×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μασάζ προστάτη

Είδη 97 εώς 128 από 261 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Αυτός ο μαύρος δονητής πρωκτού από τη συλλογή EasyToys προσφέρει μια φανταστική διέγερση του προστάτη.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Για έντονη κερκόπορτα απόλαυση!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Το Delzis είναι ένας δονητής πρωκτού προστάτη για το σημείο P με δόνηση. Το σώμα του έχει μια καμπυλότητα σχεδιασμένη να διεγείρει τον προστάτη και το σημείο P. Ταυτόχρονα, έχει άλλη μια ανάγλυφη περιοχή για επιπλέον τόνωση.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Αυτό το P-Strap Milker είναι το βύσμα προστάτη που τα κάνει όλα - σχεδιασμένο για να ενισχύει τις στύσεις με τον άνετο κόκορα και τον ιμάντα της μπάλας, να διεγείρει τη βρωμιά σας με έντονους κραδασμούς και να αρμέγει τον προστάτη σας με μια kinky χάντρα μασάζ!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Οι διακοπές στις διακοπές σας μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, αλλά να κάνετε το καλύτερο για να τις αντιμετωπίσετε ως ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτό το διεγερτικό προστάτη και την άλλη! Έχει ένα ευχάριστο σχήμα για άνετη στόχευση με σημείο P και ένα ανάγλυφο τμήμα στον εξωτερικό βραχίονα για να πειράξει το περίνεο. Οι λειτουργίες του επιλέγονται εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου, που μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε στον αντίστοιχό σας!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Yale Purple

    Με φιλικό σχήμα και εύπλαστο, απαλό εξωτερικό σιλικόνης, αυτό το νέο πρωκτικό βύσμα είναι τέλειο για αρχάριους στο πρωκτικό παιχνίδι ή για βετεράνους που είχαν εμπειρία στο πρωκτικό παιχνίδι. Ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστά εύκολο στο χειρισμό και το παιχνίδι μπορεί να εισαχθεί ομαλά στον πρωκτό σας. Είναι αδιάβροχο, επομένως καθαρίζεται εύκολα. Οι 12 ισχυρές ρυθμίσεις δόνησης αυτού του μωρού έχουν σχεδιαστεί για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην απόλυτη πρωκτική απόλαυση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Αυτό το premium μασάζ προστάτη χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας για να σας προσφέρει την ευτυχία που λαχταρούσατε. Βιώστε δυνατούς κραδασμούς στον πρωκτό και στο περίνεό σας με 3 ταχύτητες και 4 λειτουργίες για να παίξετε.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Βασισμένο στο παγκοσμίως γνωστό Rude-Boy αλλά αυτή τη φορά με το πρόσθετο contouring για να σας χαρίσει μια εκρηκτική απόλαυση που θα σας αφήσει να θέλετε όλο και περισσότερο.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Aneros PSY Prostate Stimulator Black

    Το Aneros Psy Silicone Prostate Massager πήρε το όνομά του από την ψυχή, την αρχαία ελληνική λέξη για την πεταλούδα, ένα από τα θαύματα της φύσης που συμβολίζει εδώ και καιρό την ελευθερία, τη μεταμόρφωση, την ομορφιά και την αγάπη.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Το Curvey είναι ένα αριστούργημα προστάτη από τη σειρά Sinner Gear Unbendable της Easytoys. Αυτό το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο χωρίς νικέλιο, ώστε να φαίνεται πιο βαρύ και πιο απαλό από οποιοδήποτε άλλο σεξουαλικό παιχνίδι. Ο άξονας του μεταλλικού δονητή είναι καμπύλος και έχει δύο στρογγυλεμένα άκρα. Κάθε άκρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διείσδυση και διέγερση του σημείου P και του σημείου G. Το dildo μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε λιπαντικό και μπορεί να καθαριστεί καλά σε ελάχιστο χρόνο. Το παιχνίδι έρχεται σε ένα όμορφο κουτί αποθήκευσης.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Το Ultimate Expand είναι ένας μοναδικός φουσκωτός δονητής σιλικόνης που θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη απόλαυσης. Προσαρμόστε τις φαντασιώσεις σας εναλλάσσοντας μεταξύ επτά λειτουργιών φουσκώματος και δόνησης που θα γεμίσουν τον κόλπο ή τον πρωκτό σας με ευχαρίστηση. Επιπλέον, το Ultimate Expand διαθέτει έναν δεύτερο κινητήρα που θα διεγείρει τις περιοχές του περινέου και της κλειτορίδας σας.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Σας τολμούμε να μην έρθετε θεαματικά με το LOKI Wave™ 2, μια νέα γενιά του θρυλικού μας μασάζ προστάτη. Επανασχεδιασμένη για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και με δύο ισχυρούς κινητήρες, αυτή η συσκευή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όσους θέλουν να βιώσουν μακροχρόνιους και πιο έντονους οργασμούς. Χρησιμοποιήστε το μόνοι σας ή με έναν σύντροφο για να ξεκλειδώσετε νέα μυστικά οργασμού χρησιμοποιώντας περισσότερες ρυθμίσεις ευχαρίστησης για απαράμιλλο παιχνίδι προστάτη σαν το δάχτυλο.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Το Spotty RC σας βοηθά να βιώσετε εξαιρετικούς οργασμούς. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 360 μοιρών του Spotty RC κάνει μασάζ στον προστάτη σας ενώ περιποιείται το περίνεο με συναρπαστικές δονήσεις. Και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά μέσω ενός καλαίσθητου και βολικού τηλεχειριστηρίου.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Προετοιμαστείτε για μια έκρηξη με το ισχυρό διεγερτικό της Renegade 2' Mach που έχει σχεδιαστεί για να κάνει μασάζ στον προστάτη με ακριβή ακρίβεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτοντας όμορφο και κομψό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα ultra-drive για μέγιστη απόδοση. Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Αδιάβροχο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Το Nexus Simul8 θα προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση τόσο σε εσάς όσο και στον συνεργάτη σας. Ο εξαιρετικά ελαστικός δακτύλιος κρουνιού και μπάλες θα σας κρατήσουν πιο σκληρούς για περισσότερο χρόνο, ενώ ο εργονομικά διαμορφωμένος δονούμενος άξονας και η βάση θα τονώσουν τον προστάτη και το περίνεό σας καθώς πιέζετε.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Πάντα ήθελες μια κλωτσιά στον πισινό σου; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί αυτό το υπέροχο μασάζ προστάτη με διπλό κινητήρα είναι το μόνο που χρειάζεστε! Τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη δόνηση 10 ταχυτήτων, 5 ταχυτήτων σε λειτουργία ηλεκτροκίνησης, καθώς και τις 2 ελαφριές περιοχές ηλεκτροσόκ για επιπλέον διέγερση.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Ζήστε το απόλυτο επίπεδο διέγερσης του προστάτη με το χαϊδευτικό άκρο και τον δονούμενο άξονα του P-Massage! Ο λείος άξονας δονείται με έναν ισχυρό διπλό κινητήρα ικανό για 10 διαφορετικά μοτίβα βουητού και οι εσωτερικές χάντρες της μύτης μασάζ διεγείρουν τα αγαπημένα σας σημεία με τα 10 μοναδικά μοτίβα μασάζ, όλα ελεγχόμενα με τα χειριστήρια που βρίσκονται στη βάση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Prostate Massager

    Αφήστε αυτό το διεγερτικό να περιστρέφεται στον πρωκτό σας, να παίξει με τον προστάτη σας και να σας δείξει τον παράδεισο που ονομάζεται οργασμός.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Απολαύστε τον εαυτό σας με αυτό το εύχρηστο καμπυλωτό μασάζ προστάτη. Αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για έναν αρχάριο που θέλει να πειραματιστεί με το πρωκτικό. Αυτό το μασάζ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό σε συνδυασμό με μαλακή σιλικόνη. Τα κυρτά μέρη διασφαλίζουν ότι το περίνεό σας γίνεται μασάζ. Η στιβαρή λαβή επιτρέπει την εύκολη χρήση.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Ανατομικά τέλεια διαμορφωμένος διεγέρτης προστάτη με 3 κινητήρες από την ANOS με 3 βραχίονες για έντονες πρωκτικές απολαύσεις. Ο κυματιστός κεντρικός του άξονας με την προς τα πάνω διευρυνόμενη κεφαλή εγγυάται ότι φτάνει στο σημείο P. Αλλά όχι μόνο ο προστάτης και ο πρωκτικός σωλήνας χαίρονται από τη βαθιά δόνηση, αλλά ο πρωκτός και το περίνεο διεγείρονται επίσης από το δονούμενο πώμα σε σχήμα άγκυρας.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sono No.93 Prostate Stimulation Set 3-Piece Black

    Είτε είστε νέος στο ανδρικό πρωκτικό παιχνίδι είτε είστε ολική P-Play-Pro, το κομψό κωνικό σχήμα αυτών των μασέρ διασφαλίζει ότι εισάγονται με ευκολία και διεγείρουν τέλεια το σημείο P σας!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Το Marley είναι ένας ροζ δονητής προστάτη που είναι τέλεια σμιλεμένος για να λειτουργεί με το περίγραμμα του σώματός σας και χάρη στο συμπαγές του μέγεθος εφαρμόζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Η εύκαμπτη κυματιστή σχεδίαση έχει μια ελαφρώς καμπυλωτή ρεαλιστική κεφαλή που επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και την άνετη χρήση.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Λυγίστε το στην επιθυμητή γωνία και μετά απολαύστε την εξωτερική δόνηση και το άρμεγμα του προστάτη! Το 7x P-Bender μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για κυκλική κίνηση σε 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης στο περίνεο, καθώς και σε 5 τρόπους κίνησης αρμέγματος από ένα μικρό σφαιρίδιο κάτω από την επιφάνεια του άκρου του άξονα. Η διπλή ευχαρίστηση τελειοποιείται από την ευελιξία του άξονα, που σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε τέλεια για μυτερή διέγερση του προστάτη.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Διεγείρει τον προστάτη, τον πρωκτό και το περίνεο ταυτόχρονα!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Hugo 2 Green

    Προετοιμαστείτε για εντυπωσιακή διέγερση του πρωκτού με το μασάζ προστάτη HUGO™ 2 που συνδέεται με την εφαρμογή με δύο ισχυρούς κινητήρες. Το HUGO™ 2 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σόλο ή το ζευγάρι τους, καθώς επιτρέπει την πλήρη, hands-free παράδοση στις θεαματικές δονήσεις. Διατηρεί περισσότερη ισχύ με παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για απεριόριστη πρόσβαση σε οργασμούς προστάτη και είναι συμβατό με την εφαρμογή LELO, όπου μπορείτε να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Σχεδιασμένο για να διεγείρει τον προστάτη και το περίνεο ταυτόχρονα, το Vector είναι ένας πρωκτικός δονητής κουνελιού για έντονη διπλή διέγερση.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Περιποιηθείτε τον προστάτη σας τόσο με δονήσεις όσο και με αισθήσεις χαϊδεύματος. Το 7x P-Stroke μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο για να περάσετε σε 7 ρυθμίσεις δόνησης που πάλλονται και πάλλονται μέσα στην τρύπα σας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Εάν η διέγερση του πρωκτού έχει την προτίμησή σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το εργονομικά σχεδιασμένο παιχνίδι! Εξοπλισμένο με μια επαναφορτιζόμενη λειτουργία δόνησης 10 ταχυτήτων, το GERON θα είναι πάντα εκεί για την απόλυτη ευχαρίστησή σας! Η λεία 100% καθαρή σιλικόνη και το ABS εξασφαλίζουν, μαζί με επαρκή λίπανση, για ομαλή είσοδο και έξοδο, κάθε φορά που το GERON είναι σε ετοιμότητα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Η τελευταία γενιά διεγερτικών του προστάτη, που προσφέρουν τη δυνατότητα εξερεύνησης εκτός από την αποτελεσματική διεύρυνση της σεξουαλικότητας του ατόμου. Το X2 παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της διέγερσης του προστάτη, του πρωκτού και του περινέου.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ο εργονομικά διαμορφωμένος δονητής πρωκτού Hyper-Pulse P-Spot Massager της Anal Fantasy Elite Collection είναι εξαιρετικός γιατί βρίσκει εύκολα, φτάνει και διεγείρει τον προστάτη με έντονο τρόπο. Υπάρχει μια μαλακή μεμβράνη σιλικόνης στο άκρο που χτυπά απευθείας το σημείο P, ώστε να μπορεί να το κάνει μασάζ με επιπλέον παλλόμενους παλμούς.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NMC Invader Silicone Prostate Plug 3.5" Black

    Απόλαυση για τον προστάτη; Ναι, με αυτό το ειδικό διεγερτικό μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά σούπερ ευχάριστες αισθήσεις. Χάρη στην τέλεια και εκλεπτυσμένη καμπυλότητά του, αγγίζει τα σωστά σημεία και προσφέρει απαλή αλλά έντονα συναρπαστική διέγερση. Απολαύστε το πίσω από την πίσω πόρτα σας ξανά και ξανά.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 261 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.