×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές προστάτη

Είδη 129 εώς 160 από 198 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Βελτιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας. Ο προστάτης, επίσης γνωστός ως το ανδρικό σημείο g (ή p-spot), είναι γεμάτο με χιλιάδες νευρικές απολήξεις για να ενισχύσει την ευχαρίστησή σας. Το μασάζ OptiMALE P-Curve διαθέτει 7 μοναδικά μοτίβα δόνησης που ακτινοβολούν από τον ευχάριστο εσωτερικό λαμπτήρα του σημείου p στον εξωτερικό διεγέρτη περίνεου, παρέχοντας όλη τη διέγερση που χρειάζεστε για να ζήσετε τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Διπλοί κινητήρες για διπλή απόλαυση, δίνοντάς σας τον έλεγχο ατελείωτων συνδυασμών έντονων πρίμων και ρουμπλε δονήσεων μπάσων.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Δεν είναι το μέσο βύσμα απόλαυσης, το Lumen προσφέρει μια νέα εμπειρία για όσους θέλουν να μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά τους στη σκηνή τους. Κατασκευασμένο με φιλική προς το σώμα σιλικόνη που διαθέτει τεχνολογία άνεσης Velvet Wave. μια σιλικόνη με μαξιλαράκι με ραβδώσεις που προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση για μια χαρούμενη, αλλά τόσο ευχάριστη εμπειρία.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Το Eclipse Probe είναι ένας αισθησιακός καθετήρας σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική πρωκτική απόλαυση. Ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός και η βελούδινη σιλικόνη σάς επιτρέπουν να παίζετε με ευκολία, η περιστρεφόμενη άκρη και οι 12 ισχυρές λειτουργίες δόνησης προσφέρουν απόλαυση που τρέμει τη γη.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n περιστροφή με το b-Vibe Rocker Plug. Αυτό το εργονομικό βύσμα σημείου P παρέχει την ευχαρίστηση της πίεσης απευθείας στον προστάτη. Με μια λεία, φουσκωτή βάση, αυτό το βύσμα σας τοποθετεί κυριολεκτικά στη θέση του οδηγού με κατευθυνόμενη, σταθμισμένη διέγερση σε κάθε βράχο στο βύσμα. Με τη λοξή κεφαλή για εσωτερικό μασάζ, το Rocker Plug θα σας στείλει σε ολόσωμες αισθήσεις που είναι "εντελώς rock 'n roll".

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Με το DUKE, λαμβάνετε δύο παιχνίδια σε ένα: ένα πισινό προστάτη που ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας και αγκαλιάζει το περίνεό σας και έναν αφαιρούμενο δονητή 5 ρυθμίσεων.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Παρουσιάζουμε το Loyte της Viotec, έναν πολυτελώς απαλό δονητή που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία ευχαρίστησής σας. Το Loyte μπορεί να ελεγχθεί αβίαστα μέσω του κουμπιού λειτουργίας στο κάτω μέρος αυτού του δονητή προστάτη.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Εξερευνήστε τη συσκευή μασάζ προστάτη Mustang, μόνοι σας ή μαζί με τον σύντροφό σας. Ο προστάτης είναι η ανδρική εκδοχή του σημείου g και η διέγερσή του έχει πολλαπλά σεξουαλικά οφέλη. Η άσκηση πίεσης στον προστάτη ενισχύει και παρατείνει τη στύση του πέους και μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό οργασμό.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Με αυτόματη, ρυθμική λειτουργία αντλίας για εκπλήρωση κολπικής και πρωκτικής απόλαυσης!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Archenemy Black

    Ονειρεύεστε αισθησιακές εμπειρίες πίσω από την πίσω πόρτα σας; Είναι σαφές ότι θα χρειαστείτε ένα εύχρηστο παιχνίδι για να σας βοηθήσει με αυτό! Αυτό μπορεί να είναι αυτό το διεγερτικό προστάτη από το Pretty Love. Έχει ομαλή και έξυπνα καμπυλωτή σχεδίαση και σας δίνει τη λειτουργία των παλμών στην άκρη. Επιλέξτε 12 εκπληκτικές λειτουργίες!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Το Ride Extreme είναι μόνο για έμπειρους χρήστες. Ο περίμετρος άξονας του θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο δύσκολα. Διαθέτει δύο, δυνατούς, κυματιστούς κινητήρες: έναν στον άξονα και έναν στη βάση για διπλή διέγερση του προστάτη και του περίνεου. Έρχεται με τεχνολογία τηλεχειρισμού έως 8 μέτρα.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Το NexusBendz είναι ένα διπλό μασάζ προστάτη και περινέου με προσαρμόσιμο άξονα. Με μπάλες σιλικόνης διπλής πυκνότητας και δύο ισχυρούς κινητήρες, αυτό το πολυτελές τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Η πίεση και η ευχαρίστηση αυξάνονται με το Pleasure Pleaser. Κατασκευασμένος από βελούδινη λεία σιλικόνη, ο άξονας αυτού του μασάζ προστάτη κινείται με το σώμα σας και θερμαίνεται στους 109 μοίρες καθώς εξερευνάτε 7 ταχύτητες δόνησης και ρυθμούς. Η δονούμενη λαβή διεγείρει τις εξωτερικές ερωτογενείς ζώνες ενώ το τηλεχειριστήριο σάς δίνει την ελευθερία να παίζετε hands-free. Ελευθερία για παιχνίδι!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Η σειρά G-Play [+] είναι πραγματικά ευέλικτη για ποικίλες χρήσεις. Διατίθεται σε τρία μεγέθη χωριστά ή ως σετ «Trio». Κάθε μέγεθος διαθέτει 6 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, αργό, μεσαίο, γρήγορο, αργό παλμό, γρήγορο παλμό και κλιμάκωση. Το G-Play [+] είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και διαθέτει αφαιρούμενο μοτέρ. Αυτό κάνει τον καθαρισμό εξαιρετικά εύκολο ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μανίκι ως μη δονούμενη ατμόσφαιρα στα δάχτυλα μπορείτε! Το G-Play [+] είναι επίσης αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    Ο εύκαμπτος επαναφορτιζόμενος διπλός κινητήρας δονητής προστάτη σιλικόνης NU Sensuelle Homme Ace σε μαύρο χρώμα διαθέτει 2 έντονα ισχυρούς κινητήρες και 15 δελεαστικές λειτουργίες βαθιάς παλλόμενης και παλλόμενης δράσης αντί για τους βουητούς κραδασμούς που έχουν άλλους.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CONTROL by Sir Richard's Ultimate P-Spot Massager Black

    Για ακριβή διέγερση του σημείου P!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Τέλεια διαμορφωμένο RC Rotating Prostate Massager με δόνηση από την ANOS, διαθέτει περιστρεφόμενη μύτη διπλής κεφαλής που στοχεύει ειδικά τον προστάτη κατά τη διάρκεια ενός πρωκτικού μασάζ. Δύο ισχυροί κινητήρες παρέχουν έντονη περιστροφή και βαθιές δονήσεις, που γίνονται επίσης έντονα αισθητές στη φαρδιά και κυρτή βάση του πώματος για την τόνωση του πρωκτού και του περίνεου ταυτόχρονα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Μπείτε στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών με τη σειρά Go Power, τα πιο εθιστικά παιχνίδια της αγοράς.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Διπλασιάστε την αίσθηση για τόνωση της καρδιάς με το νέο b-Vibe 360 Plug! Βάλτε την ευχαρίστηση στην παλάμη σας με τηλεχειριζόμενη δόνηση και ρυθμίσεις περιστροφής 360°, λείο σώμα σιλικόνης και ταυτόχρονη απόλαυση προστάτη και περιπρωκτική.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist για 4 τρόπους παιχνιδιού! Το Nexus Revo Twist είναι ένα εναλλάξιμο περιστρεφόμενο και δονούμενο σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 διαφορετικούς τρόπους. Στο ένα άκρο είναι ένα δονούμενο πισινό βύσμα 6 ταχυτήτων και στο άλλο ένας περιστρεφόμενος άξονας 2 ταχυτήτων. Εισαγάγετε με κάθε τρόπο για ταυτόχρονη διέγερση πρωκτού και περίνεου.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Δόνηση πρωκτού με το πάτημα ενός κουμπιού!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Ζήστε το απόλυτο επίπεδο διέγερσης του προστάτη με αυτό το απολαυστικό της κηλίδωσης με διπλά δόντια! Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και γεμάτο με αρκετή ισχύ για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του πρωκτού. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για έντονη ανδρική ευχαρίστηση χάρη στους δύο στριμμένους διεγερτές του - ένα ειδικό δονητικό στέλεχος προστάτη για να βουίζει το εσωτερικό σας και ένα δελεαστικό δόντιο που χτυπά τις λεκέδες που σας βοηθά να σας ωθήσει στην άκρη!

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Το συμπαγές Vibrating G- & P-Spot Massager της Sweet Smile είναι ένας τέλεια καμπύλος, εύκαμπτος δονητής για στοχευμένη διέγερση του πρωκτικού σημείου P (προστάτης) ή του κολπικού σημείου G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Αυτό θα ζεστάνει το πίσω μέρος! Αυτός ο δονητής προστάτη τηλεχειριζόμενο βύσμα προστάτη με 2 λειτουργίες από την Rebel ξεχωρίζει λόγω των πολλών λειτουργιών και του σχήματος που δίνει ευχαρίστηση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Αυτός ο καθετήρας ώθησης είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει με τον ισχυρό κινητήρα του και τις 3 ταχύτητες. Ο άξονας έχει τέλειο σχήμα για παιχνίδι με σημεία G ή P και η λαβή διευκολύνει τον έλεγχο για χρήση με έναν συνεργάτη ή μόνο. Είναι επαναφορτιζόμενο και αδιάβροχο/βυθιζόμενο καθιστώντας το Thrust προϊόν κορυφαίας ποιότητας.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Σας τολμούμε να μην έρθετε θεαματικά με το LOKI Wave™ 2, μια νέα γενιά του θρυλικού μας μασάζ προστάτη. Επανασχεδιασμένη για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και με δύο ισχυρούς κινητήρες, αυτή η συσκευή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όσους θέλουν να βιώσουν μακροχρόνιους και πιο έντονους οργασμούς. Χρησιμοποιήστε το μόνοι σας ή με έναν σύντροφο για να ξεκλειδώσετε νέα μυστικά οργασμού χρησιμοποιώντας περισσότερες ρυθμίσεις ευχαρίστησης για απαράμιλλο παιχνίδι προστάτη σαν το δάχτυλο.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    Το "Spotty RC 2" είναι ένα μασάζ προστάτη με τηλεχειριστήριο, παρέχοντάς σας περισσότερη ελευθερία και επιλογές παιχνιδιού για τον σύντροφό σας ή τον εαυτό σας. Μπορείτε να παίξετε σόλο ή με τον σύντροφό σας σε απόσταση 5 μέτρων. Το Spotty RC 2 λειτουργεί στο σωστό σημείο, προορίζεται για μασάζ με σημείο P (περιστροφική κεφαλή) και διέγερση του περίνεου (δόνηση). Αυτός ο τηλεχειριζόμενος ανδρικός δονητής προστάτη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δονητής χωρίς χέρια. Το προϊόν είναι πολύ ισχυρό και το εργονομικό σχήμα επιτρέπει στον χρήστη του να βιώσει πρωτοφανή πρωκτική απόλαυση.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Piper Purple

    Με 12 ρυθμίσεις δόνησης και 12 ρυθμίσεις παλμών, ο δονητής προστάτη είναι η τέλεια προσθήκη σε όλες τις πρωκτικές σας ανάγκες. Με 12 λειτουργίες δόνησης και παλμών, μπορείτε να αλλάξετε τους ισχυρούς κραδασμούς που ξεκινούν από τη βάση και διατρέχουν τον εισαγόμενο άξονα που βρίσκεται στην κεφαλή για πιο εστιασμένη διέγερση. Για να λυγίσετε πραγματικά τα πόδια σας, μπορείτε να αλλάξετε και τα δύο κουμπιά και να απολαύσετε απαράμιλλη πρωκτική ικανοποίηση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Δύο ισχυροί μοτέρ, ένας στον άξονα και ένας στη βάση για διπλή διέγερση του προστάτη και του περίνεου. Έρχεται με τεχνολογία τηλεχειρισμού έως 8 μέτρα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Ο πολύ εύκαμπτος δονητής πρωκτού RC Two Spot Massager της Rebel έχει διογκωμένο άκρο P-spot με αυλακώσεις και φαρδιά ανατομική βάση για πρόσθετη διέγερση του περίνεου. Είναι καλυμμένο με σιλικόνη με βελούδινη υφή Soft Touch για εύκολη εισαγωγή. Η σιλικόνη σημαίνει επίσης ότι φοριέται άνετα και μπορεί επίσης να φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Ανακαλύψτε έναν δονητή προστάτη που έχει τόσο οργανικό σχήμα όσο εσείς! Αυτός ο δονητής που στοχεύει τον προστάτη είναι κατασκευασμένος ειδικά με γνώμονα τις εσωτερικές σας καμπύλες για εκπληκτική αίσθηση και ευχαρίστηση! Κατασκευασμένο από βελούδινη λεία σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις, η τοποθέτηση αυτού του υπέροχου βύσματος πίσω πόρτας είναι απολαυστική και μοναδική. Αντί για μια μεγάλη, κωνική λάμπα, εξερευνήστε κάνοντας μασάζ με αυτό το ανατομικά καμπυλωτό παιχνίδι στις πιο ευαίσθητες τρύπες σας!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Ξεκλειδώστε την έντονη απόλαυση όπως ποτέ άλλοτε με το Μασάζ προστάτη με μυτερή δόνηση. Με το οραματικό μυτερό του σχήμα, αυτός ο μεταλλικός πράσινος δονητής σιλικόνης έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει το σημείο P και να αισθάνεται αισθήσεις σε ολόκληρο το σώμα σας.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 198 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.