×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Για ζευγάρια

Είδη 65 εώς 96 από 112 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover Παιχνίδι ζευγαριού σχήματος C με τηλεχειριστήριο

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PicoBong Transformer Yellow

    Γιατί να συμβιβαστείτε με μια θέση όταν μπορείτε να δοκιμάσετε 2; Γιατί να συμβιβαστείς με 2 θέσεις όταν μπορείς να έχεις 3; Λυγίστε με διαμορφώστε με, έτσι κι αλλιώς θέλετε! Είτε το απολαύσατε μόνος είτε με τον τυχερό σας σύντροφο, το Transformer είναι κυριολεκτικά σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Διπλή και τριπλή διέγερση!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Το Couply έχει ενιαίο σώμα υγρής σιλικόνης με έγχυση, που σημαίνει ότι η υγρή σιλικόνη εγχέεται μέσω ενός καλουπιού σε ένα κομμάτι, χωρίς αρμούς ή ανοίγματα, δεν θα βρείτε εκείνα τα ενοχλητικά σημάδια που μπορούμε να βρούμε κανονικά σε αυτού του τύπου τα παιχνίδια. Χάρη σε αυτό, είναι επίσης εντελώς ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε στην πιο άνετη και ευχάριστη θέση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Το Sync O είναι ένα νέο είδος δονητή C-Shape για όσους αναζητούν ευχαρίστηση που αναζητούν την τέλεια εφαρμογή. Ο εξωτερικός βραχίονας στηρίζεται στην κλειτορίδα, ενώ ο εύκαμπτος εσωτερικός βραχίονας σε σχήμα Ο εφαρμόζει άνετα στον κόλπο διασφαλίζοντας ότι οι δονήσεις παραμένουν ακριβώς εκεί που θέλετε. Η μοναδική καινοτομία σε σχήμα C της We-Vibe προσφέρει αβίαστη διέγερση χωρίς χέρια που προσφέρει ασφαλείς, νόστιμους κραδασμούς που μπορούν να απολαύσουν και οι δύο συνεργάτες.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Η συσκευή μασάζ για ζευγάρια Icon Superbe της TOYJOY Designer Edition είναι ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας αιχμής και μη εκφοβιστικής, κομψής αισθητικής. Χρησιμοποιήστε το για αισθησιακό σόλο παιχνίδι, μετακινήστε το σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια ενός σέξι μασάζ σε όλο το σώμα ή περάστε το γύρω από τον άξονα του πέους για συναρπαστική διπλή διέγερση κατά τη διάρκεια του έρωτα.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Το Sync είναι ο αρχικός δονητής του ζευγαριού, που άλλαξε το παιχνίδι για κοινή απόλαυση. Η ρυθμιζόμενη εφαρμογή μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και την άνεση ενώ στοχεύει το σημείο G και την κλειτορίδα. Ο συγχρονισμός παραμένει στη θέση του ακόμα και όταν αλλάζετε στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Διεγέρτης για ζευγάρια με 12 ρυθμούς δόνησης και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Είναι κατασκευασμένα από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη και ABS. Και τα δύο είναι επαναφορτιζόμενα με το μαγνητικό καλώδιο USB που περιλαμβάνεται. Με το μικρό άκρο της Πανδώρας τοποθετημένο στον κόλπο, υπάρχει χώρος για να εισχωρήσει το πέος και το μεγάλο μέρος θα τονώσει την κλειτορίδα.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Η BRILLY GLAM είναι πάντα αφοσιωμένη στους καλύτερους τρόπους για να κάνει τις προσωπικές σας στιγμές τις πιο αξέχαστες εμπειρίες και, ομοίως, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη και με απόλυτη διακριτικότητα. Τα παιχνίδια BRILLY GLAM δεν είναι αποκλειστικά για σόλο απόλαυση, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας εμπειρίες ως ζευγάρι χάρη στη συμβατότητά τους με το Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Ο εραστής των εκλεπτυσμένων ανθρώπων!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Βυθιστείτε σε μια έκσταση χρυσού με το TIANI 24k. Φοριέται από γυναίκες όταν κάνουν έρωτα, το βραβευμένο σχέδιο διαθέτει ένα παρακμιακό δαχτυλίδι από χρυσό 24 καρατίων, που χαρακτηρίζει ως το πιο πολυτελές τηλεχειριζόμενο μασάζ για ζευγάρια στον κόσμο σήμερα. Με 8 λειτουργίες διέγερσης - οι δύο ελέγχονται μόνο μέσω κίνησης - οι διπλοί κινητήρες, ο ένας για εσωτερικούς και ο άλλος για εξωτερική, προσφέρουν έναν συνδυασμό πολυτέλειας και ευχαρίστησης που δυναμώνει μόνο με τον καιρό.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Επιτρέψτε στο Treasure Merlin να μετατρέψει τα ευαίσθητα σημεία σας σε καθαρή απόλαυση ταυτόχρονα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Το Infinite Joy έχει σχεδιαστεί με δύο ευέλικτους βραχίονες 360° που έχουν αμέτρητες απολαύσεις. Ενεργοποιεί την ευχαρίστηση κάθε είδους, παρέχοντας εσωτερική και εξωτερική διέγερση. Η ευελιξία του επιτρέπει στο Infinite Joy να γίνει εξωτερικός διεγέρτης για την κλειτορίδα ή τις θηλές, ένας δονητής για την ένωση του σημείου g ή μπορεί να χρησιμοποιήσει ως αυνανιστής για τους άνδρες. Το Infinite Joy είναι εξοπλισμένο με τρεις κινητήρες: ο κινητήρας 1 + 2 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης μαζί, ο κινητήρας 3 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης ξεχωριστά. Κάθε βραχίονας του δονητή είναι 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Επαναφορτιζόμενος διπλός δονητής εύκαμπτος σιλικόνης με τηλεχειριστήριο

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    μασάζ για ζευγάρια με δύο κινητήρες που λειτουργούν από κοινού για να ενισχύσουν τις αισθήσεις και των δύο συντρόφων κατά τη διάρκεια του σεξ. Η λεία, εισαγόμενη ουρά φοριέται από τη γυναίκα και φέρνει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους, ενώ η μεγαλύτερη κορυφή φέρνει ικανοποιητικούς κραδασμούς στην κλειτορίδα.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Με σώμα με έγχυση υγρής σιλικόνης, είναι unibody, που σημαίνει ότι η υγρή σιλικόνη εγχέεται μέσα από ένα καλούπι σε ένα κομμάτι, χωρίς αρμούς ή ανοίγματα, δεν θα βρείτε εκείνα τα ενοχλητικά σημάδια που μπορούμε να βρούμε συνήθως σε αυτού του τύπου τα παιχνίδια. Χάρη σε αυτό είναι επίσης εντελώς ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε σε μια πιο άνετη και ευχάριστη θέση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Το όμορφα σχεδιασμένο VIVE049 τροφοδοτείται από τρεις νέας γενιάς κινητήρες F1 10 ταχύτητων/λειτουργιών. Υπάρχει μια λειτουργία παλμικού κύματος κλειτορίδας και δονούμενοι διπλοί οδόντες (με 2 ανεξάρτητους κινητήρες) που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την απόλαυση που μουδιάζει το μυαλό.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    μασάζ για ζευγάρια με δύο κινητήρες που λειτουργούν από κοινού για να ενισχύσουν τις αισθήσεις και των δύο συντρόφων κατά τη διάρκεια του σεξ. Η λεία, εισαγόμενη ουρά φοριέται από τη γυναίκα και φέρνει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους, ενώ η μεγαλύτερη κορυφή φέρνει ικανοποιητικούς κραδασμούς στην κλειτορίδα.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Puissante Coco Pink

    Ανακαλύψτε τον νέο σας δονητή, ένα πραγματικό αξεσουάρ ευεξίας. Καθώς είναι πολύ απαλό και ευέλικτο, είναι εξαιρετικό για να συνδέεστε πραγματικά με τον εαυτό σας.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Puissante Coco Blue

    Ανακαλύψτε τον νέο σας δονητή, ένα πραγματικό αξεσουάρ ευεξίας. Καθώς είναι πολύ απαλό και ευέλικτο, είναι εξαιρετικό για να συνδέεστε πραγματικά με τον εαυτό σας.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Δονητής 3 μοτέρ από το Couples Choice με 2 πολύ εύκαμπτους βραχίονες στο ένα άκρο και στιβαρό αυλακωτό άξονα στο άλλο για ποικίλο παιχνίδι και ευχαρίστηση μέσα και πάνω στο σώμα. Οι 3 κινητήρες (ένας σε κάθε βραχίονα και ένας στον άξονα) παρέχουν πολύ ισχυρούς κραδασμούς. Οι δονήσεις είναι σε 9 λειτουργίες και μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά με το κουμπί στο παιχνίδι. Ο φανταχτερός δονητής καλύπτεται από απαλή σιλικόνη και αισθάνεται τέλεια στο δέρμα κατά την ευχαρίστηση και το παιχνίδι. Μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Aika Pink

    Χάρη στους δύο καινοτόμους κινητήρες F1 νέας γενιάς και τις προηγμένες τεχνολογίες του (Οι δύο κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα μέσω της κύριας μονάδας ή του τηλεχειριστηρίου) αυτό το παιχνίδι είναι κορυφαίο! Διαθέτει ένα χαρακτηριστικό σχήμα που ξεχωρίζει από άλλες συσκευές στο αυτή την κατηγορία.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Το Infinite Joy έχει σχεδιαστεί με δύο ευέλικτους βραχίονες 360° που επιτρέπουν αμέτρητες απολαύσεις. Ενεργοποιεί την ευχαρίστηση κάθε είδους, παρέχοντας εσωτερική και εξωτερική διέγερση. Η ευελιξία του επιτρέπει στο Infinite Joy να γίνει εξωτερικός διεγέρτης για την κλειτορίδα ή τις θηλές, ένας δονητής για την τόνωση του σημείου g ή μπορεί να χρησιμεύσει ως αυνανιστής για τους άνδρες. Το Infinite Joy είναι εξοπλισμένο με τρεις κινητήρες: ο κινητήρας 1 + 2 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης μαζί, ο κινητήρας 3 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης ξεχωριστά. Κάθε βραχίονας του δονητή είναι 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PicoBong Transformer Black

    Γιατί να συμβιβαστείτε με μια θέση όταν μπορείτε να δοκιμάσετε 2; Γιατί να συμβιβαστείς με 2 θέσεις όταν μπορείς να έχεις 3; Λυγίστε με διαμορφώστε με, έτσι κι αλλιώς με χρειάζεστε! Είτε το απολαύσατε μόνος είτε με τον τυχερό σας σύντροφο, το Transformer είναι κυριολεκτικά εκατομμύρια σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dame Eva ll Couples Vibrator Papaya

    Με εύκαμπτα φτερά που μπαίνουν κάτω από τα χείλη ενώ η Eva II κάθεται από πάνω, μπορείτε να έχετε κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια του διεισδυτικού σεξ. Το Eva II είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και απλό στη χρήση - επιπλέον, είναι εντελώς αδιάβροχο και διαθέτει μια κομψή βάση φόρτισης/ταξιδιωτικής θήκης για εκκίνηση.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με αυτόν τον μοναδικό δονητή για ζευγάρια από τη συλλογή Cala Azul! Η στρογγυλή πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυνανιστής με ολίσθηση του δακτυλίου γύρω από το πέος.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Κάντε το παιχνίδι σας αξέχαστο με το Couples Foreplay Enhancer, ο διεγέρτης θα χτυπήσει όλα τα σωστά νεύρα χωρίς χέρια. Προσθέστε το μανίκι και δώστε στην κλειτορίδα μια ξεχωριστή απόλαυση με επιπλέον μικροδονήσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι ό,τι χρειάζεστε για μια αχνιστή βραδιά XOCOON.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού με το Please Me. Αυτό το παιχνίδι χωρίς φύλο σας προσφέρει 3 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, το δαχτυλίδι στο επάνω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυνανιστής για αυτόν, ενώ ο άξονας προσφέρει ισχυρή δόνηση για εκείνη. Μόλις ο δακτύλιος στερεωθεί στο πέος, απολαύστε μια εύκολη διπλή διείσδυση. Οι τρεις ισχυροί, ανεξάρτητα ελεγχόμενοι κινητήρες προσφέρουν στοχευμένους και απολαυστικούς κραδασμούς και για τους δύο συνεργάτες. Η εξαιρετικά απαλή και ασφαλής για το σώμα και ανάγλυφη σιλικόνη το καθιστούν την τέλεια προσθήκη στα παιχνίδια του ζευγαριού σας γιατί η απόλαυση είναι η απόλυτη πολυτέλεια!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Αισθησιακοί οργασμοί με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτός ο δονητής με σημείο G και κλειτορίδα μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας - με την επιλογή για παιχνίδι ελεγχόμενο από τον σύντροφο χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Je Joue (σε apple και andriod!)

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 112 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.