×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενη δαχτυλίδια

Είδη 129 εώς 160 από 277 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Ονειρεύεστε σκληρότερες και πιο μακροχρόνιες στύσεις και ακόμη περισσότερη τόνωση; Είναι δυνατό με το δονούμενο δαχτυλίδι κόκορα του Ποσειδώνα! Τοποθετήστε το δακτύλιο γύρω από τη βάση του πέους όταν το πέος είναι χαλαρό. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, ο δακτύλιος θα περιορίσει τη ροή του αίματος στο πέος, η οποία παρέχει μια πιο σκληρή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sniper Black

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και με 2 βρόχους, ο ένας εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενος στο μέγεθος, το Satisfyer Sniper παρέχει αυξημένη κατακράτηση αίματος για να παρατείνει το έρωτά σας. Πρόσθετοι κραδασμοί διεγείρουν και τους δύο συντρόφους.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Αυτό το δονούμενο κρόκο από την Hueman είναι απαραίτητο στη συλλογή σας. Περιορίζοντας τη ροή του αίματος, ο δακτύλιος παρέχει περισσότερη ευχαρίστηση, ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση και καταλήγει σε πιο έντονο οργασμό.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Προσθέστε ένα buzz στο σεξ σας παιχνίδι με αυτήν την ολοκαίνουργια σειρά παιχνιδιών ELECTROSHOCK!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Απόλαυση για εκείνη, για εκείνον και για τους δύο ταυτόχρονα! Θα διασκεδάσετε πολύ σέξι με αυτό το σετ, πιστέψτε μας. Περιλαμβάνει έναν εναλλάξιμο μίνι δονητή με λειτουργίες ελεγχόμενες από εφαρμογές, καθώς και έναν δακτύλιο ανέγερσης σιλικόνης Dante II και έναν διεγέρτη κλειτορίδας Candy για την εισαγωγή του μίνι δονητή. Απολαύστε προκαταρκτικά παιχνίδια γεμάτο μεθυστικό ενθουσιασμό καθώς και πιο έντονο έρωτα, θα αξίζει τον κόπο!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Προσθέστε επιπλέον ώθηση στο συναρπαστικό σόλο παιχνίδι σας! Αυτός ο δακτύλιος σιλικόνης G-shaft είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη υψηλής ποιότητας και εκτείνεται πάνω από το κεφάλι για να φοριέται άνετα κατά μήκος του άξονα. Ο ισχυρός δονούμενος κινητήρας προσφέρει 4 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης που μπορούν να αλλάξουν μέσω των μικρών κουμπιών ή μέσω του τηλεχειριστηρίου που λειτουργεί με μπαταρία! Σχεδιασμένο με αδιάβροχη τεχνολογία IPX5, μπορεί επίσης να αντέξει δυνατά ρεύματα πίδακες νερού! Μετά από κάθε χρήση, επαναφορτίζετε πλήρως τον δονούμενο δακτύλιο χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που παρέχεται.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Για όποιον θέλει να εξερευνήσει νέες αισθήσεις στον πρωκτό μόνος ή με έναν σύντροφο! Το Anal Adventures παρέχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αυτό το βύσμα και δονούμενο C-Ring με μια σφαίρα μονής ταχύτητας υψηλής ισχύος προσφέρει έναν συνδυασμό αισθήσεων και απόλαυσης μεγαλύτερης διάρκειας. Η σιλικόνη Ultrasilk™, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, αποδίδει όμορφα τους κραδασμούς.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Συνδυάσαμε τα εικονικά χαρούμενα αυτιά κουνελιού με ένα ισχυρό δονούμενο κρίκο 12 λειτουργιών, για να σας προσφέρουμε συναρπαστική διέγερση και δωρεές για δύο άτομα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Διεγέρτης κλειτορίδας και διεγέρτης κολπικού δακτυλίου, με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε την ευχαρίστηση στις οικείες σας σχέσεις, στα απόλυτα όρια.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Συναρπαστικό ερέθισμα για ΑΥΤΟΝ και ΑΥΤΗ.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Trap Black

    Ένα όμορφο δαχτυλίδι πέους για τους λάτρεις του σεξ. Το Trap είναι εύκαμπτο και ελαστικό, κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη. Διαθέτει έναν πολύ έντονο δονητή για να διανέμει τους κραδασμούς σε όλο το πέος και με τη σειρά του να διατηρεί τη στύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό το δαχτυλίδι συνοδεύεται από μια εσωτερική δονούμενη σφαίρα που μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί για προκαταρκτικά παιχνίδια, διέγερση της κλειτορίδας ή της θηλής.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Επανασχεδιάσαμε το δημοφιλές μας MOTOVibe Rev Cockring ώστε να περιλαμβάνει ένα φανταστικό σχήμα σταγόνας. Αυτή η προσθήκη παρέχει πρόσθετους διεγερτικούς κραδασμούς κατά μήκος του λεκέ καθώς και των σφαιρών και του άξονα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Ψάχνετε για την ευτυχία, μαζί; Τότε αυτό το δαχτυλίδι C σας φέρνει την απόλυτη ευχαρίστηση. Ο δακτύλιος C Happiness κάνει τη στύση πιο δύσκολη, για περισσότερο. Απολαύστε τις καλές δονήσεις αυτού του δακτυλίου C. Διεγείρετε την κλειτορίδα και στέλνετε ταυτόχρονα κραδασμούς στον άξονα του πέους. Απολαύστε τη διπλή διασκέδαση!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Βελτιώστε το πακέτο σας και δώστε πνοή στη λεύκωσή σας με αυτόν τον συνδυασμό κοκκινοδαχτυλίδι/διεγέρτη κηλίδων! Αφεθείτε στην έντονη απόλαυση του περίνεου ενώ η ευαισθησία και η διάρκεια της στύσης σας αυξάνονται χάρη στην άνετη αγκαλιά του σιλικονούχου κρίκου και των δακτυλίων μπάλας. Αυτός ο διεγερτικός δακτύλιος κόκορας είναι κατασκευασμένος με κορυφαία ασφαλή σιλικόνη που είναι βελούδινη λεία, χωρίς φθαλικές ενώσεις και χωρίς λάτεξ, ώστε να μπορείτε να παίζετε με σιγουριά.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Το Silicone Rechargeable French Kiss™ Enhancer χρησιμοποιεί τον τέλειο συνδυασμό 12 λειτουργιών δόνησης με ένα δαχτυλίδι teaser που τρεμοπαίζει για να προσφέρει διπλή απόλαυση που τρέμει τα γόνατα. Το ελαστικό διπλό υποστηρικτικό δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο για να εντείνει την ευχαρίστηση τόσο για αρχάριους όσο και για ερωτικούς ειδικούς.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibrating Cocksling από την Hünkyjunk

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας και κάνατε μεγάλη αμοιβαία ικανοποίηση με το δαχτυλίδι ευχαρίστησης TOR™ 3. βελτιώσεις ρυθμίσεων σημαίνουν περισσότερο χώρο για πειραματισμούς, μαζί με μοναδικές επιλογές προσαρμογής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LELO. Το TOR™ 3 είναι κατασκευασμένο από premium σιλικόνη ασφαλή για το σώμα, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα σχήματα και μεγέθη, μεταφέροντας ιδανικά τις αισθήσεις και στους δύο συντρόφους.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Δαχτυλίδι πέους, σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια μακροχρόνια και ισχυρότερη στύση. 2 κινητήρες με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης παρέχουν πρόσθετη διέγερση της κλειτορίδας, αλλά αυτός ο δακτύλιος είναι επίσης ιδανικός για την τόνωση των όρχεων. Περιλαμβάνεται σατέν τσάντα για αποθήκευση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Βελτιώστε το αγαπημένο σας περιουσιακό στοιχείο... Το μαλακό, εύκαμπτο δαχτυλίδι του Bcharmed Basic Wave σχεδιάστηκε για να ταιριάζει τέλεια στους άνδρες, ενώ η ασφαλής για το σώμα σιλικόνη γλιστράει σαγηνευτικά στην πιο ευαίσθητη περιοχή σας. Αυτό το αδιάβροχο σπίτι αναψυχής έχει διεγερτικές ράχες για να γαργαλήσει το γλυκό σας σημείο, ενώ ο κινητήρας 5 λειτουργιών κυριαρχεί στο μασάζ σας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Θέλετε να δώσετε μια νέα διάσταση στη σεξουαλική σας ζωή; Δοκιμάστε αυτό το δονούμενο δαχτυλίδι από την Pepino, που θα σας ξυπνήσει ατελείωτο ενθουσιασμό χάρη στις πολλές διεγερτικές προεξοχές του. Το δαχτυλίδι είναι ευχάριστα απαλό και εύκαμπτο και επομένως άνετο στη χρήση. Βάλτε το στο πέος σας σε στύση, ανάψτε το και απολαύστε τους κραδασμούς!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Το Bayek είναι μέρος της σειράς ZALO Legend Series και έχει σχεδιαστεί για να εξυψώνει τις σεξουαλικές εμπειρίες των ζευγαριών. Η κομψή, απαλή σιλικόνη το εργονομικό σχήμα που ταιριάζει άνετα ανάμεσα σε δύο σώματα για να ενισχύσει τη διείσδυση από μέσα και έξω.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη δύναμη ενίσχυσης του σεξ ενός δαχτυλιδιού κόκορα, τότε θα λατρέψετε αυτό το δαχτυλίδι κόκορας. Το ίδιο το δαχτυλίδι θα αγκαλιάσει τη βάση του άξονα του και θα βοηθήσει να διατηρήσει τη στύση του πιο σκληρή για περισσότερο. Η μεταξένια σιλικόνη θα τρίβεται πάνω στην κλειτορίδα της και θα στέλνει έντονους κραδασμούς στην κλειτορίδα της και σε όλο τον άξονά της για εκπληκτική τόνωση όπως ποτέ πριν. Η προσαρτημένη σφαίρα διαθέτει δέκα διαφορετικά μοτίβα δόνησης, ώστε να μπορεί να προσφέρει όποια αίσθηση προτιμάτε. Απολαύστε αυτό το υψηλής ποιότητας δαχτυλίδι σιλικόνης σε προσιτή τιμή και ασυναγώνιστη αίσθηση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Αποτυπώστε τα ευαίσθητα, συνεχώς μεταβαλλόμενα χρώματα του ουρανού

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Παρουσιάζοντας το Pussy & The Knight. Το δονούμενο δαχτυλίδι ζεύγους Pussy & The Knight έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα ζευγάρια. Μπορείτε να μετακινήσετε το δαχτυλίδι ζευγαριού ανάλογα με τη θέση που βρίσκεστε για να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι ανυψώνει πάντα τόσο το πνεύμα του όσο και το δικό της. Το Pussy & The Knight είναι ελαφρύ και έχει 10 διαφορετικές λειτουργίες για να ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Η μεταξένια λεία και βελούδινη σιλικόνη είναι ασφαλής για το σώμα και το προτιμώμενο υλικό για τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια. Απολαύστε τη διπλή ενίσχυση του δακτυλίου κόκορα και του διεγέρτη λεκέδων. Διατηρώντας και ενισχύοντας τη στύση σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις ισχυρές δονήσεις που προέρχονται από τον δονητή που είναι τοποθετημένος στο περίνεό σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O The Big O

    Ο δονούμενος δακτύλιος στρόφιγγας Big O διαθέτει έναν κινητήρα δύο λειτουργιών και μια ελαστική και σταθερή ταινία στύσης που τον κρατά πιο σκληρό περισσότερο. Πατήστε το κουμπί μία φορά για σταθερή και δυνατή δόνηση και πατήστε άλλη μία φορά για να πειράζετε, παρακαλώ και γαργαλάτε με ισχυρούς παλμούς πολλαπλών λειτουργιών.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Ανεβάζοντας τη σειρά TENGA SVR σε νέα ύψη είναι το SVR+! Με 1,5 φορές περισσότερη ισχύ από την αρχική σειρά SVR, απολαύστε ακόμα πιο δυνατές αισθήσεις για απόλαυση από κοινού. Δώστε ένταση στις παθιασμένες νύχτες με το SVR+.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Ένα μικρό παιχνίδι για ποικίλη διασκέδαση!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Βελτιώστε την κοινή σας ευχαρίστηση με αυτό το παιχνιδιάρικο παιχνίδι για ζευγάρια που δίνει μια ώθηση αίσθησης σε εκείνον – και σε εκείνη! Θα μείνει πιο σκληρός, περισσότερο – χάρη στο εξαιρετικά ελαστικό δαχτυλίδι πέους στη βάση του άξονα του. Ταυτόχρονα, το στοχευμένο βουητό από μια κλειτορική ατμόσφαιρα θα την στέλνει στα άκρα με κάθε ώθηση!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Ανεβείτε στην κορυφή με το Cockring Dante της Magic Motion!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη δύναμη ενίσχυσης του σεξ ενός δαχτυλιδιού κόκορα, τότε θα το λατρέψετε. Το ίδιο το δαχτυλίδι θα αγκαλιάσει τη βάση του άξονα του και θα βοηθήσει να διατηρήσει τη στύση του πιο σκληρή για περισσότερο. Η μεταξένια σιλικόνη θα τρίβεται στην κλειτορίδα της και θα στέλνει έντονους κραδασμούς στην κλειτορίδα της και σε όλο τον άξονά της για εκπληκτική τόνωση όπως ποτέ πριν. Η προσαρτημένη σφαίρα διαθέτει δέκα διαφορετικά μοτίβα δόνησης, ώστε να μπορεί να προσφέρει όποια αίσθηση προτιμάτε. Απολαύστε αυτό το υψηλής ποιότητας δαχτυλίδι σιλικόνης σε προσιτή τιμή και ασυναγώνιστη αίσθηση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Το RRRING είναι συναρπαστικό, περιπετειώδες και διασκεδαστικό ταυτόχρονα. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό ενός πρώτου ραντεβού και τις συγκινήσεις του να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας όταν δοκιμάζετε κάτι νέο. Κάντε μια βαθιά βουτιά, ποιος ξέρει ότι μπορεί να το απολαύσετε.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση

Είδη 129 εώς 160 από 277 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.