×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

California Exotics

Είδη 33 εώς 64 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Μεγιστοποιήστε το εργαλείο ευχαρίστησής σας με την Optimum™ Series Automatic Smart Pump, ένα κομψό, ανθεκτικό σεξ παιχνίδι με αντλία πέους για άνδρες, κατασκευασμένο για ανώτερη αναρρόφηση και βελτίωση της απόδοσης. Αυξήστε την αντοχή, βελτιώστε την αντοχή και ενισχύστε το καλάμι σας με 3 μοναδικούς τρόπους άσκησης βελτίωσης.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Είστε έτοιμοι για μια εξαιρετικά άνετη συνεδρία άντλησης ή θα προτιμούσατε να επιδοθείτε σε ένα συγκλονιστικό σόλο παιχνίδι; Ό,τι κι αν λαχταράτε, η θήκη αντικατάστασης Automatic Smart Pump™ Series Optimum™ είναι έτοιμη να απογειώσει την ευχαρίστησή σας. Αυτό το εξαιρετικά ελαστικό, εξαιρετικά σφιχτό μανίκι έχει σχέδιο ανοιχτού άκρου και θάλαμο με έντονα ραβδώσεις για μια έντονη εμπειρία χαϊδεύματος με πραγματικά εκρηκτικά αποτελέσματα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Ηλεκτρίστε τις αισθήσεις με το συναρπαστικό Volt™ Electro-Flare. Το τηλεχειριστήριο μασάζ με αισθητήρα ηλεκτροδιέγερσης είναι γεμάτο με 5 ανεξάρτητες λειτουργίες επιπέδων e-stim και 7 λειτουργίες δόνησης για ηλεκτρισμένη απόλαυση. Το κομψό κωνικό βύσμα είναι φτιαγμένο για να λυγίζει με τις κινήσεις σας, ενώ το παχύ σώμα προσφέρει απόλαυση προηγμένου μεγέθους.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cleopatra Clit Chrystal Clear

    Αυτό το αληθινάϊκό και σαγηνευτικό Cleopatra Clit Pearl σε Metallic θα σας κάνει να αισθάνεστε λαχτάρα και λαχτάρα για την αίσθηση τους μετά από αυτή την πρώτη φορά.

    13,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Εντείνετε την οικεία σας απόλαυση με το εύχρηστο Optimum Power Ultimate Power Stroker. Το συμπαγές, αυτόνομο ξυπνητήρι διαθέτει επτά έντονες λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, με ακραία έκσταση που χαϊδεύει.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Επεκτείνετε την ικανοποίηση της αποπλάνησης σας με τον ανθεκτικό δακτύλιο στήριξης οσχέου Tri-Snap Silicone. Ο αισθησιακός δακτύλιος στύσης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την αντοχή, να διατηρεί μια σκληρή στύση και να παρατείνει την οικεία απόλαυση. Ο εξαιρετικά ελαστικός, πλήρως ρυθμιζόμενος δακτύλιος κρουνιού είναι εύκολος στη χρήση, άνετος στη χρήση και είναι ιδανικός για πρώτους και έμπειρους χρήστες.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Μεγιστοποιήστε το εργαλείο ευχαρίστησής σας με την Optimum™ Series Advanced Automatic Smart Pump, μια κομψή, ανθεκτική αντλία πέους κατασκευασμένη για ανώτερη αναρρόφηση και βελτίωση της απόδοσης. Αυξήστε την αντοχή, βελτιώστε την αντοχή και ενισχύστε το καλάμι σας με αυτήν την πληθώρα προσαρμόσιμων τρόπων άσκησης. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά εύκολης αφής και την οθόνη LED για να απολαύσετε χειροκίνητη άντληση ή ρυθμίστε την πίεση και τη διάρκεια για προπόνηση έως και 20 λεπτών.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Ηλεκτρίστε τις αισθήσεις με τα συναρπαστικά Volt™ Electro-Beads. Αυτό το μοναδικά εύκαμπτο μασάζ ηλεκτροδιέγερσης με χάντρες είναι γεμάτο με 5 ανεξάρτητες λειτουργίες επιπέδων e-stim και 7 λειτουργίες δόνησης για ηλεκτρισμένη απόλαυση. Το λεπτό και εύκαμπτο ραβδί μπορεί να λυγίσει σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση με σχεδιασμό με χάντρες για να προσφέρει παλλόμενη διέγερση από οποιαδήποτε εντυπωσιακή γωνία.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Παρουσιάζουμε το Admiral® 8” Vibrating Captain, ένα απίστευτα απαλό και ζωντανό dong που είναι πάντα έτοιμο για δράση. Η σταθερή και ευέλικτη κατασκευή του ενισχύεται από μια ανώτερη βάση βεντούζας, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και απόλαυση hands-free κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Αφεθείτε στο παθιασμένο παιχνίδι με το Foreplay Frenzy™ Pucker και ζωντανέψτε τις φαντασιώσεις. Ο διπλός διεγέρτης τέλειου μεγέθους είναι πλήρης με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, 4 ταχύτητες οικείας αναρρόφησης και ανεξάρτητους δύο κινητήρες.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Big Ass Cleanser Black

    Μεγάλη λάμπα εύκολης συμπίεσης. Άνετο και λεπτό εξάρτημα ψεκασμού πολλαπλών κατευθύνσεων. Αποσυναρμολογείται για εύκολο καθάρισμα. Ασφαλές για το σώμα, ανώτερο υγιεινά σύστημα καθαρισμού. Εύχρηστος. Κρατήστε μέχρι 14 fl. ουγκιά. / 420 ml.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Ζήστε τη μαγευτική απόλαυση της French Kiss™ Elite Siren και ανεβάστε τις οικείες σας συναντήσεις σε νέα ύψη. Αυτό το συναρπαστικό teaser που τρεμοπαίζει έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί τις αισθήσεις σας και να ξεκλειδώνει ένα βασίλειο αισθησιακής απόλαυσης. Με την υφή δονούμενη σφαίρα του, δελεάζει και πειράζει, προσφέροντας 10 εξαιρετικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης για να εκπληρώσει τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Απολαύστε το απόλυτο πείραγμα της θηλής και την ευχάριστη δράση με τα Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Οι διακριτικές και συμπαγείς θηλές πολλαπλών χρήσεων διαθέτουν ένα μοναδικό σχεδιασμό πίεσης κενού για έντονη διέγερση και οργανικές αισθήσεις. Για να ζήσετε την απόλαυση, απλά γλιστρήστε, στρίψτε και απολαύστε.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Penis Extender Black

    Ο ελαστικός και ανθεκτικός ιμάντας σιλικόνης σας κρατά σταθερά στη θέση του. Εύκολα παξιμάδια βιδών για να μένουν εκεί που θέλετε. Άνετος δακτύλιος αφρού για πρόσθετη επένδυση. Λείες και χωρίς ραφή στροφές βάσης για πλήρως περιστροφική τοποθέτηση. Διπλές ράβδοι σιλικόνης - χρήση με ή χωρίς σωλήνωση αφρού. Πλήρως ρυθμιζόμενο. Περιλαμβάνει 4 εύκολες στην προσθήκη αφαιρούμενες ράβδους προέκτασης με σπείρωμα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Tempt & Tease Dice

    Διασκεδαστικό, ευχάριστο και στα όρια της καθαρής έκστασης, το εντυπωσιακό Tempt & Tease™ Dice είναι ένα εξαιρετικά άτακτο παιχνίδι φτιαγμένο για απόλυτη απόλαυση. Αυτό το άτακτο παιχνίδι για ζευγάρια είναι ένα παιχνιδιάρικα βρώμικο παιχνίδι με ζάρια φτιαγμένο για αυθόρμητη απόλαυση. Εισάγετε αυτό το βρώμικο παιχνίδι στη συμπεριφορά του υπνοδωματίου σας για να ανάψετε μια νέα σπίθα με φρέσκες ιδέες για το παιχνίδι.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Ηλεκτρίστε τις αισθήσεις με το συναρπαστικό Volt™ Electro-Fur. Το τηλεχειριστήριο μασάζ με αισθητήρα ηλεκτροδιέγερσης είναι γεμάτο με 5 ανεξάρτητες λειτουργίες επιπέδων e-stim και 7 λειτουργίες δόνησης για ηλεκτρισμένη απόλαυση. Το κομψό κωνικό βύσμα είναι φτιαγμένο για να λυγίζει με τις κινήσεις σας, ενώ το λεπτό σώμα προσφέρει ευχαρίστηση φιλική για αρχάριους.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Η ευέλικτη μάσκα ματιών Scandal® Blackout είναι το τέλειο δεμάτιο για κάθε λάτρη της περιπέτειας που θέλει να εξερευνήσει το αισθητηριακό παιχνίδι ή να απολαύσει μια υπέροχη νυχτερινή ξεκούραση. Αφεθείτε σε κάθε επιθυμία του εραστή σας και ενισχύστε την αίσθηση κάθε φορά που φορέσετε αυτήν τη μάσκα μπροκάρ σχεδιαστών. Η μαλακή μάσκα διπλής στρώσης δημιουργεί μια απόλυτη εμπειρία συσκότισης για να αυξήσει την ευαισθησία, να ανυψώσει τη διέγερση και να εντείνει την ευχαρίστηση.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Αποκτήστε την ευχαρίστησή σας με το Dual Rider™ Remote Control Thrust & Grind, ένα μασάζ με διπλό κινητήρα με τηλεχειρισμό, σχεδιασμένο για αγάπη και εξερεύνηση. Αφεθείτε στις αισθήσεις σας με 12 λειτουργίες έντονων κραδασμών, ισχυρού άξονα ώθησης 3 ταχυτήτων και σχεδίασης με άψογη ραβδώσεις.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Η απόλαυση γίνεται ατελείωτη με το τολμηρό Boundless™ Teardrop Plug. Το παθιασμένο βύσμα είναι φτιαγμένο για βελτιωμένη απόλαυση με τέλεια λεπτοκαμωμένη σχεδίαση σταγόνων, εύκαμπτο σώμα και βάση λαβής εύκολης έλξης.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Ζήστε την απόλυτη ικανοποίηση με το Squirting Fuck Stick™, ένα επαναφορτιζόμενο dong που διαθέτει ρεαλιστικό και εύχρηστο χαρακτηριστικό squirting. Αυτό το dong μπορεί να αντέξει έως και 0,34 fl. oz./10 mL του υγρού που προτιμάτε για μια εμπειρία που μοιάζει με ζωή.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Αφεθείτε σε συναρπαστικά υγρά όνειρα με το βρώμικο Cheap Thrills® The French Maid stroker αυνανισμού. Ο σχεδιασμός κλειστού άκρου παρέχει ανώτερη αναρρόφηση, ενώ ο θάλαμος μοναδικής υφής και το εξαιρετικά απαλό, ελαστικό υλικό PureSkin® συναρπάζουν με αίσθηση ζωής.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Μεγιστοποιήστε το εργαλείο ευχαρίστησής σας με την Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, μια τεράστια αντλία πέους κατασκευασμένη για μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα με κάθε χρήση. Αυξήστε την αντοχή, βελτιώστε την αντοχή και ενισχύστε το καλάμι σας με 3 μοναδικούς τρόπους άσκησης βελτίωσης.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Φτιαγμένο για να σας ωθεί στον συναρπαστικό κόσμο μιας βαθιάς ικανοποιητικής απόλαυσης με το Her Royal Harness™ The Royal Vibrating Set. Κάθε σετ περιλαμβάνει το Regal™ Princess και το Vibrating ME2™ Probe με 3 εναλλάξιμους δακτυλίους ανιχνευτή.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Το ισχυρό, πλήρους επαφής Venus Butterfly Rocking Penis είναι ένα μίνι διεγερτικό που παρέχει μέγιστη κάλυψη στις ερωτογενείς ζώνες σας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Flesh

    Το σύστημα διείσδυσης Accommodator μπορεί εύκολα να ασφαλιστεί στον άντρα σας για να επιτρέψει τα μέγιστα επίπεδα διείσδυσης.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Ανοίξτε αυτά τα πόδια και βουτήξτε βαθιά στη συναρπαστική απόλαυση με την CalExotics Girl Next Door Love Doll. Η ντροπαλή σεξουαλική κούκλα διαθέτει σχέδιο σε φυσικό μέγεθος, 3 άτακτες τρύπες αγάπης και σώμα που συμπιέζεται.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Ετοιμαστείτε να ωθηθείτε σε έναν κόσμο διέγερσης πλήρους επαφής με το Venus Butterfly Silicone Remote Venus “G”™. Η παγκοσμίου φήμης πλέον συλλογή Venus Butterfly το έχει ξανακάνει με έντονο σχήμα, εύκαμπτο μασάζ σημείου G και 12 έντονες λειτουργίες δόνησης. Ανοίξτε τα φτερά σας και πειράζετε εν κινήσει με το συναρπαστικό εύρος τηλεχειριστηρίου που φτάνει τα 32,5 πόδια (10 μέτρα) μακριά!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief Harness Black

    Προσφέροντας ανώτερη υποστήριξη και άνεση, το Packer Gear Black Boxer Harness έχει σχεδιαστεί για το απόλυτο στυλ και άνεση όταν φτιάχνετε τον αγαπημένο σας συσκευαστή ή διεγέρτη. Το ανδρικό σλιπ έχει ένα μοντέρνο κλασικό στυλ μπόξερ, με εσωτερικές τσέπες για να αποθηκεύετε τον αγαπημένο σας διεγέρτη δόνησης. Εισαγάγετε ένα packer, probe ή dong, στον ενισχυμένο δακτύλιο Ο και ετοιμαστείτε να απολαύσετε αισθησιακή και εντυπωσιακή δράση ένας προς έναν. Το Packer Gear Black Boxer Harness είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό βαμβάκι/σπάντεξ που πλένεται και διαθέτει εξαιρετικά φαρδιά ζώνη για επιπλέον άνεση και στήριξη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Ικανοποιήστε τις ερωτικές απαιτήσεις του αγαπημένου σας με το ευέλικτο σετ δαχτυλιδιών σιλικόνης Premium. Το σετ 3 τεμαχίων αποτελείται από δακτυλίους πέους μεσαίου, μεγάλου και μεγέθους XL σχεδιασμένους για αυξημένη περιφέρεια και υποστήριξη αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένης οικείας απόλαυσης.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Το Ultimate Douche™ είναι ένα ισχυρό επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα ντουζιέρας που κάνει κάθε άτομο που αναζητά την ευχαρίστηση. Το ισχυρό σύστημα περιλαμβάνει ένα διαφανές μπουκάλι, άκρο εφαρμογή ολίσθησης και καθοδήγησης πολλαπλών κατευθύνσεων. Μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για μικρά ατυχήματα που θα χαλάσουν τη διάθεση, αντίθετα, αφήστε το εύχρηστο διαφανές μπουκάλι να σας προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία καθαρισμού.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    Επαναχρησιμοποιήσιμο, επαναγεμιζόμενο και εύκολο στο καθάρισμα, το Lube Tube™ είναι ένα σετ σωλήνων διανομής λιπαντικού που σας επιτρέπει να λιπάνετε με ακριβή ακρίβεια. Για να προσφέρει λαχταριστή λίπανση ακριβώς στο σωστό σημείο, το Lube Tube™ έχει λεπτό άξονα, στρογγυλεμένη άκρη και σώμα χωρίς ραφή. Κάθε λεπτός σωλήνας είναι εξοπλισμένος με δύο βρόχους δακτύλων και ένα εύχρηστο έμβολο που τον κάνουν να ελέγχει τη ροή του λιπαντικού.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Παρουσιάζουμε το Boundless™ FTM Stroker 2,75"/7 cm, ένα κορδόνι υγρής σιλικόνης υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την ικανοποίηση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υγρή σιλικόνη, αυτό το stroker προσφέρει μια πιο απαλή, λεία και πιο ανθεκτική εμπειρία.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.