×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

California Exotics

Είδη 129 εώς 160 από 370 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Cat Mask Black

    Απελευθερώστε την εσωτερική σας σαγηνευτική με την Euphoria Collection Cat Mask. Αυτό το σαγηνευτικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί για να εξάπτει τη φαντασία σας και να εξυψώνει τις προσωπικές σας συναντήσεις. Η μάσκα διαθέτει ασφαλές κλείσιμο με πόρπη, εξασφαλίζοντας άνετη και ρυθμιζόμενη εφαρμογή για ώρες παιχνιδιάρικης εξερεύνησης.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Ωθήστε την αίσθηση στο επόμενο επίπεδο και απολαύστε το πειραχτικό παιχνίδι θηλής με τους σφιγκτήρες θηλής κρυστάλλων αλυσίδων Nipple Play. Εξερευνήστε την ανεβασμένη αίσθηση με τους 2 πλήρως ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες θηλής, την αλυσίδα πειρασμού και τους αστραφτερούς κρυστάλλους. Φτάστε νέα επίπεδα παιχνιδιάρικης απόλαυσης με τους ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες. Σφίξτε τα άτακτα κουμπώματα στο σώμα σας και απολαύστε κάθε βιασύνη πόνου και ευχαρίστησης.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Αφεθείτε στις μαγευτικές απολαύσεις του French Kiss™ Elite Lover και αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε έναν κόσμο απόλυτης έκστασης. Αυτό το σαγηνευτικό teaser που τρεμοπαίζει έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί τις επιθυμίες σας και να αφυπνίζει τις αισθήσεις σας. Με τη δονούμενη και περιστρεφόμενη σφαίρα του, προσφέρει 10 δελεαστικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε νέα επίπεδα απόλαυσης.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Ας παίξουμε! Συνδέστε με τη σειρά πρωκτικών βυσμάτων Cheeky™! Κάθε κομμάτι έχει τη δική του ατομική υφή και η στιβαρή βάση με φλάντζα με βεντούζα εξασφαλίζει ασφαλές παιχνίδι ενηλίκων με μέγιστη σεξουαλική ευεξία. Για χρήση σε έναν μόνο σύντροφο, αλλά ενισχυμένα με το παιχνίδι των ζευγαριών, αυτά τα βύσματα πισινών θα προσθέσουν λίγο ενθουσιασμό σε κάθε χρόνο παιχνιδιού.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Είτε θέλετε να γίνετε παιχνιδιάρικοι με έναν σύντροφο είτε να αφεθείτε σε αισθησιακό χρόνο σόλο, αυτό το ισχυρό σετ σιλικόνης Remote Foreplay είναι κατασκευασμένο για ευέλικτο παιχνίδι ευχαρίστησης. Αυτό το συναρπαστικό σετ περιλαμβάνει ένα καμπύλο διεγέρτη με τηλεχειριστήριο με βραχιολάκι και δακτύλιο ενίσχυσης περιγράμματος με τηλεχειριστήριο χειρός.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Αφεθείτε στη συναρπαστική απόλαυση με τον όμορφο τροχό αναψυχής Scandal® Trio, έναν τρομακτικό τροχό ευχαρίστησης με τρεις τροχούς 22 σημείων. Κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου χωρίς νικέλιο, βαρέως τύπου, που δεν λερώνει για τον απόλυτο πολυτελή ενθουσιασμό και εκπληκτική αίσθηση στο χέρι.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    Life-life καθαρό δέρμα αισθάνεται το πραγματικό πράγμα και δεν χρειάζεται συντήρηση.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Magic Pump

    Μεγεθύνετε τα πλεονεκτήματά σας με την Optimum™ Series Magic Pump, μια κομψή, ανθεκτική αντλία πέους κατασκευασμένη για ανώτερη αναρρόφηση και βελτίωση της απόδοσης. Αυξήστε την αντοχή, βελτιώστε την αντοχή και ενισχύστε το καλάμι σας με αυτό το φιλικό για αρχάριους και ειδικούς ανδρικό σεξουαλικό παιχνίδι.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Το εξαιρετικά θηλυκό Butterfly Kiss είναι το απόλυτο εργαλείο αισθησιακής ευχαρίστησης για εκείνη. Ο πολλαπλών ταχυτήτων, γεμάτος δύναμη διεγέρτης είναι εξαιρετικά απαλός και λεπτώς κυρτός για να διεγείρει, να κάνει μασάζ και να τονώνει τα οικεία γλυκά σας σημεία. Χρησιμοποιήστε το για να εξερευνήσετε τις πιο τρελές φαντασιώσεις και τα ερωτικά σας όνειρα.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Παρουσιάζουμε το Boundless™ Body Pump Kit, ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο για προσαρμοσμένη και ελεγχόμενη αναρρόφηση. Αυτή η αντλία σώματος έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις οικείες σας εμπειρίες και να παρέχει συναρπαστικές αισθήσεις.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Απολαύστε την απόλυτη ικανοποίηση, σταθμισμένη για την αισθησιακή σας απόλαυση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Εντείνετε την ευχαρίστησή σας με το Cyclone™ Triple Chamber Stroker. Αυτός ο premium αυνανιστής έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία σας σε νέα ύψη με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Ανοίξτε αυτά τα πόδια και βουτήξτε βαθιά στην πιο άτακτη φαντασία σας με την κούκλα CalExotics Naughty Neighbor Love Doll. Η ντροπαλή σεξουαλική κούκλα διαθέτει σχέδιο σε φυσικό μέγεθος, 3 άτακτες τρύπες αγάπης και σώμα που συμπιέζεται.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Προχωρήστε σε νέα επίπεδα με την επέκταση Performance Maxx™ Life-Like 8”. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Απογειώστε το συνηθισμένο μασάζ με τα δάχτυλά σας με τα Posh Silicone Finger Teasers. Αυτά τα απαλά Teasers προσφέρουν ό,τι αγαπάτε στα δάχτυλα σε αυτήν την ευαίσθητη κλειτορίδα, ανάμεσα στα χείλη σας, και χαϊδεύοντας το σημείο g...με, φυσικά, την πρόσθετη έκσταση απίστευτης υφής, εξαιρετικά απαλών υλικών και θηλυκά, ερωτικά χρώματα. Το σετ Posh Silicone Finger Teasers έρχεται με τέσσερα χρώματα για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση. Δοκιμάστε το φωτεινό και αφρώδη πορτοκαλί, το διασκεδαστικό και ερωτικό ροζ, το αισθησιακό μοβ ή το υπέροχο βαθύ μπλε για μέγεθος.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Προετοιμαστείτε για απολαυστική απόλαυση και κορυφαίο παιχνίδι probe που ταιριάζει πραγματικά με το The Regal™ Queen. Η πολυτελής ζώνη Her Royal Harness™ είναι κατασκευασμένη για απόδοση και άνεση με σχέδιο δαντέλας σαν κορσέ, βελούδινη επένδυση και ρυθμιζόμενο περίβλημα πόρπης. Η τολμηρή σχεδίαση χωρίς καβάλο προσελκύει ακόμη και τους πιο κυρίαρχους με τα διακριτικά κουμπώματα που γίνονται για να χωρούν δακτύλιο ανίχνευσης οποιουδήποτε μεγέθους.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Παρουσιάζουμε το σετ δακτυλίων Admiral® 2, ένα ευέλικτο σετ ενισχυτών σιλικόνης υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση και την ευχαρίστησή σας. Αυτό το σετ περιλαμβάνει δύο δακτυλίους σταδίου μεγέθους από ελαστική, άνετη και στιβαρή σιλικόνη.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Απολαύστε απεριόριστη εξαιρετική απόλαυση διέγερσης με τις Ultimate Stroker Beads. Το εξωτικό δαχτυλίδι ενίσχυσης της στύσης διαθέτει 5 σειρές από λείες και σαγηνευτικές μαργαριταρένιες χάντρες που προσφέρουν έντονη οργασμική έκσταση. Το ελαστικό μανίκι με χάντρες προσφέρει υποστήριξη διατήρησης ερωτικής στύσης και διπλασιάζει την απόλαυση διέγερσης. Τοποθετήστε τον ενισχυτή με χάντρες και αφαιρέστε το για άμεση διέγερση. Το ενισχυτικό στύσης έχει διακριτικό και συμπαγές μέγεθος 1,5”x1,5”/4 cm x 4 cm και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Το Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe είναι εδώ για να ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο έμπειρο λάτρη της κερκόπορτας με ισχυρή μύτη κύλισης, ραβδωτό άξονα και 12 λειτουργίες έντονων κραδασμών. . Επιλέξτε την ένταση της ευχαρίστησής σας και βουτήξτε βαθιά στην οργασμική εσωτερική διέγερση με ισχυρή διέγερση κυλίνδρων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Νιώστε ενδυναμωμένοι με ευχαρίστηση με 36 διαφορετικούς τρόπους, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χρόνο με το Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Ζήστε μια βαθύτερη, πιο ικανοποιητική σύνδεση για εσάς και τον συνεργάτη σας με το ισχυρό Link Up™ Edge. Ο διπλός δακτύλιος διέγερσης προσφέρει έντονη ευχαρίστηση με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, πρόσθετο δαχτυλίδι υποστήριξης Ultra-Soft™ και λεπτή υφή με ραβδώσεις.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Το Rechargeable Silicone Dual Clit Flicker συνδυάζει 7 έντονες λειτουργίες κραδασμών με ένα ερωτικά κυματιστό πακέτο για διπλή απόλαυση που τρέμει το γόνατο. Αυτά τα διπλά μεγέθη δαχτυλιδιών διεγερτικών είναι ιδανικά για αρχάριους που θέλουν να εμπλουτίσουν τα πράγματα ή για ειδικούς που θέλουν να προσθέσουν έντονη ευχαρίστηση στο οπλοστάσιό τους.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Σχεδιασμένο για εύκολη χρήση, θα βρείτε τη λειτουργία γρήγορη ακόμα και την πιο σκοτεινή νύχτα. Χωρίς απογοήτευση και ιδανικό για ευχαρίστηση, μόνο ένα πάτημα φέρνει έντονο ερέθισμα στο δρόμο σας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Κατασκευασμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Dual Silicone Maximizer. Ο στιβαρός, αλλά ελαστικός δακτύλιος διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Αδιάβροχη περιστρεφόμενη σφαίρα

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Το Silicone Remote Pinpoint Pleaser είναι το μοναδικού σχήματος backdoor teaser των ονείρων σας. Ο σαγηνευτικός πρωκτικός καθετήρας έχει μια μαγευτική άκρη κυλινδρικής μπάλας, ραβδωτό άξονα και 12 λειτουργίες κραδασμών που συναρπάζουν με κάθε πειραγμένο άγγιγμα. Επιλέξτε την ένταση της ευχαρίστησής σας και βουτήξτε βαθιά στην οργασμική εσωτερική διέγερση με ισχυρή διέγερση κυλίνδρων.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Σας παρουσιάζουμε το Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone Butt Plug, την απόλυτη απόλαυση για τις γεμάτες ευχαρίστηση φαντασιώσεις σας. Αυτό το δελεαστικό πισινό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο ικανοποίησης στον οικείο χρόνο παιχνιδιού σας.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Το CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser συσκευάζει ισχυρούς κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων σε ένα απόλυτα καμπυλωτό τηλεχειριζόμενο πακέτο. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού στο διακριτικό τηλεχειριστήριο, εσείς ή ο αγαπημένος σας μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη απολαυστική απόλαυση όποτε ή όπου κι αν σας πάει η παρόρμηση. Ο εύχρηστος διεγέρτης έχει 12 λειτουργίες δόνησης με ποικίλες εντάσεις και σχέδια για να διαλέξετε.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ω Καζανόβα! Το αισθησιακό French Kiss™ Casanova είναι ένα ακαταμάχητο teaser που τρεμοπαίζει με μια ισχυρή δονούμενη σφαίρα που δημιουργεί πραγματικά παθιασμένο χρόνο παιχνιδιού. Αυτή η ισχυρή ατμόσφαιρα θα σας δείξει αληθινή έκσταση με κάθε τρεμόπαιγμα του teaser της γλώσσας, μοτέρ διπλής δόνησης και 12 λειτουργίες δόνησης.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Ανυψώστε και επιβεβαιώστε την ερωτική σας απόδοση και την αισθητική σας απόλαυση με το Hot Rod Enhancer. Ικανοποιήστε τον εραστή σας ενώ απολαμβάνετε οργανωμένη διέγερση αυτο-ικανοποίησης με το ανάγλυφο μανίκι που είναι φτιαγμένο για την απόλαυση της κορύφωσης σας. Το εύκολο στη χρήση ενισχυτικό στύσης προσθέτει επίσης άμεση περιφέρεια και προσφέρει εντατική δράση διέγερσης για μέγιστη ικανοποίηση αποπλάνησης.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Το Optimum Power® Masturball™ είναι ένα πλήρως αυτόνομο μοτέρ κραδασμών με 10 λειτουργίες κραδασμών, 3 λειτουργίες εντυπωσιακής συμπίεσης και ευαίσθητα στην πίεση επιθέματα γαργαλητού για μια εντελώς προσαρμόσιμη εμπειρία χαϊδεύματος. Τα ευαίσθητα στην πίεση μαξιλαράκια συμπίεσης προσαρμόζουν τη στεγανότητα με κάθε χτύπημα, ενώ η ποικιλία λειτουργιών σας γαργαλάει και σας κεντρίζει προς νέα κορυφαία ύψη.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    Το Packer Gear™ Boxer Brief με θήκη συσκευασίας είναι η διακριτική και άνετη ζώνη που πάντα ονειρευόσασταν. Φτιαγμένο για να είναι η απόλυτη άνεση και στυλ, το κλασικό σλιπ μποξερ είναι κατασκευασμένο από απαλό, ελαστικό ύφασμα με ασφαλή θήκη συσκευασίας. Η προσαρμοσμένη θήκη συσκευασίας έχει μια φυσική, πλήρη εμφάνιση για μια πραγματική εμπειρία συσκευασίας. Οι αρχάριοι και οι ειδικοί συσκευαστές είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν την εφαρμογή, την άνεση και την τιμή της μοναδικής ζώνης Packer Gear™.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 370 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.