×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Συσκευές μασάζ

Είδη 65 εώς 96 από 292 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Απολαύστε όλες τις προσωπικές στιγμές μόνοι ή μαζί με τον σύντροφό σας. Αυτός ο δονητής με ραβδί Rosy Gold είναι ιδανικό παιχνίδι για εξωτερική διέγερση. Η δονούμενη κεφαλή έχει 10 ρυθμίσεις με τις οποίες μπορείτε, εκτός από την κλειτορίδα σας, να τονώσετε και άλλα ευαίσθητα μέρη, όπως οι θηλές. Να είστε δημιουργικοί και να διεγείρετε όλα τα ευαίσθητα μέρη με διαφορετικές ταχύτητες χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοτίβα.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Για μασάζ σε όλο το σώμα και ακριβή τόνωση!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Επαναφορτιζόμενο ραβδί Adam and Eve Intimate Curves από την Evolved Novelties. Ζήστε όλη τη δύναμη ενός μασάζ πλήρους μεγέθους σε μια πολυτελή και ελαφριά συσκευασία. Αυτό το επαναφορτιζόμενο ραβδί σιλικόνης λυγίζει το κεφάλι για να στοχεύει τα γλυκά σας σημεία με 10 λειτουργίες έντονων κραδασμών.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ο σχεδιασμός αυτού του δονητή ραβδιού είναι εμπνευσμένος από το σκήπτρο των πανίσχυρων Αιγυπτίων Φαραώ. Ο δονητής εκπέμπει ισχυρούς κραδασμούς συγκεντρωμένους στο κεφάλι του ραβδιού για ισχυρή, άμεση διέγερση. Η μεγάλη κεφαλή μασάζ καταπραΰνει τους πόνους των μυών και ανακουφίζει από το άγχος. Το Kyro είναι εξοπλισμένο με δύο πολυλειτουργικά αξεσουάρ σιλικόνης για να επεκτείνετε τις δυνατότητες απόλαυσης. Το ένα αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κεντρίσει και να τονώσει ευαίσθητες περιοχές, για παράδειγμα τις θηλές, ενώ το άλλο αξεσουάρ είναι τέλειο για να εξερευνήσετε το σημείο G και ταυτόχρονα να τονώσετε την κλειτορίδα.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Με το Mini Wand-er Satisfyer από σιλικόνη, μπορείτε ακόμα να κάνετε αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα όταν είστε εν κινήσει ή ταξιδεύετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός μασάζ είναι κατάλληλος τόσο για μασάζ όσο και για διέγερση της κλειτορίδας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Αυτό το μασάζ σώματος μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να ανακουφίσει τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο, να αυξήσει την αρτηριακή πίεση και να βελτιώσει τη συνολική υγεία των μαλακών ιστών του σώματος.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα Το Smally by Wooomy είναι ένα μικρό φορητό προσωπικό μασάζ, ιδανικό για μασάζ στην πλάτη, τον λαιμό, τους ώμους, τα πόδια ή τις εξωτερικές ερωτογενείς ζώνες (στήθος κλειτορίδας, πρωκτό).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Enora Black

    Το ραβδί & δονητής διπλού άκρου παλμικού κύματος ENORA διαθέτει κεφαλή δόνησης ράβδου 10 λειτουργιών και δονούμενη λαβή παλμικών κυμάτων 10 λειτουργιών, καθιστώντας το ένα τέλειο εργαλείο απόλαυσης. Οι 2 κινητήρες που θα σας δώσουν πάνω από 100 πιθανές μοναδικές ρυθμίσεις για να παίξετε.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Αυτό το μασάζ με ραβδί Vibes of Love είναι πραγματικά ευέλικτο και συναρπαστικό! Είναι ραβδί μασάζ και δονητής, με 9 ρυθμούς δόνησης και 3 εντάσεις. Διαθέτει επίσης λειτουργία θέρμανσης στο εισαγόμενο άκρο, για να κάνει τη χρήση του δονητή πολύ άνετη καθώς θα ζεσταθεί στη θερμοκρασία του σώματος.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Το Wonder Wand Massager είναι ένα κομψό μασάζ με ραβδί με εντυπωσιακά ισχυρούς κραδασμούς. Αυτός ο κομψός πάροχος ευχαρίστησης θα ενθουσιάσει τους λάτρεις με τις 3 ταχύτητες δόνησης και την πραγματικά εντυπωσιακή λειτουργία παλμών. Το εργονομικά καμπυλωτό ραβδί είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό ABS και διαθέτει κορυφαία κεφαλή σιλικόνης για μέγιστη άνεση. Ο σχεδιασμός είναι εύκολος στη χρήση με ένα κουμπί με ένα πάτημα και διαθέτει περισσότερη ισχύ από την πιο τρελή φαντασία σας.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Το Pocket Wand είναι ένας συμπαγής δονητής ραβδιού σε μέγεθος τσέπης, ιδανικός για οπουδήποτε-οποτεδήποτε-απόλαυση. Παρέχει εκπληκτικά ισχυρές και βαθιές δονήσεις και διάφορα μοτίβα παλμών και κυμάτων, ικανοποιώντας όσους απολαμβάνουν την ευχαρίστηση κατά παραγγελία. Είναι εξοπλισμένο με δύο ευέλικτα εξαρτήματα για εξερεύνηση και περισσότερη διασκέδαση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Grande Wand Green

    Εξαιρετικά δυνατή ποικιλία κραδασμών για μασάζ & τόνωση!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Vibrato Opal

    Φτάστε υψηλές νότες απόλαυσης με το Vibrato. Αυτό το δονούμενο ραβδί διπλού άκρου έχει μια στρογγυλεμένη, ανάγλυφη κεφαλή με έναν εξαιρετικά εύκαμπτο λαιμό που κυλάει πάνω από το σώμα σας με ευκολία για αναζωογονητική εξωτερική διέγερση. Αποδεικνύοντας την αστρική της δύναμη, η ανάγλυφη βάση του Ραβδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διέγερση με δόνηση και περιστροφή. Εξερευνήστε μια ποικιλία ρυθμίσεων και τρόπων παιχνιδιού που θα σας κάνουν να τραγουδάτε με ικανοποίηση.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Στη Action γνωρίζουμε ότι οι φαντασιώσεις σας δεν είναι πάντα ίδιες και για να μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή δημιουργήσαμε το No. Fifteen, ένα παιχνίδι με τρεις κινητήρες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Το πατενταρισμένο γάντι μασάζ πολλαπλών ταχυτήτων Five Finger ενισχύει ένα αισθησιακό μασάζ.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Ηλεκτρίστε τη σεξουαλική σας ζωή με αυτό το ισχυρό, Blue-Arc E-Stim Δονούμενο Ραβδί Μασάζ! Οι έντονοι κραδασμοί σε συνδυασμό με το αναζωογονητικό e-stim προκαλούν εκπληκτικά αισθησιακά αποτελέσματα! Χρησιμοποιήστε δόνηση ή e-stim ανεξάρτητα, επίσης. Η μακριά λαβή του μασάζ με ραβδί κρατιέται εύκολα και η στρογγυλή, βελούδινη κεφαλή έχει έναν πλήρως εύκαμπτο λαιμό που λυγίζει σε 360 μοίρες, ώστε να μπορείτε πάντα να φτάσετε στην τέλεια γωνία μόλις το βρείτε. Τρίψτε ενάντια στην κορυφαία, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλή για το σώμα σιλικόνη. Η μεταξένια λεία και απαλή υφή του συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε λιπαντικό με βάση το νερό. Με ένα μακρύ καλώδιο, θα έχετε πάντα ένα παιχνίδι με πλήρη ισχύ και δεν χρειάζεται ποτέ να θυμάστε να το φορτίσετε!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Τα καλύτερα γίνονται ακόμα καλύτερα με το Cock Teaser Attachment for the Kink του Doc Johnson Power Wand. Αυτή η σφιχτή, ανάγλυφη κορδέλα κεφαλής τεντώνεται για να σχηματίζει μια άνετη εφαρμογή σε διαφανές υλικό που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια στην τρομερή δονούμενη κεφαλή του Power Wand. Το ανάγλυφο άνοιγμα του Cock Teaser δίνει τη θέση του σε εξαιρετικά μεγάλα κομμάτια απόλαυσης και τελειώνει με ένα κλειστό άκρο που δημιουργεί αναρρόφηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Χαλαρώστε σε μια ανεβασμένη εμπειρία μασάζ με το τέλειο δονούμενο ραβδί. Όπως υπονοείται από το όνομά του, αυτό το ραβδί διαθέτει μια πολύπλευρη υφή διαμαντιού στη λάμπα που παρέχει ένα πιο έντονο μασάζ. Η λαβή χαμηλών κραδασμών σάς επιτρέπει να αισθάνεστε τις 8 ρυθμίσεις σε 3 διαφορετικά επίπεδα αντοχής στην επιθυμητή θέση, αντί να την απορροφάτε στο χέρι σας. Με συνολικά 24 λειτουργίες, μπορείτε να βρείτε ανακούφιση που είναι κατάλληλη για εσάς.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Απολαύστε νέα κύματα απόλαυσης με αυτό το έντονο μασάζ! Χάρη στο ειδικό σχήμα και τον ισχυρό κινητήρα στο εσωτερικό, αυτό το Super Power Gun είναι τέλειο για όσους απολαμβάνουν ένα πιο ισχυρό παιχνίδι. Αφήστε τις βαθιές δονήσεις να χτυπήσουν στο σωστό σημείο καθώς το εύκαμπτο κεφάλι καμπυλώνεται στο σχήμα του σώματός σας. Το μασάζ μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο, αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει την υγεία των μαλακών ιστών του σώματος.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Αυτός ο δονητής μπορεί να προσφέρει spot-on, σημεία ευχαρίστησης και μασάζ σε όλο το σώμα ή/και μασάζ στις οικείες περιοχές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο άκρα του δονητή.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Wand Massager

    Νιώστε την ΑΠΟΛΥΤΗ δύναμη στην παλάμη του χεριού σας και ζήστε μόνοι σας γιατί η αναζωογονητική, ισχυρή και χαλαρωτική δύναμή του λατρεύεται σε όλο τον κόσμο!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Απολαμβάνετε το Original Palmpower; Φυσικά και ναι! Λοιπόν τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς το καλώδιο τροφοδοσίας!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Δεν έχετε νιώσει ποτέ ξανά ένα ραβδί σαν το VIM. Τα περισσότερα ραβδιά προσφέρουν καθαρή δύναμη και τίποτα άλλο. Στις χαμηλές ρυθμίσεις τους, είναι βουητό ή ερεθιστικό. Το VIM διαθέτει έναν κινητήρα με στάθμιση του πρώτου κλάδου που προσφέρει κραδασμούς σε ταχύτητα, συμπεριλαμβανομένης της πιο ήπιας.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Nami Black

    Το NAMI είναι μια νέα ανατροπή στο ραβδί μασάζ VIVE019 διπλής όψεως. Με δύο κινητήρες F1 νέας γενιάς 10 λειτουργιών και τις προηγμένες τεχνολογίες του (Οι δύο κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Το The Orchid είναι ένας κομψός δονητής ραβδιού από την κομψή συλλογή Bloom. Ο όμορφος σχεδιασμός τόσο του δονητή όσο και της συσκευασίας κάνει το The Orchid ένα απαραίτητο παιχνίδι για κάθε γυναίκα.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Για καταπραϋντικά ή οικεία μασάζ – μόνοι ή με σύντροφο!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Shiatsu Purple

    Το Vive είναι ένα νέο φαινόμενο στον κόσμο των πολυτελών προϊόντων αναψυχής για ενήλικες. Το Shiatsu έχει ένα υπέροχο σχέδιο, καθιστώντας το ένα πολύ επιθυμητό παιχνίδι και το σχήμα του θα σας φέρει νέες αισθήσεις απόλαυσης. Οι 2 κινητήρες που τοποθετούνται στο κεφάλι και το κάτω μέρος του παιχνιδιού έχουν 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Επαναφορτιζόμενο Wand Vibe από τη σειρά Elegant με βελούδινη απαλή υφή. 15 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού που παρέχουν απόλυτη ευχαρίστηση μασάζ που είναι τέλεια για κάθε χρήστη – έχει τόσο απαλούς κραδασμούς όσο και έντονους παλμούς. Το ραβδί μασάζ είναι πολύ ελαφρύ και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι που σημαίνει.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Περιποιηθείτε τον σύντροφό σας με αυτό το υπέροχο γάντι μασάζ της Touché. Το γάντι μασάζ έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει τον σύντροφό σας με αισθησιακό τρόπο σε όλο το σώμα.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΔΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Με την ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη του, το ραβδί μασάζ Pink Sunset από την You2Toys προσφέρει τον καλύτερο έλεγχο για χαλαρωτικά μασάζ και στοχευμένη διέγερση. Έχετε πάντα μια ακριβή επισκόπηση των 10 λειτουργιών δόνησης, των 4 εντάσεων τους καθώς και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και του χρόνου λειτουργίας.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand MensWand Black

    Το MensWand είναι το πρώτο Bodywand ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες. Η συμπαγής ισχυρή επαναφορτιζόμενη συσκευή μασάζ USB διαθέτει εύκαμπτο λαιμό που βοηθά στην εφαρμογή περισσότερης ή λιγότερης πίεσης στις επιθυμητές περιοχές. Τα λεία φτερά σιλικόνης του παρεχόμενου προσαρτήματος πολλαπλών χρήσεων τυλίγουν τον άξονα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σόλο παιχνίδι, προκαταρκτικά παιχνίδια ή ως προσθήκη στο στοματικό σεξ. Ισχύει μέσω 8 ταχυτήτων και 20 μοτίβων κραδασμών για να απολαύσετε τη διεγερτική πινελιά του ελαφριάς υφής εσωτερικού του προσαρτήματος.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 292 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.