×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μασάζ προστάτη

Είδη 33 εώς 64 από 261 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Njoy Small Pure Plug

    Εξίσου διασκεδαστικό για παιχνίδι με ζεστό υπνοδωμάτιο ή για να το φοράτε όλη μέρα για κάποια άτακτη μυστική διέγερση, τα Pure Plugs της njoy λάμπουν πραγματικά εκεί που δεν ο ήλιος!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Anal Lover

    Κυματιστός δονητής με στρογγυλεμένη, ελαφρώς κυρτή άκρη. Δόνηση συνεχώς ρυθμιζόμενη.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Αυτό το εργαλείο υψηλής τεχνολογίας έχει μια κωνική μύτη ώστε να μπορεί να γλιστράει άνετα και να προσφέρει την απόλυτη πρωκτική απόλαυση! Καλύτερο από το μέσο πισινό σας, αυτό το επαναστατικό σεξουαλικό παιχνίδι θα κάνει πραγματικά μασάζ στο άνοιγμα της τρύπας σας με περιστρεφόμενες χάντρες κατά μήκος του στελέχους του, παρέχοντας μια αίσθηση παρόμοια με τη ζάντα!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Απολαύστε αυξημένη πρωκτική απόλαυση από δύο σημεία παλμών ηλεκτρονικής διέγερσης, προσφέροντας ευχαρίστηση με μυρμήγκιασμα εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν 5 επίπεδα ηλεκτροδόνησης με ή χωρίς 5 ισχυρές λειτουργίες δόνησης. Το συνολικό εργονομικό σχήμα παρέχει ειδική διέγερση του προστάτη και ευχάριστη διέγερση απευθείας στην περιοχή του περινέου. Μπορεί να φορεθεί σόλο ή κατά τη διάρκεια του σεξ.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Διεγείρει τον προστάτη και το περίνεο ταυτόχρονα!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Απολαύστε κάθε λάμπα καθώς γλιστρούν ομαλά και αισθησιακά στον πρωκτό σας, προσφέροντας σταδιακά αυξανόμενη απόλαυση! Καλύτερο από το μέσο πισινό σας, αυτό το επαναστατικό σεξουαλικό παιχνίδι θα κάνει πραγματικά μασάζ στο άνοιγμα της τρύπας σας με περιστρεφόμενες χάντρες κατά μήκος του στελέχους του, παρέχοντας μια αίσθηση παρόμοια με τη ζάντα!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Ετοιμαστείτε για rock and roll με το P-Rock™ Prostate Massager. Αυτή η καινοτόμος νέα συσκευή μασάζ προστάτη για άνδρες είναι το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για χρήση, είτε μόνος είτε με έναν σύντροφο. Ο μοναδικός, καμπύλος σχεδιασμός του είναι ιδανικός για ταυτόχρονη διέγερση του προστάτη και των όρχεων, γι' αυτό προετοιμαστείτε να έχετε το μυαλό σας τελείως πνιγμένο!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Κάντε ένα βαρύ χτύπημα στην πίσω πόρτα σας - αυτό το κυρτό βύσμα άνεσης είναι φτιαγμένο για να γεμίζει τον κώλο σας και να τρίβει τον προστάτη σας με το βελούδινο εξωτερικό του και τη βαρύτητα του από βαρύ μέταλλο! Αυτό το κορυφαίο πισινό έχει εργονομικό σχήμα για να γεμίζει τη λεία σας με δύο λαμπτήρες, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει εσωτερικό μεταλλικό βάρος για να προσθέσετε μια συμπαγή μάζα για να πιέσετε και ένα υπέροχο τράβηγμα προς τα κάτω στην τρύπα σας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο για τα ευκίνητα δάχτυλα; Λανθασμένος! Αυτό το μοναδικό διεγερτικό προστάτη είναι εμπνευσμένο από τα πιο επιδέξια δάχτυλα και μπορεί να τα μιμηθεί με ευκολία. Απολαύστε το άγγιγμα της μαλακής σιλικόνης και 10 λειτουργίες δόνησης που δεν θα σας αφήσουν να κρυώσετε.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Loki Black

    Με τέλειο σχήμα και γωνία για ένα πολυτελές και ισχυρό μασάζ προστάτη, το αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο LOKI™ διαθέτει 6 μεταβλητές ρυθμίσεις για κορύφωση που φτάνει σε εκπληκτική ένταση.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Αντιμετωπίστε το θηλυκό σας με έναν τριφύλλιο δελεαστικό πειρασμό. Το 17x P-Trigasm διαθέτει ένα ισχυρά βουητό στέλεχος περίνεου με 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα εξωτερικής δόνησης. Περιέχει επίσης αρκετές σειρές περιστρεφόμενων σφαιριδίων κάτω από την επιφάνεια της βάσης του άξονα, για να στροβιλίζονται σαγηνευτικά γύρω από τον σφιγκτήρα σας με 5 ρυθμίσεις. Τέλος, μια χάντρα κάτω από την επιφάνεια της άκρης θα κινείται πάνω-κάτω, αρμέγοντας το γλυκό σας σημείο με επιπλέον 5 τρόπους κίνησης.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Το HUGO™ 2 Remote είναι ένας βελτιωμένος τηλεχειριζόμενος μασάζ προστάτη με 20% περισσότερη ισχύ και δύο κινητήρες στη βάση και το άκρο για διέγερση του περινέου και του προστάτη. Η χαρακτηριστική σουηδική σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ανατομίες, ενώ η ευρύτερη γκάμα ρυθμίσεων δόνησης παρέχει περισσότερο χώρο παιχνιδιού για οικεία εξερεύνηση.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Είστε απογοητευμένοι για κάτι και ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια; Εξερευνήστε τα πάντα ταυτόχρονα με το Bring It On. Ξυπνήστε κάθε νεύρο που τελειώνει με το βύσμα με χάντρες, ώθηση Butt Plug, ενώ οι μπάλες σας απολαμβάνουν τους δυνατούς κραδασμούς από την φτερωτή κούνια. Το ελαστικό δαχτυλίδι Cock Ring από σιλικόνη σάς βοηθά να διαρκέσετε περισσότερο και να αισθάνεστε πιο δυνατοί, ολοκληρώνοντας την εμπειρία για ένα συναρπαστικό τρίπτυχο απόλαυσης.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Ο Twisting Tom ζητάει λίγο χορό. Είναι πραγματικά το χτύπημα πόσο μακριά αυτός ο διεγέρτης του προστάτη λυγίζει και κουνάει τον προστάτη σας. Το μυστικό αυτής της εντυπωσιακής ευελιξίας είναι η τεχνολογία Flex & Stay της Mystim. Απλά σπρώξτε το στη μορφή που σας αρέσει και θα μείνει έτσι μέχρι να του δώσετε μια νέα καυτή πινελιά. Έλα, μωρό μου και δοκίμασε το με το schlong σου… ή ίσως όχι!

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Διασκέδαση με τα δάχτυλα (όχι μόνο) στην πίσω πόρτα!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Backie Black

    Το Pretty Love είναι μια νέα συλλογή πολυτελών ερωτικών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος προηγμένος και καινοτόμος σχεδιασμός που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Τα παιχνίδια σεξ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι απαραίτητα για τους λάτρεις των σεξουαλικών παιχνιδιών!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Απολαύστε την ισχυρή δόνηση, μέσα και έξω με αυτό το μασάζ προστάτη με ανάγλυφη υφή και το ελαστικό δαχτυλίδι κόκορα με διεγερτικό περίνεου! Οι διπλοί κινητήρες στέλνουν συγκλονιστικές συγκινήσεις στον πρωκτό σας και λερώνουν ενώ το πέος σας διατηρείται σκληρό. Είτε εκτιμάτε την άνεση κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού είτε τη δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ζευγάρια, το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι μια συναρπαστική λειτουργία για χρήση στο σπίτι ή έξω στην πόλη... με εμβέλεια 30 ποδιών!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Τα παιχνίδια σεξ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι απαραίτητα για τους λάτρεις των σεξουαλικών παιχνιδιών!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Τα παιχνίδια σεξ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι απαραίτητα για τους λάτρεις των σεξουαλικών παιχνιδιών!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Κάνετε ένα βαρύ χτύπημα στην πίσω πόρτα σας - αυτό το κυρτό βύσμα άνεσης είναι φτιαγμένο για να γεμίσει τον κώλο σας και να τρίβει τον προστάτη σας με το βελούδινο εξωτερικό του και τη βαρύτητα του από βαρύ μέταλλο! Αυτό το κορυφαίο πισινό έχει εργονομικό σχήμα για να γεμίσει τη λεία σας με δύο λαμπτήρες, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει εσωτερικό μεταλλικό βάρος για να προσθέσετε μια συμπαγή μάζα για να πιέσετε και ένα υπέροχο τράβηγμα προς τα κάτω στην τρύπα σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Δυναμική διέγερση ώθησης, δόνησης και περιστροφής για μια συναρπαστική οικεία εμπειρία.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Το Nexus Ace μόλις έγινε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ! Η Nexus δημιούργησε τη σειρά βυσμάτων Ace για να σας προσφέρει όλα όσα θα θέλατε ποτέ σε ένα βύσμα πισινών.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Το Nexus Ace Small είναι το απόλυτο δονούμενο πισινό για αρχάριους ή όσους θέλουν να ζεσταθούν πριν από το πρωκτικό σεξ.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Backie Pink

    Διεγερτικό προστάτη και περίνεου. Ομαλή σχεδίαση καμπύλης για πιο ικανοποιητική αίσθηση. Το Pretty Love είναι μια νέα συλλογή πολυτελών ερωτικών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος προηγμένος και καινοτόμος σχεδιασμός που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Bruno Black

    Το BRUNO έχει να κάνει με την απλότητα, τη δύναμη και την πολυπλοκότητα. Μέσω 6 μεταβλητών ρυθμίσεων ευχαρίστησης, η κομψή μορφή σιλικόνης του προσφέρει την εκπληκτική του δύναμη ακριβώς εκεί που ο απαιτητικός άντρας τη θέλει περισσότερο για μεγαλύτερους, καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Εύκαμπτος δονητής προστάτη με κυρτή άκρη, κυματοειδείς άξονες και αυλακωτό διεγέρτη περίνεου. 9 λειτουργίες δόνησης. Αυτό μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Aneros Helix Syn V

    Το HELIX SYN V συνδυάζει το βραβευμένο σχήμα και τα ανατομικά σχεδιασμένα περιγράμματα του πιο δημοφιλούς ανδρικού διεγέρτη σημείου G στον κόσμο με την πρόσθετη ένταση των κραδασμών. Το αποτέλεσμα είναι οργασμοί τεράστιας δύναμης και βάθους, εμπειρίες τόσο έντονες που θα αλλάξουν για πάντα το πλαίσιο αναφοράς σας σχετικά με τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Το Ditto+ είναι το βασικό πρωκτικό βύσμα, ένας μικρός αλλά ισχυρός δότης με λεία, κωνική κεφαλή και εύκαμπτη βάση για εύκολη χρήση και στοχευμένη απόλαυση. Επικαλυμμένο με μαλακή σιλικόνη, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο, το Ditto+ κάνει ό,τι χρειάζεστε – και προσθέτει άλλο ένα στρώμα ευχαρίστησης για κάθε σωματότυπο.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Ένα θέαμα για τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις, η άψογη διαφανής σειρά lovetoy θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα επίπεδα απόλαυσης! Σμιλεμένο για υπερρεαλισμό και μοναδικά κυρτό για μέγιστες αισθήσεις. Αυτό το διαφανές παιχνίδι ασφαλές για το δέρμα είναι μια ιδανική επιλογή για παίκτες σεξουαλικών παιχνιδιών. Θα εμπνεύσει το σεξ σας παιχνίδι με συναρπαστικές δυνατότητες και ατελείωτη απόλαυση.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Rimming Hero Black

    Μασάζ προστάτη ευφάνταστα και έξυπνα σχεδιασμένο για διπλή διέγερση οργασμού. 2 ισχυροί κινητήρες με 10 λειτουργίες δόνησης παρέχουν συναρπαστική διέγερση του προστάτη και του περίνεου, ενώ ένας τρίτος κινητήρας με 3 ταχύτητες και περιστρεφόμενα σφαιρίδια παρέχει εξαιρετική αίσθηση στον πρωκτό.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Με λειτουργία θέρμανσης, περιστροφής και δόνησης!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 261 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.