×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Womanizer

Είδη 65 εώς 96 από 283 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Premium eco

    Πήραμε όλα όσα έκαναν το κορυφαίο προϊόν μας, το Womanizer PREMIUM, τόσο καλό και μειώσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο πλαστικό. Φυσικά, έχει τα ίδια 12 επίπεδα έντασης, είναι επαναφορτιζόμενη με USB και είναι αδιάβροχο. Καλό για τον πλανήτη, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για το σώμα σας, είναι το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για τους οικολογικούς.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Ζήστε δυνατούς και έντονους οργασμούς με τον δονητή ETERNAL LOVE. Αυτός ο παιχνιδιάρικος δονητής διαθέτει τρεις λειτουργίες που προκαλούν το μυαλό, οι δονήσεις στον άξονα κάνουν μασάζ στο κολπικό τοίχωμα, η παλμική λειτουργία διεγείρει το σημείο g και οι μικροδονήσεις στον διεγέρτη προσφέρουν ευχάριστη απόλαυση στην κλειτορίδα. Ετοιμαστείτε για έναν εντυπωσιακό οργασμό και αν γίνει πολύ έντονος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες ξεχωριστά.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium 2 Black

    Το Womanizer PREMIUM 2 με την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air είναι η πιο πολυτελής δημιουργία μας – πραγματικά το Prada των σεξουαλικών παιχνιδιών, το απόλυτο παιχνίδι για γυναίκες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια άλλη συσκευή για να παίξουν. Με περισσότερα επίπεδα έντασης από ποτέ και βελτιωμένη λειτουργία Αυτόματου πιλότου που σας οδηγεί σε νέες, απρόβλεπτες περιπέτειες, το PREMIUM 2 είναι η πιο αγνή απόλαυση στην υψηλότερη ποιότητα.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Γνωρίστε το εντυπωσιακό ηχητικό μασάζ τριπλής δράσης που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που σκέφτεστε για τους μεικτούς οργασμούς. Το ENIGMA Wave™ διαθέτει όλες τις ιδιότητες της θρυλικής πλέον σειράς ENIGMA™, αλλά αυτό που το διαχωρίζει από άλλες συσκευές είναι η εισαγωγή μιας χαρακτηριστικής τεχνολογίας WaveMotion™ για μαγευτική διέγερση του σημείου G.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Desirable Purple

    Το Desirable έχει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα. Το Desirable διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Desirable εύκολο στο καθάρισμα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Liberty Lilac

    Κυρίες, ετοιμαστείτε για απογείωση: με ένα κομψό κάλυμμα και έξι επίπεδα τόνωσης, το Liberty εγγυάται ευχαρίστηση σε κάθε σημείο του πλανήτη.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Επιτρέψτε μου να σας πω για τον δονητή κλειτορίδας TF 2 σε 1, ο οποίος είναι ένας τέλειος συνδυασμός για εσάς ή/και τον σύντροφό σας. Με τους 7 τρόπους γλείψιμο και πιπίλισμα, θα σας οδηγήσει σε έντονη απόλαυση. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός του και η απαλή κατασκευή σιλικόνης φιλική προς το δέρμα το καθιστούν πολύ άνετο και εύκολο στη χρήση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιγραφεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο INTOYOU, ό,τι κι αν ψάχνετε. Το Rush Nova είναι το νεότερο μέλος του Intoyou. Δονητής με κορόιδο κλειτορίδας.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Αφεθείτε στο παθιασμένο παιχνίδι με το Foreplay Frenzy™ Pucker και ζωντανέψτε τις φαντασιώσεις. Ο διπλός διεγέρτης τέλειου μεγέθους είναι πλήρης με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, 4 ταχύτητες οικείας αναρρόφησης και ανεξάρτητους δύο κινητήρες.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Όλοι γνωρίζουν ότι η διέγερση της κλειτορίδας είναι το κλειδί για την κορύφωση για εμάς. Όλοι όμως βιώνουμε την ευχαρίστηση διαφορετικά. Κάποιοι απολαμβάνουν την έντονη διέγερση, άλλοι προτιμούν την ήπια. Έτσι, η εύρεση ενός παιχνιδιού που λειτουργεί για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Desirable Pink

    Το Desirable έχει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς με 10 λειτουργίες δόνησης και έναν εύκαμπτο δονητή που προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένος για να χτυπήσει το σημείο g για να δημιουργήσει το πιο έντονο εσωτερικό και εξωτερικό οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Desirable διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Desirable εύκολο στο καθάρισμα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Διπλάσια διασκέδαση, διπλή απόλαυση – το ολοκαίνουργιο Satisfyer DUAL PLEASURE είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας με δυνατότητα Bluetooth και ένας εσωτερικός δονητής σημείου G. Φτιαγμένο για συνδυασμό με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect, το DUAL PLEASURE μόλις έφερε το αισθησιακό ταξίδι σας σε ένα νέο επίπεδο!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Η Vera by Revel διαθέτει τεχνολογία παλμού αέρα για να προσφέρει αισθήσεις φτερουγίσματος σε όλα τα σωστά μέρη. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη, το Vera είναι φιλικό προς το ταξίδι, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium White-Gold

    Το Womanizer Premium είναι ο ιδανικός συνδυασμός νέων τεχνολογιών και σχεδιασμού υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία Pleasure Air διεγείρει την κλειτορίδα σας χωρίς επαφή – από supersoft έως superpower σε 12 διαφορετικά επίπεδα. Με τη νέα λειτουργία αυτόματου πιλότου, βιώστε τον οργασμό σας απροσδόκητα και με έναν εκπληκτικό νέο τρόπο. Ο ρυθμός αλλάζει με κάθε χρήση. Το Smart Silence αισθάνεται την επιθυμία σας. Το Womanizer Premium ξεκινά μόνο όταν αγγίζει σχεδόν την επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτό όχι μόνο το κάνει πιο αθόρυβο στη χρήση, αλλά κάνει και την απόλαυσή σας ακόμα πιο έντονη. Χάρη στη μοναδική του επεξεργασία, το Womanizer Premium είναι εντελώς αδιάβροχο.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Το κλασικό και κομψό Satisfyer Pro 2 κάνει το ντεμπούτο της ιδιόκτητης τεχνολογίας Air-Pulse Technology, που έχει σκοπό να ενθουσιάσει την κλειτορίδα σας σε απόλυτη ευδαιμονία. Διαθέτοντας έναν αθόρυβο κινητήρα και μια μαλακή κεφαλή σιλικόνης, το Pro 2 φτιάχνει τη διάθεση να φτάσετε στην κορυφή της επιθυμίας σας.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Ανακαλύψτε την απόλαυση έξω από αυτόν τον κόσμο με το Pulse Galaxie. Σε αντίθεση με άλλους διεγέρτες της κλειτορίδας, σπρώχνει και τραβά τον αέρα για να δημιουργήσει ένα εφέ αναρρόφησης, ενώ η βάση φόρτισης προβάλλει μια οθόνη αστεριού. Εξερευνήστε 5 λειτουργίες και 5 εντάσεις αναρρόφησης συν 3 λειτουργίες προβολής αστεριού. Χρησιμοποιήστε το Pulse Galaxie με την εφαρμογή SVAKOM για προσαρμόσιμο και παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Οι γυναίκες λατρεύουν τα λουλούδια και κάθε γυναίκα θα λατρέψει αυτό το τριαντάφυλλο περισσότερο από όλα τα λουλούδια! Δεν είναι ένα συνηθισμένο τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο γεμάτο ευχαρίστηση, ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Τα πέταλά του περιβάλλουν μια μυστική τρύπα στην οποία εισάγετε την κλειτορίδα σας και την αφήνετε να διαλυθεί με πάθος λόγω αναρρόφησης. Αφήστε την κλειτορίδα σας να ανθίσει με ευδαιμονία!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Το Womanizer Classic, όπως ήδη αποκαλύπτει το όνομα, είναι το κλασικό από το Womanizer – «το μικρό μαύρο φόρεμα», θα λέγαμε, ανάμεσα στα παιχνίδια μας. Είναι εξοπλισμένο με τη μοναδική μας τεχνολογία που δημιουργεί ένα εφέ αναρρόφησης χωρίς επαφή για παλιότερα γνωστούς κραδασμούς. Τα 8 επίπεδα επιδείνωσης πολλών ποικιλιών απόλαυσης – το πρώτο επίπεδο εγγυάται ένα απαλό ξεκίνημα και το μέγιστο επίπεδο, η κορύφωση της απόλαυσης. Χάρη στη μοναδική του επεξεργασία, το Womanizer Classic είναι εντελώς αδιάβροχο και επομένως ιδανικό για την επόμενη βουτιά σας στο μπάνιο.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Η κλειτορίδα σας θα πλημμυρίσει από ευχαρίστηση όσο ποτέ άλλοτε: Το Satisfyer Pro 2 Generation 3 είναι εδώ! Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Περιπλανηθείτε στην ευτυχία με την Penguin Holiday Edition! Πάντα έτοιμος για την περίσταση, αυτός ο πολυαγαπημένος δονητής κυμάτων πίεσης Satisfyer έχει φορέσει τη γιορτινή του στολή για να σας φτιάξει τη διάθεση. Είτε ως μικρή απόλαυση για τον εαυτό σας είτε ως δώρο για κάποιον άλλο – το Satisfyer Penguin Holiday Edition είναι εδώ για να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Next Black

    Το Womanizer Next είναι μια νέα διάσταση απόλαυσης – συνδυάζει την επαναστατική διέγερση της κλειτορίδας 3D Pleasure Air με το νέο Climax Control, δίνοντας πρόσθετο βάθος και πλούτο στο οργασμό σας ταξίδι. Σχεδιασμένο για έντονους, διαισθητικούς πολλαπλούς οργασμούς, το Next παρέχει ασυναγώνιστη ισχύ και κορυφαίες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σειράς προσαρμόσιμων μοτίβων, ενώ λειτουργεί ήσυχα.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Κυρίες, ετοιμαστείτε για απογείωση: με ένα κομψό κάλυμμα και έξι επίπεδα τόνωσης, το Liberty εγγυάται ευχαρίστηση σε κάθε σημείο του πλανήτη.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Απολαύστε μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία με αυτό το Taptastic Vibe Clitoral Stimulator. Το παιχνίδι διαθέτει ένα δονούμενο και κινούμενο στοιχείο. Αφήστε τις 6 διαφορετικές ρυθμίσεις χτυπήματος να σας εκπλήξουν ευχάριστα και απολαύστε τη φιλική προς το χρήστη σχεδίαση αυτού του κομψού παιχνιδιού.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Η κλειτορίδα σας θα πλημμυρίσει από ευχαρίστηση όσο ποτέ άλλοτε: Το Satisfyer Pro 2 Generation 3 είναι εδώ! Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Το Love Triangle μας συνδυάζει αποδεδειγμένη τεχνολογία Air-Pulse με βαθιές δονήσεις και λεία κεφαλή σιλικόνης. Το πρακτικό καπάκι του εξασφαλίζει υγιεινή και διακριτική αποθήκευση ανά πάσα στιγμή, ακόμη και εν κινήσει.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Ανακαλύψτε την απόλαυση έξω από αυτόν τον κόσμο με το Pulse Galaxie. Σε αντίθεση με άλλους διεγέρτες της κλειτορίδας, σπρώχνει και τραβά τον αέρα για να δημιουργήσει ένα εφέ αναρρόφησης, ενώ η βάση φόρτισης προβάλλει μια οθόνη στεριού. Εξερευνήστε 5 λειτουργίες και 5 εντάσεις αναρρόφησης συν 3 λειτουργίες προβολής στεριού. Χρησιμοποιήστε το Pulse Galaxie με την εφαρμογή SVAKOM για προσαρμόσιμο και παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer OG Aubergine

    Το Womanizer OG είναι ο πρώτος δονητής Pleasure Air σημείου G, που συνδυάζει στοχευμένο Pleasure Air και δονήσεις για ένα δυνατό και πρωτότυπο ταξίδι οργασμού.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας - με γνήσιο δέρμα και πραγματικό πολύτιμο μέταλλο

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Sona Cruise Black

    Το SONA Cruise διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμα και τα μέρη που δεν βλέπετε - με απαλά ηχητικά κύματα αντί για συμβατικούς κραδασμούς. Αυτό το ήσυχο ηχητικό μασάζ προσφέρει έναν εντελώς νέο οργασμό, μια παρατεταμένη κορύφωση μετά από μια αισθησιακή συσσώρευση. Ο απαλός, αδιάβροχος σχεδιασμός του είναι κατασκευασμένος από ένα μόνο κομμάτι σιλικόνης premium, καθιστώντας το SONA Cruise απίστευτα εύκολο στο καθάρισμα και απαλό στην αφή. Και επειδή δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πολλαπλούς οργασμούς ξανά και ξανά χωρίς καμία ενόχληση.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Το Womanizer PREMIUM 2 με την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air είναι η πιο πολυτελής δημιουργία μας – πραγματικά το Prada των σεξουαλικών παιχνιδιών, το απόλυτο παιχνίδι για γυναίκες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια άλλη συσκευή για να παίξουν. Με περισσότερα επίπεδα έντασης από ποτέ και βελτιωμένη λειτουργία Αυτόματου πιλότου που σας οδηγεί σε νέες, απρόβλεπτες περιπέτειες, το PREMIUM 2 είναι η πιο αγνή απόλαυση στην υψηλότερη ποιότητα.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 283 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.