×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια δόνησης και στύσης

Είδη 65 εώς 96 από 701 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY NOS Black

    Είναι το όνειρο: εσείς και ο σύντροφός σας στην αγκαλιά του άλλου, η ευχαρίστησή σας τροφοδοτεί ο ένας τον άλλον. Αποκτήστε μια πολύ σκληρή στύση που φτάνει το παραπάνω μίλι ή αισθανθείτε ρίγη ευχαρίστησης μέσα από την κλειτορίδα. Οι συγκινήσεις συνεχίζουν να έρχονται έως αυτό, ταυτόχρονα, έχετε και οι δύο το είδος του οργάνου που σας κάνετε να βλέπετε αστέρια.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Σούπερ ελαστικό δαχτυλίδι σχεδιασμένο για μέγιστη ευχαρίστηση για εσάς και τον σύντροφό σας.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    Το RINGER είναι ένα χοντρό δαχτυλίδι ζελέ που φουσκώνει το κρέας σας και ωθεί τα σκουπίδια σας προς τα πάνω για μια πιο βαριά συσκευασία.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Premium προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    Το COCKSLING-2 είναι το απόλυτο καλύτερο κοτσαδόρο που έχουμε φτιάξει—τα φοράμε για να γαμήσουμε, να τα χαϊδέψουμε, να παίξουμε με τσουράκια και να κάνουμε πίπα, τα φοράμε κάτω από τον εξοπλισμό για μεγαλύτερο φούσκωμα…και ξέρουμε ότι έχετε κάνει το ίδιο— σε τα τελευταία 3 χρόνια πουλήσαμε περισσότερα COCKSLING από όλα τα άλλα παιχνίδια που φτιάχνουμε μαζί.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Κουνέλι Δονούμενος Ουρνισμός

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 κρίκους διαφορετικού μεγέθους. Ιδανικό για αρχάριους που είναι νέοι στον κόσμο των εξαιρετικά ελαστικών κρίκων. Μπορούν να φορεθούν χωριστά ή όλα ταυτόχρονα και μερικά από τα δαχτυλίδια έχουν διεγερτικές αυλακώσεις.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    Το DONUT-2 FATTY σπρώχνει ό,τι σηκώσατε και βγάζετε, πιέζει το μπαλάκι σας προς τα εμπρός… γεμίζει το κρέας σας… το πιο χοντρό, δυνατό ζελέ-δαχτυλίδι μας… σας αποστεώνει και σας κρατά σκληρούς…

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    First Wearable, εξωτερικό ανδρικό παιχνίδι από τη Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    Δονητής RC 3 σε 1 από την Coup!es Choice με τηλεχειριστήριο. Ο δονητής σημείου G μπορεί να αποσπαστεί από τον δονούμενο δακτύλιο κρουνιού, έτσι ώστε και τα δύο παιχνίδια να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για επιπλέον ευχαρίστηση. Όταν συνδυάζονται, σχηματίζουν έναν εύκαμπτο δονητή με έναν διεγέρτη κλειτορίδας που μπορεί να φορεθεί και σε εσώρουχο. Ένα πολυλειτουργικό παιχνίδι για ποικίλο παιχνίδι μόνος ή με έναν σύντροφο!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Το Ballstretcher της ποιοτικής μάρκας Steel Power Tools είναι ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το συμπαγές φορείο με μπάλα είναι μια συναρπαστική προσθήκη σε κάθε συλλογή παιχνιδιών και θα επιτρέψει κάποιο άτακτο παιχνίδι BDSM. Το Ballstretcher είναι ασφαλές για το σώμα, κατασκευασμένο για ευχαρίστηση και κατασκευασμένο για να διαρκεί. Εξερευνήστε τη δυσκολότερη πλευρά σας με τα Steel Power Tools!

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos The Strangler Red

    Το Red Strangler είναι ένα τέλειο δαχτυλίδι σιλικόνης που μπορεί να τραβηχτεί στο μέγεθος γύρω από το πέος ή την τσάντα με μπάλα. Εσείς αποφασίζετε πόσο σφιχτό θέλετε να είναι και με το πάτημα ενός κουμπιού θα είναι ξανά χαλαρό. Ιδανικό για όσους λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις γιατί ταιριάζει πάντα και δεν κοστίζει πολύ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rocket Ring

    Αυτό το ντόνατ είναι πραγματικά ένα δαχτυλίδι κόκορα με μια συντριπτική επιθυμία να γλυκάνει την ερωτική σας ζωή. Το δαχτυλίδι Satisfyer χαρίζει στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα απολαύσετε μια ευχάριστη απόλαυση. Το μεγάλο διεγερτικό κλειτορίδας έχει ευρεία διάμετρο και 10 ρυθμίσεις έντονων κραδασμών, προσφέροντας τη γυναικεία χάντρα αγάπης που προκαλεί διέγερση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια των αχνών σόλο συνεδριών, θα σας παρασύρει με τα βαθιά του vibes και θα σας εκτοξεύσει αλάνθαστα στην κορύφωση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Μια κομψή, δονούμενη σφαίρα που συνδυάζει ισχυρούς κραδασμούς και μια λεία άκρη για ακριβή ακρίβεια για να τονώσει τα οικεία σημεία σας για έντονη απόλαυση.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Θέλετε μέγιστη απόδοση. Το Stay Hard Silicone Loop Cock Ring είναι μαλακό, λείο και πλήρως ρυθμιζόμενο. Διαθέτει τσουλήθρα κλειδώματος σε στυλ λάσο. Πατήστε το κουμπί στη διαφάνεια για να ανοίξετε το δαχτυλίδι σας. Τοποθετήστε τη θηλιά σας στη βάση του κόκορα σας ή πίσω από τις μπάλες σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Αυτό το σετ κρίκου 3 τεμαχίων είναι τέλειο για κάθε άντρα που ξέρει τι θέλει. Χωρίς άσκοπες λειτουργίες ή επιλογές, μόνο ποιοτικοί κρίκοι σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Οι δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από άοσμη σιλικόνη που είναι μη πορώδης και πολύ ανθεκτική. Οι δακτύλιοι πέους σιλικόνης αισθάνονται απαλοί στο δέρμα σας και είναι εύκαμπτοι και ελαστικοί, ώστε να έχουν πάντα τέλεια εφαρμογή. Οι δακτύλιοι καθαρίζονται εύκολα μετά τη χρήση με νερό και καθαριστικό παιχνιδιών.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation 8 Ring

    Ιδιαίτερα ευφάνταστος και εργονομικός σχεδιασμός, απαλός, υγιεινός, μη πορώδης, άοσμος, αντιαλλεργικός, ανθεκτικός, εύκολος στο καθάρισμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Υλικό: 100% σιλικόνη, Ø 3,8cm και 4,5cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Το Multifun 1 σας ευχαριστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια σε κάθε είδους έρωτα και έχει 3 ισχυρούς κινητήρες: Ενώ ο ένας βρίσκεται στο επάνω κύριο σώμα, καθένα από τα άλλα δύο κάτω σημεία των βραχιόνων ευχαρίστησης παρέχει καλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το μπλε του ουρανού ολόπλευρο σας διεγείρει όπως το χρειάζεστε! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται χωριστά από τον κύριο κινητήρα, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 συναρπαστικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Διπλασιάστε την ευχαρίστησή σας και διπλασιάστε τη διασκέδαση…με αυτό το δονητή με λουράκι δύο είναι καλύτερα από ένα! Ο δακτύλιος σιλικόνης στο πάνω μέρος του άξονα λειτουργεί ως δακτύλιος κρουνιού που βελτιώνει την απόδοση, ενώ ο μεγαλύτερος κάτω δακτύλιος περιστρέφεται γύρω από τις μπάλες του για μια εξαιρετικά σφιχτή πίεση.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Το Red Tripple Strangler είναι τέλειο για τον λάτρη της όπλισης που θέλει να έχει ένα πιο μαλακό υλικό γύρω από το καβλί του, αλλά εξακολουθεί να θέλει να μπορεί να χαλαρώνει ή να σφίγγει το λουρί όποτε το επιθυμεί. Εσείς αποφασίζετε πόσο σφιχτό θέλετε να είναι και αφού απλώς σύρετε τον κόμπο προς τα κάτω, θα είναι ξανά χαλαρό. Ιδανικό γιατί ταιριάζει πάντα. Χρησιμοποιήστε το δεύτερο άνοιγμα για περισσότερη διασκέδαση, όπως για τις μπάλες σας ή για ένα μέρος του σώματος του συντρόφου σας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Σετ 3 δακτυλίων ανόρθωσης από συμπαγές αλλά εύκαμπτο υλικό. Τεντώνονται εύκολα, άρα εφαρμόζουν άνετα και η υφή τους υπόσχεται ποικίλες εμπειρίες αγάπης. Φορέστε μόνο ένα ή όλα ταυτόχρονα!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Σετ τριών δαχτυλιδιών στο χρώμα του καπνού για τέντωμα του οσχέου. Ο μικρότερος δακτύλιος τοποθετείται γύρω από το όσχεο, στην κορυφή των όρχεων. Οι όρχεις πιέζονται προς τα κάτω και το όσχεο τεντώνεται. Μετά από λίγο, οι άλλοι δύο δακτύλιοι με διαφορετικά πλάτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τεντώσουν το όσχεο και με την πάροδο του χρόνου θα μακραίνει. Πλάτος δακτυλίου: 1 cm, 2 cm και 3 cm. Όλοι οι δακτύλιοι έχουν εσωτερικό Ø 2,5 cm (εύκαμπτοι). Πάχος 1 cm.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Power Ring M

    Ιδιαίτερα ευφάνταστος και εργονομικός σχεδιασμός, απαλός, υγιεινός, μη πορώδης, άοσμος, αντιαλλεργικός, ανθεκτικός, εύκολος στο καθάρισμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Υλικό: 100% σιλικόνη, Ø 4,0cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Προστατέψτε και τονώστε τα αντρικά σας σχήματα με αυτό το φορείο με μπάλα υγρής σιλικόνης. Το παιχνίδι τεντώνει τις μπάλες και τις κρατά σφιχτά. Αυτό παρέχει μια ευχάριστη αίσθηση, καθώς και μια μεγαλύτερη διόγκωση. Φορέστε το κατά τη διάρκεια μιας έντονης νύχτας στην κρεβατοκάμαρα ή κρύψτε το κάτω από τα ρούχα σας για να τραβήξετε την προσοχή με το φούσκωμα σας. Το φορείο με μπάλα είναι κατασκευασμένο από πολύ μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη για τέλεια εφαρμογή και εξαιρετική άνεση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Το εύκολο στη χρήση δαχτυλίδι Neo είναι ένα από τα πιο άνετα δαχτυλίδια κρουνιού στην αγορά. Με τέσσερα μεμονωμένα κουμπιά, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να προσαρμόσετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού καθώς το πουλί σας μεγαλώνει.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Glans Ring Silver

    Ανοιχτό δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι με 2 μπάλες κοσμήματος, κατάλληλο τόσο για περιτομή όσο και για μη περιτομή πέη. Ο λεπτός δακτύλιος προσαρμόζεται απευθείας στην άκρη της βαλάνου.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Οι δακτύλιοι κόκορα γλιστρούν στη βάση του πέους για να δημιουργήσουν πιο δυνατές στύσεις που διαρκούν περισσότερο και σε αυτό το ευέλικτο κιτ έχετε τέσσερα διαφορετικά σχήματα και υφές για να διαλέξετε. Δοκιμάστε τα κλασικά χοντρά ή διαμαντένια δαχτυλίδια ή γαργαλήστε τον σύντροφό σας με τα μπουζάκια ευχαρίστησης στο σχήμα του τροχού ή τα δισκέτα στο σχήμα του κουνελιού. Απολαύστε αυτά τα παιχνίδια κάτω από το νερό με ασφάλεια και καθαρίστε τα γρήγορα με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Διπλασιάστε την απόλαυση και διπλασιάστε τη διασκέδαση με το απίστευτο τηλεχειριστήριο Double Penetrator! Σταματήστε να τσακώνεστε για το τηλεχειριστήριο και απολαύστε τη συγκίνηση της διπλής διείσδυσης χωρίς να εισάγετε έναν τρίτο συνεργάτη στο μείγμα!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Μετά από ένα χρόνο δοκιμών και μεγέθυνση της σχεδιαστικής μας ιδέας, παραλίγο να σπάσουμε ένα παξιμάδι όταν δοκιμάσαμε την τελική έκδοση του νέου μας σεξ!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Diamond Cock Ring Set κομποστοποιημένο από 3 δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη (Ø 2,6 cm, 3,0 cm και 3,5 cm) και εξαιρετικά ευφάνταστο και εργονομικό σχέδιο από σιλικόνη. Μαλακό, υγιεινό, μη πορώδες, άοσμο, αντιαλλεργικό, ανθεκτικό, εύκολο στο καθάρισμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Η TOYJOY είναι η μάρκα για πολύχρωμα, μοντέρνα, οικεία παιχνίδια σε προσιτές τιμές. Η μάρκα διαθέτει διάφορες ποιοτικές συλλογές για τέλειο ταίριασμα!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Glorious Duo

    Το συμπαγές αλλά ογκώδες σχήμα, ο δονούμενος διεγέρτης της κλειτορίδας και οι δύο δακτύλιοι για το πέος και τους όρχεις κάνουν το σιλικονούχο Satisfyer Glorious Duo τον ιδανικό σύντροφο για μεγάλες νύχτες.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 701 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.