδί για τον ισχυρισμό του ότι είναι αναπόφευκτο. Όσο περισσότερο φοριέται η συσκευή, τόσο πιο ασφαλής γίνεται. Μετά από 2 μέρες συνεχούς φθοράς, γίνεται αναπόφευκτο!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Αυτή η μαύρη ρυθμιζόμενη πλαστική συσκευή αγνότητας κάνει το πέος να μην γίνεται σκληρό. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ πλαστικό που καθαρίζεται εύκολα. Αυτό το κλουβί τον κρατάει για πολλή ώρα ενώ το φοράει αόρατα κάτω από τα ρούχα.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Η συλλογή Rimba P-Cage διαθέτει διαφορετικούς τύπους κλουβιών πέους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό ABS, αυτά τα κλουβιά αγνότητας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Ένα κλούβι αγνότητας περιορίζει τον χρήστη από το να έχει στύση.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Τίποτα δεν ικανοποιεί την ανάγκη σας να γυναικοποιηθείτε όπως μια πριγκίπισσα-ροζ κλειδαριά κόκορα. Το CB-6000S σε ροζ φινίρισμα είναι το τέλειο όργανο για να βοηθήσει τον κυρίαρχό σας να σας μεταμορφώσει από άντρα σε αδερφή.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Ανεβάστε το BDSM-play σας στο επόμενο επίπεδο και κλειδώστε τα πράγματα! Είτε θέλετε να ελέγχετε είτε να είστε υπό έλεγχο, ο ManCage είναι εδώ για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Η εύκαμπτη κατασκευή σιλικόνης εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ τα στρατηγικά τοποθετημένα ανοίγματα προσφέρουν μια δελεαστική ματιά του τι βρίσκεται μέσα

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική εμπειρία δουλείας; Αυτό το κλουβί αγνότητας Lockdown καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να αποκτήσει στύση. Το καθαρό κλουβί σας επιτρέπει ακόμα να το κοιτάξετε. Το κλουβί μπορεί ακόμη και να φορεθεί πολλές μέρες στη σειρά για έντονο προκαταρκτικό παιχνίδι.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Η ζώνη του καταναγκαστικού οργασμού από την Κιωτό!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 237 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.