×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Womanizer

Είδη 129 εώς 160 από 283 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Pink

    Το SONA Cruise διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμα και τα μέρη που δεν βλέπετε - με απαλά ηχητικά κύματα αντί για συμβατικούς κραδασμούς. Αυτό το ήσυχο ηχητικό μασάζ προσφέρει έναν εντελώς νέο οργασμό, μια παρατεταμένη κορύφωση μετά από μια αισθησιακή συσσώρευση. Ο απαλός, αδιάβροχος σχεδιασμός του είναι κατασκευασμένος από ένα μόνο κομμάτι σιλικόνης premium, καθιστώντας το SONA Cruise απίστευτα εύκολο στο καθάρισμα και απαλό στην αφή. Και επειδή δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πολλαπλούς οργασμούς ξανά και ξανά χωρίς καμία ενόχληση.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Η δόνηση αναρρόφησης κλειτορίδας είναι μια εκκεντρική τεχνολογία κινητήρα. Το Clitoral Sucking συνδυάζεται με το λογισμικό του προγράμματος μέσα στο τσιπ και το περιφερειακό ηλεκτρονικό υλικό. Ο κινητήρας περιστρέφεται μέσα στο δομικό μέρος για να κινήσει το ρουλεμάν για να επιτύχει το αποτέλεσμα αναρρόφησης. Λειτουργία 1 κουμπιού για τον έλεγχο της λειτουργίας και της ταχύτητας του κινητήρα, έτσι ώστε η διέγερση της θηλής να μπορεί να παράγει διαφορετικές εμπειρίες σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και ταχύτητες.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Irresistible Mythical Purple

    Το Mythical διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς 10 ταχυτήτων με εύκαμπτο δονητή μύτης που προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένο για να χτυπήσει το σημείο g για να δημιουργήσει το πιο έντονο εσωτερικό και εξωτερικό οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Mythical διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Mythical εύκολο στο καθάρισμα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Το Womanizer PREMIUM 2 με την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air είναι η πιο πολυτελής δημιουργία μας – πραγματικά το Prada των σεξουαλικών παιχνιδιών, το απόλυτο παιχνίδι για γυναίκες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια άλλη συσκευή για να παίξουν. Με περισσότερα επίπεδα έντασης από ποτέ και βελτιωμένη λειτουργία Αυτόματου πιλότου που σας οδηγεί σε νέες, απρόβλεπτες περιπέτειες, το PREMIUM 2 είναι η πιο αγνή απόλαυση στην υψηλότερη ποιότητα.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Sona 2 Black

    Αυτό το βελτιωμένο μασάζ SONA 2 προσφέρει ισχυρά αλλά συγκρατημένα ηχητικά κύματα για να τονώσει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμα και τα μέρη που δεν βλέπετε - για μια αίσθηση που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Κάθε κύμα ήπιας ηχητικής απόλαυσης βασίζεται στο τελευταίο, με αποκορύφωμα έναν εξαίσιο και βαθιά ικανοποιητικό οργασμό.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Μάθετε περισσότερα για τις πιο εσώτερες φαντασιώσεις σας με το SILA™ Cruise, την καλύτερη επιλογή για αρχάριους σεξουαλικά παιχνίδια στα όρια της αισθητικής εξέλιξης. Φτάστε στην κορύφωση των ονείρων σας με απαλά κύματα που θα νιώσετε να αντιχτείτε από την κορυφή ως τα νύχια. Το SILA™ Cruise προσφέρει έναν νέο τρόπο για να βιώσετε προκαταρκτικά παιχνίδια και αγάπη για τον εαυτό σας, πειράζοντάς σας να φτάσετε στο αποκορύφωμά σας αργά καθώς ακούτε το σώμα σας για έναν πιο έντονο οργασμό.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Αγαπήστε το αιδοίο σας, αγαπήστε τον εαυτό σας! Βουτήξτε στην ευτυχία με τον ολοκαίνουργιο διπλό δονητή Air Pulse, τον Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Το Cruise Control αναλαμβάνει το τιμόνι όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Αφήστε τον πόθο σας να ανθίσει με αυτό το υπέροχο λουλούδι: Το Satisfyer Pro 2 Modern Blossom είναι ένας όμορφος δονητής τριαντάφυλλου κυμάτων πίεσης που πειράζει το μπουμπούκι σας με την τεχνολογία Air Pulse της Satisfyer και την ολοκαίνουργια και πρωτοποριακή τεχνολογία υγρού αέρα.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 συμβουλές σιλικόνης κανονικής αντικατάστασης για τον Satisfyer Pro Penguin.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Από την καινοτόμο τεχνολογία PulsWave™, το ZALO στοχεύει επίσης να προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία εξερεύνησης του σημείου G. Διαφορετικό από την παραδοσιακή δονητική διέγερση, το PulsWave™ εφαρμόζει την αποκλειστική κίνηση κυματοκινητήρα. Η σωστή γωνία καμπύλης και το απαλό πτερύγιο στο σημείο G σχηματίζουν μια περιοχή μεγέθους πολτού δακτύλου μπορούν να διευκολύνουν τις γυναίκες να αισθανθούν τα σημεία G τους και να απολαύσουν. Με τη συνεργασία του κινητήρα PulseWave™ και ενός άλλου ανεξάρτητου κινητήρα δόνησης, καθώς και με τη λειτουργία θέρμανσης, οι γυναίκες μπορούν να αποκαλύψουν τις βαθιά κλειστές απολαύσεις.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Crush

    Το Dual Crush συνδυάζει την τεχνολογία διεγερτικών κυμάτων πίεσης με έναν καμπύλο, δονούμενο άξονα από ελαστική σιλικόνη. Τόσο η κλειτορίδα όσο και το σημείο G μπορούν να διεγερθούν με έντονους κραδασμούς μέσω του διαισθητικού πίνακα ελέγχου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Το Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition σας προσφέρει μια στιγμή μαγείας με στυλ. Όπως και εσείς, αυτό το παιχνίδι είναι ένα πρωτότυπο: ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας, απλότητας και ευχαρίστησης.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Το ENIGMA είναι ένα πολυτελές ηχητικό μασάζ διπλής δράσης που έχει σχεδιαστεί για να γυρίζει τόσο ολόκληρη την κλειτορίδα - τα ορατά και τα αόρατα μέρη της - όσο και το σημείο G, για έναν οργασμό τόσο έντονο που θα νομίζετε ότι έχετε φύγει από αυτόν τον πλανήτη. Διαθέτοντας τα καλύτερα ηχητικά κύματα στο εξωτερικό της κλειτορίδας και απαλούς παλμούς του εσωτερικού βραχίονα στο σώμα σας, το ENIGMA™ φτερουγίζει σε όλα τα σωστά σημεία για έναν οργασμό που δεν θα ξεχάσετε.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Με 3 κινητήρες, ο σιλικόνης Satisfyer Curvy Trinity 3 καταστρέφει όλα τα hot spot σας: Χρησιμοποιήστε το ως δονητή lay-on, δονητή κυμάτων πίεσης ή δονητή σημείου G για απόλυτη ποικιλία όταν απολαμβάνετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Mythical Black

    Το Mythical διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς 10 ταχυτήτων με εύκαμπτο δονητή μύτης που προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένο για να χτυπά το σημείο g για να δημιουργήσει τον πιο έντονο εσωτερικό και εξωτερικό οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Mythical διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, λείο και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Mythical εύκολο στο καθάρισμα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Η σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 2 σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία με 3 κινητήρες και 2 ξεχωριστά ελεγχόμενες λειτουργίες και περιποιείται τόσο την κλειτορίδα όσο και το σημείο G με δονήσεις και κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Το νέο Womanizer STARLET 3 – είναι η αυθεντική τεχνολογία Womanizer Pleasure Air σε συνδυασμό με πέντε νέα ζωηρά χρώματα προϊόντων και δύο ακόμη επίπεδα έντασης, ενώ είναι ακόμα αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενη USB – σε λογική τιμή.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Γίνετε επαγγελματίας εν κινήσει. Ο ολοκαίνουργιος, πολύπλευρος, διπλός παλμικός δονητής αέρα, Pro To Go 3, είναι εδώ και έτοιμος να σας ευχαριστήσει! Απολαύστε το συμπαγές σχήμα, ιδανικό για ταξίδια και εν κινήσει.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Ας φτιάξουμε τη διάθεση. Πρώτον, συναρπαστική αναρρόφηση για αύξηση της ροής του αίματος και της ευαισθησίας. Στη συνέχεια, μόλις βρείτε την αίσθηση πιπιλίσματος που χαράξατε, ήρθε η ώρα να παίξετε με τα 6 διαφορετικά μοτίβα αναρρόφησης. Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, για την αισθησιακή γλώσσα καθώς κινείται και δονείται με 6 αξέχαστους τρόπους. Τώρα, αυτή είναι μια εμπειρία ευχαρίστησης φτιαγμένη μόνο για εσάς!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Από την καινοτόμο τεχνολογία PulsWave™, το ZALO στοχεύει επίσης να προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία εξερεύνησης του σημείου G. Διαφορετικό από την παραδοσιακή δονητική διέγερση, το PulsWave™ εφαρμόζει την αποκλειστική κίνηση κυματοκινητήρα. Η σωστή γωνία καμπύλης και το απαλό πτερύγιο στο σημείο G σχηματίζουν μια περιοχή μεγέθους πολτού δακτύλου μπορούν να διευκολύνουν τις γυναίκες να αισθανθούν τα σημεία G τους και να απολαύσουν. Με τη συνεργασία του κινητήρα PulseWave™ και ενός άλλου ανεξάρτητου κινητήρα δόνησης, καθώς και με τη λειτουργία θέρμανσης, οι γυναίκες μπορούν να αποκαλύψουν τις βαθιά κλειστές απολαύσεις.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Wave Black

    Το Womanizer Wave είναι ο πρώτος συνδυασμός κεφαλής ντους και διεγέρτης κλειτορίδας μασάζ με νερό, που ενώνει την τεχνογνωσία των ειδικών στο μπάνιο, hansgrohe και των ηγετών αναψυχής Womanizer για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό crossover - την κεφαλή ντους αναψυχής.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sunray Berry

    Απολαύστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας με τις δονήσεις και τα χαρακτηριστικά παλμού αέρα του Satisfyer Sunray. Το κουνέλι σιλικόνης ελεγχόμενο από την εφαρμογή έχει μια εύκαμπτη άρθρωση που προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία σας.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Το ENIGMA είναι ένα πολυτελές ηχητικό μασάζ διπλής δράσης που έχει σχεδιαστεί για να γυρίζει τόσο ολόκληρη την κλειτορίδα - τα ορατά και τα αόρατα μέρη της - όσο και το σημείο G, για έναν οργασμό τόσο έντονο που θα νομίζετε ότι έχετε φύγει από αυτόν τον πλανήτη. Διαθέτοντας τα καλύτερα ηχητικά κύματα στο εξωτερικό της κλειτορίδας και απαλούς παλμούς του εσωτερικού βραχίονα στο σώμα σας, το ENIGMA™ φτερουγίζει σε όλα τα σωστά σημεία για έναν οργασμό που δεν θα ξεχάσετε.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Invincible Black

    Το Invincible έχει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς 10 ταχυτήτων που χωράει το σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένο για να δημιουργεί τον πιο έντονο οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Invincible διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά. Είναι μαλακό στην αφή, ομαλή και αδιάβροχη σχεδίαση είναι κατασκευασμένη από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Invincible εύκολο στο καθάρισμα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Mythical Pink

    Το Mythical διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς 10 ταχυτήτων με εύκαμπτο δονητή μύτης που προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένο για να χτυπήσει το σημείο g για να δημιουργήσει το πιο έντονο εσωτερικό και εξωτερικό οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Mythical διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Mythical εύκολο στο καθάρισμα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Dual Love Red

    Εκτός από τα υπέροχα κύματα πίεσης, το Dual Love με τον δονούμενο, ευθύ άξονα του προσφέρει μια άλλη διεγερτική επιλογή. Η συσκευή θα σας εντυπωσιάσει επίσης με τον έλεγχο εφαρμογής και το μαλακό κάλυμμα σιλικόνης.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Νιώστε ενδυναμωμένοι με ευχαρίστηση με 36 διαφορετικούς τρόπους, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χρόνο με το Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Το πάνω μέρος του λειτουργεί ως δονητής κυμάτων πίεσης και περιποιείται την κλειτορίδα σας με αισθησιακά κύματα πίεσης σε 11 προκαθορισμένες εντάσεις. Η οβάλ άκρη στο κάτω άκρο του στενού άξονα είναι ιδανική για στοχευμένη διέγερση ολόκληρου του σώματος - χρησιμοποιήστε την άκρη διέγερσης κυκλοφορίας για διέγερση όλες τις ερωτογενείς ζώνες, όπως οι χάντρες ευχαρίστησης, οι θηλές ή ο πρωκτός.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Γίνετε επαγγελματίας εν κινήσει. Ο ολοκαίνουργιος, πολύπλευρος, διπλός παλμικός δονητής αέρα, Pro To Go 3, είναι εδώ και έτοιμος να σας ευχαριστήσει!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Το Cruise Control αναλαμβάνει το τιμόνι όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 283 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.