×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Womanizer

Είδη 33 εώς 64 από 283 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Sona Black

    Το SONA διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμα και τα μέρη που δεν βλέπετε - με ήπια ηχητικά κύματα αντί για συμβατικές δονήσεις. Αυτό το ήσυχο ηχητικό μασάζ προσφέρει έναν εντελώς νέο οργασμό, μια παρατεταμένη κορύφωση μετά από μια αισθησιακή συσσώρευση. Ο απαλός, αδιάβροχος σχεδιασμός του είναι κατασκευασμένος από ένα μόνο κομμάτι σιλικόνης premium, καθιστώντας το SONA απίστευτα εύκολο στο καθάρισμα και απαλό στην αφή. Και επειδή δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πολλαπλούς οργασμούς ξανά και ξανά χωρίς καμία ενόχληση.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ένα θηλυκό διεγερτικό με το οποίο μπορείτε να αισθάνεστε βασίλισσα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτηθείτε από κανέναν για να σας ξεκουράσει και τις βαθύτερες αισθήσεις σας.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το status quo, γι' αυτό πάντα υπερβαίνουμε τα όρια για να προσφέρουμε κάτι πραγματικά έξω από αυτόν τον κόσμο. Γνωρίστε το ENIGMA, ένα πολυτελές μασάζ διπλής δράσης που παντρεύει τα καλύτερα και των δύο κόσμων – διέγερση βαθιάς κλειτορίδας και σημείου Γ. Το ENIGMA δημιουργήθηκε για έναν ηχητικό, απόκοσμο οργασμό.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Το αποκλειστικό Satisfyer Luxury Haute Couture είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή υγρή σιλικόνη και τέλεια λεπτομέρεια με γνήσιο δέρμα και πολύτιμα μέταλλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο απλώς και μόνο επειδή αξίζει τον κόπο! Τα πολυτελή σχέδια, τα καλύτερα υλικά και η γοητεία βρίσκονται στο σοκάκι σας; Στη συνέχεια, αυτό το εκλεπτυσμένο στολίδι από τη νέα συλλογή Satisfyer Luxury με μια επιπλέον συναρπαστική λειτουργία δόνησης είναι το τέλειο highlight για τη συλλογή παιχνιδιών σας.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Το Womanizer Premium είναι ο ιδανικός συνδυασμός νέων τεχνολογιών και σχεδιασμού υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία Pleasure Air διεγείρει την κλειτορίδα σας χωρίς επαφή – από supersoft έως superpower σε 12 διαφορετικά επίπεδα έντασης. Με τη νέα λειτουργία αυτόματου πιλότου, βιώνετε τον οργασμό σας απροσδόκητα και με έναν εκπληκτικά νέο τρόπο. Ο ρυθμός αλλάζει με κάθε χρήση. Το Smart Silence αισθάνεται την επιθυμία σας. Το Womanizer Premium ξεκινά μόνο όταν αγγίζει σχεδόν την επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτό όχι μόνο το κάνει πιο αθόρυβο στη χρήση, αλλά κάνει και την απόλαυσή σας ακόμα πιο έντονη. Χάρη στη μοναδική του επεξεργασία, το Womanizer Premium είναι εντελώς αδιάβροχο.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Το Cotton Candy Satisfyer ξεχωρίζει για το οβάλ σχήμα του και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Ο δονητής τοποθέτησης από φιλική προς το σώμα σιλικόνη περιποιείται την κλειτορίδα με έναν συναρπαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Όλοι γνωρίζουν ότι η διέγερση της κλειτορίδας είναι το κλειδί για την κορύφωση για εμάς. Όλοι όμως βιώνουμε την ευχαρίστηση διαφορετικά. Κάποιοι απολαμβάνουν την έντονη διέγερση, άλλοι προτιμούν την ήπια. Έτσι, η εύρεση ενός παιχνιδιού που λειτουργεί για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Το DUO 2 είναι ένα μοναδικό premium παιχνίδι κουνελιού – ένας διεγέρτης κλειτορίδας Pleasure Air και ένας ισχυρός δονητής G-Spot που συνδυάζονται για να χτυπήσουν προηγμένους, ανάμεικτους οργασμούς.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Ανταλλακτικά καπάκια για το Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Wave White

    Το Womanizer Wave είναι ο πρώτος συνδυασμός κεφαλής ντους και διεγέρτης κλειτορίδας μασάζ με νερό, που ενώνει την τεχνογνωσία των ειδικών στο μπάνιο, hansgrohe και των ηγετών αναψυχής Womanizer για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εξαιρετικό crossover - την κεφαλή ντους αναψυχής.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony by INYA - Ένας πολυλειτουργικός δονητής με περιγράμματα που διαθέτει τρεις κινητήρες που παρέχουν ισχυρούς κραδασμούς σημείου G ενώ διεγείρουν αισθησιακά την κλειτορίδα με συναρπαστική τεχνολογία αέρα. Αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο. Κατάλληλο με όλα τα λιπαντικά. Κατασκευασμένο από σιλικόνη ποιότητας πλατίνας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Όλοι γνωρίζουν ότι η διέγερση της κλειτορίδας είναι το κλειδί για την κορύφωση για εμάς. Όλοι όμως βιώνουμε την ευχαρίστηση διαφορετικά. Κάποιοι απολαμβάνουν την έντονη διέγερση, άλλοι προτιμούν την ήπια. Έτσι, η εύρεση ενός παιχνιδιού που λειτουργεί για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Η Vera by Revel διαθέτει τεχνολογία παλμού για να προσφέρει αισθήσεις φτερουγίσματος σε όλα τα σωστά μέρη. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη, το Vera είναι φιλικό προς το ταξίδι, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Το No. TwentyTwo έχει 3 λειτουργίες, όλες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά όλες σχεδιασμένες και δημιουργημένες για ευχαρίστηση. Σίγουρα θα πιστεύετε ότι αυτό το μασάζ είναι το ίδιο με τα υπόλοιπα μασάζ της αγοράς, αλλά πιστέψτε με όταν σας λέω ότι δεν είναι.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθητική κύμα του παλμικού νερού.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Κυρίες, ετοιμαστείτε για απογείωση: με ένα κομψό κάλυμμα και έξι επίπεδα τόνωσης, το Liberty εγγυάται ευχαρίστηση σε κάθε σημείο του πλανήτη.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Εάν έχετε βαρεθεί τα τυπικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά, πρέπει να δοκιμάσετε το Dash 2.0 Softer Tip, το τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μέλος της οικογένειας Intoyou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Αφεθείτε στο παθιασμένο παιχνίδι με το Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser και ζήστε άτακτες φαντασιώσεις. Ο διπλός διεγέρτης τέλειου μεγέθους είναι πλήρης με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, 4 ταχύτητες οικείας αναρρόφησης και ανεξάρτητους δύο κινητήρες.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Κάθε γυναίκα αξίζει να της δοθεί η απόλυτη προσοχή από κάποιον! Κάθε γυναίκα αξίζει τον οργασμό και την ευχαρίστηση. Κάθε γυναίκα αξίζει το Paloqueth Dual Stimulation, ένα βοηθητικό που είναι προσιτό και εύχρηστο. Αφήστε το να ρουφήξει την κλειτορίδα σας και ταυτόχρονα να δονείται απευθείας στο σημείο G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Το Satisfyer Supernova σαγηνεύει την κλειτορίδα με αισθησιακά κύματα παλμού αέρα ενώ διεγείρει το σημείο G με ισχυρές δονήσεις. Χάρη στην εύκαμπτη άρθρωση αλυσίδας, ο δονητής σιλικόνης προσαρμόζεται στην ανατομία σας για να σας ενθουσιάσει με τέλεια διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Το Curvy Trinity 5 από την Satisfyer είναι ένας διεγέρτης παλμών αέρα, ένα παιχνίδι 3 σε 1 για τεράστια διασκέδαση!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιποιηθεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Το κλασικό και κομψό Satisfyer Pro 2 κάνει το ντεμπούτο της ιδιόκτητης τεχνολογίας Air-Pulse Technology, που έχει σκοπό να ενθουσιάσει την κλειτορίδα σας σε απόλυτη ευδαιμονία. Διαθέτοντας έναν αθόρυβο κινητήρα και μια μαλακή κεφαλή σιλικόνης, το Pro 2 φτιάχνει τη διάθεση να φτάσετε στην κορυφή της επιθυμίας σας.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Melt Coral

    Ο μόνος διεγέρτης Pleasure Air™ σχεδιασμένος για ζευγάρια, με παλλόμενα κύματα και απαλή αναρρόφηση που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Το Womanizer Premium είναι ο ιδανικός συνδυασμός νέων τεχνολογιών και σχεδιασμού υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία Pleasure Air διεγείρει την κλειτορίδα σας χωρίς επαφή – από supersoft έως superpower σε 12 διαφορετικά επίπεδα. Με τη νέα λειτουργία αυτόματου πιλότου, βιώστε τον οργασμό σας απροσδόκητα και με έναν εκπληκτικό νέο τρόπο. Ο ρυθμός αλλάζει με κάθε χρήση. Το Smart Silence αισθάνεται την επιθυμία σας. Το Womanizer Premium ξεκινά μόνο όταν αγγίζει σχεδόν την επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτό όχι μόνο το κάνει πιο αθόρυβο στη χρήση, αλλά κάνει και την απόλαυσή σας ακόμα πιο έντονη. Χάρη στη μοναδική του επεξεργασία, το Womanizer Premium είναι εντελώς αδιάβροχο.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Υπέροχα κύματα πίεσης διεγείρουν την κλειτορίδα με 11 εντάσεις χωρίς επαφή. Το Love Breeze θα σας εμπνεύσει επίσης με την απαλή κεφαλή σιλικόνης, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το εργονομικό, αδιάβροχο φινίρισμα.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Με τη συμπαγή σχεδίαση με όψη ψαριού και τον μυρμηγκιαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών, η σιλικόνη Satisfyer Sugar Rush είναι ο ιδανικός σύντροφος για εν κινήσει. Οι δύο κινητήρες του είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Το Liberty 2 είναι ο απόλυτος ταξιδιωτικός σύντροφος που προσφέρει την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air της Womanizer σε μικρό μέγεθος, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν όπου κι αν πάνε. Αυτό το διακριτικό παιχνίδι είναι γεμάτο δύναμη με 8 συναρπαστικά και βελτιωμένα επίπεδα έντασης. Το Liberty 2 συνοδεύεται από υγιεινή θήκη και ασφαλή κλειδαριά ταξιδιού, καθιστώντας τη μια βολική και ασφαλή επιλογή για όσους βρίσκονται εν κινήσει.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Ένας στόχος. Δύο είδη διέγερσης. Το πιο δυνατό mini-vibe της We-Vibe και το αυθεντικό Womanizer Premium συνδυάζονται τώρα σε ένα αποκλειστικό κουτί. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ένωση των δύο εμπορικών σημάτων.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Διπλάσια διασκέδαση, διπλή απόλαυση – το ολοκαίνουργιο Satisfyer DUAL PLEASURE είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας με δυνατότητα Bluetooth και ένας εσωτερικός δονητής σημείου G. Φτιαγμένο για συνδυασμό με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect, το DUAL PLEASURE μόλις σε ένα νέο αισθησιακό ταξίδι σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή ενεργοποιημένη Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 283 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.