×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενες σφήνες πρωκτού

Είδη 65 εώς 96 από 281 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Ανακαλύψτε την πιο άνετη, πρωτοποριακή πρίζα που θα μεταμορφώσει την εμπειρία της πίσω πόρτας σας. Με έναν φουσκωτό άξονα, η πίεση είναι εκτός εισόδου και μεγέθους, εστιάζοντας εξ ολοκλήρου σε αυτό το τρελά ερωτικό αίσθημα πληρότητας που ενισχύει τους οργασμούς σας στο μέγιστο. Περάστε το παιχνίδι μέσα με άφθονο λιπαντικό και στη συνέχεια δονήστε και φουσκώστε έως και επτά υπέροχες ταχύτητες και μεγέθη, ελεγχόμενα με ένα βολικό τηλεχειριστήριο ή απευθείας πάνω στο παιχνίδι.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Εάν έχετε πάρει μέρος σε λίγο/πολύ παιχνίδι με πισινό ή ίσως γλιστρήσετε σε ένα δονούμενο δαχτυλίδι κόκορα κάποια στιγμή, πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι και τα δύο αυτά πράγματα μπορεί να είναι αρκετά ηλεκτρισμένα, από άποψη αίσθησης. Ωστόσο, προσθέστε λίγο πραγματικό ηλεκτρισμό, και η τέχνη της διέγερσης του πρωκτού και της δονητικής συστολής μετατρέπεται από μεταφορικά τσιρίζοντας σε κυριολεκτικά συγκλονιστική - με πολύ καλό τρόπο! Συνδυάζοντας την κλασική δόνηση με μυρμήγκιασμα, χτυπήματα και χτυπήματα συναρπαστικής ηλεκτρικής ενέργειας, το Ouch! Το E-Stim Vibrating Butt Plug with Ring σας δίνει, ή εσείς και ο σύντροφός σας, όχι μία, αλλά δύο μοναδικές, εντελώς handsfree επιλογές αίσθησης.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Το Plug-ilicious 2 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία whisper για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Το βύσμα άκρης Meteoroid είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του rimming. Το πισινό βύσμα έχει περιστρεφόμενες χάντρες στο στέλεχος, το οποίο προσομοιώνει την αίσθηση του χείλους. Το βύσμα διαθέτει όχι λιγότερες από 4 ταχύτητες και 6 σχέδια που προσαρμόζονται εύκολα με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Το βύσμα πισινών είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη για άνετη χρήση. Καθαρίστε καλά την τάπα μετά τη χρήση με καθαριστικό παιχνιδιών και χλιαρό νερό.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Λάμψτε και λάμψτε καθώς βιώνετε την εσωτερική απόλαυση ενός ισχυρού κινητήρα δόνησης με 6 επίπεδα δόνησης και 15 μοτίβα δόνησης που κυμαίνονται από απαλούς παλμούς έως βαθιούς και ισχυρούς. Συμπαγής, ασφαλής για το σώμα, χωρίς ραφή, σιλικόνη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB λειτουργεί έως και 1,5 ώρα συνεχόμενα.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Για όποιον θέλει να εξερευνήσει νέες αισθήσεις στον πρωκτό μόνος ή με έναν σύντροφο! Το Anal Adventures παρέχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αυτό το τηλεκατευθυνόμενο βύσμα προσφέρει έναν συνδυασμό αισθήσεων και απόλαυσης μεγαλύτερης διάρκειας. Η σιλικόνη Ultrasilk, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, αποδίδει όμορφα τους κραδασμούς.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Μια μικροκαμωμένη εκδοχή του βύσματος στερέωσης με τις καλύτερες πωλήσεις, που ενσωματώνει περιστρεφόμενες χάντρες για αίσθηση στεφάνης και δόνηση στο άκρο για διέγερση οργασμού. Αυτό το συμπαγές, ασφαλές για το σώμα, χωρίς ραφή, βύσμα σιλικόνης είναι ισχυρό φορτισμένο για να διεγείρει όλα τα σωστά σημεία. Χρήση με ή χωρίς το ασύρματο τηλεχειριστήριο που όχι μόνο κάνει τη χρήση παιχνιδάκι, αλλά επιτρέπει επίσης ποικίλες δυνατότητες παιχνιδιού για ζευγάρια.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Διαφορετική απόλαυση άντλησης!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Λάμψτε και λάμψτε καθώς βιώνετε την εσωτερική απόλαυση ενός ισχυρού κινητήρα δόνησης με 6 επίπεδα δόνησης και 15 μοτίβα δόνησης που κυμαίνονται από απαλούς παλμούς έως βαθιούς και ισχυρούς. Συμπαγής, ασφαλής για το σώμα, χωρίς ραφή, σιλικόνη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB λειτουργεί έως και 1,5 ώρα συνεχόμενα.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    Το τέλειο σετ προπόνησης για αρχάριους μέχρι να παίζουν με λεία! Απολαύστε 2 διαφορετικές υφές σε 2 διαφορετικά μεγέθη για σωστή προπόνηση πρωκτού για αρχάριους και μια εξαιρετική επιλογή προθέρμανσης για βετεράνους με λεία. Σε αυτό το πακέτο 4 περιλαμβάνεται μια σφαίρα που ταιριάζει άνετα σε κάθε Rimmer για να προσθέσει ένα στρώμα δονητικής απόλαυσης στην προπόνηση του πρωκτού σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    Για πρωκτική απόλαυση!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Turquoise

    Το Rimming Plug 2 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του αυθεντικού και δημοφιλούς μας παιχνιδιού πρωκτικού σεξ, του Rimming Plug.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Το GPlug αναπτύχθηκε ειδικά με γνώμονα τα άτομα που αναζητούν επιπλέον ευχαρίστηση. Ιδανικό για άνδρες, γυναίκες και όλα τα φύλα (όποιος έχει πισινό που του αρέσει να τονώνει!) για χρήση μόνος ή με σύντροφο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα G κατά τη διάρκεια του προπαιχνιδιού ή της διείσδυσης για αυτή την επιπλέον αίσθηση πληρότητας και να τονώσετε το σημείο p και το σημείο g. Ετοιμαστείτε για πιο δυνατούς, μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς προσθέτοντας παιχνίδια και βύσματα Gvibe στο παιχνίδι σας.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Deep Diver παρέχει ιδιαίτερα απολαυστική διέγερση: Αυτός ο δονητής θα σας εμπνεύσει με την αισθητική δομή της μπάλας και τις ισχυρές δονήσεις του. Και η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Όλοι ξέρουμε σε τι είναι καλύτερα τα κουνελάκια! Μεταμορφωθείτε σε ένα γοητευτικό κουνέλι με αυτό το αξιολάτρευτο ροζ βύσμα ουράς για να ανακαλύψετε 3 ταχύτητες και 7 λειτουργίες βουητού booty bliss! Το τηλεχειριστήριο κάνει αυτό το βύσμα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση όταν παίζετε σόλο, αλλά εξαιρετικά διασκεδαστικό όταν παραδίδετε την εξουσία σε έναν συνεργάτη. Θα τους αρέσει να νιώθουν την αισθησιακά απαλή ουρά σας ενώ αυτή βουίζει μέσα σας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Υπέροχου σχήματος δονητής πρωκτού Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug από τη συλλογή Anal Fantasy Elite με διεγερτική αυλακωτή υφή και πώμα για ασφαλή χειρισμό. Μπορεί να φουσκώσει αυτόματα ώστε να είναι πολύ μεγάλο – για εκπληκτική αίσθηση γεμάτου. Είναι επίσης εξαιρετικό για τέντωμα του πρωκτού.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Το Spinning Tail Teaser θα σας κάνει να περιστρέφετε με περισσότερους από έναν τρόπους. Εξερευνήστε 7 δονητικές και περιστροφικές ταχύτητες και ρυθμούς hands-free χάρη σε αυτό το κομψά απλό τηλεχειριζόμενο Butt Plug. Ζήστε την κλασική αίσθηση πληρότητας χάρη στο βάρος και το σχήμα του. Κατασκευασμένη από βελούδινη λεία σιλικόνη, η ανάγλυφη επιφάνεια του βύσματος ενισχύει την αίσθηση ενώ περιστρέφεται και δονείται. Ελευθερία για παιχνίδι!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Προσθέστε μια πινελιά βελούδινου γεμίσματος στην πίσω πόρτα σας με αυτό το βύσμα σιλικόνης με τηλεχειρισμό! Ο κλασικός κωνικός σχεδιασμός καθιστά εύκολη την εισαγωγή αυτού του βύσματος για ένα ικανοποιητικό γέμισμα χωρίς άβολη είσοδο. Αυτό το παραδοσιακό σχήμα βύσμα διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα μέσα για να δονήσει και να βουίζει την τρύπα σας! Εξαιρετικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς, ιδανικό για παιχνίδι σόλο και συνεργάτη.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Το Tough είναι ένα ωστικό και δονούμενο πρωκτικό βύσμα, που διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικές λειτουργίες παλμών και 3 ταχύτητες δόνησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Ένας μαύρος ματ δονητής προστάτη με τηλεχειριστήριο από το Mr. Play της Pretty Love.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Το Eclipse™ Thrusting Rotator Probe είναι το εισιτήριο για μια χώρα των θαυμάτων της άτακτης πρωκτικής απόλαυσης για ευτυχισμένους αρχάριους ή ερωτικούς ειδικούς. Ο αισθητήρας 12 λειτουργιών συνδυάζει ισχυρούς κραδασμούς και έντονη διέγερση με συναρπαστικές περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Το Mouve είναι ένα πρωκτικό βύσμα με επίμηκες σώμα και πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Διαθέτει 2 κινητήρες που προσφέρουν 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, που κυμαίνονται από απαλά τσιμπήματα έως έντονα κύματα απόλαυσης. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε οποιαδήποτε αίσθηση χρειάζεστε σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Ψάχνετε να κάνετε διατάσεις του πρωκτού σας ή ίσως μια απαλή εισαγωγή σε φουσκωτά βύσματα γλουτών με δόνηση;

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Σχεδιασμένο για απόλυτη κοινή ικανοποίηση Το κοκτέιλ είναι ένα ισχυρό παιχνίδι για ζευγάρια με διπλά μοτέρ, φτιαγμένο για να ευχαριστεί τον πρωκτό και τον κόλπο, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Το στρογγυλεμένο σχήμα και οι ισχυροί κραδασμοί καθιστούν το σιλικονούχο Satisfyer Backdoor Lover τον ιδανικό δονητή πρωκτού για αρχάριους. Η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Όποιος ασχολείται με λίγο/πολύ παιχνίδι με πισινό θα συμφωνούσε πιθανότατα ότι η εξερεύνηση του πρωκτού μπορεί να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, από άποψη αίσθησης. Προσθέστε λίγη πραγματική ηλεκτρική ενέργεια, όμως, και η τέχνη του μασάζ με γλυκό σημείο γίνεται από μεταφορικά τσιτσιρικά σε κυριολεκτικά συγκλονιστική - με πολύ καλό τρόπο! Συνδυάζοντας την κλασική δόνηση με μυρμήγκιασμα, χτυπήματα και χτυπήματα συναρπαστικής ηλεκτρικής ενέργειας, το Ouch! Το E-Stim Vibrating Butt Plug σας δίνει ή εσείς και ο σύντροφός σας όχι μία, αλλά δύο μοναδικές επιλογές αίσθησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Το Butt Plug with Vibration από το ANOS έχει υπέροχο σχήμα και έχει 20 λειτουργίες δόνησης στο κάτω μέρος του εύκαμπτου άξονα του βύσματος δόνησης.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Power Plug Black

    Τοκ τοκ! Κάποιος περιμένει στην πίσω πόρτα σας… Το Power Plug έφτασε για να προσφέρει αυτούς τους ισχυρούς πρωκτικούς κραδασμούς που επιθυμείτε. Όχι το μέσο πρωκτικό σας βύσμα, το Power Plug ανταποκρίνεται στο όνομά του με βαθιές δονήσεις για να τονώσει το hot spot της κερκόπορτας.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Εξερευνήστε τις χαρές του πρωκτικού παιχνιδιού με το νέο σετ προπόνησης και εκπαίδευσης πρωκτού b-Vibe.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Αυτό το παραδοσιακά διαμορφωμένο πρωκτικό βύσμα σιλικόνης κρύβει ένα ηλεκτρισμένο μυστικό! Αφεθείτε στον κόσμο του electro play χωρίς την ανάγκη για τροφοδοτικό, καλώδια ή ηλεκτρόδια με αυτό το βολικό πρωκτικό πακέτο all-in-one. Αυτό το premium δονητικό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης E-Stim είναι η κορύφωση του συγκλονιστικού πρωκτικού παιχνιδιού - εκπληρώστε την επιθυμία σας για πρωκτικό γέμισμα ενώ απολαμβάνετε δελεαστικές ηλεκτροσόκ βαθιά στην τρύπα σας!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 281 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.