×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Σφήνες πρωκτού σιλικόνης

Είδη 97 εώς 128 από 433 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Με την άκρη σε σχήμα γλώσσας και τον ισχυρό κινητήρα του, ο ελεγχόμενος από εφαρμογή Satisfyer Trendsetter χτυπά όλα τα hot spot σας εξασφαλίζοντάς σας πρωκτική ευδαιμονία. Μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι σας με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Θα εκτιμήσετε πραγματικά αυτό το μοντέλο λόγω της μαλακής εισαγωγής του Ανακαλύψτε αυτό το αποτελεσματικό πρωκτικό βύσμα με κυματιστό σώμα για διέγερση του πρωκτού.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Το Candy Rimmer είναι το τέλειο παιχνίδι για ασφαλές και απαλό πρωκτικό παιχνίδι. Κατασκευασμένο από καθαρή σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις, το Candy Rimmer είναι ασφαλές για το σώμα και μπορεί να βράσει ή να καταψυχθεί για υγιεινή ή παιχνίδι θερμοκρασίας. Το σατινέ φινίρισμα είναι υπέροχα απαλό και ο δακτύλιος το κρατά με ασφάλεια στη θέση του και επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό από εσάς ή τον σύντροφό σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Το ναυαρχικό μας προϊόν εξακολουθεί να συνδέεται πιο εντυπωσιακά από ποτέ! Το b-Vibe Rimming 2 άλλαξε το παιχνίδι, καθώς είναι το μόνο βύσμα στην αγορά που κάνει ζάντες ενώ δονείται για μια διπλή αίσθηση προκαλώντας οργασμούς έξω από αυτόν τον κόσμο. Επισκεπτόμαστε ξανά την Rimming 2 για την 5η επετειακή μας συλλογή με ένα υπέροχο νέο λαμπερό χρώμα, θήκη μεταφοράς περιορισμένης έκδοσης και άλλα επετειακά προϊόντα.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Goldplay Blob XL

    Δονίδιο "Goldplay" για το παιχνίδι βάθους σας.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Το Diamond Booty Jewel είναι ένα ποιοτικό πισινό με ψεύτικη έμφαση σε πολύτιμους λίθους στη βάση, που κάνει τη διασκέδαση στην πίσω πόρτα σας να αστράφτει με απόλαυση! Το κομψό βύσμα διαθέτει μια κωνική σιλουέτα και φουσκωτή βάση, ενισχυμένη με μια λαμπρή προφορά πολύτιμων λίθων στο τέλος.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Ζήστε την εμπειρία της διέγερσης του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 1+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 1+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 3 pack

    Ψάχνετε για καρφίτσες που θα σας βοηθήσουν στην προπόνηση του πρωκτού και ταυτόχρονα θα είστε απόλυτα άνετοι στη χρήση; Αυτό το σετ σίγουρα δεν θα απογοητεύσει! Περιέχει 3 πρωκτικές τάπες τέλειας μορφής και διαφορετικού μεγέθους, το σχήμα των οποίων θα εξασφαλίσει διέγερση πολλών νευρικών απολήξεων πίσω από την πίσω πόρτα σας. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα είτε κανένας από τους δύο, αυτό το σετ θα σας χαρίσει σούπερ ευχάριστες αισθήσεις!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Εξερευνήστε την ανάγκη σας για πρωκτική απόλαυση! Το μοναδικό σχήμα του Explore είναι ευέλικτο και έχει περιγράμματα για μια ανώτερη εμπειρία ευχαρίστησης. Δημιουργήθηκε από premium σιλικόνη και 100% ασφαλές στο νερό. Χρησιμοποιήστε το Explore όπου θέλετε! Η λαβή EZ της Explore κάνει το πρωκτικό παιχνίδι εύκολο και άνετο. Η λαβή Ez είναι μαλακή, εύκαμπτη και προσαρμόζεται στο σώμα σας!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Εάν η διέγερση του πρωκτού είναι αυτό που επιπλέει στο σκάφος σας, τότε έχουμε το τέλειο παιχνίδι πίσω πόρτας για εσάς. Αυτό το πισινό βύσμα είναι κατασκευασμένο από μεταξένια μαλακή σιλικόνη και είναι κωνικό στην άκρη για εύκολη και άνετη εισαγωγή. Το βύσμα έχει αναπτυχθεί με έξυπνο σχεδιασμό για μέγιστη διέγερση του πρωκτού, που χτυπά όλα τα σωστά σημεία ταυτόχρονα. Το Ouch προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στο plug play που σίγουρα θα σας φέρει απερίγραπτη ευτυχία στην κρεβατοκάμαρα!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Γνωρίζατε ότι η περιοχή του πρωκτού έχει τόσο υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων που ακόμη και το μικρότερο βύσμα μπορεί να αισθάνεται εκπληκτικό; Το βύσμα μασάζ Bfilled Basic Plus σχεδιάστηκε με αυτό κατά νου.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Διασκεδαστικά, χαριτωμένα και πολύχρωμα, τα βύσματα πολύτιμων λίθων Glams φέρνουν λίγη αίσθηση στην κρεβατοκάμαρα. Κατασκευασμένα από ασφαλή για το σώμα και μεταξένια λεία σιλικόνη, τα Glams διαθέτουν κωνικό πώμα με ένα ζωηρό, αστραφτερό κόσμημα. Διαθέσιμα σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα και κατάλληλα με όλα τα λιπαντικά, τα Glams είναι ιδανικά για εκείνες τις πολύτιμες στιγμές με έναν σύντροφο ή για να αισθάνεσαι λαμπεροί!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Το Power Gem® Vibrating Crystal Probe είναι ένας εκθαμβωτικός, εύκαμπτος αισθητήρας σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική πρωκτική απόλαυση. Η εύκαμπτη, εργονομική σχεδίαση και οι ισχυροί κινητήρες vibe επιτρέπουν σε αυτόν τον καθετήρα να κάμπτεται με τις κινήσεις σας ενώ παρέχει έντονους κραδασμούς. Αφεθείτε στην εξατομικευμένη απόλαυση ενώ ο κομψός καθετήρας πάλλεται με 10 ζωηρούς κραδασμούς, παθιασμένους παλμούς και ερωτική κλιμάκωση. Ελέγξτε αυτήν την ποικιλία επιλογών οργασμού με το κουμπί πολύτιμων λίθων που αγγίζετε εύκολα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NMC G-Girl Style Realistic Dong 3.5" Skin

    Έχεις διάθεση για λίγο κάτι; Αυτό το dildo με μήκος 8,9 cm σίγουρα θα σας είναι αρκετό! Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός του θα τραβήξει τα βλέμματά σας και η ισχυρή βεντούζα του θα κολλήσει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Παίξτε μαζί του κολπικά ή πρωκτικά, σόλο ή σε ζευγάρια, όποιο προτιμάτε.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Το Mouve είναι ένα πρωκτικό βύσμα με επίμηκες σώμα και πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Διαθέτει 2 κινητήρες που προσφέρουν 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, που κυμαίνονται από απαλά τσιμπήματα έως έντονα κύματα απόλαυσης. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε οποιαδήποτε αίσθηση χρειάζεστε σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Πέταξε ένα βλήμα στον πισινό σου και περίμενε την έκρηξη! Επεκτείνετε την ευχαρίστησή σας με αυτό το φουσκωτό και δονούμενο πρωκτικό παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτή η μεταξένια λεία τάπα σιλικόνης θα φουσκώσει απαλά μέσα σας για μια απίστευτη αίσθηση πληρότητας.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Αυτό το πανέμορφο σετ πρωκτικών βυσμάτων αγκύρωσης σιλικόνης έρχεται με 4 καταπληκτικά πρωκτικά βύσματα που αισθάνονται εκπληκτικά και απαλά στην αφή. Ιδανικό για αρχάριους που πρέπει να εργαστούν μέχρι μια μεγαλύτερη εμπειρία πρωκτού. Τα βύσματα είναι πλήρως κατασκευασμένα από μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη που είναι υγιεινή και άνετη στη χρήση. Τα βύσματα έχουν όλα επίπεδο πάτο που τα κρατά τέλεια στη θέση τους. τοποθετήστε το με ένα λεπτό πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό και παίξτε τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 4 pack

    Είστε έτοιμοι για πρωκτικό παιχνίδι; Αυτό το σετ σίγουρα θα σας ετοιμάσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Περιέχει 4 τέλεια σχήματος και διαφορετικού μεγέθους πρωκτικές ακίδες με άγκυρα, κάτι που είναι πολύ πρακτικό όχι μόνο για το χειρισμό, αλλά κυρίως για να διασφαλίσει ότι ο πείρος δεν πηγαίνει πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα είτε κανένας από τους δύο, αυτό το σετ απλά δεν θα σας απογοητεύσει!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Το Temptasia Fuck Me Butt Plug στέλνει ένα σαφές μήνυμα - ξέρετε τι θέλετε. Κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη, αυτό το ριψοκίνδυνο βύσμα διαθέτει ασφαλή βάση σε σχήμα καρδιάς. Το σατινέ λείο φινίρισμά του έχει μια βουτυρώδη-απαλή πινελιά που γίνεται λεία με το λιπαντικό. Ο λαμπτήρας του Spank Me Plug προσφέρει περίμετρο άνω του μέσου όρου με κωνική κωνικότητα για εύκολη εισαγωγή.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Ανακαλύψτε τον ενθουσιασμό του πρωκτικού παιχνιδιού με το Ditto by We-Vibe™, ένα δονούμενο βύσμα. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του προπαιχνιδιού ή του σεξ, η επιλογή είναι δική σας και το ίδιο και η απόλαυση. Το Ditto προσθέτει νέα τόνωση στο οικείο παιχνίδι σας κατά τον αυνανισμό, τα προκαταρκτικά παιχνίδια και τη συνουσία. Απλώς συνδέστε και παίξτε.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Η σειρά Prider αποτελείται από χρώματα σημαιών pride. Σχεδιασμένη για να καμπυλώνει στο σώμα σας, κατασκευασμένη από την καλύτερη σιλικόνη, η συλλογή Prider προσφέρει βελούδινη πινελιά, κομψό και εργονομικό σχεδιασμό για τη σεξουαλική σας απόλαυση.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Μωβ πισινό σε σχήμα κώνου με όμορφο μωβ κόσμημα! Όχι μόνο θα διεγείρει το πίσω πέρασμά σας, αλλά θα επιτρέψει επίσης στον σύντροφό σας να πιάσει μερικές πραγματικά καυτές και διεγερτικές ματιές...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Soft Butt Plug with Suction Cup 21cm

    Μαλακό Big Butt Plug με βεντούζα από την ANOS σε κλασικό σχέδιο σε σχήμα κώνου για άτομα που είναι εξοικειωμένα με το τέντωμα του πρωκτού. Η μεγάλη βεντούζα διευκολύνει τον χειρισμό και αποτρέπει την υπερβολική ολίσθηση του βύσματος. Η βεντούζα κολλάει επίσης σε μια ελληνική επιφάνεια και καθιστά δυνατή τη χρήση hands-free.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Το Rainbow Booty Jewel είναι ένα ποιοτικό βύσμα πισινό με πολύχρωμη προφορά από ψεύτικο πολύτιμο λίθο στη βάση, που κάνει την κερκόπορτα σας να αστράψει με απόλαυση! Το κομψό βύσμα διαθέτει μια κωνική σιλουέτα και φουσκωτή βάση, ενισχυμένη με μια λαμπρή προφορά πολύτιμων λίθων στο τέλος.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολο στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Διασκεδαστικά, χαριτωμένα και πολύχρωμα, τα βύσματα πολύτιμων λίθων Glams φέρνουν λίγη αίσθηση στην κρεβατοκάμαρα. Κατασκευασμένα από ασφαλή για το σώμα και μεταξένια λεία σιλικόνη, τα Glams διαθέτουν κωνικό πώμα με ένα ζωηρό, αστραφτερό κόσμημα. Διαθέσιμα σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα και κατάλληλα με όλα τα λιπαντικά, τα Glams είναι ιδανικά για εκείνες τις πολύτιμες στιγμές με έναν σύντροφο ή για να αισθάνεσαι λαμπεροί!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Το βύσμα σιλικόνης Firefly Prince Glow-in-the-Dark έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχαρίστησή σας. Σκληρό, ελαστικό και κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όταν ο ήλιος δεν λάμπει, φτιάχνεις τη δική σου λάμψη.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Η απόλαυση γίνεται ατελείωτη με το τολμηρό Boundless™ 2X Teardrop Plug. Το παθιασμένο βύσμα είναι φτιαγμένο για βελτιωμένη απόλαυση με μικροκαμωμένο βολβώδες σχέδιο, εύκαμπτο σώμα και βάση λαβής εύκολης έλξης.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Μαύρο πισινό με βεντούζα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Δυνατό και ικανοποιητικό!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Το SilexD προσφέρει μια σειρά από υψηλής ποιότητας διπλής πυκνότητας εξαιρετικά μαλακά δονήματα σιλικόνης και SILEXPAN, με εξαιρετικά ρεαλιστική υφή και πινελιά για μια ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 433 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.