×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Για ζευγάρια

Είδη 33 εώς 64 από 112 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Το Love to Love's Wonderlover παραβιάζει όλους τους κανόνες χάρη στις δύο υπερδυνάμεις του: τη σχεδίαση Flapping και την οπίσθια φωτιζόμενη οθόνη του. Στο σκοτάδι ή κατά τη διάρκεια της ημέρας, η σχεδίαση οπίσθιου φωτισμού LED, τόσο αισθητική όσο και πρακτική, σας επιτρέπει να δείτε σε ποια λειτουργία βρίσκεστε με την πρώτη ματιά.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Chorus Blue

    Ο πιο έξυπνος δονητής ζευγαριών από τη We-Vibe® που έγινε ποτέ — με ρυθμιζόμενη εφαρμογή, χειριστήρια που ανταποκρίνονται στην αφή και δονήσεις hands-free που ανεβάζουν το σεξ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Το Sync Go είναι ένας ελαφρύς δονητής ζευγαριών για ζευγάρια jet setting που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο – και ο ένας τον άλλον. Στην βολική του θήκη ταξιδιού, το Sync Go σάς επιτρέπει να μοιράζεστε κραδασμούς hands-free όπου κι αν βρίσκεστε.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Το Ares είναι ένας εύκαμπτος δονητής που θα διατηρήσει τη θέση του σε γωνία. Γι' αυτό μπορεί να προσαρμοστεί με μεγάλη ακρίβεια στις προτιμήσεις του χρήστη και το Ares μπορεί να προσφέρει διαφορετική ευχαρίστηση κάθε φορά.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani 2 Purple

    Το Tiani™ 2 Design Edition είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του βραβευμένου μασάζ για ζευγάρια Red Dot, σχεδιασμένο για γυναίκες να φορούν όταν κάνουν έρωτα.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Οι άνδρες είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν κάθε είδους συναρπαστικές αισθήσεις σε όλο το μήκος του πέους με αυτό το Δαχτυλίδι Διέγερσης Ζευγαριών. Κάντε το πέος πιο ευαίσθητο, καθυστερεί τον οργασμό και κάνει τις στύσεις να διαρκούν περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Το όμορφα σχεδιασμένο VIVE049 τροφοδοτείται από τρεις νέας γενιάς κινητήρες F1 10 ταχυτήτων/λειτουργιών. Υπάρχει μια λειτουργία παλμικού κύματος κλειτορίδας και δονούμενοι διπλοί οδόντες (με 2 ανεξάρτητους κινητήρες) που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την απόλαυση που μουδιάζει το μυαλό.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Δεν χρειάζεστε πλέον το Tinder για να κάνετε ευχάριστο σεξ μόνοι ή με έναν σύντροφο. Αδιάβροχο, ισχυρό, με απαλή υφή που σας προσκαλεί να περιποιηθείτε για να αυξήσετε την ευχαρίστηση του τριψίματος και εξοπλισμένο με δύο κινητήρες αντί για έναν για μια άνευ προηγουμένου διπλή διέγερση, ο Bruno by Intense είναι ο δονητής για ζευγάρια με τηλεχειριστήριο που θα σας φέρει πιο κοντά . Από ένα σαφάρι μέσα από τη σαβάνα

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Το Couple's Vibrator 2 από το Couples Choice συνδυάζει έναν δακτύλιο πέους/όρχι με έναν πολύ εύκαμπτο δονητή και διεγέρτη κλειτορίδας. Οι δακτύλιοι γλιστρούν πάνω από το πέος και τους όρχεις έτσι ώστε ο επίπεδος δονητής με υφή διέγερσης να φωλιάζει πάνω από το πέος. Αυτό αυξάνει την περιφέρεια του πέους και απολαμβάνουν και οι δύο τις πολυάσχολες δονήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, ο δακτύλιος του πέους υποστηρίζει τη στύση του για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στο φαινόμενο της στάσης του αίματος, ο δακτύλιος των όρχεων εξασφαλίζει σταθερό, ασφαλές κράτημα και ο κυματιστός διεγέρτης της κλειτορίδας περιποιείται επιπλέον το hotspot της.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani 3 Purple

    Το Tiani™ 2 Design Edition είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του βραβευμένου μασάζ για ζευγάρια Red Dot, σχεδιασμένο για γυναίκες να φορούν όταν κάνουν έρωτα.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό ασύρματο τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Το Tiani™ 2 Design Edition είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του βραβευμένου μασάζ για ζευγάρια Red Dot, σχεδιασμένο για γυναίκες να φορούν όταν κάνουν έρωτα.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intimina Kalia Couples Massager

    Το Kalia είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο μασάζ για ζευγάρια που προορίζεται να φορεθεί από γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Επικαλυμμένες με εξαιρετικά μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη, οι κραδασμοί που σιγοψιθυρίζουν ενισχύουν την εσωτερική και εξωτερική ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους. Το τέλειο αξεσουάρ για να εξερευνήσετε μεγαλύτερη οικειότητα μαζί, η Kalia θα μεταφέρει τις κοινές σας οικείες εμπειρίες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Ανακαλύψτε τη διπλή διείσδυση όπως ποτέ άλλοτε με το Orgasmic Double Do, το μοναδικό διπλό δονητή και δονητή σε 1. Αυτό το διπλό δονητή έχει δύο διαφορετικές κεφαλές με κινητήρες που παρέχουν ισχυρούς κραδασμούς. Η μία κεφαλή προσφέρει 9 λειτουργίες ώθησης πάνω-κάτω ενώ η άλλη κεφαλή παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης, ιδανικές για πρωκτική, κολπική και κλειτοριδική διέγερση. Το dildo έχει ένα εύκαμπτο σώμα που απομνημονεύει τη θέση και το σχήμα. Επιπλέον, το διπλό δονητή και ο δονητής σε 1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απεριόριστη διασκέδαση, καθώς είναι πλήρως επαναφορτιζόμενο με USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Ο δονητής ζευγαριών Zuna είναι το τέλειο παιχνίδι για ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διεγείρει και τους δύο συντρόφους κατά τη διείσδυση. Ο δονητής φοριέται από τη γυναίκα σύντροφο. Το στενό άκρο εισάγεται κολπικά, ενώ το άλλο άκρο αγγίζει την κλειτορίδα. Αυτό παρέχει τόνωση τόσο του σημείου G όσο και της κλειτορίδας.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Τριπλή διέγερση 10 ταχυτήτων σε μια δυναμικά μικροκαμωμένη συσκευασία! Ένας χοντρός άξονας με ανάγλυφη υφή με μια γευστικά χοντρή περιφέρεια αντιμετωπίζει δύο λεπτούς άξονες που εκτοξεύονται σαν ψαλιδάκι για να σας τυλίξουν με απόλυτη απόλαυση από όλες τις κατευθύνσεις.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani 2 Red

    Το Tiani™ 2 Design Edition είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του βραβευμένου μασάζ για ζευγάρια Red Dot, σχεδιασμένο για γυναίκες να φορούν όταν κάνουν έρωτα.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Το Sync είναι ο αρχικός δονητής του ζευγαριού, που άλλαξε το παιχνίδι για κοινή απόλαυση. Η ρυθμιζόμενη εφαρμογή μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και την άνεση ενώ στοχεύει το σημείο G και την κλειτορίδα. Ο συγχρονισμός παραμένει άνετα στη θέση του ακόμα και όταν αλλάζετε στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PicoBong Transformer Pink

    Γιατί να συμβιβαστείτε με μια θέση όταν μπορείτε να δοκιμάσετε 2; Γιατί να συμβιβαστείς με 2 θέσεις όταν μπορείς να έχεις 3; Λυγίστε με διαμορφώστε με, έτσι κι αλλιώς θέλετε! Είτε το απολαύσατε μόνος είτε με τον τυχερό σας σύντροφο, το Transformer είναι κυριολεκτικά σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Το Sync Go είναι ένας ελαφρύς δονητής ζευγαριών για ζευγάρια jet setting που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο – και ο ένας τον άλλον. Στη βολική του θήκη ταξιδιού, το Sync Go σάς επιτρέπει να μοιράζεστε κραδασμούς hands-free όπου κι αν βρίσκεστε.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Το Sync™ έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνετε έναν σύντροφο κατά τη διάρκεια του σεξ. Λαμβάνει ισχυρή διέγερση στην κλειτορίδα και το σημείο G και μαζί, μοιράζει την ατμόσφαιρα.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Το ANNE'S DESIR DUAL είναι ένας δονητής για ζευγάρια, τόσο για εκείνη όσο και για εκείνον. Το ιδιαίτερο σχήμα του επιτρέπει και στα δύο μέλη του ζευγαριού να διεγείρονται με θεαματικές δονήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Η γυναίκα φοράει τον δονητή κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να διεγείρει όχι μόνο το σημείο G και την κλειτορίδα της, αλλά και το πέος του συντρόφου της. Το πιο λεπτό άκρο αυτού του σεξουαλικού παιχνιδιού ευεξίας που προσφέρει ευχαρίστηση εισάγεται πρώτα στον κόλπο και το μεγαλύτερο άκρο τοποθετείται στην κλειτορίδα.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Ισχυρός δονητής για χρήση από ζευγάρια ή αυτοδιέγερση σε νέο καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό με εξαιρετικά εύκαμπτους βραχίονες διέγερσης για τόνωση των πιο ευαίσθητων σημείων του σώματός σας. 3 ισχυροί, αθόρυβοι κινητήρες, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μαζί (M1, M2 και M3) είτε μεμονωμένα (M1 και M2) ή (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Fun White

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U έχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορική, το σημείο G και το πέος. Με την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Coup!es Choice RC Multi Function Couples Vibrator Black

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Το Sync Lite είναι ένας διαισθητικός δονητής για περισσότερα ζευγάρια που θέλουν να τους εμβαθύνουν. Ομαλό και απλό στη χρήση, το Sync Lite είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με δον-free που μπορείτε να κάνετε χέρια και οι δύο.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παιχνίδι κατά τη διείσδυση. Διεγείρει το σημείο G και την κλειτορίδα της καθώς και το βάλανο του. Πιστοποίηση IPX7 ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U χρησιμοποιεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορική, το σημείο G και το πέος. Με την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παιχνίδι κατά τη διείσδυση. Διεγείρει το σημείο G και την κλειτορίδα της καθώς και τη βάλανο του. Πιστοποίηση IPX7 ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Αυτός ο δονητής ζευγαριού ευχαριστεί και τους δύο συντρόφους ταυτόχρονα. Το παιχνίδι διαθέτει δύο εσωτερικούς κινητήρες για στοχευμένη απόλαυση και έχει 12 λειτουργίες δόνησης για απόλυτη απόλαυση.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Fun Black

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορίδα, το σημείο G και το πέος. Με ενεργοποιημένη την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 112 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.