×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ασύρματα δονούμενα αυγά

Είδη 97 εώς 128 από 173 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Elvira Pink

    Δώστε την ευχαρίστηση ξανά και ξανά. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη ιατρικής ποιότητας, 12 ρυθμίσεις κραδασμών που διασφαλίζουν ότι βρίσκετε πάντα την τέλεια αίσθηση δόνησης!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Ο αδιάβροχος εύκαμπτος δονητής εσωρούχων RC από την Sweet Smile είναι ο νικηφόρος συνδυασμός ενός εύκαμπτου δονητή σημείου G και δονητή κλειτορίδας. Φοριέται μέσα στο εσώρουχο, το μεταξένιο μαλακό δονητικό εσώρουχο χαρίζει ταυτόχρονα κολπική και κλειτορική απόλαυση – αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Ανακαλύψτε ξανά τις αχνιστές περιπέτειες της Αναστασίας και του Κρίστιαν Γκρέι με την Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Βασισμένα στο ερωτικό λογοτεχνικό φαινόμενο που εισήγαγε τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο στον αισθησιασμό του BDSM, πουλώντας πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και δημιούργησε τρεις εξαιρετικές ταινίες, αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα παιχνίδια και αξεσουάρ δουλειάς ήταν παγκόσμια επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. στα ραφια το 2012.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LUV EGG Green

    Προκαλέστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας με το LUV EGG! Αυτό το δονούμενο αυγό με τηλεχειριστήριο είναι ιδανικό για συντρόφους που αναζητούν ένα συναρπαστικό σεξουαλικό παιχνίδι. Το δονούμενο αυγό είναι τυλιγμένο σε μαλακή σιλικόνη, η οποία είναι ασφαλής για το σώμα, αισθάνεται άνετα στο δέρμα και μπορεί να καθαριστεί σχολαστικά. Το LUV EGG διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα με 12 ρυθμίσεις κραδασμών. Το αυγό είναι αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λιπαντικό με βάση το νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Το Bnaughty Premium Unleashed μας δεν μπορεί να εξημερωθεί. Παραδοθείτε στη σφαίρα Bnaughty και αφήστε τον πλήρη έλεγχο σε όποιον κρατά το ασύρματο τηλεχειριστήριό του. Μικρό αλλά ισχυρό, αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για να στοχεύσετε εκείνα τα γλυκά σημεία που σας εξαγριώνουν. Αδιάβροχο και κατασκευασμένο από μη πορώδη υλικά σιλικόνης, πλαστικά ABS και επίστρωση PU, θα νιώσετε σίγουροι χρησιμοποιώντας το όπου κι αν σας πάει η φαντασία. Είτε κάτω από τα σκεπάσματα είτε στο κοινό, η αθόρυβη δόνηση του δεν θα σας χαρίσει…αλλά καλή τύχη που συγκρατεί τη διέγερσή σας.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Ερωτευτείτε το Amour Remote Bullet, έναν πολυχρηστικό μίνι δονητή τηλεχειρισμού με τηλεχειριστήριο 16,5' και διακριτικό σώμα. Αυτή η εντυπωσιακή αδιάβροχη σφαίρα είναι γεμάτη με 7 λειτουργίες δόνησης με 5 ταχύτητες για κάθε λειτουργία για μια ποικιλία παιχνιδιάρικων παλμών.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Ένα από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια που συνδέονται με εφαρμογές στην αγορά. Το Lovelife krush είναι ένα τηλεχειριστήριο με δυνατότητα εισαγωγής μπάλες ευχαρίστησης με δυνατότητα Bluetooth® και επίσης ένα έξυπνο γυμναστήριο Kegel. Αυτό το παιχνίδι βραβεύτηκε με το Best of Show στο Consumer Electronics Show το 2016 στην κατηγορία Digital Health and Fitness.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Απόλαυση για εκείνη, για εκείνον και για τους δύο ταυτόχρονα! Θα διασκεδάσετε πολύ σέξι με αυτό το σετ, πιστέψτε μας. Περιλαμβάνει έναν εναλλάξιμο μίνι δονητή με λειτουργίες ελεγχόμενες από εφαρμογές, καθώς και έναν δακτύλιο ανέγερσης σιλικόνης Dante II και έναν διεγέρτη κλειτορίδας Candy για την εισαγωγή του μίνι δονητή. Απολαύστε προκαταρκτικά παιχνίδια γεμάτο μεθυστικό ενθουσιασμό καθώς και πιο έντονο έρωτα, θα αξίζει τον κόπο!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Προετοιμασμένο και έτοιμο για την επόμενη προπόνησή σας στο πυελικό έδαφος, το Remote Dual Motor Kegel System είναι εδώ για να εντείνει τη ρουτίνα άσκησής σας. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων αποκλειστικά για γυναίκες της CalExotics το έκανε ξανά σχεδιάζοντας έναν διπλό δονητή kegel τόσο άνετο όσο και συναρπαστικό με 12 λειτουργίες έντονων κραδασμών, διπλούς κινητήρες και 32,5 πόδια εμβέλειας τηλεχειριστηρίου.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Επαναφορτιζόμενη σφαίρα δόνησης Shaking Love Ball (RC) από την Javida με ανακινούμενο/παλμικό μαγνήτη στο εσωτερικό που κινείται πάνω-κάτω σε 8 διαφορετικές ταχύτητες. Οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 5 μέτρων που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συνεργάτη – για εκπληκτικές στιγμές ευχαρίστησης και συναρπαστικά παιχνίδια ελέγχου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Απολαύστε τη χαριτωμένη αλλά λειτουργική συσκευή σας σε σχήμα φιστικιού που ονομάζεται Slay® #ThrustMe

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Maia Toys Syrene Purple

    Το SYRENE είναι ένας επαναφορτιζόμενος δονητής σφαίρας USB με τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με μπαταρία. Το Syrene συσκευάζει τη δύναμη μιας σφαίρας με έναν μακρύ, εύκαμπτο λαιμό που θα σας φτάσει όπου θέλετε.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Εξαπολύστε μια καταιγίδα τόνωσης με το τηλεχειριζόμενο δονούμενο αυγό αγάπης George. Το νέο εκρηκτικό μεταξένιο εξωτερικό σιλικόνης έχει ένα μπαράζ από τρίχες ευχαρίστησης που καλύπτουν όλη την περιφέρεια του αυγού, για απίστευτα έντονες και οργαστικές αισθήσεις. Αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα σας αφήσει αδύναμους και τρέμοντας στα γόνατα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Το Perifit είναι η επαναστατική λύση για τη θεραπεία της λεκάνης και την προοπτική ενδυνάμωσης. Part app, part exerciser, Perifit δίνει στις ασκήσεις σας Kegel μια σύγχρονη αναβάθμιση χρησιμοποιώντας συναρπαστική gamified τεχνολογία.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Το Bnaughty Deluxe Unleashed είναι μια ασύρματη σφαίρα που θα ενθουσιάσει και θα ενθουσιάσει εσάς ή έναν συνεργάτη για ώρες αδιάβροχης απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε το διακριτικό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο για να βιώσετε και τις 6 ισχυρές λειτουργίες της μεταξένιας λείας και τέλειας ραβδωτής σφαίρας σιλικόνης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Δονούμενη σφαίρα τηλεχειριστηρίου.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Το Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser χρησιμοποιεί τα μαξιλαράκια διεγέρτη από κράμα ψευδαργύρου για αυτόματη τόνωση και ενίσχυση των πυελικών μυών που είναι υπεύθυνοι για τη διέγερση και την κορύφωση. Το μυρμηγκιάζον βάρος μας kegel έχει 7 λειτουργίες δόνησης, 5 ηλεκτροδόντια και ένα εύκαμπτο κορδόνι ανάκτησης.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    Το LUNA Smart Bead™ μετρά τις δυνατότητές σας για οργασμό και ορίζει μια ρουτίνα που είναι κατάλληλη για εσάς. Προχωρήστε στα 5 επίπεδα που καθοδηγούνται από κραδασμούς και θα απολαμβάνετε μεγαλύτερους και ισχυρότερους οργασμούς σε χρόνο μηδέν.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Αυτός είναι ένας μικρός και χαριτωμένος έξυπνος διασκεδαστικός δονητής. Αμφισβητεί το τεχνικό όριο για την ενσωμάτωση μιας εξωτερικής κεραίας στο τμήμα του κουμπιού, την αποφυγή του μπλοκαρίσματος του σήματος όσο το δυνατόν περισσότερο και την επίτευξη ελέγχου οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μαλακή, ισχυρή, αυτοοδηγούμενη δομή προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από το SOLO ή με τον σύντροφό σας, γρήγορα και αργά, σκαμπανεβάσματα, απολαύστε διαφορετική ευτυχία

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Προσαρμόζεται στο σώμα σας χάρη στην εύκαμπτη ουρά του. Πολύ άνετο και αθόρυβο, ιδανικό για παιχνίδι σε εξωτερικούς και δημόσιους χώρους. Πιστοποίηση IPX7 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Γνωρίστε το Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg - ο απόλυτος σύντροφος ευχαρίστησης για διακριτική και ευέλικτη απόλαυση! Αυτό το δονούμενο αυγό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιδιοκτήτες του κόλπου συναρπαστικές αισθήσεις όπου και όποτε το θέλουν.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ένα δονούμενο αυγό που θα ανατρέψει τη σεξουαλική σας ζωή.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Το Ocean Breeze 2.0 διαφέρει από τον προκάτοχο του Ocean Breeze έχοντας έναν κινητήρα με πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες δόνησης. Αν πριν ήταν πολύ διεγερτικά, τώρα είναι απλά οργανικοί.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Δονούμενη συσκευή προπόνησης και σεξουαλικό παιχνίδι σε ένα!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Αυτό το μεσαίο ασύρματο δονούμενο αυγό έχει 10 διαφορετικές, πολύ συναρπαστικές ρυθμίσεις, όλες ρυθμιζόμενες με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Από μια άνετη, απαλή θέση σε μια εξαιρετικά ισχυρή θέση δόνησης. το ελέγχετε με το ασύρματο τηλεχειριστήριό σας από απόσταση έως και 20 μέτρων.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Magic Motion Vini Orange

    Να είστε υπό έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε με την εφαρμογή Magic Motion. Ένας εύχρηστος δονητής σε μέγεθος τσέπης για διέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου που είναι εύκολο να λειτουργήσει με ένα μόνο κουμπί. Αυτός ο μίνι δονητής είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB και σας παρέχει ισχυρούς κραδασμούς σε μια σειρά 7 μοτίβων.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Το Bnaughty Deluxe Unleashed είναι μια ασύρματη σφαίρα που θα ενθουσιάσει και θα ενθουσιάσει εσάς ή έναν συνεργάτη για ώρες αδιάβροχης απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε το διακριτικό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο για να βιώσετε και τις 6 ισχυρές λειτουργίες της μεταξένιας λείας και τέλειας ραβδωτής σφαίρας σιλικόνης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Χάνετε τα παιχνίδια σας όταν χάνετε το μυαλό σας; Το Slay® #SpinMe συνοδεύεται από προηγμένο καλώδιο ανάκτησης, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας είναι πάντα κοντά σας. Ο πραγματικά μοναδικός σχεδιασμός επιτρέπει μια περιστρεφόμενη κίνηση και αυτό το παιχνίδι για ενήλικες με απίστευτη υφή μπορεί να ελεγχθεί με ή χωρίς τηλεχειριστήριο, ώστε να δίνετε στον σύντροφό σας τη δύναμη να ελέγχει την ευχαρίστησή σας -- από απόσταση έως και 30 πόδια!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Leshy Purple

    Αυτό το δονούμενο αυγό είναι ένα συμπαγές παιχνίδι με λεία και απαλή υφή. Οι κραδασμοί μπορούν να ελεγχθούν εύκολα με το τηλεχειριστήριο. Ο δονητής αυγών έχει 12 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Έτοιμοι για υπέροχη απόλαυση; Το I'm So Egg-cited θα ενθουσιάσει τις ερωτογενείς ζώνες σας με την ισχυρή δόνηση και το παλμικό άκρο του. Αυτό το υψηλής ποιότητας αυγό αγάπης διαθέτει 7 τρόπους διέγερσης και παλμών, με εύκολο έλεγχο με ένα πάτημα. Αυτή η ομορφιά είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη μαλακής αφής που είναι ασφαλής για το σώμα και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για διασκέδαση χωρίς χέρια. Αφεθείτε στην απόλυτη ικανοποίηση αυτού του premium design!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Το ONINDER™ TOKYO™ είναι ο ιδανικός δονητής για ζευγάρια που τους αρέσει να εκφράζουν τη στοργή τους και να εξερευνούν τη σεξουαλικότητα έξω από το υπνοδωμάτιο. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα σώματα. Επιπλέον, έχει πολλούς τρόπους ευχαρίστησης των οποίων την ένταση μπορείτε να ελέγξετε μέσω της επαναστατικής APP ONINDER. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε ένα ζεστό ραντεβού για δύο και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας το ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Αυτό το μεγάλο ασύρματο αυγό σημείου g έχει 10 διαφορετικές, πολύ συναρπαστικές ρυθμίσεις, όλες ρυθμιζόμενες με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Από μια άνετη, απαλή θέση σε μια εξαιρετικά ισχυρή θέση δόνησης. το ελέγχετε με το ασύρματο τηλεχειριστήριό σας από απόσταση έως και 20 μέτρων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 173 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.