×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Σφήνες πρωκτού σιλικόνης

Είδη 129 εώς 160 από 433 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Το Plug-ilicious 2 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία whisper για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Υπάρχει ένα βύσμα για κάθε πινό!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    Το SilexD προσφέρει μια σειρά από υψηλής ποιότητας διπλής πυκνότητας εξαιρετικά μαλακά δονήματα σιλικόνης και SILEXPAN, με εξαιρετικά ρεαλιστική υφή και πινελιά για μια ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, φουσκωτό πρωκτικό βύσμα

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Silicone Plug Large

    Καινοτόμος και εργονομικός σχεδιασμός, απαλός, υγιεινός, χωρίς φυσαλίδες, άοσμος, αντιαλλεργικός, ανθεκτικός, εύκολος στο καθάρισμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Υλικό: 100% σιλικόνη, μήκος: 12 cm, Ø 4,1 cm

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Goldplay Wave S

    Δονίδιο "Goldplay" για το παιχνίδι βάθους σας.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos Soft Butt Plug with Suction Cup 16cm

    Μαλακό Big Butt Plug με βεντούζα από την ANOS σε κλασικό σχέδιο σε σχήμα κώνου για άτομα που είναι εξοικειωμένα με το τέντωμα του πρωκτού. Η μεγάλη βεντούζα διευκολύνει τον χειρισμό και αποτρέπει την υπερβολική ολίσθηση του βύσματος. Η βεντούζα κολλάει επίσης σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και καθιστά δυνατή τη χρήση hands-free.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Βρείτε τη μέση λύση! !

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Ανοίξτε την πόρτα της συναρπαστικής αίσθησης του πρωκτού με το κιτ ανιχνευτή πρωκτού σιλικόνης. Αυτό το συναρπαστικό κιτ προπόνησης πρωκτού περιλαμβάνει ένα σετ 3 βαθμολογημένων βυσμάτων πρωκτού με εύκολο δακτύλιο έλξης και απίστευτη ανάγλυφη επιφάνεια. Για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο συναρπαστικός κόσμος του πρωκτικού παιχνιδιού, η προπόνηση έχει σκοπό να εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια και ικανοποίηση. Κάθε αισθητήρας στο κιτ μας αυξάνεται σταδιακά σε μήκος και περίμετρο για εξαιρετική απόλαυση σε οποιοδήποτε επίπεδο παιχνιδιού ευχαρίστησης.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Το Twinny Bud είναι το πρωκτικό βύσμα που σας προσφέρει αισθήσεις όπως ποτέ πριν. Το πρωκτικό βύσμα έχει δύο πέρλες με 10 κραδασμούς και μπορεί να επαναφορτιστεί με καλώδιο USB. Οι 2 μπάλες είναι τέλειες για διπλή διέγερση του πρωκτού, ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ιδανική πρωκτική εισαγωγή και το Twinny Bud έχει μια εξαιρετικά απαλή αφή χάρη στην υγρή σιλικόνη.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Για όποιον θέλει να εξερευνήσει νέες αισθήσεις στον πρωκτό μόνος ή με έναν σύντροφο! Το Anal Adventures παρέχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αυτό το τηλεκατευθυνόμενο βύσμα προσφέρει έναν συνδυασμό αισθήσεων και απόλαυσης μεγαλύτερης διάρκειας. Η σιλικόνη Ultrasilk, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, αποδίδει όμορφα τους κραδασμούς.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Medium

    Πολυτέλεια και αίγλη – και διασκέδαση – για την πίσω πόρτα!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Μια μικροκαμωμένη εκδοχή του βύσματος στερέωσης με τις καλύτερες πωλήσεις, που ενσωματώνει περιστρεφόμενες χάντρες για αίσθηση στεφάνης και δόνηση στο άκρο για διέγερση οργασμού. Αυτό το συμπαγές, ασφαλές για το σώμα, χωρίς ραφή, βύσμα σιλικόνης είναι ισχυρό φορτισμένο για να διεγείρει όλα τα σωστά σημεία. Χρήση με ή χωρίς το ασύρματο τηλεχειριστήριο που όχι μόνο κάνει τη χρήση παιχνιδάκι, αλλά επιτρέπει επίσης ποικίλες δυνατότητες παιχνιδιού για ζευγάρια.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Αυτό το κιτ έχει 3 κωνικά μεγέθη βύσματος περιφέρειας για να μετακινηθείτε από μικρό σε μεγάλο και να επιτύχετε άνετο τέντωμα! Η σιλικόνη Ultrasilk™, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, ζεσταίνει όμορφα με τη θερμότητα του σώματός σας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Deep Diver παρέχει ιδιαίτερα απολαυστική διέγερση: Αυτός ο δονητής θα σας εμπνεύσει με την αισθητική δομή της μπάλας και τις ισχυρές δονήσεις του. Και η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Το παιχνίδι σας μόλις έγινε όμορφο με αυτό το γλυκό Bling Plug! Το Temptasia Bling Plug Medium διαθέτει μια όμορφα σχεδιασμένη βάση σε σχήμα καρδιάς, ενσωματωμένη με έναν χρυσό πολύτιμο λίθο. Αυτό το σατινέ βύσμα σιλικόνης έχει κωνική μύτη για εύκολη εισαγωγή. Ο στενός λαιμός προσφέρει απαλή πίεση και είναι ιδανικός για παρατεταμένη χρήση. Ή δείξτε το bling σας κατά τη διάρκεια του κανονικού σας ερωτικού παιχνιδιού! Για την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιήστε το με το αγαπημένο σας ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    Αυτό το ροζ πισινό Rose είναι ιδανικό για συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων. Το βύσμα σιλικόνης είναι πλήρως κατασκευασμένο από μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη που είναι υγιεινή και άνετη στη χρήση. Το πισινό έχει ένα όμορφο σχήμα τριαντάφυλλου. Τοποθετήστε το με ένα λεπτό πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό και παίξτε τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Το GPlug αναπτύχθηκε ειδικά με γνώμονα τα άτομα που αναζητούν επιπλέον ευχαρίστηση. Ιδανικό για άνδρες, γυναίκες και όλα τα φύλα (όποιος έχει πισινό που του αρέσει να τονώνει!) για χρήση μόνος ή με σύντροφο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα G κατά τη διάρκεια του προπαιχνιδιού ή της διείσδυσης για αυτή την επιπλέον αίσθηση πληρότητας και να τονώσετε το σημείο p και το σημείο g. Ετοιμαστείτε για πιο δυνατούς, μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς προσθέτοντας παιχνίδια και βύσματα Gvibe στο παιχνίδι σας.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Nuo Black

    Το Nuo προσφέρει δύο κινητήρες για διασκέδαση με διπλή διέγερση – έναν εσωτερικό και έναν για τη συχνά ξεχασμένη περιοχή του περίνεου. Κυρίες, ναι (και κύριοι!) θα χαρείτε να ακούσετε ότι το παιχνίδι είναι unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Turquoise

    Το Rimming Plug 2 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του αυθεντικού και δημοφιλούς μας παιχνιδιού πρωκτικού σεξ, του Rimming Plug.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Durex Play Deep & Deeper Butt Plug Set

    Ξεκινήστε το A-Game σας με το σετ βυσμάτων Deep & Deeper Butt. ,

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Υπέροχου σχήματος δονητής πρωκτού Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug από τη συλλογή Anal Fantasy Elite με διεγερτική αυλακωτή υφή και πώμα για ασφαλή χειρισμό. Μπορεί να φουσκώσει αυτόματα ώστε να είναι πολύ μεγάλο – για εκπληκτική αίσθηση γεμάτου. Είναι επίσης εξαιρετικό για τέντωμα του πρωκτού.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Το Spinning Tail Teaser θα σας κάνει να περιστρέφετε με περισσότερους από έναν τρόπους. Εξερευνήστε 7 δονητικές και περιστροφικές ταχύτητες και ρυθμούς hands-free χάρη σε αυτό το κομψά απλό τηλεχειριζόμενο Butt Plug. Ζήστε την κλασική αίσθηση πληρότητας χάρη στο βάρος και το σχήμα του. Κατασκευασμένη από βελούδινη λεία σιλικόνη, η ανάγλυφη επιφάνεια του βύσματος ενισχύει την αίσθηση ενώ περιστρέφεται και δονείται. Ελευθερία για παιχνίδι!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    ​Προκαλέστε έντονη διέγερση από εξωτικά νέα μέρη με το Driven by Desire, ένα πισινό που δημιουργήθηκε για να φέρει νέες αισθήσεις στην κρεβατοκάμαρα.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    Το Remote Lace Peek-a-Boo από το HookUp Panties είναι όμορφα διαφανή σλιπ που κρατούν το συμπεριλαμβανόμενο κολπικό βύσμα στην πιο οικεία περιοχή του χρήστη. Περιλαμβάνεται επίσης μια αδιάβροχη δονητική σφαίρα που μπορεί να εισαχθεί στο κολπικό βύσμα έτσι ώστε να διεγείρει το άτομο με πρόσθετους κραδασμούς. Τα σλιπ είναι επίσης ανοιχτά στο πίσω μέρος για μια συναρπαστική θέα. Υπάρχει μια μικρή τσέπη για τη δονητική σφαίρα στην περιοχή του καβάλου.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Black

    Αυτό το μαύρο βύσμα τριαντάφυλλου είναι ιδανικό για συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων. Το βύσμα σιλικόνης είναι πλήρως κατασκευασμένο από μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη που είναι υγιεινή και άνετη στη χρήση. Το πισινό έχει ένα όμορφο σχήμα τριαντάφυλλου. Τοποθετήστε το με ένα λεπτό πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό και παίξτε τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Εκφραστείτε με Moji's. Μίνι βύσματα με λεπτή κωνικότητα κατασκευασμένα από μεταξένια λεία, ασφαλή για το σώμα σιλικόνη. Χαριτωμένο και ιδιότροπο, το παιχνίδι με πισινό δεν ήταν ποτέ πιο κινούμενα! Μάζεψε τα όλα! Διατίθεται σε ροζ και μαύρο.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Το Tough είναι ένα ωστικό και δονούμενο πρωκτικό βύσμα, που διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα με 7 διαφορετικές λειτουργίες παλμών και 3 ταχύτητες δόνησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HookUp Panties Crotchless Love Garter Black

    Ένα όμορφο κορδόνι με πρωκτικό μυστικό!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Προσθέστε μια πινελιά βελούδινου γεμίσματος στην πίσω πόρτα σας με αυτό το βύσμα σιλικόνης με τηλεχειρισμό! Ο κλασικός κωνικός σχεδιασμός καθιστά εύκολη την εισαγωγή αυτού του βύσματος για ένα ικανοποιητικό γέμισμα χωρίς άβολη είσοδο. Αυτό το παραδοσιακό σχήμα βύσμα διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα μέσα για να δονήσει και να βουίζει την τρύπα σας! Εξαιρετικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς, ιδανικό για παιχνίδι σόλο και συνεργάτη.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Το Eclipse™ Thrusting Rotator Probe είναι το εισιτήριο για μια χώρα των θαυμάτων της άτακτης πρωκτικής απόλαυσης για ευτυχισμένους αρχάριους ή ερωτικούς ειδικούς. Ο αισθητήρας 12 λειτουργιών συνδυάζει ισχυρούς κραδασμούς και έντονη διέγερση με συναρπαστικές περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 433 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.