×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια δόνησης και στύσης

Είδη 129 εώς 160 από 701 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Προσθέστε κάτι επιπλέον στη συνεδρία σας που κάνετε έρωτα με αυτό το δονούμενο κρίκο σιλικόνης. Με 10 λειτουργίες δόνησης για ώρες έντονης ευχαρίστησης και άτακτης διασκέδασης, αυτό το παιχνίδι θα αγαπηθεί από εσάς και τον σύντροφό σας!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Cocksling

    Αυτό το κοκαλάκι τραβά την προσοχή στο πέος και τις μπάλες σας σπρώχνοντάς τα προς τα εμπρός για μια προκλητική εμφάνιση. Η σφεντόνα κάνει τις μπάλες και το πέος να διογκώνονται λίγο, με αποτέλεσμα να γίνονται μεγαλύτερες και πιο ευαίσθητες. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ελαστικό υλικό για τέλεια εφαρμογή, που το καθιστά άνετο στη χρήση. Καθαρίστε τα κοκαλάκια μετά τη χρήση με νερό και καθαριστικό παιχνιδιών για καλή υγιεινή.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Αξιοποιήστε τις μέγιστες δυνατότητές σας κατά τη διάρκεια κοινών συναντήσεων με το Again and Again, ένα ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι που ταιριάζει σε διαφάνεια που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη βελτίωση των στύσεων και στη βελτιστοποίηση της δύναμης παραμονής, για κουραστικές συνεδρίες πάθους και πλήρη ικανοποίηση.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Ο πολυλειτουργικός δονητής ήταν καλός για να φτάσετε στο σημείο P ή στο σημείο G. μπορεί να ευχαριστήσει τόσο τον πρωκτό όσο και την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ ο διπλός δακτύλιος κάνει το πέος του πιο δυνατό. Ή βάλτε το κεφάλι του δονητή στον πρωκτό της και ο διπλός δακτύλιος τυλίγει το πέος και τους όρχεις του για να παίξει το ζευγάρι. Νιώστε τριπλή διέγερση από την κλειτορίδα, το σημείο G και τον προστάτη, με αποτέλεσμα να ανατριχιάζετε και να τρέμετε ανάμεσα στα πόδια σας.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Το μοναδικό σχήμα κόρνας του δονούμενου δακτυλίου πέους αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, αγαπήστε τον σύντροφό σας, Ενώ ο σύντροφός σας διαπερνά εσάς από πίσω, αφήστε τον να πλησιάσει και να χαϊδέψει τον δονούμενο άξονα σας. Ανεβείτε πίσω στο πέος τους και αφήστε τους να αισθανθούν τους κραδασμούς να βουίζουν στο μέρος σας, η μέγιστη επαφή με το εξάρτημα σημαίνει ότι και οι δύο μπορείτε να επωφεληθείτε από τους κραδασμούς.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Το Trainer Ring της Sport Fucker είναι ένα παιχνίδι κόκορας και μπάλας και ένα αυτόνομο φορείο με μπάλα σε ένα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Το COCKSLING-2 είναι το απόλυτο καλύτερο κοτσαδόρο που έχουμε φτιάξει—τα φοράμε για να γαμήσουμε, να τα χαϊδέψουμε, να παίξουμε με τσουράκια και να κάνουμε πίπα, τα φοράμε κάτω από τον εξοπλισμό για μεγαλύτερο φούσκωμα…και ξέρουμε ότι έχετε κάνει το ίδιο— σε τα τελευταία 3 χρόνια πουλήσαμε περισσότερα COCKSLING από όλα τα άλλα παιχνίδια που φτιάχνουμε μαζί.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Θέλετε να ανεβείτε επίπεδο; Το Bcharmed Basic Plus είναι ένα διπλό δαχτυλίδι μασάζ με ισχυρό μίνι μοτέρ, ιδανικό τόσο για σόλο όσο και για παρτενέρ. Η 100% ασφαλής για το σώμα σιλικόνη του δίνει ένα ευέλικτο τέντωμα για εφαρμογή τόσο άνετη που θα είστε στο δρόμο σας για μεγαλύτερη διάρκεια σε χρόνο μηδέν. Η μεταξένια απαλή του αίσθηση σε συνδυασμό με πέντε λαχταριστά μοτίβα δόνησης φέρνει πιο δυνατές στύσεις γι 'αυτόν και ταυτόχρονη ευχαρίστηση της κλειτορίδας για εκείνη.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    Το δαχτυλίδι κόκορας Atomic Jock Humpballs από την OxBalls είναι ο τέλειος συνδυασμός αντοχής και απαλής, σαθρής αίσθησης που δεν τσιμπάει ή σκαλίζει το δέρμα σας.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Τέλεια υποστήριξη κατά τη διάρκεια του σεξ!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Bullseye

    Αποκτήστε αυτή την ερωτικά φορτισμένη αίσθηση παιχνιδιού με μπάλα με αυτό το σούπερ ελαστικό δαχτυλίδι κόκορα διπλής θηλιάς. Ο ένας δακτύλιος γλιστράει προς τα κάτω στη βάση του άξονα σας για μια πιο σκληρή, μεγαλύτερης διάρκειας στύση, ενώ ο άλλος δακτύλιος περιστρέφεται γύρω από τις μπάλες σας για μια απίστευτη σφιχτή και επείγουσα αίσθηση. Απολαύστε τη μοναδική απόλαυση ενός διπλού λάσο! Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών και ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Η τριάδα του πόθου για ΑΥΤΟΝ!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Επεκτείνετε τη διασκέδαση και κάντε την απόλαυση να διαρκεί με αυτό το υποαλλεργικό δαχτυλίδι πέους TPE από την Powering. Οι δακτύλιοι στύσης POWERING είναι ασφαλείς για το σώμα, είναι βέβαιο ότι θα αυξήσουν την απόδοσή σας και θα εντείνουν την ευχαρίστησή σας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Το δαχτυλίδι κόκορας Strong One από φιλική προς το σώμα σιλικόνη θα σας δώσει μεγαλύτερη αντοχή και ακαμψία και θα καθυστερήσει την εκσπερμάτισή σας. Οι βαθιές δονήσεις διεγείρουν επίσης και τους δύο συνεργάτες και μπορούν να ελεγχθούν μέσω εφαρμογής.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Adjust Ring

    Για μια στύση που γίνεται κατόπιν παραγγελίας, ανακαλύψτε τις ανέσεις μιας όπλισης που είναι εργονομικά ρυθμιζόμενη για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απολαύσεις σας.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Το Screaming O RingO τον κρατά πιο σκληρό με πιο δυνατές, γεμάτες και πιο σταθερές στύσεις και τώρα οι θαυμαστές μπορούν να απολαύσουν τρία μοναδικά super-stretchy μεγέθη σε δύο χρώματα για να βρουν την τέλεια εφαρμογή τους! Απλώς τεντώστε το δαχτυλίδι γύρω από το πέος και τους όρχεις και φορέστε το στη βάση του σώματος για να επιτρέψετε στον σφιχτό δακτύλιο κόκορα να κάνει τη δουλειά του.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Για ενισχυμένη σεξουαλική δύναμη! Cockring κατασκευασμένο από πολύ εύκαμπτο υλικό που μοιάζει με σιλικόνη, με σφιχτή εφαρμογή στο δέρμα και ενσωματωμένη σφαίρα δόνησης.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Συναρπαστική τόνωση για ζευγάρια!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Αυτό το διαφανές δονούμενο μανίκι από το Crystal Clear είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό υλικό και δίνει το πέος σε κορυφαίο σχήμα, ώστε να μπορεί να προσφέρει απόλυτη απόλαυση. Το σφιχτό μανίκι βοηθά στην υποστήριξη της στύσης. Τοποθετείται πάνω από το πέος και ο σφαιρικός δακτύλιος βοηθά το μανίκι να εφαρμόζει με ασφάλεια και άνεση, και επίσης διασφαλίζει ότι δεν θα γλιστρήσει.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Οι άνδρες είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν κάθε είδους συναρπαστικές αισθήσεις σε όλο το μήκος του πέους με αυτό το Δαχτυλίδι Διέγερσης Ζευγαριών. Κάντε το πέος πιο ευαίσθητο, καθυστερεί τον οργασμό και κάνει τις στύσεις να διαρκούν περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Εξαιρετικά ευφάνταστος και εργονομικός σχεδιασμός. Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι (304), χωρίς νικέλιο. Βάρος: 122g, Ø 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FirmTech Performance Ring

    Ο αρχικός δακτύλιος ανέγερσης της FirmTech προσφέρει εξατομικευμένη άνεση και εφαρμογή για απόλυτη ευχαρίστηση και απόδοση χωρίς τα δεδομένα τεχνολογίας από το δαχτυλίδι τεχνολογίας μας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Το ATOM PLUS είναι ο πρώτος δακτύλιος στρόφιγγας στον κόσμο που φιλοξενεί διπλούς ενσωματωμένους κινητήρες, επιτρέποντας την έντονη διέγερση του περίνεου εκτός από ισχυρούς κραδασμούς στην κορυφή του άξονα.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Μετά από ένα χρόνο δοκιμών και μεγέθυνσης της σχεδιαστικής μας ιδέας, παραλίγο να σπάσουμε ένα παξιμάδι όταν δοκιμάσαμε την τελική έκδοση του νέου μας σεξ!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X Back It Up Black

    Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δόνησης βύσματος και δακτυλίου τηλεχειρισμού διαθέτει δύο ισχυρούς κινητήρες που συνεργάζονται στον άξονα και τη βάση. Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες C-ring προσφέρουν 3 ευδιάκριτες θέσεις, ενώ το βολβώδες βύσμα λεπταίνει πάνω και κάτω με βάση ασφαλείας που συνδέεται για να σχηματίσει ένα λείο εύκαμπτο σχήμα.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Selopa Erection Rings Clear

    Ενισχύστε τη στύση σας με αυτή τη συλλογή 3 δακτυλίων που προσφέρει 3 επίπεδα στήριξης – άνετη, σφιχτή και έντονη. Χρησιμοποιήστε ένα εξαιρετικά ελαστικό δαχτυλίδι τη φορά ή και τα 3 ταυτόχρονα για να απολαύσετε μια πιο σκληρή, πιο περιμετρική εμπειρία.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Το Ringness The Earl του είναι ένα δαχτυλίδι κόκορας Mystim κατασκευασμένο από 100% χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και δεν είναι απλώς ένα ερωτικό κόσμημα: Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε μεγαλύτερο και πιο έντονο σεξ.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Το TRI-SPORT είναι το νέο φουτουριστικό σπορ από την ATOMIC JOCK.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Αυτός ο μεγάλος μαλακός δακτύλιος σιλικόνης βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση. Φοριέται στη βάση του πέους, αυτός ο δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προφυλακτικό. Για εκείνον και για την ευχαρίστησή της και άνετη εφαρμογή για μεγαλύτερες και πιο σταθερές στύσεις.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Ενισχύστε την ευχαρίστησή σας και επεκτείνετε το χρόνο παιχνιδιού σας! Οι δονούμενοι δακτύλιοι C Play With Me μπορούν να φορεθούν γύρω από τη βάση του άξονα ή κάτω από τις μπάλες και είναι απαλοί και ελαστικοί για να ταιριάζουν άνετα σε όλους. Οι μαλακοί μύτες κατά μήκος της δονούμενης σφαίρας διεγείρουν την κλειτορίδα κατά τη χρήση.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Τα RingO Biggies είναι μια παχύτερη εκδοχή ενός από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια κόκορας και διαθέτουν πιο σφιχτή, πιο σταθερή εφαρμογή που κάνει τεράστια εντύπωση.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Συνδυασμένος δαχτυλίδι κόκορας/μπάλας Τριπλή μπάλα/Δαχτυλίδι κόκορα με πρωκτικές χάντρες από την Rebel με 2 πρωκτικές χάντρες καλά στερεωμένες σε ένα λουρί. Ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος κόκορας και οι δύο εύκαμπτοι σφαιρικοί δακτύλιοι κρατούν σφιχτά τα καλύτερά του στοιχεία και μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την στύση του χάρη στο φαινόμενο συμφόρησης του αίματος.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 701 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.