×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ηλεκτροδιέγερση

Είδη 65 εώς 96 από 222 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • E-Stim Electro Egg Medium

    Καλώς ήρθατε στο Medium Electro Egg. Το ίδιο όμορφα διαμορφωμένο με το Small Electro Egg αλλά αυτή τη φορά διαθέτει έναν ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκινο μονωτικό δακτύλιο που χωρίζει τα 2 μισά γυαλισμένα με καθρέφτη του αυγού και προφανώς είναι μεγαλύτερο από το μικρότερο αδερφάκι του. Αλλά πόσο μεγαλύτερο;

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Συνδυάστε τη διέγερση και την ευχαρίστηση που δημιουργούν αυτά τα ενισχυτικά θηλής ενώ κάνετε μασάζ ή βεντούζα στο στήθος και τονώνοντάς τους επιπλέον με ηλεκτρισμό! Αυτά τα ΗΛΕΚΤΡΟ ΣΟΚ ΣΤΙΣΤΕΡ ΘΗΛΩΝ λειτουργούν απλά ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα λιπαντικά με βάση το νερό που είναι διαθέσιμα σήμερα, το ElectroGel μας έχει δημιουργηθεί ειδικά για χρήση σε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Με μια καθαρή αίσθηση που μοιάζει με τζελ, βοηθά στη λίπανση, την ενυδάτωση και τη βελτίωση της αγωγιμότητας παρέχοντας μια βελτιωμένη εμπειρία ηλεκτροπαιχνιδιού, τόσο στην επιφάνεια του δέρματος, όσο και το πιο σημαντικό εσωτερικά.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Η συλλογή Impulse E-stimulation είναι εδώ για να ενεργοποιήσει με το Intimate E-Stimulator Wand. Αυτό το κομψό μασάζ συσκευάζει 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης και 7 λειτουργίες δόνησης για δυναμικά αυξημένη απόλαυση με κάθε χρήση. Τα αισθησιακά και καλά τοποθετημένα μαξιλαράκια διεγέρτη είναι σίγουρο ότι χτυπάτε πάντα ακριβώς στο σωστό σημείο και κλιμακώνουν την ευχαρίστησή σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    Σε κομψό μαύρο και ασημί, το τελευταίο διεγερτικό της Mystim φαίνεται κομψό, αλλά οι εσωτερικές του αξίες είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές: Το Mystim Cluster Buster διατίθεται σε ένα σετ που περιέχει το τηλεχειριστήριο και τον μικρότερο δέκτη. Αυτός ο δέκτης είναι συμβατός με όλα τα αξεσουάρ Mystim, ώστε να μπορούν να ελέγχονται όλα από εδώ και στο εξής. Το Cluster Buster ανταποκρίνεται στο όνομά του, γιατί δεν μπορεί να χειριστεί μόνο 1 ή 2, αλλά απεριόριστο αριθμό παιχνιδιών ταυτόχρονα – ομαδοποιημένα σε 8 κανάλια. Δηλαδή, μπορείτε να έχετε 8 εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις και εντάσεις για όσα παιχνίδια επιθυμείτε.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Το Homunculus παρέχει στον χρήστη τόσο δόνηση όσο και ηλεκτρική διέγερση ταυτόχρονα. Δεν απαιτεί πρόσθετη πηγή καθώς μυρμηγκιάζει και πάλλεται από μόνο του. Το Homunculus είναι εξοπλισμένο με 12 λειτουργίες δόνησης και 5 επίπεδα ηλεκτροδιέγερσης. Ο δονητής μπορεί να ελεγχθεί μέσω του κινητού σας τηλεφώνου χρησιμοποιώντας Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Εάν έχετε πάρει μέρος σε λίγο/πολύ παιχνίδι με πισινό ή ίσως γλιστρήσετε σε ένα δονούμενο δαχτυλίδι κόκορα κάποια στιγμή, πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι και τα δύο αυτά πράγματα μπορεί να είναι αρκετά ηλεκτρισμένα, από άποψη αίσθησης. Ωστόσο, προσθέστε λίγο πραγματικό ηλεκτρισμό, και η τέχνη της διέγερσης του πρωκτού και της δονητικής συστολής μετατρέπεται από μεταφορικά τσιρίζοντας σε κυριολεκτικά συγκλονιστική - με πολύ καλό τρόπο! Συνδυάζοντας την κλασική δόνηση με μυρμήγκιασμα, χτυπήματα και χτυπήματα συναρπαστικής ηλεκτρικής ενέργειας, το Ouch! Το E-Stim Vibrating Butt Plug with Ring σας δίνει, ή εσείς και ο σύντροφός σας, όχι μία, αλλά δύο μοναδικές, εντελώς handsfree επιλογές αίσθησης.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Κάντε τις θηλές σας να δονούνται με αυτούς τους σφιγκτήρες δονητή. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα μεγέθη θηλής και η απαλή τους κάλυψη εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Διαθέτει 7 λειτουργίες δόνησης και 3 επίπεδα έντασης για διέγερση ηλεκτροσόκ.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Πολυτελής RC Vibrating E-Stim Love Ball από την XOUXOU για βαθιά ηλεκτρική διέγερση και μυρμήγκιασμα, συναρπαστική εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Το δονούμενο βύσμα ουρήθρας με ηλεκτροσόκ είναι φτιαγμένο για άνδρες που τολμούν να ξεπεράσουν τα όρια. Ο δονούμενος διαστολέας παρέχει μια απαράμιλλη αίσθηση πάνω και μέσα στα γεννητικά όργανα. Στέλνετε αβίαστα ηλεκτροκύματα στο πέος και την ουρήθρα. Αν θέλετε να ζήσετε μια εντελώς νέα αίσθηση, αυτό είναι για εσάς.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Πάντα ήθελες μια κλωτσιά στον πισινό σου; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί αυτό το υπέροχο μασάζ προστάτη με διπλό κινητήρα είναι το μόνο που χρειάζεστε! Τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη δόνηση 10 ταχυτήτων, 5 ταχυτήτων σε λειτουργία ηλεκτροκίνησης, καθώς και τις 2 ελαφριές περιοχές ηλεκτροσόκ για επιπλέον διέγερση.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Εντείνετε το σεξ σας παιχνίδι με αυτή την ολοκαίνουργια σειρά παιχνιδιών ELECTRO SHOCK! Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά ρεύματα για την τόνωση των νευρικών απολήξεων σε ερωτογενείς ζώνες, αυτοί οι δονούμενοι διεγέρτες θα ανεβάσουν τους οργασμούς σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Στοχεύοντας τις πιο οικείες περιοχές, αλλά προσθέτοντας ηλεκτρισμό, ειδικά ερωτική ηλεκτροδιέγερση, αυτή η υψηλής τεχνολογίας μορφή σεξ θα στείλει κρουστικά κύματα στην κρεβατοκάμαρα, δημιουργώντας πολύ θόρυβο ανάμεσα στα σεντόνια!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Μοιραστείτε το Spark™ με το ElectroErotic™ Power Tripper™ από το KinkLab®- το ηλεκτρονικό παιχνίδι σεξ που κάνει πραγματικά τους σπινθήρες να πετούν από τα δάχτυλά σας!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Το ElectraStim Rocker Butt Plug έχει σχεδιαστεί για πραγματικά hands-free χρήση. Οι μοναδικές κυρτές βάσεις Rocker διαθέτουν ενσωματωμένες εισόδους 2 χιλιοστά που σας αφήνουν να καθίσετε, να λικνίσετε και να τρίβετε στο πισινό βύσμα e-stim κατά τη χρήση.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Αυτοί οι διπολικοί ηλεκτροαγώγιμοι σφιγκτήρες σώματος δημιουργούν μια μυρμηγκιώδη, λάγνη απόλαυση στις θηλές, στα χείλη και σε διάφορες άλλες περιοχές του σώματος.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Διπλασιάστε το αποτέλεσμα: Το Mystim Tingling Aparte συνδυάζει τους παλλόμενους κραδασμούς με την ηλεκτρική διέγερση με μυρμηκίαση σε μια μοναδική, εξαιρετικά ασυνήθιστη διχαλωτή συσκευή. Κάθε ένας από τους δύο βραχίονες του διαθέτει όχι μόνο πέντε προγράμματα ηλεκτρικής διέγερσης με τα οποία μπορείτε να χαρείτε τον εαυτό σας, αλλά και έναν αποκλειστικό κινητήρα δόνησης με οκτώ διαφορετικά προγράμματα και πέντε ρυθμίσεις έντασης για να προσφέρει αφάνταστες κορυφές απόλαυσης. Είναι επίσης ασφαλές να χρησιμοποιείτε το Aparte στο μπάνιο. Επιπλέον, αυτός ο ταλαντούχος ολόπλευρος βελτιώνει τις πιθανότητές σας να έχετε οργασμό με ένα πρόγραμμα προπόνησης πυελικού εδάφους. Στο λείο σώμα του από σιλικόνη, το Aparte διαθέτει μια μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας, η οποία μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB φόρτισης με μαγνήτη Mystim, ώστε να είναι πάντα έτοιμος και να σας περιμένει.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Αυτό το σετ εκκίνησης συνοδεύεται από μπαταρία 9V, σφιγκτήρες, αυτοκόλλητα μαξιλάρια και καλώδια.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    Ξεκινήσαμε το E-Stim Systems που ξεκίνησε το 2004 με την αυθεντική Σειρά 1. Από τότε έχει γίνει κλασικό και είναι ο βασικός πυλώνας της σειράς starter electro μας, μυώντας σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους τις απολαύσεις που μπορεί να φέρει το electroplay. Όμως, όπως πολλά πράγματα, με την πάροδο του χρόνου πιστεύετε ότι μπορεί να θέλετε λίγο περισσότερο, ίσως λίγο μικρότερο, ακόμα λίγο καλύτερο - το αποτέλεσμα στο ElectroHelix™, ή «Helix» για συντομία.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ψάχνετε για ένα παιχνίδι που να είναι ευέλικτο και απλό στη χρήση; Αυτός ο επαναφορτιζόμενος δονητής αυγών είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σόλο παιχνίδι σας, αλλά είναι το τέλειο μέγεθος χειρός και για παιχνίδι ζευγαριού. Κατασκευασμένο από μωβ σιλικόνη με εύκαμπτο κορδόνι, το αυγό είναι ιδανικό για εξωτερική διέγερση αλλά είναι κατάλληλο και για εσωτερική χρήση. Γιατί να μην δοκιμάσετε να φορέσετε αυτό το διεγερτικό αυγό κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να το τοποθετήσετε για ένα άτακτο ταξίδι στα μαγαζιά;

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Καιρός να επανεξετάσουμε την έννοια της «επιθυμίας της καρδιάς», γιατί η Επιθυμία της Καρδιάς μας θα την εκπληρώσει κάθε φορά. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό χάρη στο σχέδιό του, το οποίο είναι διαμορφωμένο για να ταιριάζει στα φυσικά σας περιγράμματα, αλλά και στον ισχυρό και πολύ αθόρυβο κινητήρα που θα σας ενθουσιάσει με 8 προγράμματα δόνησης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ηλεκτροδιέγερση και να απολαύσετε απαλό μυρμήγκιασμα ή έντονα δυνατούς παλμούς – όποιο λειτουργεί για εσάς.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Όποιος ασχολείται με λίγο/πολύ παιχνίδι με πισινό θα συμφωνούσε πιθανότατα ότι η εξερεύνηση του πρωκτού μπορεί να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, από άποψη αίσθησης. Προσθέστε λίγη πραγματική ηλεκτρική ενέργεια, όμως, και η τέχνη του μασάζ με γλυκό σημείο γίνεται από μεταφορικά τσιτσιρικά σε κυριολεκτικά συγκλονιστική - με πολύ καλό τρόπο! Συνδυάζοντας την κλασική δόνηση με μυρμήγκιασμα, χτυπήματα και χτυπήματα συναρπαστικής ηλεκτρικής ενέργειας, το Ouch! Το E-Stim Vibrating Butt Plug σας δίνει ή εσείς και ο σύντροφός σας όχι μία, αλλά δύο μοναδικές επιλογές αίσθησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Ο αυνανιστής Opus E είναι ένα πραγματικό αριστούργημα με κάθε δυνατό τρόπο. Μάλλον υποτιμημένο με την πρώτη ματιά, η πρωκτική έκδοση συγκεκριμένα έχει πολλά να προσφέρει. Ο φιλόξενος πρωκτός του περιμένει κυριολεκτικά να επιθεωρηθεί. Με το Opus E, οι αληθινοί λάτρεις της τέχνης αναζητούν αυθόρμητα τα εργαλεία τους και ξεκινούν με ευχαρίστηση ένα αισθησιακό ταξίδι ανακάλυψης σε βαθύτερα βασίλεια.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Αυτό το παραδοσιακά διαμορφωμένο πρωκτικό βύσμα σιλικόνης κρύβει ένα ηλεκτρισμένο μυστικό! Αφεθείτε στον κόσμο του electro play χωρίς την ανάγκη για τροφοδοτικό, καλώδια ή ηλεκτρόδια με αυτό το βολικό πρωκτικό πακέτο all-in-one. Αυτό το premium δονητικό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης E-Stim είναι η κορύφωση του συγκλονιστικού πρωκτικού παιχνιδιού - εκπληρώστε την επιθυμία σας για πρωκτικό γέμισμα ενώ απολαμβάνετε δελεαστικές ηλεκτροσόκ βαθιά στην τρύπα σας!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Αυτή η συσκευή ηλεκτροσόκ τύπου prod είναι ένας ύπουλος τρόπος για να κρατάτε το υποβρύχιο σας στη σειρά! Το Electro Shank έχει σχεδιαστεί για λάτρεις του ηλεκτροπαιχνιδιού και περίεργους σαδιστές και μαζοχιστές. Κρατήστε την άνετη λαβή ενώ το παιχνίδι σας προετοιμάζεται για ένα ζάπ!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Remote System

    Το νέο μας σύστημα τηλεχειρισμού E-Stim ευαίσθητο στην κίνηση και τον ήχο προσφέρει τηλεχειριστήριο με βάση την ηλεκτρική σε μια μικρή διακριτική συσκευασία. Απλό στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Το Possessor σας προμηθεύει με όλα όσα χρειάζεστε για μια πολύ δόλια συνεδρία παιχνιδιού.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Cable 2mm

    Αυτό είναι το τυπικό καλώδιο σύνδεσης τύπου 2mm/TENS που αποτελείται από ένα χυτευμένο βύσμα μονοφωνικής υποδοχής 3,5 mm με καλώδιο 1,5 M που καταλήγει σε δύο χυτά βύσματα 2 mm με χρωματική κωδικοποίηση και διατίθεται σε δύο διαφορετικά μήκη.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Tristan Plug

    Το Tristan της Mystim είναι ένας κολπικός και πρωκτικός καθετήρας με ιδιαίτερα μεγάλες περιοχές επαφής από χάλυβα, έτσι ώστε οι ηλεκτρικές ώσεις να μεταδίδονται πολύ ομοιόμορφα.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Με βάση την επιτυχία των πρόσφατων εκδόσεων προϊόντων της, η ομάδα της ElectraStim συνεχίζει να καινοτομεί και να ενημερώνει τη σειρά προϊόντων της με μια ολοκαίνουργια μονάδα διεγέρτη υψηλής απόδοσης: Flux.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Εδώ είναι ένα από τα τελευταία μας Electroplay Bonus Pack το ElectroPebble® XPE. Με το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό κουτί μας, το ElectroPebble®, αυτό το πακέτο σας προσφέρει ό,τι αποκτάτε με το ElectroPebble® και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Η συσκευή ηλεκτροσυμπίεσης Python™, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες ενός άνδρα και κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτει 2 επιχρυσωμένα επιθέματα ηλεκτρικής επαφής με ρυθμιζόμενη συμπίεση. Με το μαλακό πέος και τις μπάλες να γλιστρούν, οι μπάλες κρέμονται στη συνέχεια απευθείας στη λαβή του ρυθμιζόμενου συστήματος συμπίεσης.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Μαλακό βύσμα σιλικόνης electro sex με 2 μαύρα αγώγιμα μέρη. Αυτό το βύσμα είναι διπολικό και συνοδεύεται από ένα καλώδιο μολύβδου με βύσμα υποδοχής 2,5 mm που συνδέεται με τις 3 διαφορετικές μονάδες τροφοδοσίας ref. # 7850, # 7880 και # 7890

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 222 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.