×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια δόνησης και στύσης

Είδη 33 εώς 64 από 701 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream King's Rings Black

    Το KING'S RINGS ΕΙΝΑΙ ένα σετ τριών τεμαχίων δαχτυλιδιών πέους σε τρία μεγέθη, κατασκευασμένο από επεκτεινόμενη σιλικόνη.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Μωβ δαχτυλίδι κόκορας για αισθησιακές ώρες μαζί!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Black

    Το DONUT-2 FATTY σπρώχνει ό,τι σηκώσατε και βγάζετε, πιέζει το μπαλάκι σας προς τα εμπρός… γεμίζει τον κρέας σας… το πιο χοντρό, δυνατό ζελέ-δαχτυλίδι μας… σας αποστεώνει και σας κρατά σκληρούς…

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Το ρυθμιζόμενο σε μέγεθος δαχτυλίδι κόκορας Satisfyer Swordsman εντείνει τη στύση σας και παρατείνει την έρωτά σας, καθώς έχει αποτέλεσμα κατακράτησης αίματος. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, το μεγάλο κυματιστό διεγερτικό κλειτορίδας απολαμβάνει και τους δύο συντρόφους με έντονους κραδασμούς.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Το κουαρτέτο δακτυλίου για δυνατές στύσεις. Τρεις δακτύλιοι περικλείουν σφιχτά το πέος σας για συναρπαστικές σεξουαλικές περιπέτειες. Και ο δακτύλιος των όρχεων συσφίγγει αισθησιακά τον ανδρισμό σας. Οι ελαστικοί δακτύλιοι συνδέονται με δύο οδοντωτές διεγερτικές ράβδους. Κάθε δακτύλιος έχει πάχος 8 mm. Συνολικό μήκος 6,5 cm. Καπνιστό μαύρο. Υλικό: TPE. Δακτύλιοι πέους κάθε διαμέτρου 2,3 cm, δακτύλιος όρχεως 4,3 cm.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Αυτό το Speed Shift είναι γεμάτο εκπλήξεις με τη ρυθμιζόμενη γλωττίδα γρήγορης απελευθέρωσης και τις δεκαεπτά διαφορετικές ρυθμίσεις μεγέθους. Ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι αυτό το δαχτυλίδι δεν ταιριάζει. απλά αλλάζετε την καρτέλα, ώστε να είναι πραγματικά ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους. Για να μην αναφέρουμε αν έχετε έναν φίλο από πάνω, δεν χρειάζεται να ψάξετε στη ντουλάπα σας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει. αυτό θα κάνει το κόλπο.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Είναι η πρόωρη κορύφωση ή η αδύναμη στύση ένα δυσάρεστο μέρος της ζωής σας; Αυτό το πρόβλημα έχει μια ευκολότερη λύση από ό,τι νομίζετε αυτή τη στιγμή, και είναι ο δακτύλιος στύσης! Είστε διστακτικοί για το μέγεθος; Αυτό το σετ περιέχει 7 δαχτυλίδια διαφορετικών μεγεθών, οπότε μην ανησυχείτε, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας κατάλληλος για εσάς.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    Το RINGER είναι ένα χοντρό δαχτυλίδι ζελέ που φουσκώνει το κρέας σας και τα σκουπίδια σας προς τα πάνω για μια πιο βαριά συσκευασία.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Pivot

    Μπείτε στο ρινγκ και ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο οικείας απόλαυσης. Το Pivot της We-Vibe™ παρέχει άνεση και σταθερότητα, επιτρέποντας μια ποικιλία στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα δαχτυλίδι υψηλής ποιότητας που παρέχει διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του σεξ και ενισχύει την ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Epic Duo

    Δύο θηλιές για το πέος και τους όρχεις δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατακράτησης αίματος, ενώ ο διεγέρτης της κλειτορίδας παρέχει πρόσθετη διέγερση. Οι δονήσεις του Satisfyer Epic Duo μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Το δαχτυλίδι Cock and Ball με RC Butt Plug από την Rebel είναι ένας συνδυασμός κρουνού και σφαιρικού δακτυλίου με συνδεδεμένο δονούμενο πρωκτικό βύσμα, που μπορεί να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου και, χάρη στην εμβέλειά του 15 μέτρων, ακόμη και από έναν συνεργάτη.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Για περισσότερη αντοχή και έντονες κορυφώσεις!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    Το EXS G Lover είναι ένας δονούμενος δακτύλιος που δονείται μέσα στο σώμα του συντρόφου σας, οι περισσότεροι δονούμενοι δακτύλιοι ανταγωνιστών δονούνται μόνο έξω από το σώμα και είναι μίας χρήσης με διάρκεια περίπου 40 λεπτά, καθιστώντας τους μη φιλικούς προς το περιβάλλον!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Στερεώστε, συγκρατήστε και απολαύστε τους Renegade's Vitality Rings. Επεκτείνετε τον χρόνο παιχνιδιού σας δελεάζοντας τον κόκορα και τις μπάλες σας με 4 κρίκους κόκορα διαφορετικού μεγέθους με απεριόριστο αριθμό τρόπων. Κατασκευασμένα με άοσμο, εύκαμπτο TPE και διαθέσιμα σε 3 χρώματα, τα Vitality Rings είναι βέβαιο ότι θα πολλαπλασιάσουν την εμπειρία σας. Κατάλληλο για χρήση με όλα τα λιπαντικά.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Το Ballstretcher της ποιοτικής μάρκας Steel Power Tools είναι ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το συμπαγές φορείο με μπάλα είναι μια συναρπαστική προσθήκη σε κάθε συλλογή παιχνιδιών και θα επιτρέψει κάποιο άτακτο παιχνίδι BDSM. Το Ballstretcher είναι ασφαλές για το σώμα, κατασκευασμένο για ευχαρίστηση και κατασκευασμένο για να διαρκεί. Εξερευνήστε τη δυσκολότερη πλευρά σας με τα Steel Power Tools!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Αποδέξου όπως είσαι! Αυτά τα Stay Hard Rings είναι ένα απλό σαγηνευτικό πρόσθετο για να παραλάβετε τη στύση σας, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε τις συνεδρίες σας με τον σύντροφό σας! Οι δακτύλιοι Stay Hard εκπληκτικά μπορούν καθώς μπορούν να κάνουν γύρω από τον άξονα και τον άξονα και τους όρχεις για να αυξήσουν το μέγεθος όσο και την αντοχή σας.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Παίξτε δυνατά και αυξήστε την αντοχή σας με το King of the Ring six pack! Αυτά τα δαχτυλίδια είναι ένας απλός τρόπος για να νιώσετε πιο σκληροί, μεγαλύτεροι και να παρατείνετε το παιχνίδι σας! Το King of the Ring παρέχει εκπληκτικά οφέλη καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν γύρω από τον άξονα ή και τον άξονα και τους όρχεις. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστικό ελαστομερές. Εύκολο στο καθάρισμα και καλό να πηγαίνεις ξανά και ξανά - όπως εσύ!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    Το δονούμενο δαχτυλίδι κόκορα με σχεδιασμό όζων όχι μόνο βοηθά στην παράταση της αντοχής του άνδρα, αλλά βοηθά επίσης στην τόνωση της γυναικείας κλειτορίδας, οδηγώντας σε μεγαλύτερες και ισχυρότερες στύσεις. Χρησιμοποιείται ως δακτύλιοι πέους, ανδρικός δονητής, δονητής κλειτορίδας, δονητής θηλών και διεγέρτης πρωκτού. Δαχτυλίδι πέους για άνδρες για την ευχαρίστησή της.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με το Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring, ένα ενισχυτικό δόνησης σιλικόνης και ένα μασάζ λεκέδων που συνδυάζει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Αυτό το δαχτυλίδι σιλικόνης και φορείο με μπάλα είναι ένα απαραίτητο παιχνίδι για κάθε άντρα που αναζητά περισσότερη τόνωση. Αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το σεξ περισσότερο, περισσότερο και πιο σκληρά. Οι δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από μαλακό και ελαστικό υλικό για καλή εφαρμογή γύρω από τις μπάλες και το πέος σας. Φοριούνται επίσης άνετα, ακόμα και τις πιο έντονες νύχτες.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Για ταυτόχρονες κορυφώσεις! Το Couple's Vibrator από τα Black Velvets είναι ένα δαχτυλίδι κόκορας/μπάλας με δονητή και διεγέρτη δόνησης-κλειτορίδας. Ο δακτύλιος κόκορας και μπάλας θα πρέπει να φορεθούν έτσι ώστε ο δονητής να εφαρμόζει πάνω από το πέος.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Παρατείνετε και ενισχύστε τη στύση σας με μαλακούς και ελαστικούς δακτυλίους πέους από σιλικόνη που περιορίζουν απαλά τη ροή του αίματος για μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία. Κάθε μέγεθος προσφέρει διαφορετική ένταση.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Αποδέξου όπως είσαι! Αυτά τα Stay Hard Beaded Cock Rings διατίθενται σε 3 μεγέθη, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή και τα 3 ταυτόχρονα. Το Small Ring είναι για μέγιστες στύσεις. Το Medium Ring είναι για σκληρές στύσεις. Το Large Ring μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περικυκλώσει το πάνω μέρος του οσχέου σας για να βοηθήσει στην πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Είναι κατασκευασμένα από TPE ασφαλή για το σώμα, ένα εξαιρετικά ελαστικό, άνετο και Χωρίς φθαλικό υλικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ασφάλεια και την υγιεινή σας κατά τη διάρκεια του οικείου παιχνιδιού σας.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    Το DONUT-2 FATTY σπρώχνει ό,τι σηκώσατε και βγάζετε, πιέζει το μπαλάκι σας προς τα εμπρός… γεμίζει τον κρέας σας… το πιο χοντρό, δυνατό ζελέ-δαχτυλίδι μας… σας αποστεώνει και σας κρατά σκληρούς…

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Μοναδικής σχεδίασης δονητικό παιχνίδι κόκορας για ζευγάρια: το ανδρικό παιχνίδι με δαχτυλίδι κόκορας είναι εργονομικά σχεδιασμένο στην τέλεια γωνία, έχει δύο ελαστικούς δακτυλίους, έναν για τον άξονα και έναν για την τσάντα σας, που σας δίνουν ισχυρή τόνωση και επιβραδύνουν το αίμα σας flow, που κάνει τον μεγαλόσωμο άντρα σας να μεγαλώνει αμέσως το μήκος και την περιφέρειά του περισσότερο από ποτέ, ώστε να προωθήσετε την τέλεια σεξουαλική εμπειρία με το παιχνίδι σεξ με δαχτυλίδι για ζευγάρια εξαιρετικά σεξ.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Απολαύστε επιπλέον τόνωση μαζί με τον σύντροφό σας με το Bunny Vibe Ring! Αυτό το δαχτυλίδι κόκορας διασφαλίζει ότι η στύση του χρήστη διαρκεί περισσότερο και αισθάνεται πιο δύσκολη. Οι οργασμοί θα αισθάνονται επίσης πιο έντονοι. Το δαχτυλίδι είναι εφοδιασμένο με έναν διεγέρτη λαγουδάκι με δονούμενη σφαίρα, που παρέχει και στον σύντροφο επιπλέον διέγερση.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Η αγάπη είναι στον αέρα με το τηλεχειριζόμενο δονούμενο δαχτυλίδι αγάπης από την Amaysin. Με 9 λειτουργίες δόνησης, μεταξένιο άγγιγμα σιλικόνης και χτύπημα σφιχτό κράτημα, μπορείτε να λάβετε διέγερση βουητού ενώ έχετε μια επιπλέον ενίσχυση στύσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Triple Cockring Blue

    Με το Boners Triple cockring, θα απολαύσετε απολαυστική διέγερση! Κρατήστε το παιχνίδι με τρόπο ώστε το μέρος με το κουμπί λειτουργίας να βρίσκεται στην κορυφή. Τοποθετήστε το κοφτερό γύρω από το πέος και σύρετέ το αργά προς τη βάση όταν είναι σε χαλαρή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, ο δακτύλιος θα εφαρμόζει άνετα γύρω από το πέος, μειώνοντας τη ροή του αίματος.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Επεκτείνετε την έκσταση σας με τον εύχρηστο Διανομέα Μπαλών Σιλικόνης. Το διακριτικό βελτιωτικό στύσης έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό και φοριέται άνετα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών καθώς και της οικειότητας. Ο απαλός, εύπλαστος και εξαιρετικά ελαστικός δακτύλιος προσφέρει τριπλή υποστήριξη για αυξημένη αισθησιακή απόλαυση και απόλυτη ικανοποίηση.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    Οι λεπτομέρειες κάνουν αυτούς τους δακτυλίους πέους δροσερούς, ένα δαχτυλίδι στη μύτη στο στυλιζαρισμένο ρύγχος και λεία κέρατα στο πάνω μέρος, διπλό δαχτυλίδι ασφάλισης σε σχήμα κεφαλής πέους από σιλικόνη, με δύο δακτυλίους, ένα μεγάλο και ένα μικρό και δύο κέρατα ταύρου.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Το TheMultifun 2 απολαμβάνει τη λίμπιντο σας με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα με 3 ισχυρούς κινητήρες στο εσωτερικό που μπορούν να ενσωματωθούν επιδέξια στο έρωτά σας: Ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται στο ογκώδες, πάνω κύριο σώμα, ο καθένας από τους άλλους στο κάτω άκρο των δύο κυρτών απόλαυσης τα χέρια παρέχουν συναρπαστικές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το ροζ ολόσωμο σε διεγείρει όπως το χρειάζεσαι! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά από την επάνω κεφαλή, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Η κλειδαριά Armor Tug διαθέτει το δαχτυλίδι κρουνού Armor Tug που είναι στερεωμένο σε ένα πισινό βύσμα με περιφέρεια 14 cm για πρόσθετη διέγερση. Ο ιμάντας δίνει στον χρήστη έναν εκπληκτικό διαχωρισμό του πέους και του οσχέου σας ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη ανύψωση.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 701 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.