×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές προστάτη

Είδη 33 εώς 64 από 198 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Αντιμετωπίστε το θηλυκό σας με έναν τριφύλλιο δελεαστικό πειρασμό. Το 17x P-Trigasm διαθέτει ένα ισχυρά βουητό στέλεχος περίνεου με 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα εξωτερικής δόνησης. Περιέχει επίσης αρκετές σειρές περιστρεφόμενων σφαιριδίων κάτω από την επιφάνεια της βάσης του άξονα, για να στροβιλίζονται σαγηνευτικά γύρω από τον σφιγκτήρα σας με 5 ρυθμίσεις. Τέλος, μια χάντρα κάτω από την επιφάνεια της άκρης θα κινείται πάνω-κάτω, αρμέγοντας το γλυκό σας σημείο με επιπλέον 5 τρόπους κίνησης.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Το HUGO™ 2 Remote είναι ένας βελτιωμένος τηλεχειριζόμενος μασάζ προστάτη με 20% περισσότερη ισχύ και δύο κινητήρες στη βάση και το άκρο για διέγερση του περινέου και του προστάτη. Η χαρακτηριστική σουηδική σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ανατομίες, ενώ η ευρύτερη γκάμα ρυθμίσεων δόνησης παρέχει περισσότερο χώρο παιχνιδιού για οικεία εξερεύνηση.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Διασκέδαση με τα δάχτυλα (όχι μόνο) στην πίσω πόρτα!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Απολαύστε την ισχυρή δόνηση, μέσα και έξω με αυτό το μασάζ προστάτη με ανάγλυφη υφή και το ελαστικό δαχτυλίδι κόκορα με διεγερτικό περίνεου! Οι διπλοί κινητήρες στέλνουν συγκλονιστικές συγκινήσεις στον πρωκτό σας και λερώνουν ενώ το πέος σας διατηρείται σκληρό. Είτε εκτιμάτε την άνεση κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού είτε τη δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ζευγάρια, το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι μια συναρπαστική λειτουργία για χρήση στο σπίτι ή έξω στην πόλη... με εμβέλεια 30 ποδιών!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Δυναμική διέγερση ώθησης, δόνησης και περιστροφής για μια συναρπαστική οικεία εμπειρία.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Backie Pink

    Διεγερτικό προστάτη και περίνεου. Ομαλή σχεδίαση καμπύλης για πιο ικανοποιητική αίσθηση. Το Pretty Love είναι μια νέα συλλογή πολυτελών ερωτικών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος προηγμένος και καινοτόμος σχεδιασμός που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Bruno Black

    Το BRUNO έχει να κάνει με την απλότητα, τη δύναμη και την πολυπλοκότητα. Μέσω 6 μεταβλητών ρυθμίσεων ευχαρίστησης, η κομψή μορφή σιλικόνης του προσφέρει την εκπληκτική του δύναμη ακριβώς εκεί που ο απαιτητικός άντρας τη θέλει περισσότερο για μεγαλύτερους, καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Εύκαμπτος δονητής προστάτη με κυρτή άκρη, κυματοειδείς άξονες και αυλακωτό διεγέρτη περίνεου. 9 λειτουργίες δόνησης. Αυτό μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Aneros Helix Syn V

    Το HELIX SYN V συνδυάζει το βραβευμένο σχήμα και τα ανατομικά σχεδιασμένα περιγράμματα του πιο δημοφιλούς ανδρικού διεγέρτη σημείου G στον κόσμο με την πρόσθετη ένταση των κραδασμών. Το αποτέλεσμα είναι οργασμοί τεράστιας δύναμης και βάθους, εμπειρίες τόσο έντονες που θα αλλάξουν για πάντα το πλαίσιο αναφοράς σας σχετικά με τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Το Ditto+ είναι το βασικό πρωκτικό βύσμα, ένας μικρός αλλά ισχυρός δότης με λεία, κωνική κεφαλή και εύκαμπτη βάση για εύκολη χρήση και στοχευμένη απόλαυση. Επικαλυμμένο με μαλακή σιλικόνη, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο, το Ditto+ κάνει ό,τι χρειάζεστε – και προσθέτει άλλο ένα στρώμα ευχαρίστησης για κάθε σωματότυπο.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Η ράβδος 21 cm είναι ΥΠΕΡΕΥΕΛΙΚΤΗ και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε οποιαδήποτε θέση, σόλο ή σε ζευγάρι. Το οβάλ σχήμα του επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή. Το DEEP EXPLORER, είναι ταυτόχρονα, διεγερτικό πρωκτού, προστάτη, κολπικού, σημείου G και κλειτορίδας. DEEP EXPLORER, αποκαλυπτικός βαθιάς ευχαρίστησης!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Rimming Hero Black

    Μασάζ προστάτη ευφάνταστα και έξυπνα σχεδιασμένο για διπλή διέγερση οργασμού. 2 ισχυροί κινητήρες με 10 λειτουργίες δόνησης παρέχουν συναρπαστική διέγερση του προστάτη και του περίνεου, ενώ ένας τρίτος κινητήρας με 3 ταχύτητες και περιστρεφόμενα σφαιρίδια παρέχει εξαιρετική αίσθηση στον πρωκτό.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Με λειτουργία θέρμανσης, περιστροφής και δόνησης!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Οι διακοπές στην Ίμπιζα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, αλλά θα κάνετε το καλύτερο για να τις αντιμετωπίσετε ως ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτό το διεγερτικό προστάτη και περίνεου! Έχει ένα ευχάριστο σχήμα για άνετη στόχευση με σημείο P και ένα ανάγλυφο τμήμα στον εξωτερικό βραχίονα για να πειράζει το περίνεο. Οι λειτουργίες του επιλέγονται εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου, το οποίο μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε στον αντίστοιχό σας!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Το Rude-Boy είναι ένας πολύ έξυπνος διπλός διεγέρτης P-Spot που είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Η μεσαία περιφέρεια του Rude-Boy σας εξασφαλίζει σταθερή και προσαρμοσμένη διέγερση μαζί με μασάζ περίνεου.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    Το P-Spot Wave είναι ένα επαναστατικό μασάζ προστάτη που συνδυάζει τις λειτουργίες της θέρμανσης, του κουνήματος και της δόνησης. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης, παρέχοντας μια έξυπνη και ανακουφιστική ζεστασιά στην οπίσθια περιοχή χωρίς καμία αίσθηση ξένου σώματος.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    Το HUGO™ 2 Remote είναι ένας βελτιωμένος τηλεχειριζόμενος μασάζ προστάτη με 20% περισσότερη ισχύ και δύο κινητήρες στη βάση και το άκρο για διέγερση του περινέου και του προστάτη. Η χαρακτηριστική σου σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ανατομίες, ενώ η ευρύτερη γκάμα ρυθμίσεων δόνησης παρέχει περισσότερο χώρο παιχνιδιού για οικεία εξερεύνηση.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Revo επωφελείται από ένα διπλό δαχτυλίδι κόκορας για να σας κρατά σκληρότερα και περισσότερο!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Όταν θέλετε να ανεβάσετε το πρωκτικό σας παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, η συλλογή Anal Fantasy® Elite είναι η κορυφαία επιλογή για υψηλών προδιαγραφών πρωκτική διέγερση και παιχνίδι προστάτη. Κατασκευασμένη από την εξαιρετικά υγιεινή μας Elite Silicone™, η συλλογή Elite είναι ασφαλής για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς λάτεξ και φτιαγμένη για να παίζει δυνατά. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της επαναφορτιζόμενης τεχνολογίας USB, τα βύσματα και οι αισθητήρες Elite Collection είναι εργονομικά σχεδιασμένα για μέγιστη άνεση και εγγυημένη ικανοποίηση. Ιδανική για κάθε φύλο, η unisex συλλογή έρχεται γεμάτη με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που προσφέρουν απίστευτες συγκινήσεις και εκρηκτικά αποτελέσματα!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Αυτό το όμορφο καινούργιο πρωκτικό παιχνίδι θα κάνει αυτή τη λεία να τρέμει με το πάτημα ενός κουμπιού! Αφήστε την ευχαρίστηση να πάρει τον έλεγχο με αυτόν τον εύκολο στη χρήση τηλεχειριζόμενο, επαναφορτιζόμενο δονητή προστάτη! Είτε εκτιμάτε την ευκολία κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού είτε τη δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ζευγάρια, το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι μια συναρπαστική λειτουργία για χρήση στο σπίτι ή έξω στην πόλη!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Ο δονητής πρωκτού Ass-Gasm Pro P-Spot Milker από την Anal Fantasy Elite Collection διαθέτει διεγέρτη περίνεου και δακτύλιο κόκορα. Το φανταχτερό κυρτό άκρο του δονητή έχει επίσης έντονες κινήσεις γνέψματος που δεν κάνουν μόνο τον προστάτη να πάλλεται – οι κινήσεις γνέφωσης μεταφέρονται επίσης στον αυλακωτό διεγέρτη του περίνεου και στον δακτύλιο του κρουνού για πρόσθετη, συναρπαστική τριβή.

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Loki Blue

    Με τέλειο σχήμα και γωνία για ένα πολυτελές και ισχυρό μασάζ προστάτη, το αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο LOKI™ διαθέτει 6 μεταβλητές ρυθμίσεις για κορύφωση που φτάνει σε εκπληκτική ένταση.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Μακριές πινελιές για χαρούμενους άνδρες, το Renegade Deep Stroker διαθέτει αυξημένο εύρος κίνησης για βαθιά ώθηση και έντονη οργασική απόλαυση. Οι ισχυροί κραδασμοί προσθέτουν στις εκρηκτικές απολαύσεις που προσφέρει το Deep Stroker του Renegade. Αυτό το ισχυρό και επαναφορτιζόμενο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Παρουσιάζουμε το Booty Beads - το πιο ποικίλο και ευέλικτο πρωκτικό παιχνίδι στον πλανήτη - ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις βάσεις με τα τέσσερα σημεία σχεδιασμού ευχαρίστησης, το Simul8 παρέχει στοχευμένη διέγερση του προστάτη μαζί με δονήσεις του περίνεου και δακτυλίους κόκορα/μπάλας. Μόνο σοβαροί οργασμοί!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Black

    Προετοιμαστείτε για εντυπωσιακή διέγερση του πρωκτού με το μασάζ προστάτη HUGO™ 2 που συνδέεται με την εφαρμογή με δύο ισχυρούς κινητήρες. Το HUGO™ 2 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σόλο ή το ζευγάρι τους, καθώς επιτρέπει την πλήρη, hands-free παράδοση στις θεαματικές δονήσεις. Διατηρεί περισσότερη ισχύ με παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για απεριόριστη πρόσβαση σε οργασμούς προστάτη και είναι συμβατό με την εφαρμογή LELO, όπου μπορείτε να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Διπλασιάστε το booty bliss με ένα πρωκτικό αξεσουάρ που βουίζει και στροβιλίζεται. Το 7x P-Gyro μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για να περάσετε σε 7 ρυθμίσεις δόνησης που πάλλονται και πάλλονται μέσα στην τρύπα σας. Εν τω μεταξύ, η άκρη θα κάνει κύκλους μέσα σας, περιστρέφοντας το γλυκό σας σημείο.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Διώξτε έναν πιο έντονο οργασμό από τον εαυτό σας με ένα υψηλής τεχνολογίας μασάζ P-spot. Όχι μόνο αυτό το ισχυρό πρωκτικό εργαλείο δονείται, αλλά ο άξονας περιστρέφεται επίσης για να παρέχει μια δελεαστική διέγερση του προστάτη σας. Οι διπλοί κινητήρες σάς επιτρέπουν να βιώσετε την απόλαυση μέσα και έξω, με ένα στέλεχος που βουίζει στο περίνεό σας.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Γευτείτε κάθε πρήξιμο στην τρύπα σας, αλλά φανταστείτε την αίσθηση όταν ένα από αυτά αρχίζει να χαϊδεύει τον προστάτη σας! Το 7x P-Milker μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για να περάσετε σε 7 ρυθμίσεις δόνησης που πάλλονται και πάλλονται μέσα στην τρύπα σας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Σχεδιασμένο για να προκαλεί σοκ στο σύστημά σας, αυτό το Vibrating E-Stim Prostate Massager είναι το αποκορύφωμα της έντονης ανδρικής απόλαυσης - αφεθείτε στον ηλεκτρικό κόσμο του ηλεκτροπαιχνιδιού με ένα παιχνίδι που διευκολύνει την εισαγωγή και την απόλαυση, χωρίς τροφοδοτικά ή συστήματα σύνδεσης απαιτείται! Σχεδιασμένο για ακριβή διέγερση του προστάτη και δονήσεις του περινέου σε όλο το σώμα για να ωθήσει τον οργασμό σας σε επίπεδα κάμψης - εξαιρετικό για σόλο χρήση ή με σύντροφο.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Θα εμπιστευτείτε το Thrust αφού βιώσετε τη δύναμη αυτού του δονούμενου και ωθούμενου βύσματος πισινών. Κατασκευασμένο από βελούδινη λεία σιλικόνη, αυτό το διακριτικού μεγέθους βύσμα παρέχει μια απολαυστική πληρότητα καθώς βιώνετε την ποικιλία των 10 ταχυτήτων και ρυθμών. Εξερευνήστε το παιχνίδι hands-free με το κομψό απλό τηλεχειριστήριο. Ελευθερία για παιχνίδι!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Ηλεκτρονική διέγερση και δόνηση – σε ένα αριστοκρατικό παιχνίδι!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 198 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.