×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές προστάτη

Είδη 65 εώς 96 από 198 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Το Nexus Revo Extreme δεν είναι για τους αδύναμους!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Αυτό το P-Pleaser έχει σχεδιαστεί για διέγερση του πρωκτού και του προστάτη. Τα 2 ελαστικά σχήματα δακτυλίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της στύσης, λειτουργώντας ως δακτύλιοι κόκορας και μπάλας. Το μεγαλύτερο άνοιγμα είναι 36 mm και προορίζεται για το όσχεο. Το μικρότερο άνοιγμα είναι 31 mm και προορίζεται για το πέος.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Στην Tardenoche γνωρίζουμε ότι η διέγερση του πρωκτού είναι ένα μέρος της σεξουαλικότητας που μας αρέσει να βιώνουμε, γι' αυτό φέραμε το Ampex, ένα μοναδικό και απαράμιλλο διεγερτικό προστάτη.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Αυτό το Swirling P-Pleaser έχει σχεδιαστεί για διέγερση του πρωκτού και του προστάτη. Με το μακρύτερο άκρο σε σχήμα πέους στην ανδρική «λεία», το πιο κοντό, ραβδωτό άκρο θα τονώσει το περίνεο. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Swirling P-Pleaser είναι η δυνατότητα να κάνει περιστροφικές κινήσεις.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Ο διεγέρτης Renée από τη συλλογή Elite της Dream Toys είναι ένας μαύρος διεγέρτης με κομψές χρυσές αποχρώσεις, στρογγυλεμένη κεφαλή και ευέλικτη σύνδεση μεταξύ των δύο άκρων. Το Renée διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες, έναν σε κάθε άκρο, που προσφέρουν 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Για έντονη κερκόπορτα απόλαυση!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Το Delzis είναι ένας δονητής πρωκτού προστάτη για το σημείο P με δόνηση. Το σώμα του έχει μια καμπυλότητα σχεδιασμένη να διεγείρει τον προστάτη και το σημείο P. Ταυτόχρονα, έχει άλλη μια ανάγλυφη περιοχή για επιπλέον τόνωση.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Οι διακοπές στις διακοπές σας μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, αλλά να κάνετε το καλύτερο για να τις αντιμετωπίσετε ως ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτό το διεγερτικό προστάτη και την άλλη! Έχει ένα ευχάριστο σχήμα για άνετη στόχευση με σημείο P και ένα ανάγλυφο τμήμα στον εξωτερικό βραχίονα για να πειράξει το περίνεο. Οι λειτουργίες του επιλέγονται εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου, που μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε στον αντίστοιχό σας!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Αυτό το P-Strap Milker είναι το βύσμα προστάτη που τα κάνει όλα - σχεδιασμένο για να ενισχύει τις στύσεις με τον άνετο κόκορα και τον ιμάντα της μπάλας, να διεγείρει τη βρωμιά σας με έντονους κραδασμούς και να αρμέγει τον προστάτη σας με μια kinky χάντρα μασάζ!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Αυτό το premium μασάζ προστάτη χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας για να σας προσφέρει την ευτυχία που λαχταρούσατε. Βιώστε δυνατούς κραδασμούς στον πρωκτό και στο περίνεό σας με 3 ταχύτητες και 4 λειτουργίες για να παίξετε.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Σας τολμούμε να μην έρθετε θεαματικά με το LOKI Wave™ 2, μια νέα γενιά του θρυλικού μας μασάζ προστάτη. Επανασχεδιασμένη για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και με δύο ισχυρούς κινητήρες, αυτή η συσκευή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όσους θέλουν να βιώσουν μακροχρόνιους και πιο έντονους οργασμούς. Χρησιμοποιήστε το μόνοι σας ή με έναν σύντροφο για να ξεκλειδώσετε νέα μυστικά οργασμού χρησιμοποιώντας περισσότερες ρυθμίσεις ευχαρίστησης για απαράμιλλο παιχνίδι προστάτη σαν το δάχτυλο.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Το Ultimate Expand είναι ένας μοναδικός φουσκωτός δονητής σιλικόνης που θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη απόλαυσης. Προσαρμόστε τις φαντασιώσεις σας εναλλάσσοντας μεταξύ επτά λειτουργιών φουσκώματος και δόνησης που θα γεμίσουν τον κόλπο ή τον πρωκτό σας με ευχαρίστηση. Επιπλέον, το Ultimate Expand διαθέτει έναν δεύτερο κινητήρα που θα διεγείρει τις περιοχές του περινέου και της κλειτορίδας σας.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Striker Black

    Αυτή η ισχυρή ώθηση του πρωκτού έχει μια κεφαλική κορώνα σε σχήμα φαλλικού και έναν ραβδωτό άξονα για να δημιουργεί υπέροχες εσωτερικές αισθήσεις, ενώ η βάση έχει σχεδιαστεί για να χτυπά ταυτόχρονα το περίνεο για μια άγρια ώθηση απόλαυσης ακριβώς εκεί που τη θέλετε περισσότερο. Αφήστε το τηλεχειριστήριο να προσθέσει δυνατότητες διασκέδασης στον χρόνο παιχνιδιού σας.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Το Spotty RC σας βοηθά να βιώσετε εξαιρετικούς οργασμούς. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 360 μοιρών του Spotty RC κάνει μασάζ στον προστάτη σας ενώ περιποιείται το περίνεο με συναρπαστικές δονήσεις. Και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά μέσω ενός καλαίσθητου και βολικού τηλεχειριστηρίου.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Βασισμένο στο παγκοσμίως γνωστό Rude-Boy αλλά αυτή τη φορά με το πρόσθετο contouring για να σας χαρίσει μια εκρηκτική απόλαυση που θα σας αφήσει να θέλετε όλο και περισσότερο.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Προετοιμαστείτε για μια έκρηξη με το ισχυρό διεγερτικό της Renegade 2' Mach που έχει σχεδιαστεί για να κάνει μασάζ στον προστάτη με ακριβή ακρίβεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτοντας όμορφο και κομψό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα ultra-drive για μέγιστη απόδοση. Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Αδιάβροχο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Ζήστε το απόλυτο επίπεδο διέγερσης του προστάτη με το χαϊδευτικό άκρο και τον δονούμενο άξονα του P-Massage! Ο λείος άξονας δονείται με έναν ισχυρό διπλό κινητήρα ικανό για 10 διαφορετικά μοτίβα βουητού και οι εσωτερικές χάντρες της μύτης μασάζ διεγείρουν τα αγαπημένα σας σημεία με τα 10 μοναδικά μοτίβα μασάζ, όλα ελεγχόμενα με τα χειριστήρια που βρίσκονται στη βάση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Prostate Massager

    Αφήστε αυτό το διεγερτικό να περιστρέφεται στον πρωκτό σας, να παίξει με τον προστάτη σας και να σας δείξει τον παράδεισο που ονομάζεται οργασμός.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Ανατομικά τέλεια διαμορφωμένος διεγέρτης προστάτη με 3 κινητήρες από την ANOS με 3 βραχίονες για έντονες πρωκτικές απολαύσεις. Ο κυματιστός κεντρικός του άξονας με την προς τα πάνω διευρυνόμενη κεφαλή εγγυάται ότι φτάνει στο σημείο P. Αλλά όχι μόνο ο προστάτης και ο πρωκτικός σωλήνας χαίρονται από τη βαθιά δόνηση, αλλά ο πρωκτός και το περίνεο διεγείρονται επίσης από το δονούμενο πώμα σε σχήμα άγκυρας.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Το Marley είναι ένας ροζ δονητής προστάτη που είναι τέλεια σμιλεμένος για να λειτουργεί με το περίγραμμα του σώματός σας και χάρη στο συμπαγές του μέγεθος εφαρμόζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Η εύκαμπτη κυματιστή σχεδίαση έχει μια ελαφρώς καμπυλωτή ρεαλιστική κεφαλή που επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και την άνετη χρήση.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Λυγίστε το στην επιθυμητή γωνία και μετά απολαύστε την εξωτερική δόνηση και το άρμεγμα του προστάτη! Το 7x P-Bender μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για κυκλική κίνηση σε 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης στο περίνεο, καθώς και σε 5 τρόπους κίνησης αρμέγματος από ένα μικρό σφαιρίδιο κάτω από την επιφάνεια του άκρου του άξονα. Η διπλή ευχαρίστηση τελειοποιείται από την ευελιξία του άξονα, που σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε τέλεια για μυτερή διέγερση του προστάτη.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Green

    Προετοιμαστείτε για εντυπωσιακή διέγερση του πρωκτού με το μασάζ προστάτη HUGO™ 2 που συνδέεται με την εφαρμογή με δύο ισχυρούς κινητήρες. Το HUGO™ 2 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σόλο ή το ζευγάρι τους, καθώς επιτρέπει την πλήρη, hands-free παράδοση στις θεαματικές δονήσεις. Διατηρεί περισσότερη ισχύ με παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για απεριόριστη πρόσβαση σε οργασμούς προστάτη και είναι συμβατό με την εφαρμογή LELO, όπου μπορείτε να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Σχεδιασμένο για να διεγείρει τον προστάτη και το περίνεο ταυτόχρονα, το Vector είναι ένας πρωκτικός δονητής κουνελιού για έντονη διπλή διέγερση.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Περιποιηθείτε τον προστάτη σας τόσο με δονήσεις όσο και με αισθήσεις χαϊδεύματος. Το 7x P-Stroke μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για να περάσετε σε 7 ρυθμίσεις δόνησης που πάλλονται και πάλλονται μέσα στην τρύπα σας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ο εργονομικά διαμορφωμένος δονητής πρωκτού Hyper-Pulse P-Spot Massager της Anal Fantasy Elite Collection είναι εξαιρετικός γιατί βρίσκει εύκολα, φτάνει και διεγείρει τον προστάτη με έντονο τρόπο. Υπάρχει μια μαλακή μεμβράνη σιλικόνης στο άκρο που χτυπά απευθείας το σημείο P, ώστε να μπορεί να το κάνει μασάζ με επιπλέον παλλόμενους παλμούς.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Ένας μαύρος ματ δονητής προστάτη με τηλεχειριστήριο από το Mr. Play της Pretty Love.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Το Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug είναι ένα αισθησιακό παιχνίδι σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική απόλαυση του πρωκτού και του προστάτη. Το κομψό τηλεχειριστήριο με βραχιολάκι ελέγχει 12 ισχυρές λειτουργίες δόνησης με έντονες συγχρονισμένες περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Ζήστε τη δονούμενη περιφέρεια μιας λάμπας γεμισμένη στην τρύπα σας, ενώ ο διεγέρτης περίνεου σας βουίζει από έξω. Το 10x P-Flexer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για να περάσει από 3 ταχύτητες δόνησης και 7 μοτίβα παλμών, που παρέχονται εσωτερικά και εξωτερικά μέσω των ισχυρών διπλών κινητήρων. Ο μεγάλος λαμπτήρας κάθεται σε ένα εύκαμπτο, στενό στέλεχος που του επιτρέπει να προσαρμόζεται στις φυσικές γωνίες της εσωτερικής σας λειτουργίας.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Παραδοθείτε στη σταθερή, πλήρη ανδρική εμπειρία όταν αγκαλιάζετε το εμβληματικό Rude -Boy Xtreme για βαθιά, ισχυρή απόλαυση στον προστάτη και το περίνεο.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Το περιστρεφόμενο βύσμα προστάτη RC με δόνηση από το ANOS διαθέτει έντονη υφή και περιστρεφόμενη δονητική άκρη που διεγείρει τον προστάτη. Το φαρδύ πώμα παρέχει επιπλέον ασφάλεια και εμποδίζει το παιχνίδι να γλιστρήσει προς τα μέσα, καθιστώντας αυτό το εκλεπτυσμένο παιχνίδι φορετό για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Tapping Buttplug

    Απολαύστε τη βέλτιστη διέγερση με αυτό το κομψό πισινό πισινό από τη συλλογή Hueman. Το βύσμα είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, συμπεριλαμβανομένων 3 ταχυτήτων και 7 σχεδίων. Ο άξονας του πισώματος είναι καμπύλος για να διεγείρει τον προστάτη και να παρέχει ευχάριστες αισθήσεις κατά την εισαγωγή και αφαίρεση του βύσματος

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 198 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.