×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

California Exotics

Είδη 97 εώς 128 από 370 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Μεγαλώστε το κομμάτι της απόλαυσης σας με το σετ κεφαλής αντλίας Optimum™ Series Get Hard™. Αυτή η υψηλής τεχνολογίας, πλήρως αυτόματη αντλία προσφέρει 3 επίπεδα έντονης αναρρόφησης, 5 λειτουργίες δόνησης και ένα μαξιλάρι κραδασμών για πραγματικά εκρηκτικά αποτελέσματα. Αυξήστε την αντοχή ή αφήστε τον εαυτό σας στην απόλυτη ευχαρίστηση με 3 επίπεδα διέγερσης πιπιλίσματος και 5 ανεξάρτητες λειτουργίες δονήσεων.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Η σφαίρα που τρεμοπαίζει Clit Kisser™ ενσωματώνει έντονους κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων σε ένα μανίκι σε σχήμα γλώσσας. Ο διεγέρτης που μοιάζει με στοματικό έχει μια εύκολη στην αφή γρήγορη κλήση και σφαίρα σε σχήμα αυγού για να προσφέρει συναρπαστική αίσθηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Ανοίξτε την πόρτα της συναρπαστικής αίσθησης του πρωκτού με το κιτ ανιχνευτή πρωκτού σιλικόνης. Αυτό το συναρπαστικό κιτ προπόνησης πρωκτού περιλαμβάνει ένα σετ 3 βαθμολογημένων βυσμάτων πρωκτού με εύκολο δακτύλιο έλξης και απίστευτη ανάγλυφη επιφάνεια. Για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο συναρπαστικός κόσμος του πρωκτικού παιχνιδιού, η προπόνηση έχει σκοπό να εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια και ικανοποίηση. Κάθε αισθητήρας στο κιτ μας αυξάνεται σταδιακά σε μήκος και περίμετρο για εξαιρετική απόλαυση σε οποιοδήποτε επίπεδο παιχνιδιού ευχαρίστησης.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα Απολαύστε απαράμιλλη απόλαυση με το Cyclone™ Dual Chamber Stroker. Αυτός ο premium αυνανιστής έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την ευχαρίστησή σας στο επόμενο επίπεδο με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Σας παρουσιάζουμε τις πάστες O-Ring της συλλογής Euphoria, το τέλειο αξεσουάρ για να αναδείξετε το αισθησιακό σας στυλ και να εξερευνήσετε τις φαντασιώσεις σας. Αυτά τα σαγηνευτικά γλυκά διαθέτουν ένα σαγηνευτικό σχέδιο με πινελιές O-ring και πριτσίνια, προσθέτοντας μια πινελιά έντονης κομψότητας στις οικείες στιγμές σας.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Το Scandal® Wide Open Mouth Gag είναι ένα τολμηρό ερωτικό αξεσουάρ ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια περιορισμού ή κομψούς φετιχιστές που θέλουν να επιδοθούν στις επιθυμίες των σχεδιαστών.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Προετοιμαστείτε για απολαυστική απόλαυση και κορυφαίο παιχνίδι probe που ταιριάζει πραγματικά με το The Regal™ Empress. Το επώνυμο δέρμα Her Royal Harness™, το περίβλημα μέσης με γρήγορη πόρπη και η βελούδινη επένδυση σάς δίνουν τον απόλυτο έλεγχο της άνεσης.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Αφήστε τις καλές στιγμές να κυλήσουν και θα είστε πάντα τυχεροί με το σετ Naughty Bits Roll Play Naughty Dice. Το βρώμικο παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να αφήνει τα ζευγάρια να επιδίδονται στις πιο kinki πλευρές τους με κάθε παιχνίδι.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Το Her Royal Harness™ ME2™ Thumper είναι κατασκευασμένο για αμοιβαία ικανοποίηση με βαθιούς παλμούς, περιστροφικούς κραδασμούς και δύο ισχυρούς κινητήρες συσκευασμένους σε μια συσκευασία με αισθησιακό περίγραμμα. Ο καμπύλος άξονας, η βάση γαργαλητού και οι 2 ισχυροί κινητήρες δόνησης που βρίσκονται στον άξονα και τη βάση για να δημιουργήσουν έναν παράδεισο ευχαρίστησης για δύο με κάθε χρήση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Τυλίξτε τον εαυτό σας στην απόλαυση τελευταίας τεχνολογίας με τον ισχυρό Αυνανισμό ώθησης Bionic™. Αυτός ο εντελώς αυτόνομος αυνανιστής ώθησης κατασκευάστηκε για να περιβάλλει τις αισθήσεις με μια πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία χαϊδεύματος. Ένας εξαιρετικά σφιχτός θάλαμος με υφή τυλίγεται σφιχτά γύρω σας, ενώ 7 λειτουργίες έντονης ώθησης και ένα κουμπί turbo-charge προσφέρουν απαράμιλλη απόλαυση με κάθε χτύπημα.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Το συμπαγές Petite Jack Rabbit είναι ο τέλειος συμπαίκτης για αυθόρμητη οικεία σόλο διασκέδαση ή ερωτικό παιχνίδι ζευγαριών. Η ισχυρή αδιάβροχη ατμόσφαιρα είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει περιστροφή, δόνηση και κινήσεις έκστασης που τρεμοπαίζουν, για την απόλυτη εμπειρία οργασμού.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Αποκτήστε το σε νέα μήκη με την επέκταση Performance Maxx™ Life-Like 7”. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Προσοχή: Το σύστημα συγκράτησης κρεβατιού Boundless™ μπορεί να δέσει τα βράδια σας για πολύ καιρό ακόμα! Αυτό το παιχνίδι για ενήλικες έρχεται με μανσέτες στον καρπό και στον αστράγαλο που προσφέρουν κλείσιμο σε στυλ velcro και γενικά παλαμάκια, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και συγκράτηση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Παρουσιάζουμε το Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, ένα κορυφαίο stroker σχεδιασμένο να προσφέρει απαράμιλλη ευχαρίστηση και προσαρμόσιμες αισθήσεις. Αυτό το ευέλικτο καρότσι διαθέτει ένα γαργαλητό μύτης και διαθέτει μια βολική θήκη αποθήκευσης για διακριτική και υγιεινή αποθήκευση.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Έχετε το μέγεθος της ευχαρίστησής σας και τα CalExotics Silicone Studs 6” έφτασε για να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία που ταιριάζει σε κάθε μέγεθος βασίλισσα. Το dong πραγματικής αίσθησης είναι κατασκευασμένο με άφθονο άξονα 6 ιντσών, ρεαλιστική ευέλικτη σχεδίαση και βάση βεντούζας

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Από ντροπαλούς αρχάριους μέχρι ερωτικούς ειδικούς, το Ultra-Soft™ Dual Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με τον εξαιρετικά βελούδινο, ελαστικό δακτύλιο διπλού ενισχυτή. Το ελαστικό, άνετο ενισχυτικό δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Αφήστε τις καλές στιγμές να κυλήσουν και θα είστε πάντα τυχεροί με το παιχνίδι σεξ με ζάρια Naughty Bits® Roll With It™. Το βρώμικο παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να αφήνει τα ζευγάρια να επιδίδονται στις πιο kinki πλευρές τους με κάθε παιχνίδι. Εισάγετε αυτό το βρώμικο παιχνίδι στη συμπεριφορά του υπνοδωματίου σας για να ανάψετε μια νέα σπίθα με φρέσκες ιδέες για το παιχνίδι.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Προετοιμαστείτε για απολαυστική ευχαρίστηση και κορυφαίο παιχνίδι που ταιριάζει πραγματικά στα δικαιώματα με το The Regal™ Duchess. Η πολυτελής ζώνη Her Royal Harness™ είναι κατασκευασμένη για απόδοση και άνεση με κομψό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ, βελούδινη βελούδινη επένδυση και ρυθμιζόμενο περίβλημα πόρπης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Τυλίξτε τον εαυτό σας στην ευχαρίστηση επόμενου επιπέδου με τον ισχυρό αυνανισμό αναρρόφησης και δόνησης Bionic™. Αυτός ο εντελώς αυτόνομος αυνανιστής κατασκευάστηκε για να τυλίγει τις αισθήσεις με μια πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία χαϊδεύματος.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Η συλλογή Stroke It™ σας φέρνει το σφιχτό μανίκι χαϊδεύοντας το μανίκι που συναρπάζει με κάθε πολύ σφιχτό χτύπημα. Βουτήξτε βαθιά σε πάνω από 1 κιλό βαρέως τύπου χαϊδεύοντας απόλαυση με ερωτικά λεπτομερή χείλη και ανατομικά σωστό θάλαμο. Το παχουλό μας μανίκι stroker είναι ιδανικό για όποιον θέλει λίγη επιπλέον ώθηση στο σόλο παιχνίδι του. Πάνω από 1 κιλό υλικού InvisiSkin® μεγεθύνει το εργαλείο ευχαρίστησής σας και προσφέρει τη βαριά, σφυρηλάτη απόλαυση που λαχταρούσατε.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    Το CalExotics Large Silicone Inflatable Plug είναι ένα μοναδικό στο είδος του καθετήρα πρωκτού με φουσκωτό σώμα, εύκολη συμπίεση βολβού και αποσπώμενο σωλήνα. Ο πονηρά συναρπαστικός αισθητήρας παραμένει φουσκωμένος ακόμη και όταν αποσπάται ο σωλήνας! Για να φουσκώσετε την έκσταση σας, απλώς συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και πιέστε τον λαμπτήρα εύκολης συμπίεσης.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Φτιαγμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Silicone Enhancer Cage. Το στιβαρό, αλλά ελαστικό κλουβί διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει, ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Ζήστε την οικεία σόλο βόλτα της ζωής σας με το γεμάτο δύναμη Optimum Power Ultimate Head Exciter. Ο λεπτός και συμπαγής αυνανισμός μπορεί να υπερηφανεύεται για την έντονη ωστική και περιστροφική δράση για μια αξέχαστη οργασμική συνάντηση. Σύρετε το πέος σας προς τα μέσα και ζήστε μια καθαρή απολαυστική απόλαυση. Το εύχρηστο stroker είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS και διαθέτει ένα απαλό και αισθησιακής υφής, αφαιρούμενο μανίκι TPR για αυξημένη ευαισθησία και εντυπωσιακές αισθήσεις.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Το Personal Trainer Love Doll είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει σωστά. Η συναρπαστική αρσενική κούκλα του σεξ διαθέτει φουσκωτό σχέδιο που μοιάζει με ζωντανό, πρόσωπο 4 χρωμάτων και σκληρό πέτρωμα που είναι πάντα έτοιμο για βόλτα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Παρουσιάζουμε το Working Stiff™ The Fireman, έτοιμο να πυροδοτήσει τις επιθυμίες σας και να σβήσει τις λιγούρες σας με έντονη ευχαρίστηση. Ζήστε τη ζέστη και το πάθος των πιο τρελών φαντασιώσεων σας με αυτό το παιχνίδι.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Το Tempt & Tease™ Kiss είναι ένα μασάζ διπλής όψης που ξέρει ακριβώς τι λαχταράτε. Νιώστε την άνοδο της θερμότητας με το μασάζ διπλού άκρου με δύο διακριτικά άκρα, δύο ισχυρούς κινητήρες και 7 ανεξάρτητα ελεγχόμενες λειτουργίες δόνησης. Με ένα ευέλικτο σχήμα και δύο ισχυρούς κινητήρες δόνησης σε κάθε άκρο, θα φτάσετε σε νέα κλιματικά ύψη σε ελάχιστο χρόνο.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Ζήστε εξαιρετική απόλαυση με το Ovation™ Rave, ένα τρεμοπαίζει teaser σχεδιασμένο προσεκτικά με εργονομικές καμπύλες για να παρέχει ακριβή διέγερση σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας. Απολαύστε την εντυπωσιακή δράση τρεμοπαίζει, προσφέροντας 10 αναζωογονητικές ταχύτητες που θα στείλουν κύματα ευχαρίστησης στο σώμα σας, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε νέα επίπεδα ευτυχισμένης ικανοποίησης.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Το μασάζ με αισθησιακό περίγραμμα είναι επενδεδυμένο με υφή πειρασμού για λείανση και διπλούς κινητήρες για βαθιά, βουητό ερέθισμα. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου και της εύκολης αφής για να περάσετε σε 12 συναρπαστικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης. Κάντε το ταξίδι μιας ζωής και αφεθείτε στην ευχαρίστηση όπως σας αρέσει με τους ανεξάρτητα ελεγχόμενους κινητήρες ισχύος.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Μεγιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας και προχωρήστε σε νέα μήκη με την προέκταση Life-like Extension With Harness Performance Maxx™. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Το Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug είναι ένα αισθησιακό παιχνίδι σιλικόνης που δημιουργήθηκε για να σας διευκολύνει στη συναρπαστική απόλαυση του πρωκτού και του προστάτη. Το κομψό τηλεχειριστήριο με βραχιολάκι ελέγχει 12 ισχυρές λειτουργίες δόνησης με έντονες συγχρονισμένες περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Ας φτιάξουμε τη διάθεση. Πρώτον, συναρπαστική αναρρόφηση για αύξηση της ροής του αίματος και της ευαισθησίας. Στη συνέχεια, μόλις βρείτε την αίσθηση πιπιλίσματος που χαράξατε, ήρθε η ώρα να παίξετε με τα 6 διαφορετικά μοτίβα αναρρόφησης. Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, για την αισθησιακή γλώσσα καθώς κινείται και δονείται με 6 αξέχαστους τρόπους. Τώρα, αυτή είναι μια εμπειρία ευχαρίστησης φτιαγμένη μόνο για εσάς!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Το Eclipse™ Thrusting Rotator Probe είναι το εισιτήριο για μια χώρα των θαυμάτων της άτακτης πρωκτικής απόλαυσης για ευτυχισμένους αρχάριους ή ερωτικούς ειδικούς. Ο αισθητήρας 12 λειτουργιών συνδυάζει ισχυρούς κραδασμούς και έντονη διέγερση με συναρπαστικές περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 370 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.