×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ηλεκτροδιέγερση

Είδη 97 εώς 128 από 222 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • E-Stim 2B Power Supply

    Τροφοδοτικό σχεδιασμένο να τροφοδοτεί το κιβώτιο τροφοδοσίας συστημάτων E-Stim 2B, παρέχοντας άμεση αύξηση ισχύος κατά 30%, καθώς και δυνατότητα αναπαραγωγής για πολύ περισσότερο χρόνο.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Υπακούστε ή τιμωρηθείτε με το TABOOM PRICK STICK ELECTRO SHOCK WAND! Το PRICK STICK πειράζει με μια δυνατή αλλά αβλαβή σπίθα τριξίματος. Ο συμπαίκτης σας θα χοροπηδά με ενθουσιασμό κάθε φορά που ο κεραυνός χαϊδεύει τις οικείες του ζώνες.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Το ηλεκτρόδιο Moaner βασίζεται στο ηλεκτρόδιο με φλάντζα με τις κορυφαίες πωλήσεις, αλλά έχει ελαφρώς μακρύτερο λαιμό και μεγαλύτερο κεφάλι. Λέγεται έτσι επειδή μια από την ομάδα δοκιμών μας είπε ότι την έκανε να γκρινιάζει!!!. Η κεφαλή επιτρέπει εύκολη διείσδυση και έχει ουσιαστική αίσθηση όταν εισάγεται, αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη όταν χρησιμοποιείται τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά και η μεγάλη βάση με φλάντζα διασφαλίζει ότι το ηλεκτρόδιο δεν μπορεί να διεισδύσει πολύ μακριά.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Η συλλογή Impulse E-stimulation είναι εδώ για να ενεργοποιήσει με το Intimate E-Stimulator Petite Wand. Αυτό το κομψό μασάζ συσκευάζει 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης και 7 λειτουργίες δόνησης για δυναμικά αυξημένη απόλαυση με κάθε χρήση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Στείλτε ηλεκτρική ενέργεια γύρω από τη βάση του κόκορα και τις μπάλες σας και κατευθείαν στον άξονα σας! Αυτό το σετ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε το Zeus Power Box σας σε διεγέρτη πέους, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων καλωδίων, ενός ρυθμιζόμενου ελαστικού ιμάντα που τυλίγεται γύρω από τη συσκευασία σας για e-stim και μια ράβδο ήχου σιλικόνης μήκους 14 ιντσών που μεταφέρει ρεύμα.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Σοκ και βουητό μέσα και έξω με αυτό το αυγό σιλικόνης E-Stim! Διαθέτει ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες για έντονες δονήσεις και εύκολη ηλεκτρική διέγερση χωρίς την ανάγκη τροφοδοτικού, καλωδίων ή ηλεκτροδίων. Ιδανικό για άτομα που θέλουν έναν απλό τρόπο ηλεκτροπαραγωγής - σοκάρετε τον εαυτό σας ή τον εραστή σας μέσα και έξω, ενώ απολαμβάνετε έντονο βουητό και ηλεκτρίζετε τις αισθήσεις σας!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Το Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Dual Kegel Exerciser χρησιμοποιεί τα μαξιλαράκια διέγερσης από κράμα ψευδαργύρου για αυτόματη τόνωση και ενίσχυση των πυελικών μυών που είναι υπεύθυνοι για τη διέγερση και την κορύφωση. Το μυρμηγκιάζον βάρος μας kegel έχει 7 λειτουργίες δόνησης, 5 επίπεδα ηλεκτροδιέγερσης και ένα εύκαμπτο κορδόνι ανάκτησης.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Εντείνετε το σεξ σας παιχνίδι με αυτό το αντικείμενο ELECTRO SHOCK! Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά ρεύματα για την τόνωση των νευρικών απολήξεων σε ερωτογενείς ζώνες, αυτοί οι δονούμενοι διεγέρτες θα ανεβάσουν τους οργασμούς σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Στοχεύοντας τις πιο οικείες περιοχές, αλλά προσθέτοντας ηλεκτρισμό, ειδικά ερωτική ηλεκτροδιέγερση, αυτή η υψηλής τεχνολογίας μορφή σεξ θα στείλει κρουστικά κύματα στην κρεβατοκάμαρα, δημιουργώντας πολύ θόρυβο ανάμεσα στα σεντόνια!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Συνδέστε το ηλεκτρονικό σεξ παιχνίδι Rimba με άλλα ηλεκτρικά κουτιά όπως το Orion ή το Mystim.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Σας αρέσουν τα γνήσια παιδιά; Τότε το Real Deal Neal μας θα πρέπει να σας αρέσει πολύ. Ένας ισχυρός κινητήρας και μια συναρπαστική σχεδίαση έχει ρυθμιστεί να σας ενθουσιάσει τόσο με το e-stim όσο και με τους κραδασμούς. Μπορείτε να απολαύσετε το κατέβασμα και το βρόμικο με τον Neal – θα σας ευχαριστήσει με 8 προγράμματα δόνησης και 5 e-stim – ή μπορεί ακόμη και να γίνει ο νέος αγαπημένος σας συνεργάτης προπόνησης. Αν χτυπήσει σε τοίχο, μπορείτε πολύ γρήγορα να τον επαναφέρετε με οποιοδήποτε μαγνητικό καλώδιο φόρτισης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Τζάκποτ με έξτρα κρέμα: αυτό το πολύ μακρύ dildo είναι μια πρόσκληση για να κακομάθετε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας, τόσο στον κόλπο όσο και στον πρωκτό. Το λείο μέταλλο γλιστρά αισθησιακά πάνω από το δέρμα σας ενώ βάζετε μπάλα μετά από μπάλα. Οι ίδιες οι δυνατές καμπύλες είναι ήδη αρκετές για έναν αυξανόμενο ενθουσιασμό, χαρίζοντας σας νέες λάγνες απολαύσεις με κάθε μικρή σας κίνηση. Η διέγερση είναι πιο δυνατή στο σημείο που διεγείρεται με το παχύτερο μέρος των μπάλων.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    Προσαρμόστε τον διεγέρτη ElectraStim ώστε να λειτουργεί με είσοδο μπανάνας 4 mm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Με συναρπαστικές ηλεκτρικές ωθήσεις για την πίσω πόρτα!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroRing Accessory Pack

    Ανταλλακτικό πακέτο προσαρμογέα για τα συστήματα E-Stim ElectroRing System.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Προσθέστε ένα buzz στο σεξ σας παιχνίδι με αυτήν την ολοκαίνουργια σειρά παιχνιδιών ELECTROSHOCK!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Σχεδιασμένο ως μέρος του συστήματος ElroRing, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο ή ακόμα και ως απλός μεταλλικός δακτύλιος κρουνιού.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Σχεδιασμένο ως μέρος του συστήματος ElectroRing, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο ή ακόμα και ως απλός μεταλλικός δακτύλιος κρουνιού.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Σχεδιασμένο ως μέρος του συστήματος ElroRing, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο ή ακόμα και ως απλός μεταλλικός δακτύλιος κρουνιού.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Τα καλώδια ηλεκτροδίων Mystim συνδέουν τα αυτοκόλλητα ή μόνιμα ηλεκτρόδια οποιουδήποτε κατασκευαστή καθώς και όλα τα παιχνίδια που καταλήγουν σε βύσμα 2 mm στις συσκευές μας e-stim.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Σχεδιασμένο ως μέρος του συστήματος ElroRing, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο ή ακόμα και ως απλός μεταλλικός δακτύλιος κρουνιού.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Jack Socket Electro Socket

    Τα ανδρικά ηλεκτρονικά παιχνίδια σεξ έχουν προχωρήσει πολύ τα τελευταία 10 χρόνια και χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πρωτοποριακά νέα παιχνίδια που πιέζουν ακόμη περισσότερο τα ερωτικά όρια του e-stim.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Συγκλονίστε και δονήστε τον προστάτη σας με αυτό το Pro-Shocker! Το Pro-Shocker είναι διαμορφωμένο για να διεγείρει τον προστάτη με εξουσία και είναι γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια που προκαλεί σοκ και μυρμήγκιασμα σε ολόκληρη την περιοχή του πρωκτού σας - ιδανικό για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από ένα απλό παλλόμενο πρωκτικό παιχνίδι. Το κωνικό σχήμα, ο καμπύλος άξονας και η εύκαμπτη βάση κάνουν αυτό το βύσμα προστάτη άνετο και ικανοποιητικό, ανοίγοντας τις πόρτες για το παιχνίδι e-stim στα περισσότερα επίπεδα πρωκτικών δεξιοτήτων.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    Όλα όσα χρειάζεται ένας αρχάριος για να απολαύσει τις πρώτες του ηλεκτροσεξ εμπειρίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το σετ εξαιρετικής αξίας. Περιλαμβάνεται η μονάδα διέγερσης μονού καναλιού EM32, ένα σετ 4 αυτοκόλλητων αγώγιμων μαξιλαριών, μια μπαταρία 9v, ένα καλώδιο σύνδεσης και μια διακριτική σκληρή θήκη για να διατηρείται ασφαλές και ασφαλές όλο το περιεχόμενο.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Η σειρά ElectraStim Rocker Butt Plug έχει σχεδιαστεί για πραγματικά hands-free χρήση. Οι μοναδικές κυρτές βάσεις Rocker διαθέτουν ενσωματωμένες εισόδους 2 χιλιοστών που σας επιτρέπουν να καθίσετε, να λικνιστείτε και να τρίβετε στο πισινό βύσμα e-stim κατά τη χρήση.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim και δόνηση – όλα σε ένα παιχνίδι!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim A-Box 2

    Το νέο ABox Mk2 είναι μια μοναδική συσκευή ηλεκτροπαιχνιδιών που δημιουργήθηκε ειδικά για ηλεκτροδιέγερση μέσω ερωτικού ήχου. Απλό στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Μια αναβαθμισμένη έκδοση του Classic ABox μας που σχεδιάστηκε αρχικά το 2006, το Mk2 είναι πλέον μικρότερο, ελαφρύτερο και ισχυρότερο με πιο ευαίσθητη απόκριση μικροφώνου και υψηλότερα επίπεδα εξόδου.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Πολυτελής Δονητής eG-Spot από την XOUXOU για ηλεκτρική διέγερση κόλπου που φτάνει και στο σημείο G. Είναι υπέροχα κυρτό, ελαφρώς εύκαμπτο και σε κυματιστό σχέδιο για έντονα οικεία μασάζ.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Ανεξάρτητα από την πορεία που ακολουθεί, ο Flexing Flavio έρχεται πάντα γύρω. Ειδικά όταν κάνει κρουαζιέρες γύρω από τον προστάτη σας. Απίστευτο πόσο μακριά αυτός ο διεγέρτης προστάτη (συμπεριλαμβανομένων των διαφραγμάτων του) μπορεί να λυγίσει και να περιπλανηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μυστικό αυτής της εντυπωσιακής ευελιξίας είναι η τεχνολογία Flex & Stay της Mystim. Απλά σπρώξτε το στη μορφή που σας αρέσει και θα μείνει έτσι μέχρι να του δώσετε μια νέα καυτή πινελιά. Δοκιμάστε το με το schlong σας… ή ίσως όχι!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Το τεράστιο rilldildo Groovey George είναι το μεγαλύτερο και πιο χοντρό Mystim dildo αυτή τη στιγμή και διεγείρει τον κόλπο ή τον πρωκτό ιδιαίτερα έντονα χάρη στις αξιοσέβαστες διαστάσεις του. Ακόμα κι έτσι, η κορυφαία άκρη του επιτρέπει την εύκολη διείσδυση παρά την περιφέρειά του.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Μεταφέρετε τον έλεγχο ή τον έλεγχο σε άλλο επίπεδο! Η χρήση του ELECTROSHOCK COCK CAGE θα κάνει το BDSM σας να παίζει ακόμα πιο σπινθηροβόλο! Αυτό το υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό κλουβί αγνότητας είναι ο τέλειος τρόπος για να περιορίσετε το πέος του συντρόφου σας και να ελέγξετε τη σεξουαλικότητά του. Είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό, καθιστώντας το ιδανικό για μακροχρόνια χρήση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Για τους εστιασμένους: Το Pearly Pete μας συνοδεύεται από τρεις επιχρυσωμένες μπάλες ευθυγραμμισμένες κατά μήκος του τόξου που εκτείνεται πάνω από την άκρη του πέους - όπου εστιάζουν τις παλλόμενες ή μυρμηγκιασμένες ώσεις και δημιουργούν μια ιδιαίτερα έντονη ηλεκτρική διέγερση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Θα μπορούσατε να βελτιώσετε την ένταση ή τους οργασμούς σας και να μεγιστοποιήσετε την ευχαρίστησή σας όταν χρησιμοποιείτε το σετ δαχτυλιδιών κόκορα ElectraRings. Φορώντας 2 από αυτούς τους μονοπολικούς δακτυλίους κρουνιού οπουδήποτε κατά μήκος του άξονα σας μπορεί να σας δώσει ισχυρές συσπάσεις και διεγερτικά μυρμήγκιασμα σε όλο το μήκος σας, συμπληρώνοντας τον αυνανισμό, τα προκαταρκτικά παιχνίδια και το στοματικό σεξ.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 222 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.