×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

California Exotics

Είδη 65 εώς 96 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο συναρπαστικός κόσμος του πρωκτικού παιχνιδιού, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να εξασφαλίσετε απόλυτη καθαριότητα, ασφάλεια και ικανοποίηση. Μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για μικρά ατυχήματα που χαλούν τη διάθεση, αντίθετα, αφήστε το Executive Rechargeable Auto Douche™ να σας προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία καθαρισμού. Αυτό το πλήρως αυτόματο σύστημα καθαρισμού περιλαμβάνει μια προηγμένη σχεδίαση κατά της ανάστροφης ροής που έχει σχεδιαστεί για βαθύ καθαρισμό όπως κανένα άλλο. Το ισχυρό σύστημα καθαρισμού είναι πλήρες με λειτουργίες ροής 3 ταχυτήτων, προσάρτημα ψεκασμού πολλαπλών κατευθύνσεων 360° και 15,6 φλ. Λαμπτήρας Oz.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Παρουσιάζουμε το Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, το απόλυτο παιχνίδι ευχαρίστησης που προσφέρει ευελιξία και έντονη διέγερση. Σχεδιασμένο με εύκαμπτο κεφάλι και λαιμό, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε τέλεια για να στοχεύσετε τις πιο ευαίσθητες περιοχές σας και να μεγιστοποιήσετε την επαφή για εκπληκτική απόλαυση.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Το σετ αντλιών Optimum Series® Maximum Results™ περιλαμβάνει 2 ισχυρές αντλίες αναρρόφησης, έναν αποσπώμενο εύκαμπτο σωλήνα και μια λαβή αντλίας Master Grip™ με ένα χέρι για να προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα σε κάθε περίοδο λειτουργίας αντλίας. Με κάθε πίεση της αντλίας με ένα χέρι Master-Grip™, μπορείτε να προσβλέπετε σε ισχυρή αύξηση της περιφέρειας και του μήκους.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, έναν πλήρως αυτόνομο επαναφορτιζόμενο αυνανισμό που προσφέρει δυνατότητες δόνησης και ώθησης. Με 10 έντονες λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, καθώς και 10 ανεξάρτητες λειτουργίες χαϊδεύματος, αυτή η συσκευή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων για εξατομικευμένη απόλαυση.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Παρουσιάζοντας την αντλία αέρα Optimum Series® Vibro, την πρώτη στον κόσμο αντλία δόνησης που ενεργοποιείται με πίεση που έχει σχεδιαστεί για να απογειώνει την ευχαρίστησή σας και να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Το Sensation Enhancer είναι ένα εξαιρετικά σφιχτό μανίκι επέκτασης ανοιχτού άκρου με έναν αισθησιακό άξονα με χάντρες. Ο ενισχυτής σούπερ μεγέθους τυλίγεται σφιχτά γύρω από το εργαλείο απόλαυσης για να αυξήσει την περίμετρο, το μήκος και την ευχαρίστηση. Ενώ ενθουσιάζετε τον εραστή σας με αυξημένη περιφέρεια και διεγερτικές χάντρες, η ισχυρή υποστήριξη στύσης και ο ανοιχτός σχεδιασμός του ικανοποιητικού ενισχυτικού έχουν εκρηκτικά αποτελέσματα και για τους δύο σας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Ανεξάρτητα από το πού σας βγάλουν τα ταξίδια σας, απολαύστε λίγο χρόνο με το μίνι μασάζ Kyst™ Flicker. Η ισχυρή σφαίρα μίνι σιλικόνης είναι γεμάτη με 10 λειτουργίες δόνησης, ένα τσιπ μνήμης και μια άκρη γλώσσας που τρεμοπαίζει.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Το Boundless™ Vulva είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια ενηλίκων στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ένα πλήρως περιεχόμενο αντίγραφο του αιδοίου σας περιμένει μέσα σε ένα εύκολο στο πιάσιμο stroker με κλειστό άκρο για ανώτερη αναρρόφηση. Ο αδιάβροχος σχεδιασμός επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και τη χρήση οπουδήποτε επιθυμείτε για να εμπλακείτε σε μερικές από τις πιο ερωτικές συγκινήσεις που θα ζήσετε ποτέ. Για ατομική χρήση ή χρήση από έναν συνεργάτη, η ρεαλιστική προσομοίωση σάς δίνει τα συναισθήματα που αναζητούσατε.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Αποκτήστε το σε νέα μήκη με την επέκταση Performance Maxx™ Life-Like 7”. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Η συλλογή Stroke It™ σάς φέρνει το μανίκι Tight Pussy and Ass stroker που προορίζεται να ενθουσιάσει με τις αγαπημένες σας επιλογές χαϊδεύματος. Βουτήξτε βαθιά σε πάνω από 1 κιλό απόλαυσης χαϊδεύματος βαρέως τύπου με δύο επιλογές εισόδου και έναν εξαιρετικά σφιχτό θάλαμο με υφή.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Τονώστε αισθησιακά με την επαναφορτιζόμενη αντλία πλήρους κάλυψης Intimate Pump που γαργαλάει και πειράζει. Με μια οικεία σέσουλα πλήρους κάλυψης, πειραχτικά γαργαλητά και 12 συγχρονισμένες δονήσεις και 3 λειτουργίες αναρρόφησης, αυτό το λάγνο μασάζ θα σας ταξιδέψει σε μια χώρα των θαυμάτων με δυνατότητες απόλαυσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Επαναχρησιμοποιήσιμο, επαναλαμβανόμενο και εύκολο στο καθάρισμα, το Lube Tube™ είναι ένα σετ σωλήνων διανομής λιπαντικού που σας επιτρέπει να λιπάνετε με ακριβή ακρίβεια. Για να προσφέρει λαχταριστή λίπανση ακριβώς στο σωστό σημείο, το Lube Tube™ έχει λεπτό άξονα, στρογγυλεμένη άκρη και σώμα χωρίς ραφή. Κάθε λεπτός σωλήνας είναι εξοπλισμένος με δύο βρόχους δακτύλους και ένα εύχρηστο έμβολο που τον κάνουν να ελέγχει τη ροή του λιπαντικού.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Το Power Gem® Vibrating Crystal Probe είναι ένας εκθαμβωτικός, εύκαμπτος αισθητήρας σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική πρωκτική απόλαυση. Η εύκαμπτη, εργονομική σχεδίαση και οι ισχυροί κινητήρες vibe επιτρέπουν σε αυτόν τον καθετήρα να κάμπτεται με τις κινήσεις σας ενώ παρέχει έντονους κραδασμούς. Αφεθείτε στην εξατομικευμένη απόλαυση ενώ ο κομψός καθετήρας πάλλεται με 10 ζωηρούς κραδασμούς, παθιασμένους παλμούς και ερωτική κλιμάκωση. Ελέγξτε αυτήν την ποικιλία επιλογών οργασμού με το κουμπί πολύτιμων λίθων που αγγίζετε εύκολα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Αυτό το άτακτο παιχνίδι για ζευγάρια είναι ένα παιχνιδιάρικα βρώμικο παιχνίδι με ζάρια για μωρά που αγαπούν τη δουλεία. Εισάγετε αυτό το βρώμικο παιχνίδι στη συμπεριφορά του υπνοδωματίου σας για να ανάψετε μια νέα σπίθα με φρέσκες ιδέες για το παιχνίδι. Για να παίξετε, απλά ρίξτε τα ζάρια για να δείτε τι να κάνετε, πού να το κάνετε και τι να χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχουν ηττημένοι σε αυτό το παιχνίδι, κάθε γύρος αυτού του σαγηνευτικού παιχνιδιού λειτουργεί για να πειράζει, να παρακαλεί και να τελειώνει πάντα με κάθε παίκτη σε μια κατάσταση καθαρής ευδαιμονίας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Απολαύστε ερωτική απόλαυση διπλής διείσδυσης με την επαναφορτιζόμενη διπλή διείσδυση Performance Maxx™. Ο αισθησιακός ενισχυτής ανιχνευτή έχει σχεδιαστεί για πρωκτική έκσταση με δονούμενο καθετήρα πραγματικής αίσθησης, ενσωματωμένους δακτυλίους στήριξης και 10 λειτουργίες δόνησης που τρέμουν τα γόνατα. Ο άνετος στη χρήση σχεδιασμός διπλού δακτυλίου παρέχει πρόσθετη υποστήριξη όσχεου και άξονα για παρατεταμένη διασκέδαση διπλής διείσδυσης.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Το κιτ επέκτασης 3 τεμαχίων είναι ένα σετ από 3 εξαιρετικά σφιχτά, κλειστά μανίκια επέκτασης με ραβδωτή υφή μέσα και έξω για έντονη διέγερση. Αυτά τα ενισχυτικά μανίκια μεγέθυνσης τυλίγονται σφιχτά για να αυξήσουν την περίμετρο, το μήκος και την εκρηκτική ευχαρίστηση για όλους τους εμπλεκόμενους. Το εξαιρετικά ελαστικό υλικό του περιβλήματος του ερωτικού ενισχυτή και ο ευρύχωρος θάλαμος είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει ακόμα και στον μεγαλύτερο άντρα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Double Diver Pink

    Τριπλασιάστε την απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα όταν μπείτε στο Silicone Rechargeable Double Diver™. Ενώ το ελαστικό δαχτυλίδι σας κρατάει σφιχτά, ο συναρπαστικός καθετήρας και το βουητό teaser προσφέρουν διέγερση πλήρους επαφής.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Ξεκινήστε ένα ταξίδι οικείας απόλαυσης με το French Kiss™ Elite Romeo. Αυτός ο σαγηνευτικός συνδυασμός teaser που τρεμοπαίζει και ώθησης σφαίρας έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί τα πάθη σας και να σας αφήνει κομμένη την ανάσα. Εξερευνήστε 10 δελεαστικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης που θα σας εξαγριώσουν από την επιθυμία.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Προχωρήστε σε νέα επίπεδα με την επέκταση Performance Maxx™ Life-Like 8”. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Αφεθείτε σε εσάς και την αμοιβαία σας ικανοποίηση με το ισχυρό αρσενικό ενισχυτικό Ultimate Extender. Ενώ η αναρρόφηση του μανικιού με κλειστό άκρο και ο θάλαμος με ραβδώσεις τον ενθουσιάζουν, η πρόσθετη περιφέρεια, η συναρπαστική υφή με καρφιά και το μήκος 2 ιντσών θα αφήσουν την κυρία σας να τρέμει. Ο ενσωματωμένος ιμάντας όσχεου και το παχύ μανίκι παρείχαν πρόσθετη υποστήριξη στύσης και αυξάνουν την αντοχή για να παρατείνει και να εντείνει την ευχαρίστηση για κάθε ζευγάρι.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή, εκτός από τη συναρπαστική απόλαυση που θα απολαύσετε με την CalExotics Sure Thing Love Doll. Η συναρπαστική κούκλα του σεξ διαθέτει σχέδιο σε φυσικό μέγεθος, 3 άτακτες τρύπες αγάπης και σώμα που συμπιέζεται.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Η απόλαυση γίνεται ατελείωτη με το τολμηρό Boundless™ 2X Teardrop Plug. Το παθιασμένο βύσμα είναι φτιαγμένο για βελτιωμένη απόλαυση με μικροκαμωμένο βολβώδες σχέδιο, εύκαμπτο σώμα και βάση λαβής εύκολης έλξης.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Σαλπάρετε για μια θάλασσα αχαρτογράφητης απόλαυσης με το Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Ο ενισχυτής σούπερ μεγέθους τυλίγεται σφιχτά γύρω από το εργαλείο ευχαρίστησης για να αυξήσει την περίμετρο, να υποστηρίξει και να μεγιστοποιήσει τη διέγερση. Ενώ ενθουσιάζετε τον εραστή σας με αυξημένη περιφέρεια και υφή BEDDED, η πλήρης ενισχυτική ισχυρή υποστήριξη στύσης και ο σφιχτός θάλαμος έχουν ως αποτέλεσμα εκρηκτικά τελειώματα και για τους δύο σας.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Το Impulse Conductive Gel είναι χωρίς γλυκερίνη, ασφαλές για το σώμα gel που προορίζεται να αυξήσει την αγωγιμότητα και να ενισχύσει την αίσθηση ηλεκτροδιέγερσης. Ενισχύστε την αίσθηση και ανεβάστε την ηλεκτρονική διέγερση στο επόμενο επίπεδο με αυτό το ασφαλές για το σώμα τζελ αγωγιμότητας κολλοειδούς αργύρου.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Το Boundless™ Vulva είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια ενηλίκων στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ένα πλήρως περιεχόμενο αντίγραφο του αιδοίου σας περιμένει μέσα σε ένα εύκολο στο πιάσιμο stroker με κλειστό άκρο για ανώτερη αναρρόφηση. Ο αδιάβροχος σχεδιασμός επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και τη χρήση οπουδήποτε επιθυμείτε για να εμπλακείτε σε μερικές από τις πιο ερωτικές συγκινήσεις που θα ζήσετε ποτέ. Για ατομική χρήση ή χρήση από έναν συνεργάτη, η ρεαλιστική προσομοίωση σάς δίνει τα συναισθήματα που αναζητάτε.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Απολαύστε ερωτική απόλαυση διπλής διείσδυσης με την επαναφορτιζόμενη διπλή διείσδυση Performance Maxx™. Ο αισθησιακός ενισχυτής ανιχνευτής έχει σχεδιαστεί για πρωκτική έκσταση με δονούμενο καθετήρα πραγματικής αίσθησης, ενσωματωμένους δακτυλίους στήριξης και 10 λειτουργίες δόνησης που τρέμουν τα γόνατα. Ο άνετος στη χρήση σχεδιασμού διπλού δακτυλίου παρέχει πρόσθετη υποστήριξη σχετικά και άξονα για παρατεταμένη διασκέδαση διπλής διείσδυσης.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Αισθησιακά στροβιλιζόμενες για απόλυτη και εκτεταμένη προσωπική ευχαρίστηση, οι Swirl Pleasure Beads είναι τέλειες για μυϊκή εκγύμναση και εκτεταμένη αισθησιακή ικανοποίηση. Οι εύχρηστες χάντρες αγάπης είναι διαβαθμισμένες για ευαίσθητη εφαρμογή και αυξημένη οργασική απόλαυση. Χρησιμοποιήστε τις εύκαμπτες, εύκαμπτες χάντρες για περιπετειώδη, αισθησιακή εξερεύνηση του τύπου solo ή lover.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Επαναχρησιμοποιήσιμο, επαναγεμιζόμενο και εύκολο στο καθάρισμα, το XL Lube Tube είναι ένας σωλήνας διανομής λιπαντικού που σας επιτρέπει να λιπάνετε με ακριβή ακρίβεια και να χωράει έως και 0,75 fl oz λιπαντικού. Για να προσφέρει λαχταριστή λίπανση ακριβώς στο σωστό σημείο, το XL Lube Tube έχει λεπτό άξονα, στρογγυλεμένη άκρη και σώμα χωρίς ραφή.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Η συλλογή Impulse E-stimulation είναι εδώ για να ενεργοποιήσει με το Intimate E-Stimulator Wand. Αυτό το κομψό μασάζ συσκευάζει 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης και 7 λειτουργίες δόνησης για δυναμικά αυξημένη απόλαυση με κάθε χρήση. Τα αισθησιακά και καλά τοποθετημένα μαξιλαράκια διεγέρτη είναι σίγουρο ότι χτυπάτε πάντα ακριβώς στο σωστό σημείο και κλιμακώνουν την ευχαρίστησή σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Από ντροπαλούς αρχάριους έως εμπειρογνώμονες σε ερωτικά θέματα, το Viceroy™ Reverse Endurance Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με το εξαιρετικά βελούδινο, ελαστικό δαχτυλίδι ενίσχυσης με δύο μοναδικές υφές.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Το Pleasure Enhancer είναι ένα εξαιρετικά σφιχτό, ανοιχτό μανίκι επέκτασης με αισθησιακό άξονα. Ο ενισχυτής σούπερ μεγέθους τυλίγεται σφιχτά γύρω από το εργαλείο απόλαυσης για να αυξήσει την περίμετρο, το μήκος και την ευχαρίστηση. Ενώ ενθουσιάζετε τον εραστή σας με αυξημένη περιφέρεια και διεγερτικά γαργαλητήρια, η ισχυρή υποστήριξη στύσης και ο ανοιχτός σχεδιασμός του ικανοποιητικού ενισχυτικού έχουν εκρηκτικά αποτελέσματα και για τους δυο σας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    Απολαύστε απεριόριστη δελεαστική δράση στη θηλή με το Nipple Play Silicone Nipple Suckers. Το εύκολο στη χρήση αξεσουάρ διέγερσης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη απόλαυση της θηλής σας. Τα εξαιρετικά μαλακά, εύκολα συμπιεσμένα κορόιδα εφαρμόζουν απευθείας στη θηλή για άμεση διεγερτική αίσθηση πιπιλίσματος. Γλιστρήστε και απολαύστε έντονο μυρμήγκιασμα και απόλυτη έκσταση. Η αναρρόφηση είναι εξαιρετική για την αύξηση της ευαισθησίας της θηλής και είναι ιδανική για σόλο παιχνίδι και για ζευγάρια. Μοιραστείτε την ευχαρίστηση με εύχρηστα κορόιδα που είναι τέλεια για αυτόν και για εκείνη.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.