×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενες σφήνες πρωκτού

Είδη 33 εώς 64 από 281 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Διαθέτοντας πατενταρισμένη τεχνολογία Sliding Ring, αυτό το αποκλειστικό Thunder Plug είναι ειδικά κατασκευασμένο για δυναμική διέγερση του πρωκτού! Ο εσωτερικός διογκωμένος δακτύλιος γλιστράει προς τα πάνω και προς τα κάτω στη μέση του άξονα σιλικόνης για να τρίβει το εσωτερικό σας και να ευχαριστεί τα βάθη, τον πρωκτό σας και όλα τα ενδιάμεσα.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Το Ditto+ είναι το βασικό πρωκτικό βύσμα, ένας μικρός αλλά ισχυρός δότης με λεία, κωνική κεφαλή και εύκαμπτη βάση για εύκολη χρήση και στοχευμένη απόλαυση. Επικαλυμμένο με μαλακή σιλικόνη, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο, το Ditto+ κάνει ό,τι χρειάζεστε – και προσθέτει άλλο ένα στρώμα ευχαρίστησης για κάθε σωματότυπο.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Το Pinsy είναι το νέο πρωκτικό βύσμα από την Action, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε πρωκτικό βύσμα, μην κάνετε λάθος.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Οι διακοπές στην Ίμπιζα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, αλλά είναι καλύτερο να γίνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτό το δονούμενο πρωκτικό βύσμα! Έχει ωραίο κλασικό σχήμα με κωνική μύτη και εύκαμπτο λαιμό, καθιστώντας το πολύ άνετο στη χρήση. Άλλωστε, η βάση του είναι στολισμένη με ένα γοητευτικό στρας και οι δωρεές του επιλέγονται μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε στον αντίστοιχο σας!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Για εντυπωσιακές στύσεις και ευχαρίστηση προστάτη!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Το βύσμα άκρης Meteoroid είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του rimming. Το πισινό βύσμα έχει περιστρεφόμενες χάντρες στο στέλεχος, το οποίο προσομοιώνει την αίσθηση του χείλους. Η κορυφή του άξονα είναι λυγισμένη για να διεγείρει τον προστάτη. Το βύσμα διαθέτει όχι λιγότερες από 4 ταχύτητες και 6 σχέδια που προσαρμόζονται εύκολα με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Το βύσμα πισινών είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη για άνετη χρήση. Καθαρίστε καλά την τάπα μετά τη χρήση με καθαριστικό παιχνιδιών και χλιαρό νερό.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Ζήστε την εμπειρία της διέγερσης του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 1+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 1+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X Back It Up Black

    Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δόνησης βύσματος και δακτυλίου τηλεχειρισμού διαθέτει δύο ισχυρούς κινητήρες που συνεργάζονται στον άξονα και τη βάση. Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες C-ring προσφέρουν 3 ευδιάκριτες θέσεις, ενώ το βολβώδες βύσμα λεπταίνει πάνω και κάτω με βάση ασφαλείας που συνδέεται για να σχηματίσει ένα λείο εύκαμπτο σχήμα.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Για τέλειες σεξουαλικές επιδόσεις και έντονους οργασμούς!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Μια εξαιρετικά ήσυχη, ικανοποιητική πηγή ευχαρίστησης!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Τριπλή διέγερση για εν κινήσει! Αυτός ο δονητής εσώρουχο παρέχει τριπλή διέγερση! Μια στενή μπάλα κάθεται στον πρωκτό, ένας δονητής βρίσκεται στον κόλπο και υπάρχει ένας διεγερτικός στο μαργαριτάρι της απόλαυσης.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Αυτός ο δονητής πρωκτού και ο διεγέρτης σημείου G/κλειτορίδας χρησιμοποιείται τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον δονητή πρωκτικά για να τονώσουν τον προστάτη. Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jamba με δύο τρόπους: ως διεγερτικό σημείου G και κλειτορίδας χρησιμοποιώντας τον δονητή κολπικά ή ως δονητή πρωκτού.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Με σχήμα σαν φτυάρι, αυτό το υπερσύγχρονο πισινό βύσμα είναι κωνικό για εύκολη εκκίνηση, αλλά αυξάνεται γρήγορα η περίμετρος του. Προετοιμαστείτε για βαθιές, δυνατές αισθήσεις! Το εσωτερικό βάρος μέσα σε αυτό το βύσμα χρησιμοποιεί Kinetic Technology για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ισχυρή κίνηση.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Προετοιμαστείτε να ζήσετε το μοναδικό βύσμα premium που συσσωρεύει τη δύναμη τριών ισχυρών κινητήρων σε ένα ευέλικτο, μεσαίου μεγέθους βύσμα.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Με την άκρη σε σχήμα γλώσσας και τον ισχυρό κινητήρα του, ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Trendsetter χτυπά όλα τα hot spot σας εξασφαλίζοντάς σας πρωκτική ευδαιμονία. Μπορείτε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι σας με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Απολαύστε διασκεδαστικό και φλερτ παιχνίδι στην πίσω πόρτα όπου κι αν βρίσκεστε με το Screaming O My Secret Charged Plug XL – το τηλεχειριζόμενο, επαναφορτιζόμενο δονούμενο βύσμα, τώρα σε νέο, μεγαλύτερο μέγεθος. Το My Secret Charged Plug XL διαρκεί πάνω από 60 λεπτά με μία μόνο φόρτιση και συνοδεύεται από ένα συμπαγές τηλεχειριστήριο που λειτουργεί έως και 40 πόδια μακριά.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Σας αρέσει να διεγείρετε το σημείο p σας, αλλά θα θέλατε κάτι άλλο εκτός από το δάχτυλό σας; Τα Prostate Massager εισάγουν απίστευτη διέγερση στον αλήτη σας.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Ζήστε την απόλαυση καθώς το βύσμα πιέζει και διαστέλλεται απαλά μέσα σας! Ζήστε 3 επίπεδα και 5 μοτίβα δόνησης, καθώς και 5 διεγερτικούς τρόπους ώθησης και διαστολής. Οι κορυφογραμμές κατά μήκος του άξονα θα σας κάνουν μασάζ καθώς το σύρετε μέσα και έξω, αλλά έχουν επίσης μια λειτουργία: αυτό το βύσμα θα τεντωθεί πολύ και θα φουσκώσει πολύ μέσα σας!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Θα εκτιμήσετε πραγματικά αυτό το μοντέλο λόγω της μαλακής εισαγωγής του Ανακαλύψτε αυτό το αποτελεσματικό πρωκτικό βύσμα με κυματιστό σώμα για διέγερση του πρωκτού.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Με την άκρη σε σχήμα γλώσσας και τον ισχυρό κινητήρα του, ο ελεγχόμενος από εφαρμογή Satisfyer Trendsetter χτυπά όλα τα hot spot σας εξασφαλίζοντάς σας πρωκτική ευδαιμονία. Μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι σας με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Τα γυάλινα βύσματα είναι υπέροχα. Τα δονούμενα βύσματα είναι συναρπαστικά. Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε αυτές τις ιδιότητες σε ένα δονούμενο γυάλινο βύσμα για ακόμα περισσότερη απόλαυση!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Το ναυαρχικό μας προϊόν εξακολουθεί να συνδέεται πιο εντυπωσιακά από ποτέ! Το b-Vibe Rimming 2 άλλαξε το παιχνίδι, καθώς είναι το μόνο βύσμα στην αγορά που κάνει ζάντες ενώ δονείται για μια διπλή αίσθηση προκαλώντας οργασμούς έξω από αυτόν τον κόσμο. Επισκεπτόμαστε ξανά την Rimming 2 για την 5η επετειακή μας συλλογή με ένα υπέροχο νέο λαμπερό χρώμα, θήκη μεταφοράς περιορισμένης έκδοσης και άλλα επετειακά προϊόντα.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Οι διακοπές στην Ίμπιζα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, αλλά είναι καλύτερο να γίνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτό το δονούμενο πρωκτικό βύσμα! Έχει ωραίο κλασικό σχήμα με κωνική μύτη και εύκαμπτο λαιμό, καθιστώντας το πολύ άνετο στη χρήση. Άλλωστε, η βάση του είναι στολισμένη με ένα γοητευτικό στρας και οι δωρεές του επιλέγονται μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε στον αντίστοιχο σας!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Ζήστε την εμπειρία της διέγερσης του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 1+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 1+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Το Power Gem® Vibrating Crystal Probe είναι ένας εκθαμβωτικός, εύκαμπτος αισθητήρας σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική πρωκτική απόλαυση. Η εύκαμπτη, εργονομική σχεδίαση και οι ισχυροί κινητήρες vibe επιτρέπουν σε αυτόν τον καθετήρα να κάμπτεται με τις κινήσεις σας ενώ παρέχει έντονους κραδασμούς. Αφεθείτε στην εξατομικευμένη απόλαυση ενώ ο κομψός καθετήρας πάλλεται με 10 ζωηρούς κραδασμούς, παθιασμένους παλμούς και ερωτική κλιμάκωση. Ελέγξτε αυτήν την ποικιλία επιλογών οργασμού με το κουμπί πολύτιμων λίθων που αγγίζετε εύκολα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Πέταξε ένα βλήμα στον πισινό σου και περίμενε την έκρηξη! Επεκτείνετε την ευχαρίστησή σας με αυτό το φουσκωτό και δονούμενο πρωκτικό παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτή η μεταξένια λεία τάπα σιλικόνης θα φουσκώσει απαλά μέσα σας για μια απίστευτη αίσθηση πληρότητας.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Τώρα είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε τη δελεαστική απόλαυση της πίσω πόρτας! Αυτές οι δονούμενες φουσκωτές πρωκτικές μπάλες γλιστρούν μέσα ενώ ξεφουσκώνουν και στη συνέχεια φουσκώνουν στο μέγεθος που επιθυμείτε περισσότερο, ώστε να απολαύσετε μια αίσθηση πλήρους περιφέρειας χωρίς την αρκετά μεγάλη είσοδο. Το εύχρηστο τηλεχειριστήριο δίνει εντολή σε επτά ισχυρές ταχύτητες κραδασμών στην εργονομική βάση ασφαλείας και το κουμπί quick-max προσφέρει άμεσο πλήρες φούσκωμα κατά παραγγελία! Ανακαλύψτε την αξέχαστη εμπειρία των φουσκωτών μπάλες σιλικόνης! Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέπλυμα με ζεστό νερό.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Ανακαλύψτε τον ενθουσιασμό του πρωκτικού παιχνιδιού με το Ditto by We-Vibe™, ένα δονούμενο βύσμα. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του προπαιχνιδιού ή του σεξ, η επιλογή είναι δική σας και το ίδιο και η απόλαυση. Το Ditto προσθέτει νέα τόνωση στο οικείο παιχνίδι σας κατά τον αυνανισμό, τα προκαταρκτικά παιχνίδια και τη συνουσία. Απλώς συνδέστε και παίξτε.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Yale Purple

    Με φιλικό σχήμα και εύπλαστο, απαλό εξωτερικό σιλικόνης, αυτό το νέο πρωκτικό βύσμα είναι τέλειο για αρχάριους στο πρωκτικό παιχνίδι ή για βετεράνους που είχαν εμπειρία στο πρωκτικό παιχνίδι. Ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστά εύκολο στο χειρισμό και το παιχνίδι μπορεί να εισαχθεί ομαλά στον πρωκτό σας. Είναι αδιάβροχο, επομένως καθαρίζεται εύκολα. Οι 12 ισχυρές ρυθμίσεις δόνησης αυτού του μωρού έχουν σχεδιαστεί για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην απόλυτη πρωκτική απόλαυση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολο στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Δυνατό και ικανοποιητικό!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 281 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.