×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ασύρματα δονούμενα αυγά

Είδη 65 εώς 96 από 173 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Τολμάς αρκετά να παραδώσεις τον αισθησιακό σου έλεγχο στον σύντροφό σου; Θα θέλατε να εκπλαγείτε με τον πιο όμορφο τρόπο;

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Έτοιμοι για υπέροχη απόλαυση; Το Make My Orgasm Egg-plode θα ενθουσιάσει τις ερωτογενείς ζώνες σας με την ισχυρή δόνηση και την περιστρεφόμενη άκρη του. Αυτό το υψηλής ποιότητας αυγό αγάπης διαθέτει 7 τρόπους διέγερσης και παλμών, με εύκολο έλεγχο με ένα πάτημα. Αυτή η ομορφιά είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη μαλακής αφής που είναι ασφαλής για το σώμα και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για διασκέδαση χωρίς χέρια. Αφεθείτε στην απόλυτη ικανοποίηση αυτού του premium design!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Το SECRET DELIGHT, είναι ένα δονούμενο αυγό με τηλεχειρισμό. Λειτουργία φωνητικού ελέγχου, ιδανική για δύο παίκτες. Αυτός με το τηλεχειριστήριο θέτει τους κανόνες. Διακριτικό και πρακτικό, το αυγό έχει 2 κορδόνια για εύκολη αφαίρεση.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Φτάστε στο TardeNoche Yiggo, το δονούμενο αυγό που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν στη σεξουαλική σου ζωή.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Έτοιμοι για αυγοκυτταρική απόλαυση; Το Knock Knock Eggstavagant θα ευχαριστήσει τις ερωτογενείς ζώνες σας με τους ισχυρούς κραδασμούς και τις κομψές καμπύλες του. Αυτό το υψηλής ποιότητας αυγό αγάπης διαθέτει 8 τρόπους διέγερσης και παλμών, με εύκολο έλεγχο με ένα πάτημα. Αυτή η ομορφιά είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη μαλακής αφής που είναι ασφαλής για το σώμα και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για διασκέδαση χωρίς χέρια. Αφεθείτε στην απόλυτη ικανοποίηση αυτού του premium design!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Το υπέροχο ασύρματο τηλεχειριζόμενο Egg φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση στο αισθησιακό παιχνίδι για εσάς και τον σύντροφό σας. Το ξεχωριστό τηλεχειριστήριο ελέγχει τις δέκα διαφορετικές ταχύτητες και αφήστε το αυγό να βουίζει απαλά ή να γίνει εντελώς άγριο στην τελική ταχύτητα!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Joanne Purple

    Το Pretty Love Joanne είναι ένας δονητής αυγών που λειτουργεί με μπαταρία, τηλεχειριζόμενος με 12 λειτουργίες δόνησης.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Woomy Dingus Vibration Egg with Remote Control Pink

    Το Dingus είναι ένα δονούμενο αυγό από το Wooomy φτιαγμένο με εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη για βαθιές, κραδασμούς και κορυφώσεις που κυρτώνουν τα δάχτυλα των ποδιών.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Το Perifit είναι η επαναστατική λύση για την θεραπεία της λεκάνης και την προπόνηση ενδυνάμωσης. Part app, part exerciser, Perifit δίνει στις ασκήσεις σας Kegel μια σύγχρονη αναβάθμιση χρησιμοποιώντας συναρπαστική gamified τεχνολογία.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LUV EGG Blue

    Προκαλέστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας με το LUV EGG! Αυτό το δονούμενο αυγό με τηλεχειριστήριο είναι ιδανικό για συντρόφους που αναζητούν ένα συναρπαστικό σεξουαλικό παιχνίδι. Το δονούμενο αυγό είναι τυλιγμένο σε μαλακή σιλικόνη, η οποία είναι ασφαλής για το σώμα, αισθάνεται άνετα στο δέρμα και μπορεί να καθαριστεί σχολαστικά. Το LUV EGG διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα με 12 ρυθμίσεις κραδασμών. Το αυγό είναι αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λιπαντικό με βάση το νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Μπείτε στο Latetobed Love Eggs, μια σειρά από δονούμενα αυγά με διαφορετικές και συναρπαστικές λειτουργίες.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Επιδιώκεις τρίο χωρίς τρίτο πρόσωπο; Στη συνέχεια, πάρτε τις νέες τελετουργικές σφαίρες, γιατί δίνει τεράστια ώθηση στη σεξουαλική σας ζωή! Μεταμφιεσμένο σε μια συνηθισμένη δονούμενη σφαίρα, κρύβει έναν ανεμοστρόβιλο πάθους που θέλει να εξερευνήσει τις οικείες περιοχές σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Remote Control Egg

    Βυθιστείτε στις εξαίσιες αισθήσεις αυτού του πλήρως επαναφορτιζόμενου δονούμενου αυγού! Όχι μόνο μπορεί να υπερηφανεύεται για δέκα διαφορετικές ταχύτητες και λειτουργίες για κλίση και πειρασμό, αλλά έχει ένα τηλεχειριστήριο που επιτρέπει τη διασκέδαση χωρίς χέρια και το παιχνίδι των ζευγαριών! Μπορείτε να αφήσετε αυτό το παιχνίδι να γλιστρήσει μέσα με ασφάλεια με τον βολικό βρόχο ανάκτησης και φροντίστε να πάρετε το αυγό σας στη μπανιέρα ή στο ντους μαζί σας, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχο και βυθιζόμενο! Το Clean up είναι ένα στιγμιότυπο με το Evolved Toy Cleaner και ένα ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Jive Blue

    Ζήστε την απόλυτη διακριτική απόλαυση με το Jive by We-Vibe™, έναν φορετό δονητή ελεγχόμενο με bluetooth. Απολαύστε παιχνίδι hands-free, μόνοι σας ή με τον σύντροφό σας με τη δωρεάν εφαρμογή We-Connect™.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ψάχνετε για ένα παιχνίδι που να είναι ευέλικτο και απλό στη χρήση; Αυτός ο επαναφορτιζόμενος δονητής αυγών είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σόλο παιχνίδι σας, αλλά είναι το τέλειο μέγεθος χειρός και για παιχνίδι ζευγαριού. Κατασκευασμένο από μωβ σιλικόνη με εύκαμπτο κορδόνι, το αυγό είναι ιδανικό για εξωτερική διέγερση αλλά είναι κατάλληλο και για εσωτερική χρήση. Γιατί να μην δοκιμάσετε να φορέσετε αυτό το διεγερτικό αυγό κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να το τοποθετήσετε για ένα άτακτο ταξίδι στα μαγαζιά;

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Το Magic Sundae είναι ένας μικρός και χαριτωμένος, έξυπνος, διασκεδαστικός δονητής. Αμφισβητεί το τεχνικό όριο για την ενσωμάτωση μιας εξωτερικής κεραίας στο τμήμα του κουμπιού, την αποφυγή του μπλοκαρίσματος του σήματος όσο το δυνατόν περισσότερο και την επίτευξη ελέγχου οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Είτε θέλετε να γίνετε παιχνιδιάρικοι με έναν σύντροφο είτε να αφεθείτε σε αισθησιακό χρόνο σόλο, αυτό το ισχυρό σετ σιλικόνης Remote Foreplay είναι κατασκευασμένο για ευέλικτο παιχνίδι ευχαρίστησης. Αυτό το συναρπαστικό σετ περιλαμβάνει ένα καμπύλο διεγέρτη με τηλεχειριστήριο με βραχιολάκι και δακτύλιο ενίσχυσης περιγράμματος με τηλεχειριστήριο χειρός.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, ένας έξυπνος εκπαιδευτής kegel, που χρησιμοποιεί αισθητήρες φιλμ υψηλής ευαισθησίας πολλαπλών σημείων για την ανίχνευση λεπτής μυϊκής δύναμης και Magic Kegel APP με μαθήματα εκπαίδευσης, αξιολόγηση και καθοδήγηση, για να βοηθήσει τις γυναίκες χρήστες να βελτιώσουν τους μυς του πυελικού εδάφους.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Debby Purple

    Με αυτό το συμπαγές και εύχρηστο αυγό 12 λειτουργιών με τηλεχειρισμό μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τόνωση στη σεξουαλική σας ζωή. Αυτό το απομακρυσμένο αυγό έχει υπέροχα στρογγυλεμένα περιγράμματα για τέλεια υφή ενάντια στο δέρμα. Το αυγό συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να αλλάζετε την ένταση κατά τη χρήση. Οι δονήσεις έρχονται με 12 μεταβλητές ταχύτητες, επιτρέποντάς σας να βιώσετε ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων με ένα μόνο παιχνίδι.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Το Svakom Ella Neo Mobile-ελεγχόμενο Bluetooth Egg with App είναι ένα καινοτόμο δονούμενο αυγό σφαίρας με έξυπνα χαρακτηριστικά και εργονομικό σχεδιασμό. Αυτός ο ισχυρός δονητής αβγών αγάπης έρχεται όχι μόνο με 10 επιβλητικές λειτουργίες δόνησης και δυνατότητες που τροφοδοτούνται από εφαρμογές, αλλά και μια επιπλέον ρύθμιση δόνησης, τη Λειτουργία Climax, που θα σας παρασύρει. Χρησιμοποιήστε το χειροκίνητα ή μέσω της APP, παίξτε anole ή δώστε τον έλεγχο στον σύντροφό σας, εξερευνήστε όλους τους νέους τρόπους για να ευχαριστήσετε και να ευχαριστηθείτε.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Ακόμη και από την άλλη άκρη του δωματίου, χρειάζεται μόνο ένα δάχτυλο για να ρίξει ρίγη σε αυτό το σώμα! Αφήστε την ευχαρίστηση να πάρει τον έλεγχο με αυτό το εύχρηστο τηλεχειριζόμενο, επαναφορτιζόμενο αβγό! Είτε εκτιμάτε την ευκολία κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού είτε τη δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ζευγάρια, το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι μια συναρπαστική λειτουργία για χρήση στο σπίτι ή έξω στην πόλη!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Το γυμναστήριο Perifit Care+ Kegel είναι σχεδιασμένο για όλους όσους έχουν κόλπο σε κάθε στάδιο της ζωής τους που θέλουν να αποκαταστήσουν, να αναγεννήσουν και να ενισχύσουν το πυελικό τους έδαφος. Αυτός ο ανατομικά έξυπνος προπονητής λεκάνης κινείται μαζί με το σώμα σας προσφέροντας περισσότερες επιλογές κίνησης, ενισχύοντας τους πυελικούς μύες σας και προετοιμάζοντάς τους για πραγματικές καταστάσεις. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία διπλού αισθητήρα μας σας προσφέρει τις πιο ακριβείς μετρήσεις από κάθε εκπαιδευτή Kegel στην αγορά.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Το CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser συσκευάζει ισχυρούς κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων σε ένα απόλυτα καμπυλωτό τηλεχειριζόμενο πακέτο. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού στο διακριτικό τηλεχειριστήριο, εσείς ή ο αγαπημένος σας μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη απολαυστική απόλαυση όποτε ή όπου κι αν σας πάει η παρόρμηση. Ο εύχρηστος διεγέρτης έχει 12 λειτουργίες δόνησης με ποικίλες εντάσεις και σχέδια για να διαλέξετε.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Τολμάς αρκετά να παραδώσεις τον αισθητικό σου έλεγχο στον σύντροφό σου; Θα ήθελες να εκπλήξεις τον πιο όμορφο τρόπο;

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Το Silicone Remote Pinpoint Pleaser είναι το μοναδικού σχήματος backdoor teaser των ονείρων σας. Ο σαγηνευτικός πρωκτικός καθετήρας έχει μια μαγευτική άκρη κυλινδρικής μπάλας, ραβδωτό άξονα και 12 λειτουργίες κραδασμών που συναρπάζουν με κάθε πειραγμένο άγγιγμα. Επιλέξτε την ένταση της ευχαρίστησής σας και βουτήξτε βαθιά στην οργασμική εσωτερική διέγερση με ισχυρή διέγερση κυλίνδρων.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Σχεδιασμένο για εύκολη χρήση, θα βρείτε τη λειτουργία γρήγορη ακόμα και την πιο σκοτεινή νύχτα. Χωρίς απογοήτευση και ιδανικό για ευχαρίστηση, μόνο ένα πάτημα φέρνει έντονο ερέθισμα στο δρόμο σας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Το Ocean Breeze 2.0 διαφέρει από τον προκάτοχό του Ocean Breeze έχοντας έναν κινητήρα με πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες δόνησης. Αν πριν ήταν εξαιρετικά διεγερτικά, τώρα είναι απλά οργαστικοί.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Το Ocean Breeze 2.0 διαφέρει από τον προκάτοχο του Ocean Breeze έχοντας έναν κινητήρα με πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες δόνησης. Αν πριν ήταν πολύ διεγερτικά, τώρα είναι απλά οργανικοί.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Σοκ και βουητό μέσα και έξω με αυτό το αυγό σιλικόνης E-Stim! Διαθέτει ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες για έντονες δονήσεις και εύκολη ηλεκτρική διέγερση χωρίς την ανάγκη τροφοδοτικού, καλωδίων ή ηλεκτροδίων. Ιδανικό για άτομα που θέλουν έναν απλό τρόπο ηλεκτροπαραγωγής - σοκάρετε τον εαυτό σας ή τον εραστή σας μέσα και έξω, ενώ απολαμβάνετε έντονο βουητό και ηλεκτρίζετε τις αισθήσεις σας!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Αυτή η εξαιρετικά όμορφη δονητική σφαίρα παρέχει διπλάσια τόνωση – όχι μόνο μπορεί να σας ευχαριστήσει κολπικά, αλλά μπορεί επίσης να ευχαριστήσει την κλειτορίδα σας με τον διεγερτικό της βραχίονα. Μπορείτε να επιλέξετε από 4 λειτουργίες δόνησης σε 4 ταχύτητες.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Συγκινήστε τον σύντροφό σας καθώς ελέγχετε από απόσταση την ευχαρίστησή του! Παίξτε με 10 τρόπους δόνησης, συμπεριλαμβανομένων 3 ταχυτήτων και 7 παλλόμενων μοτίβων. Το καμπυλωτό σχήμα του μεταξένιου-λείου κλίματος αυγού σιλικόνης διαμορφώνεται στο σώμα για άνετη χρήση στο σπίτι ή σε μια άτακτη βραδινή έξοδο. Τόσο το βύσμα όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα και λειτουργούν έως και 10 μέτρα, ή 33 πόδια μεταξύ τους!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Το Bnaughty Deluxe Unleashed είναι μια ασύρματη σφαίρα που θα ενθουσιάσει και θα ενθουσιάσει εσάς ή έναν συνεργάτη για ώρες αδιάβροχης απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε το διακριτικό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο για να βιώσετε και τις 6 ισχυρές λειτουργίες της μεταξένιας λείας και τέλειας ραβδωτής σφαίρας σιλικόνης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 173 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.