×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενη δαχτυλίδια

Είδη 65 εώς 96 από 277 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Μεταμορφώστε τον σύντροφό σας στην αγαπημένη σας ατμόσφαιρα κουνελιού με το Charged Ohare, ένα μοναδικό επαναφορτιζόμενο δαχτυλίδι διπλού κρουνού σε σχήμα σαν το εμβληματικό σεξουαλικό παιχνίδι που απολαμβάνουν και λατρεύουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το Charged Ohare διαθέτει εύκαμπτα "αυτιά" που μυρίζουν και τρέμουν μέχρι τις άκρες τους για στοχευμένο μασάζ κλειτορίδας σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε νιώσει ποτέ, και ο σχεδιασμός με διπλούς δακτυλίους βοηθά να διατηρείται το κουνέλι στη θέση του: ένας δακτύλιος τεντώνεται γύρω από τον άξονα και το δεύτερο τεντώνεται γύρω από τον άξονα και τους όρχεις, δίνοντάς του μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή απομόνωσης.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Αυτό το τολμηρό, μαύρο δαχτυλίδι κόκορας προσφέρει σκληρότερες στύσεις που διαρκούν περισσότερο, ενώ της προσφέρει μια δελεαστική βόλτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ! Ο πανίσχυρος κινητήρας ελέγχεται εύκολα με ένα απλό κουμπί και το βουητό του διεγείρει την κύρια ερωτογενή ζώνη του με κουμπιά απόλαυσης που χτυπούν στο σωστό σημείο κάθε φορά. Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών ZT και ξέπλυμα με ζεστό νερό.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Ring True

    Τοποθετήστε το δαχτυλίδι πάνω από τη γλώσσα για να ενισχύσετε τη στοματική εμπειρία του συντρόφου σας και αφήστε τις ισχυρές δονήσεις να κάνουν τη μαγεία τους μαζί με τη γλώσσα σας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Ο δονούμενος δακτύλιος θα αλλάξει την άποψή σας για το σεξ! Θα σας δώσει αισθησιακή τόνωση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του έρωτα και υπέροχες κοινές κορυφές. Αυτό από την Pretty Lova θα σας ευχαριστήσει με το μαλακό υλικό σιλικόνης και την οδοντωτή επιφάνεια που ερεθίζει το μουνί. Επιπλέον, προάγει επίσης μια στύση και καθυστερεί την κορύφωση. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, βάλτε το στο καλάθι!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Το CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT είναι ένας διεγερτικός δακτύλιος κλειτορίδας και διεγέρτης του κόλπου, με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε την ευχαρίστηση στις οικείες σας σχέσεις, μέχρι ανύποπτα όρια.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Δώστε ώθηση στον άξονα και στους όρχεις σας με αυτόν τον απαλό ενισχυτικό δακτύλιο σιλικόνης που κάνει διπλή λειτουργία. Εξαιρετικά ελαστικό για απόλυτη άνεση, ο δακτύλιος πιάνει σταθερά τον κόκορα και τις μπάλες σας για να ενισχύσει τη δύναμη παραμονής ενώ παρέχει άνετη στήριξη στο όσχεο. Αποκτήστε ό,τι καλύτερο από το δαχτυλίδι σας με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Απολαύστε κάτι περισσότερο από μια τσέπη γεμάτη απόλαυση με αυτόν τον ελαστικό διπλό δακτύλιο C, το εύκαμπτο γαργαλητό της μπάλας και το ανάγλυφο διεγέρτη που προσφέρει ισχυρούς κραδασμούς με διπλό κινητήρα.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Κάνε τον να νιώσει σαν Θρακιώτης μονομάχος και κάνε πόλεμο ενάντια στο βαρετό, άψυχο χρόνο παιχνιδιού με τον Spartacus R. Παρέχοντας κορύφωση μετά από έντονη κορύφωση, αυτή η συναρπαστική, δημιουργική δονούμενη όπλιση κατασκευάστηκε για να προσφέρει τετραπλή διέγερση τόσο για αυτόν όσο και για εκείνη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy The 3 Way Black

    Ζήστε έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού με το The 3 Way, ένα μοναδικό Cock Ring από βελούδινη λεία σιλικόνη. Ο διπλός βρόχος δονείται καθώς υποστηρίζει την στύση σας. 3 ανάγλυφες αισθητήρες με 10 ταχύτητες και ρυθμούς σας προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες απόλαυσης. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες υφές και οι κόκκοι προσφέρουν επιπλέον αισθήσεις, ενώ το τηλεχειριστήριο επιτρέπει παιχνίδι hands-free. Ελευθερία για παιχνίδι!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Προσφέρετε στον σύντροφό σας μια ασύγκριτη εμπειρία χάρη σε αυτό το δονούμενο δαχτυλίδι από το Black&Silver. Ιδιαίτερα επεκτάσιμο, προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα μεγέθη και εξαχνώνει τη στύση ενώ ο επαναστατικός διεγέρτης του κουνιέται με δόνηση και θα ικανοποιήσει την κλειτορίδα σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Winni Purple

    Επιτρέψτε στη SVAKOM να σας συστήσει το Winni:ένα δονούμενο δαχτυλίδι σχεδιασμένο για ζευγάρια με περιπετειώδη πλευρά. Το Winni όχι μόνο βοηθά στην παράταση της αντοχής ενός άνδρα, αλλά βοηθά επίσης στην τόνωση της κλειτορίδας της γυναίκας. Το Winni είναι αδιάβροχο, οπότε μη διστάσετε να ξεκινήσετε τη δράση μέσα στην μπανιέρα ή την πισίνα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Το πέος συγκρατείται με ασφάλεια από το δακτύλιο του κόκορα και βοηθά στη δημιουργία εξαιρετικά σκληρών στύσεων. Ο διεγέρτης της κλειτορίδας έχει αφαιρούμενη δονητική σφαίρα και διεγερτικές κουκκίδες που βοηθούν να δώσετε εκπληκτικούς οργασμούς. Εγώ

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Locker Black

    Απολαύστε μια τέλεια σεξουαλική εμπειρία με αυτό το δονούμενο δαχτυλίδι για το πέος και τους όρχεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει άνεση και λειτουργικότητα, βελτιώνοντας αποτελεσματικά τη σεξουαλική επαφή. Κατασκευασμένο από σιλικόνη που τεντώνεται εύκολα για μέγιστη άνεση, έρχεται επίσης με μια δονούμενη σφαίρα που θα τονώσει τόσο τον ίδιο όσο και αυτήν.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Double Diver Pink

    Τριπλασιάστε την απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα όταν μπείτε στο Silicone Rechargeable Double Diver™. Ενώ το ελαστικό δαχτυλίδι σας κρατάει σφιχτά, ο συναρπαστικός καθετήρας και το βουητό teaser προσφέρουν διέγερση πλήρους επαφής.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Αυτό το ισχυρό δαχτυλίδι κόκορας είναι το τέλειο διεγερτικό για εσάς και τον σύντροφό σας! Με αυτό το δαχτυλίδι σιλικόνης, μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο στύση που διαρκεί, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε περισσότερο. Στο επάνω μέρος, υπάρχει ένας επιπλέον διεγερτικός με αυτιά κουνελιού και ένας αφαιρούμενος μίνι δονητής σφαίρας που διεγείρει την κλειτορίδα, έτσι ώστε και ο σύντροφός σας να φτάσει σε έναν υπέροχο οργασμό.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Το Bayek είναι μέρος της σειράς ZALO Legend Series και έχει σχεδιαστεί για να εξυψώνει τις σεξουαλικές εμπειρίες των ζευγαριών. Η κομψή, απαλή σιλικόνη το εργονομικό σχήμα που ταιριάζει άνετα ανάμεσα σε δύο σώματα για να ενισχύσει τη διείσδυση από μέσα και έξω.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O The Two-O

    Ο δονούμενος δακτύλιος Two-O διαθέτει δύο μίνι μοτέρ που συνδέονται σε ένα εξαιρετικά ελαστικό και άνετο δαχτυλίδι ευχαρίστησης για καλύτερο, πιο ικανοποιητικό σεξ. Το επάνω μοτέρ διεγείρει την κλειτορίδα της ενώ το κάτω μοτέρ βουίζει με έντονες αισθήσεις για αμοιβαία ευχαρίστηση, δίνοντας στα ζευγάρια κάτι για να φωνάξουν – μαζί!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Διατηρήστε το στυλ με αυτό το εύπλαστο, ελαστικό και κομψό δαχτυλίδι κόκορας που της δίνει τη βόλτα της ζωής της! Με μια ισχυρή σφαίρα να βουίζει ανάμεσά σας, νιώθει την ευχαρίστηση να σβήνει εκεί που θέλει, και η στύση σας είναι πιο δύσκολη και διαρκεί περισσότερο, κάνοντας κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο να μετράει. Το εύχρηστο μονό κουμπί σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χειριστήρια του κινητήρα, επομένως η εστίαση παραμένει εκεί που πρέπει. Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών ή ξέπλυμα με ζεστό νερό.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Το SVR είναι ένα υψηλής ισχύος, αθόρυβο, επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο όπλισμα με κομψή σχεδίαση για ανοησίες, σοβαρή απόλαυση.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Μια ρυθμιζόμενη περιστροφή στο κλασικό δαχτυλίδι κόκορας, αυτή η γραβάτα σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή διάμετρο που επιθυμείτε και διαθέτει μια ανάγλυφη πλατφόρμα ευχαρίστησης για αυτήν! Η ισχυρή 10 σφαίρα εξασφαλίζει ότι και οι δύο θα βιώσετε ισχυρά κύματα αμοιβαίας διέγερσης για μια βόλτα απόλαυσης διπλού οργασμού! Απολαύστε τη φαντασία του ζευγαριού σας υποβρύχια, καθώς αυτό το παιχνίδι είναι πλήρως βυθισμένο και αφήστε τα κρεμαστά δεσμά να δονούν τη μαγεία τους ανάμεσα στους μηρούς σας ως πρόσθετο πλεονέκτημα. Ο καθαρισμός είναι εύκολος με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέπλυμα με ζεστό νερό.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Δονήσεις για να πειράζουν τις μπάλες, που παρέχονται από αυτό το δονούμενο teaser όσχεου Mr Pleasure, για μέγιστη απόλαυση! Το δονούμενο όσχεο teaser είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει βολικό ιμάντα πέους. Απλώς πατήστε το κουμπί στη σφαίρα δόνησης μίας ταχύτητας και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις των δονήσεων που πειράζουν τις μπάλες σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Ενισχύστε την ευχαρίστησή σας και επεκτείνετε το χρόνο παιχνιδιού σας! Οι δονούμενοι δακτύλιοι C Play With Me μπορούν να φορεθούν γύρω από τη βάση του άξονα ή κάτω από τις μπάλες και είναι απαλοί και ελαστικοί για να εφαρμόζουν άνετα σε όλους. Οι μαλακοί μύτες κατά μήκος της δονούμενης σφαίρας διεγείρουν την κλειτορίδα κατά τη χρήση.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Το Jammy είναι ένας δονητής κρίκου με τριπλό σχέδιο δακτυλίου που εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή γύρω από το πέος. Οι τρεις δακτύλιοι εφαρμόζουν γύρω από τον άξονα και τον κρατούν πιο σκληρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Heloise Black

    Οδηγήστε το κύμα διέγερσης με τον επαναφορτιζόμενο δονούμενο δακτύλιο σιλικόνης 7 λειτουργιών. Με τη σχεδίαση σιλικόνης, αυτό το άνετο δαχτυλίδι κόκορα κάθεται στη βάση του πέους σας, ενισχύοντας τη στύση σας και παρατείνοντας την ευχαρίστησή σας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tor 3 Black

    Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας και κάνατε μεγάλη αμοιβαία ικανοποίηση με το δαχτυλίδι ευχαρίστησης TOR™ 3. βελτιώσεις ρυθμίσεων σημαίνουν περισσότερο χώρο για πειραματισμούς, μαζί με μοναδικές επιλογές προσαρμογής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LELO. Το TOR™ 3 είναι κατασκευασμένο από premium σιλικόνη ασφαλή για το σώμα, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα σχήματα και μεγέθη, μεταφέροντας ιδανικά τις αισθήσεις και στους δύο συντρόφους.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Δαχτυλίδι πέους/όρχεων που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να επιτύχετε μια πιο μακροχρόνια και ισχυρότερη στύση, με γαργαλητό κλειτορίδας. 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης παρέχουν εξαιρετική διέγερση.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας και εξασφαλίστε μεγάλη αμοιβαία ικανοποίηση με το δαχτυλίδι ευχαρίστησης TOR™ 3. Περισσότερες ρυθμίσεις δόνησης σημαίνουν περισσότερο χώρο για πειραματισμούς, μαζί με μοναδικές επιλογές προσαρμογής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LELO. Το TOR™ 3 είναι κατασκευασμένο από premium σιλικόνη ασφαλή για το σώμα, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα σχήματα και μεγέθη, μεταφέροντας ιδανικά τις αισθήσεις και στους δύο συντρόφους.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Το δονούμενο πέος Joël από τη συλλογή Elite της Dream Toys έχει μια κομψή δονούμενη σφαίρα σε χρυσό χρώμα που φαίνεται υπέροχη με το απαλό μαύρο πυρίτιο του δαχτυλιδιού. Το μανίκι που συγκρατεί τη σφαίρα έχει ένα κουνέλι με δύο εύκαμπτα αυτιά και μια υφή που γαργαλάει και τονώνει την κλειτορίδα.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Δυνατό και ακαταμάχητο Cockring. 3 Λειτουργίες δόνησης. 1 Ισχυρός κινητήρας. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη. Εργονομικό. Ψιθύρισε ήσυχα. Αδιάβροχο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Βελτιώστε το αγαπημένο σας περιουσιακό στοιχείο... Το μαλακό, εύκαμπτο δαχτυλίδι του Bcharmed Basic Wave σχεδιάστηκε για να ταιριάζει τέλεια στους άνδρες, ενώ η ασφαλής για το σώμα σιλικόνη γλιστράει σαγηνευτικά στην πιο ευαίσθητη περιοχή σας. Αυτό το αδιάβροχο σπίτι αναψυχής έχει διεγερτικές ράχες για να γαργαλήσει το γλυκό σας σημείο, ενώ ο κινητήρας 5 λειτουργιών κυριαρχεί στο μασάζ σας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Κατασκευασμένο από σιλικόνη, το Satisfyer Bullseye ρυθμιζόμενο σε μέγεθος περιορίζει τη ροή του αίματος για να εξασφαλίσει διαρκή απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής σχέσης. Οι ισχυροί κραδασμοί που προσφέρει ο κωνικός διεγέρτης κλειτορίδας μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω της δωρεάν εφαρμογής Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Ο Benedict έρχεται με έναν κινητήρα που σίγουρα θα σας αφήσει αδύναμους στα γόνατα. Δημιουργία έντονων δονήσεων για την παροχή ευδαιμονικής διέγερσης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 277 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.