×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενες σφήνες πρωκτού

Είδη 129 εώς 160 από 281 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Η ελεγχόμενη από εφαρμογή Sweet Seal θα σας εμπνεύσει με τον ισχυρό κινητήρα, το ογκώδες, στρογγυλεμένο σχήμα και τη διαισθητική λειτουργία της. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον δονητή πρωκτού σιλικόνης με διάφορους τρόπους με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Συγκλονίστε και δονήστε τον προστάτη σας με αυτό το Pro-Shocker! Το Pro-Shocker είναι διαμορφωμένο για να διεγείρει τον προστάτη με εξουσία και είναι γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια που προκαλεί σοκ και μυρμήγκιασμα σε ολόκληρη την περιοχή του πρωκτού σας - ιδανικό για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από ένα απλό παλλόμενο πρωκτικό παιχνίδι. Το κωνικό σχήμα, ο καμπύλος άξονας και η εύκαμπτη βάση κάνουν αυτό το βύσμα προστάτη άνετο και ικανοποιητικό, ανοίγοντας τις πόρτες για το παιχνίδι e-stim στα περισσότερα επίπεδα πρωκτικών δεξιοτήτων.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-but βύσμα RC Thrusting Massager από την ANOS με ισχυρή λειτουργία ώθησης. Για έντονη διέγερση του πρωκτού με μαλακή, κωνική άκρη που συνεχίζει να διεγείρει τον προστάτη απευθείας με τις ωθήσεις του. Οι κραδασμοί γίνονται αισθητοί και στο περίνεο όταν φοράτε το βύσμα.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Κουνήστε τον πισινό σας με το Alpine της INYA. Αυτό το βύσμα απομακρυσμένης λειτουργίας διαθέτει έναν καινοτόμο κινητήρα περιστροφής για εξαιρετικές αισθήσεις. Ζήστε την πολυτέλεια και την απόλαυση με το αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο Alpine.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Το στρογγυλεμένο σχήμα και οι ισχυροί κραδασμοί καθιστούν το σιλικονούχο Satisfyer Backdoor Lover τον ιδανικό δονητή πρωκτού για αρχάριους. Η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια αγάπης σας με ασφάλεια.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Το βύσμα Vibro-Butt Remote Controlled Butt Plug από την ANOS είναι σε έντονο σπειροειδές σχέδιο για έντονο πρωκτικό μασάζ. Οι περιστρεφόμενες χάντρες μασάζ στο κάτω μέρος του άξονα και οι διεγερτικές κουκκίδες στον άξονα διεγείρουν άμεσα τον πρωκτό. Υπάρχει επίσης ένας μικρός, στρογγυλός, χρυσός καθρέφτης στη βάση που διακοσμεί με υπέροχο τρόπο τον πρωκτό.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Δώστε καθαρή δύναμη στον προστάτη σας με το Spark Ignition PRV-02! Το Ignition PRV-02 είναι ένα ευέλικτο πρωκτικό παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: μανίκι μόνο, σφαίρα μόνο ή μανίκι και σφαίρα μαζί. Με 10 λειτουργίες δόνησης, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια αίσθηση.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Buttocks The Glider Vibrating Metal Buttplug Small Silver

    The Glider from Buttocks της TOYJOY - το απόλυτο πρωκτικό βύσμα για μέγιστη απόλαυση! Αυτό το κομψό παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε τρία μεγέθη.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Το Brave είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα και διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες δόνησης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Medium

    Μια εξαιρετικά ήσυχη, ικανοποιητική πηγή ευχαρίστησης!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Απολαύστε έντονη ικανοποίηση με το Vibrating Anal Plug Large. Με φουσκωτή βάση για σταθερότητα, είναι λουρί και φιλικό προς την επιφάνεια. Απολαύστε δονήσεις πολλαπλών ταχυτήτων και έναν ανάγλυφο άξονα από 100% σιλικόνη για απαράμιλλη απόλαυση. Με διάσταση 17 cm, έχει σχεδιαστεί για απόλυτη απόλαυση στην πίσω πόρτα, επαναφορτιζόμενη για ατελείωτη απόλαυση.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Buttocks The Charming Buttplug Fuchsia

    Το Charming είναι ένα δονούμενο, παγωμένο ροζ πισινό και διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες δόνησης. Κάθε λειτουργία προσφέρει βαθιές δονήσεις, οι οποίες ελέγχονται εύκολα στο αντικείμενο ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    Ο δονούμενος δονητής πισινός Egon έχει σχεδιαστεί για την πολυ-αισθητηριακή εμπειρία του. Το όνομα, που σημαίνει δυνατός με σπαθί, έχει ισχυρές τριγωνικές άκρες που παρέχουν είτε μια περισσότερο ή λιγότερο έντονη αίσθηση στο σημείο P είτε στο σημείο G για τον χρήστη. Η μεταξένια απαλή σιλικόνη και το μεγάλο ανάστημά του θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ερωτικής ενδυνάμωσης. Οι ισχυρές κραδασμοί κραδασμών χαμηλής συχνότητας θα διεισδύσουν στα σημεία ευχαρίστησής σας από βαθιά.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Το Nexus Bolster διαθέτει φουσκωτό άκρο που επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει την πίεση του παιχνιδιού του προστάτη. Ο ισχυρός κινητήρας του προσφέρει 6 ρυθμίσεις διέγερσης δόνησης στον προστάτη. Έλεγχος στο παιχνίδι ή μέσω του τηλεχειριστηρίου. USB επαναφορτιζόμενη και αδιάβροχη, τόσο παιχνίδι όσο και τηλεχειριστήριο.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Το Discover είναι μια νέα έκδοση στη συλλογή μας πρωκτικών βυσμάτων. Η δονούμενη σφαίρα διαθέτει 10 λειτουργίες δόνησης που αποτελούνται από 5 ταχύτητες και 5 ρυθμούς. Αυτή η αδιάβροχη σφαίρα είναι επίσης αφαιρούμενη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μόνη της ή μαζί με το βύσμα Discover.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Thrusting Buttplug

    Αυτή η πρίζα διαθέτει λειτουργία ώθησης! Το βύσμα ελέγχεται με ένα κουμπί και με ένα μόνο πάτημα, θα νιώσετε τους κραδασμούς να εντείνονται αργά. Είναι μια φανταστική πρίζα για ζευγάρια και για σόλο χρήση. Το βύσμα έχει 7 σχέδια και 3 ταχύτητες, είναι αδιάβροχο και εύκολο στη χρήση.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να τονώσουν το σημείο P τους! Κατάλληλο και για κολπικές απολαύσεις. Καμπύλο και ελαφρώς εύκαμπτο δονητικό πισινό με ελαφριά βάλανο, κυματιστό άξονα και βάση. Ελαφρώς ευέλικτο. 7 λειτουργίες δόνησης.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Το Deep Stormer είναι εξοπλισμένο με ειδική τεχνολογία αυτόματης ώθησης που παρέχει 3 κινήσεις πάνω-κάτω. Ενισχύστε τις αισθήσεις με 10 λειτουργίες δόνησης. Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει μια ατελείωτη ποικιλία απόλαυσης. Το καλώδιο φόρτισης USB προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Το Kiotos-Vibez Viento Plug είναι ένας φουσκωτός δονητής πρωκτού για αυτόν και εκείνη. Υπάρχουν 7 ταχύτητες δόνησης, όταν ανάβετε τον δονητή ενεργοποιείτε επίσης τη λειτουργία φουσκώματος, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πλήρως κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη για ασφαλές σεξ και εξαιρετικά ομαλή διείσδυση.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Το Rivera είναι ένα δυναμικό παιχνίδι, για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση για τους κραδασμούς. Η αίσθηση είναι πιο απαλή και μοιάζει περισσότερο με «τομ-τομ-τομ» παρά με «brrrrrrr».

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Το βύσμα Vibro-but Remote Controlled Butt Plug από την ANOS είναι σε κλασικό σχέδιο βύσματος. Οι περιστρεφόμενες χάντρες μασάζ στο κάτω μέρος του άξονα διεγείρουν άμεσα τον πρωκτό με έντονο τρόπο. Υπάρχει επίσης ένας μικρός, στρογγυλός, χρυσός καθρέφτης στη βάση που διακοσμεί με υπέροχο τρόπο τον πρωκτό.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Λάμψτε και λάμψτε καθώς βιώνετε την εσωτερική απόλαυση ενός ισχυρού κινητήρα δόνησης με 6 επίπεδα δόνησης και 15 μοτίβα δόνησης που κυμαίνονται από απαλούς παλμούς έως βαθιούς και ισχυρούς. Συμπαγής, ασφαλής για το σώμα, χωρίς ραφή, σιλικόνη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB λειτουργεί έως και 1,5 ώρα συνεχόμενα.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Εάν εσείς και ο εραστής σας το κάνετε σαν κουνέλια, ντυθείτε για το μέρος με το δονούμενο κουνελάκι της ουράς Happy Rabbit. Διαθέτοντας μια χνουδωτή ουρά και έναν εξαιρετικά απαλό δονούμενο λαμπτήρα, αυτό το βύσμα σας χαρίζει άπλετη ευδαιμονία, μεταμορφώνοντας το tush σας σε Buzz Bunsy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Η Αφροδίτη θα σας φέρει υπέροχη ευχαρίστηση λόγω των περιστρεφόμενων σφαιριδίων που παρέχουν εξαιρετικές αισθήσεις στον πρωκτό! Αυτό το πρωκτικό βύσμα με περιστρεφόμενες χάντρες από τη σειρά Startroopers συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για εύκολη λειτουργία των 7 ρυθμών περιστροφής και 3 ταχυτήτων με 2 κουμπιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μονό κουμπί στο βύσμα.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Το Wild είναι ένα ωστικό και δονούμενο πρωκτικό βύσμα, που διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικούς παλμικούς τρόπους και 3 ταχύτητες δόνησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Buttocks The Slider Vibrating Metal Buttplug Large Silver

    Το Slider from Buttocks της TOYJOY - το απόλυτο δονούμενο μεταλλικό πρωκτικό βύσμα για όσους αναζητούν ευχαρίστηση επόμενου επιπέδου! Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, διατίθεται σε δύο μεγέθη για να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Με 7 συναρπαστικές λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες, έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Ανάψτε την πρωκτική σας απόλαυση με το Spark Ignition. Η ανάφλεξη είναι ειδικά σχεδιασμένη για μέγιστη διέγερση του προστάτη. Με κομψό μοτίβο από ανθρακονήματα για κομψή εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας. Η συμπεριλαμβανόμενη σφαίρα έχει 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και είναι εύκολη στη χρήση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Ένας δονούμενος φίλος για την πόρτα του χώρου αποσκευών σας! Με έναν αφαιρούμενο μίνι δονητή στη βάση, αυτός ο πείρος θα δονείται για εσάς σε 10 λειτουργίες δόνησης. Είναι εκπληκτικά δυνατό και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, η οποία είναι ευχάριστα απαλή και ταυτόχρονα απολύτως ασφαλής για το σώμα. Ο πρωκτός σας θα το λατρέψει!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Αυτό το λείο, μεταλλικό πινό είναι εύκολο στη χρήση και νόστιμο στην εμπειρία! Απολαύστε την εύκολη εισαγωγή με το κωνικό άκρο. Απολαύστε το μη πορώδες μετάλλο χωρίς νικέλιο καθώς γλιστράει μέσα. Το βαρύ μέταλλο είναι συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών και αδιάβροχο IP7X. Απολαύστε το δροσερό μέταλλο ή ζεστάνετε το σε ζεστό νερό πριν το τοποθετήσετε.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy King Sized Vibrating Anal Cracker 7" Black

    Αυτό το ομαλό και εύκαμπτο πρωκτικό βύσμα εξασφαλίζει διέγερση πλήρωσης χάρη στην περίμετρο και το μήκος του. Το πρωκτικό βύσμα δονείται με 3 διαφορετικές ταχύτητες και 7 σχέδια. Διατίθεται σε 3 διαφορετικά σχήματα. Περιλαμβάνεται το ενσύρματο τηλεχειριστήριο.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Διακοσμήστε το κάτω μέρος σας με αυτό το πρωκτικό βύσμα Red Heart Gem! Αναδείξτε την όμορφη κερκόπορτα σας και νιώστε την έντονη απόλαυση από τις 4 ταχύτητες και τα 7 μοτίβα κραδασμών που ξυπνούν το σημείο P σας και εκπέμπουν μυρμήγκιασμα στο σημείο Α σας!

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Plug & Play Black

    Τέλος - η πρωκτική απόλαυση γίνεται εύκολη με το Plug and Play. Κατασκευασμένο από βελούδινη λεία σιλικόνη, η περιφέρεια κεφαλή αυτού του Butt Plug λεπταίνει σε στρογγυλεμένη άκρη για στοχευμένη διέγερση και απολαυστική αίσθηση πληρότητας. Εξερευνήστε 10 ισχυρές ταχύτητες και ρυθμούς δόνησης και παίξτε hands-free με το κομψό απλό τηλεχειριστήριο. Ελευθερία για παιχνίδι!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 281 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.