×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Συσκευές μασάζ

Είδη 129 εώς 160 από 292 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο μασάζ που θα σας απαλλάξει από το άγχος της καθημερινότητας, το Relyme είναι αυτό που χρειάζεστε. Με έναν ισχυρό κινητήρα με 10 λειτουργίες δόνησης, το Relyme θα σας μεταφέρει από τις απαλές και χαλαρωτικές δονήσεις σε άλλες ισχυρές και συναρπαστικές. Χρησιμοποιήστε ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό για να μεγιστοποιήσετε την ευχαρίστηση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast Purple

    Για πελάτες που αγαπούν την εμπειρία μας με το Doxy Original και που θα ήθελαν ακόμα μεγαλύτερα συναισθήματα, το Doxy Die Cast είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι τόσο ξεχωριστό που παραδίδεται στο δικό του πολυτελές αναμνητικό κουτί.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 κινητήρες, 2 λειτουργίες, άφθονη ισχύς: γνωρίστε το Satisfyer Triple Lover! Αυτό το υπέροχο παιχνίδι αγάπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κουνελιού για έντονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας ή ως μασάζ για αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Evermore 2-in-1 Massager & Vibrator από την TOYJOY Fame. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή υγρή σιλικόνη, αυτό το επαναφορτιζόμενο παιχνίδι ευχαρίστησης προσφέρει 7 σχέδια δόνησης και 3 ταχύτητες για εξαιρετικές αισθήσεις.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Ελάτε σε επαφή με το σώμα σας και ζήστε απαράμιλλη χαλάρωση καθώς απολαμβάνετε το πιο πολυτελές μασάζ ολόκληρου σώματος στον κόσμο. Το Smart Wand 2 Medium είναι ένα απόλυτο εργαλείο για τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας. Απελευθερώστε την ένταση στο σώμα σας απελευθερώνοντας τις στρες και χαλαρώνοντας τους μυς σας, ανοίγοντας την πόρτα για τη σεξουαλική σας ενέργεια για να λάβετε ολιστική εμπειρία οργασμού.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Europe Magic Wand Genius

    Το Genio και το Genius είναι τα εμβληματικά μας αξεσουάρ που ξεδιπλώνουν όλες τις δυνατότητές τους όταν εργάζεστε με το σώμα σας. Αναπτύχθηκαν μαζί με ειδικούς στη γυναικεία ανατομία.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 συσκευασίες κεφαλές Palm Power. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το μασάζ Palm Power.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Το ραβδί τσέπης είναι χτισμένο γύρω από έναν πολύ ισχυρό κινητήρα δόνησης, που εκπέμπει απόλυτη ισχύ και δεν είναι κατώτερο από πολλά μεγάλα μασάζ ραβδιών. Το προϊόν έχει 3 εντάσεις κραδασμών και 4 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες βοηθούν στην εύκολη κορύφωση με τις ρυθμίσεις που προτιμάτε.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Ραβδί με συμπαγή rrgonomic σχεδιασμό και εύκαμπτο λαιμό. Επαναφορτιζόμενη και ισχυρή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Το Nalone Jane είναι ένας ειδικός δονητής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές. Η φαρδιά, η στρογγυλή κεφαλή είναι μεγαλύτερη για εξωτερική διέγερση και μασάζ, ενώ η άλλη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διέγερση. Και τα δύο άκρα έχουν τον δικό τους κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Hype Massager

    Απολαύστε τον ατμό με έναν εραστή στο ντους ή κάντε μασάζ στους πονεμένους μύες, το ευέλικτο Hype Massager μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Το εξαιρετικά βελούδινο σώμα σιλικόνης, η εύκαμπτη κεφαλή και οι 10 λειτουργίες δόνησης είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν συναισθήματα παιχνιδιάρικης απόλαυσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Nami Purple

    Το NAMI είναι μια νέα ανατροπή στο ραβδί μασάζ VIVE019 διπλής όψεως. Με δύο κινητήρες F1 νέας γενιάς 10 λειτουργιών και τις προηγούμενες τεχνολογίες του (Οι δύο κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Το Power Wand είναι ένα πολύ ισχυρό μασάζ με ραβδί με κομψό και όμορφο σχεδιασμό. Η κεφαλή του μασάζ καλύπτεται με σιλικόνη και διαθέτει μεγάλη επιφάνεια που μεταφέρει τους ισχυρούς κραδασμούς στο σώμα σας. Η κεφαλή παρέχει βαθιά και ασυναγώνιστη δύναμη χωρίς την ενόχληση μιας μουδιασμένης λαβής. Το Power Wand είναι ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε όπου θέλετε! Αγγιξέ το!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Το Le Wand Plug-In είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, κλασικού στυλ δονούμενο μασάζ που διαθέτει απαράμιλλη ποιότητα με βραβευμένο σχέδιο που ταιριάζει. Αυτή η παγκόσμια συμβατή ατμόσφαιρα με A/C διαθέτει 10 χαρακτηριστικές ταχύτητες δόνησης και 6 μοτίβα δόνησης. Η κομψή λαβή απαλής αφής και το εξαιρετικά μακρύ κορδόνι 245 cm διευκολύνει το κράτημα και την πλοήγηση σε πολλές γωνίες, ενώ ο εύκαμπτος λαιμός λυγίζει για τοποθέτηση και ευχαρίστηση.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Το Pretty Love είναι μια νέα σειρά συλλογής πολυτελών ερωτικών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος προηγμένος και καινοτόμος σχεδιασμός που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη. Το Pretty Love θα σας φέρει μια νέα αισθησιακή εμπειρία που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Επειδή έχουμε επαγγελματικές ομάδες που χρησιμοποιούν την επαναστατική ιδέα για να εντοπίσουμε ότι οι νέοι νέοι τρόποι για την κάλυψη των αναγκών των γυναικών.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Stroker Attachment

    Το απόλυτο εξάρτημα ραβδιού! Μετατρέψτε το αρχικό σας Bodywand στο απόλυτο δονούμενο stroker!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Παρουσιάζουμε την επιτομή της αίγλης και της απόλαυσης: το υπέροχο Glam Dual Wand Vibe! Απελευθερώστε τη δύναμη της ευελιξίας με δύο χρησιμοποιήσιμα άκρα, το καθένα σχεδιασμένο για να προσφέρει απαράμιλλη ικανοποίηση. Από τη μια άκρη, αφεθείτε στο απαλό χάδι της κεφαλής του ραβδιού, σκαρφαλωμένη σε έναν εύκαμπτο λαιμό που λυγίζει στις επιθυμίες σας. Από την άλλη πλευρά, εξερευνήστε τα βάθη της απόλαυσης με τον καμπύλο δονητή σημείου G, που έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει με ακρίβεια και απόλαυση τις πιο οικεία περιοχές σας. Και οι δύο πλευρές μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Περιποιηθείτε και απολαύστε τον σύντροφό σας με την αισθησιακή πινελιά αυτού του μασάζ σώματος Fifty Shades of Grey. Με τέσσερα λεία, σφαιρικά σημεία και μια εργονομική λαβή για απόλυτο έλεγχο σε κάθε διαδρομή, αυτό το εργαλείο θα κεντρίσει, θα χαλαρώσει και θα αφυπνίσει τις αισθήσεις.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ DOXY NUMBER 3R - ΠΑΙΞΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Το Le Wand Plug-In είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, κλασικού στυλ δονούμενο μασάζ που διαθέτει απαράμιλλη ποιότητα με βραβευμένο σχέδιο που ταιριάζει. Αυτή η παγκόσμια συμβατή ατμόσφαιρα με A/C διαθέτει 10 χαρακτηριστικές ταχύτητες δόνησης και 6 μοτίβα δόνησης. Η κομψή λαβή απαλής αφής και το εξαιρετικά μακρύ κορδόνι 245 cm διευκολύνουν το κράτημα και την πλοήγηση σε πολλές γωνίες, ενώ ο εύκαμπτος λαιμός λυγίζει για τοποθέτηση και ευχαρίστηση.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Ανακαλύψτε το σετ δονητών μαγικού ραβδιού με σφυρί σκύλου Tracy's! Αυτό το σετ περιλαμβάνει έναν πολυτελή δονητή ράβδου με τέσσερα εξαρτήματα σιλικόνης, το καθένα με τον δικό του σκοπό διέγερσης. Χάρη σε αυτά τα εξαρτήματα, έχετε πλήρη τόνωση στο σπίτι!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Shiatsu Black

    Το Vive είναι ένα νέο φαινόμενο στον κόσμο των πολυτελών προϊόντων αναψυχής για ενήλικες. Το Shiatsu έχει ένα υπέροχο σχέδιο, καθιστώντας το ένα πολύ επιθυμητό παιχνίδι και το σχήμα του που σας φέρει νέες αισθήσεις απόλαυσης. Οι 2 κινητήρες που τοποθετούνται στο κεφάλι και το κάτω μέρος του παιχνιδιού έχουν 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Selopa Power Trip Black

    Απολαύστε την ικανοποίηση ενός κομψού ραβδιού σφραγισμένο με σιλικόνη που αναδύει ισχυρούς δονήσεις από την εύκαμπτη στρογγυλεμένη κεφαλή του και στηρίζεται άνετα στο χέρι σας με μια σταθερή, ανάγλυφη λαβή.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shunga Zoa Black

    ΖΩΑ, για τη γυναίκα που της αρέσει η δύναμη και η φινέτσα. Ο εκλεπτυσμένος και μοναδικός σχεδιασμός του θα ταιριάζει απόλυτα στις καμπύλες του κόλπου σας, καλύπτοντας ταυτόχρονα την κλειτορίδα, τα χείλη και το περίνεο. Η ευχάριστη λαβή του θα επιτρέψει την ακριβή και εύκολη τοποθέτηση στις περιοχές που προτιμάτε. Ο πανίσχυρος κινητήρας του προσφέρει δέκα τρόπους με άγρια συναρπαστικές δονήσεις, που θα σας συνοδεύσουν σε έναν πλήθος αξέχαστων οργάνων. Γρηγόρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Και τα δύο άκρα του ραβδιού μασάζ Warming Wand Vibrator από την Cupa μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλη απόλαυση μασάζ σε ολόκληρο το σώμα ή για τόνωση σημείου ευχαρίστησης. Υπάρχει μια στρογγυλή δονούμενη κεφαλή μασάζ στο ένα άκρο και μια δονούμενη επιφάνεια θέρμανσης στο άλλο άκρο. Η μακριά, λεπτή λαβή κρατιέται πολύ εύκολα και σημαίνει ότι το ραβδί μασάζ είναι άνετο στη χρήση. Φτάνει επίσης σε κάθε σημείο του σώματος με ευκολία.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Royal Mini Opal

    Τα υπέροχα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες, όπως η ισχυρή απόλαυση του Royal Mini, ενός συμπαγούς ραβδιού από βελούδινη λεία σιλικόνη. Το μαλακό κεφάλι και ο εύκαμπτος λαιμός κινούνται με το σώμα σας καθώς εξερευνάτε 10 μοναδικές ταχύτητες και μοτίβα δόνησης. Αδιάβροχο και βυθιζόμενο, μπορείτε να καλέσετε την ευχαρίστηση οπουδήποτε. Ελευθερία για παιχνίδι!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Ψάχνετε για κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο δονούμενο ραβδί; Αυτό το παιχνίδι θα ακούσει τις επιθυμίες σας! Από τη μία, είναι ένα κλασικό δονούμενο ραβδί με εύκαμπτη κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αλλά η λαβή του σίγουρα δεν είναι παραδοσιακή. Μάλιστα, είναι εξοπλισμένο με μια οπή διέγερσης που θα διεγείρει την κλειτορίδα σας με κύματα πίεσης. Χαλαρώστε, ξεχάστε το άγχος και αισθανθείτε καλά!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Ο όμορφος και κομψός δονητής Wand LED της Liaison συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός δονητή σιλικόνης και γυαλιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο άκρα: Το άκρο με την ελαφρώς εύκαμπτη κεφαλή μασάζ είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με βελούδινη υφή Soft Touch και το άλλο άκρο είναι κατασκευασμένο από συμπαγές, υψηλής ποιότητας βοριοπυριτικό γυαλί με αισθησιακό φως LED στην άκρη.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Δύο παιχνίδια σε ένα: μασάζ και δονητής!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts

    Για περισσότερη οικειότητα μέσα σε δευτερόλεπτα! Λυγίστε τον μεταλλικό δίσκο μέχρι να εμφανιστούν κρύσταλλοι. Η καρδιά θα ζεσταθεί και θα κρυώσει σε περίπου 40 λεπτά.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Η πνευματική σοφία της άυλης ενέργειας που κρατούσαν κρυφά οι χιλιετίες δυναστείες αποκαλύφθηκε επιτέλους. Η τέλεια σύνθεση κραδασμών που σχετίζονται με τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση συμβαδίζει με την υψηλή τεχνολογία στο ραβδί. Ενσωματώστε τη δύναμη της ενέργειας στη ζωή σας και ευθυγραμμίστε τα κέντρα σας στο μονοπάτι της απόλαυσης.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Το Mini Wanderful είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα που προσφέρει δυνατούς κραδασμούς ενώ είναι αθόρυβος και διακριτικός. Ο εύκαμπτος λαιμός περιστρέφεται για να προσαρμόζεται στην ανατομία σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με 8 ταχύτητες και 20 λειτουργίες δόνησης για πολλαπλούς συνδυασμούς, αυτός ο διεγέρτης κλειτορίδας μίνι μεγέθους θα προσφέρει μέγιστη απόλαυση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 292 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.