×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Συσκευές μασάζ

Είδη 97 εώς 128 από 292 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Γνωρίστε τον πιο ισχυρό διαθέσιμο δονητή ραβδιού: MyMagicWand. Με τον ισχυρό κινητήρα του και τις πολλές χρήσεις του, όπως το μασάζ στους πονεμένους μυς και την τόνωση των ερωτογενών ζωνών, είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξει και θα ενθουσιάσει άνδρες και γυναίκες. Ανακαλύψτε το MyMagicWand τώρα!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Ζήστε διπλά τη φανταστική διασκέδαση! Αυτό το επαναφορτιζόμενο παιχνίδι σιλικόνης διπλού άκρου σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε δυνατούς κραδασμούς στο ραβδί στη μία πλευρά και συγκινήσεις από τον στροβιλιζόμενο δονούμενο θερμαινόμενο άξονα του από την άλλη.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Επιτέλους ένα ραβδί που λειτουργεί υποβρύχια!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Η απόλυτη απόλαυση δόνησης, αυτό το απίστευτο ραβδί μασάζ είναι επαναφορτιζόμενο και γεμάτο δύναμη. Το ισχυρότερο ραβδί της συλλογής PalmPower, το PalmPower Extreme έχει μια μοναδική καμπύλη που επιτρέπει πιο άνετο κράτημα και μπορείτε να γωνίσετε το κεφάλι κατά τη χρήση.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Οι δονητές ράβδου είναι συχνά μεγάλοι και βαρείς, αλλά η Aida κάθε άλλο παρά είναι! Αυτός ο συμπαγής δονητής διαθέτει 10 ρυθμίσεις δόνησης για την καλύτερη διέγερση. Το μασάζ με ραβδί Aida προσφέρει άνετο κράτημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι. Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους και στο μπάνιο.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Το Roller Balls Massager προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Οι ατσάλινες μπάλες δημιουργούν μια απίστευτη αίσθηση, ειδικά όταν εφαρμόζονται με διαφορετική πίεση. Το γάντι εφαρμόζει πολύ άνετα και είναι τέλειο για χρήση με έναν συνεργάτη.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Το Kit Wanderful® γίνει ο κύριος μάγος σας… Αυτό το διεγερτικό κλειτορίδας θα σας καταπλήξει με τη σούπερ δύναμή του! Το Wanderful® έρχεται με 2 κεφαλές: το κουνέλι, ιδανικό για διέγερση της κλειτορίδας και του σημείου G…και το πρωκτικό, σταθερό αλλά ευέλικτο, για απόλυτη απόλαυση. One Wanderful® με δύο κεφάλια, για πολλές αισθήσεις!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Ευέλικτο, ισχυρό και κομψά σχεδιασμένο! Αυτό το ισχυρό ραβδί διαθέτει εύχρηστα χειριστήρια και μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης, ώστε να μπορείτε να κάνετε μασάζ για μεγάλες περιόδους χωρίς κόπωση. Οι τόνοι ροζ χρυσού και το βαθύ μωβ χρώμα παρέχουν μια κορυφαία αισθητική που συνδυάζεται με την έντονη δύναμη μασάζ!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Το Doxy Die Cast 3 Rechargeable σάς επιτρέπει να κάνετε οικεία πράγματα πιο γρήγορα και άνετα, ακριβώς εκεί που βρίσκεστε. Μέρη που απλά δεν ήταν δυνατά πριν. Επομένως, η χρήση του είναι μια εντελώς νέα εμπειρία. Ένα πιο προσωπικό από ποτέ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Το Bodywand Luxe 2-Way Wand είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, ένα μοναδικό παιχνίδι που έχει την πλευρά του κεφαλιού και την ουρά. Η μία πλευρά διαθέτει μια κλασική κεφαλή μασάζ με ραβδί, ιδανική για εξωτερική διέγερση και η άλλη πλευρά διαθέτει εργονομικό σχήμα, εξαιρετικό για στόχευση του σημείου g. Το Luxe 2-Way Wand έχει δύο ξεχωριστούς κινητήρες, είναι κατασκευασμένο από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη και είναι επαναφορτιζόμενη μέσω USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast Black

    Για πελάτες που αγαπούν την εμπειρία μας με το Doxy Original και που θα ήθελαν ακόμα μεγαλύτερα συναισθήματα, το Doxy Die Cast είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι τόσο ξεχωριστό που παραδίδεται στο δικό του πολυτελές αναμνηστικό κουτί.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Το The Legend είναι ένα μασάζ με καθαρή διεγερτική δύναμη. Η απαλή, κομψή σχεδίαση έχει μια λεία λαβή και ένα ελαφρώς εύκαμπτο, καθορισμένο κεφάλι για μια αίσθηση απόλυτης απόλαυσης.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ο σχεδιασμός αυτού του δονητή ραβδιού είναι εμπνευσμένος από το σκήπτρο των πανίσχυρων Αιγυπτίων Φαραώ. Ο δονητής εκπέμπει ισχυρούς κραδασμούς συγκεντρωμένους στο κεφάλι του ραβδιού για ισχυρή, άμεση διέγερση. Η μεγάλη κεφαλή μασάζ καταπραΰνει τους πόνους των μυών και ανακουφίζει από το άγχος. Το Kyro είναι εξοπλισμένο με δύο πολυλειτουργικά αξεσουάρ σιλικόνης για να επεκτείνετε τις δυνατότητες απόλαυσης. Το ένα αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κεντρίσει και να τονώσει ευαίσθητες περιοχές, για παράδειγμα τις θηλές, ενώ το άλλο αξεσουάρ είναι τέλειο για να εξερευνήσετε το σημείο G και ταυτόχρονα να τονώσετε την κλειτορίδα.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Χαλαρώστε, απολαύστε και νιώστε την ευχαρίστηση των κραδασμών με το μασάζ Wanda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Το iVibe Select iWand αναδεικνύει το κλασικό μασάζ με ραβδί από συρραπτικό κουτί παιχνιδιών σε πολυδιάστατο εργαλείο ευχαρίστησης. Εκτός από τα 7 δονούμενα και παλλόμενα μοτίβα μασάζ που έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν βέλτιστα, το iWand σιλικόνης διαθέτει ένα απαλό αποτέλεσμα θέρμανσης που θερμαίνει αργά την κεφαλή του ραβδιού σιλικόνης σε μια ευχάριστη, ασφαλή για το σώμα θερμοκρασία. Το iWand μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις λειτουργίες θέρμανσης και δόνησης ενεργοποιημένες μαζί ή μία κάθε φορά.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Ο διεγέρτης ραβδιού Monica από τη συλλογή Prestige της Dream Toys είναι ένα μαύρο ραβδί με κομψές χρυσές πινελιές, κουμπί σε σχήμα πετραδιού, σταθερή στιβαρή λαβή, στρογγυλεμένο κεφάλι και εύκαμπτο λαιμό. Η Monica διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που προσφέρει 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Το Pocket Wand είναι ένας συμπαγής δονητής ραβδιού σε μέγεθος τσέπης, ιδανικός για οπουδήποτε-οποτεδήποτε-απόλαυση. Παρέχει εκπληκτικά ισχυρές και βαθιές δονήσεις και διάφορα μοτίβα παλμών και κυμάτων, ικανοποιώντας όσους απολαμβάνουν την ευχαρίστηση κατά παραγγελία. Είναι εξοπλισμένο με δύο ευέλικτα εξαρτήματα για εξερεύνηση και περισσότερη διασκέδαση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Αυτό το ραβδί μασάζ παράγει τις πιο αισθησιακές δονήσεις που θα νιώσετε ποτέ! Με τη λειτουργία 10 ταχυτήτων και τον εξαιρετικά ισχυρό, αλλά χαμηλού θορύβου κινητήρα (55dB), ο ουρανός είναι το όριο! Το μαλακό υλικό σιλικόνης έχει εκπληκτική αίσθηση στο δέρμα σας και προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματός σας. Η εύκαμπτη κεφαλή του παρέχει μεγάλη άνεση και είναι ευχάριστη στη χρήση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Το επαναφορτιζόμενο δονητικό μασάζ Le Wand προσφέρει έντονη και αισθησιακή απόλαυση. Αυτό το πολυτελές ραβδί έχει 10 χαρακτηριστικές ταχύτητες κραδασμών και 20 μοτίβα δόνησης. Ισχυρή, διεισδυτική απόλαυση παρέχεται στην άνεση και την ευελιξία ενός επαναφορτιζόμενου ραβδιού.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Το Emma Neo είναι ένας ισχυρός διαδραστικός δονητής ράβδου θέρμανσης, σέξι σχεδίασης με αποσπώμενα αυτιά κουνελιού, χρησιμοποιήστε τα για να τονώσετε τα αυτιά, το λαιμό, τις θηλές σας και όλες εκείνες τις ευαίσθητες περιοχές που χρειάζονται πολύ περισσότερη προσοχή…

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Αυτό το ραβδί μασάζ παράγει τις πιο αισθησιακές δονήσεις που θα νιώσετε ποτέ! Με τη λειτουργία 10 ταχυτήτων και τον εξαιρετικά ισχυρό, αλλά χαμηλού θορύβου κινητήρα (55dB), ο ουρανός είναι το όριο! Το μαλακό υλικό σιλικόνης έχει εκπληκτική αίσθηση στο δέρμα σας και προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματός σας. Η εύκαμπτη κεφαλή του παρέχει μεγάλη άνεση και είναι ευχάριστη στη χρήση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Unicorn Wand

    Ετοιμαστείτε να εισέλθετε σε μια χώρα φαντασίας με μονόκερους, ουράνια τόξα και μαγικά δυνατούς οργασμούς με το νέο Le Wand Unicorn Wand — Ένα σετ περιορισμένης έκδοσης 8 τεμαχίων για σόλο και συνεργατικό παιχνίδι!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Contour Sculpting Roller - Ο κύλινδρος γλυπτικής περιγράμματος από τη Mae B. κάνει αποτελεσματικό μασάζ στο δέρμα και τους μυς. Αυτό το σχέδιο είναι τέλειο τόσο για ένα χαλαρωτικό μασάζ όσο και για ένα μασάζ ανύψωσης και σύσφιξης του δέρματος. Εργονομικός και ελαφρύς σχεδιασμός, άνετος στο κράτημα και εύκολος στη χρήση. Η κεφαλή μασάζ σε σχήμα V έλκει το δέρμα μαζί για να εξασφαλίσει αποτελεσματικό βαθύ μασάζ ιστών. Κατασκευασμένο από 100% ABS. Κατάλληλο για μασάζ σε όλο το σώμα για χαλάρωση και για αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Μια βαθιά ικανοποιητική ράβδος μπαταρίας κατασκευασμένη για βαθιά, διαισθητική εξερεύνηση, η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή του Bthrilled Premium είναι γωνιακή για να διευκολύνει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε γλυκό σημείο. Ειδικά σχεδιασμένο, διαθέτει ένα ομαλό, φαρδύ κεφάλι που προσφέρει κύματα ολικής διέγερσης και ένα λαιμό που κάμπτεται απαλά για να διευκολύνει την ανεπιθύμητη τριβή. Και με δυνατότητα επαναφόρτισης USB, συμπαγές μέγεθος και μοναδικό προστατευτικό καπάκι, είναι το πιο φιλικό προς το ταξίδι ραβδί.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Η Valencia είναι ένας ισχυρός δονητής μίνι ράβδου με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης. Αν και ο κινητήρας είναι πολύ αθόρυβος, ο δονητής εκπέμπει ισχυρούς κραδασμούς συγκεντρωμένους από την κορυφή του δονητή. Το Valencia μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της μυϊκής δυσκαμψίας, για ένα ευχάριστο μασάζ ή για την τόνωση των ερωτογενών ζωνών. Ο δονητής ράβδου είναι αδιάβροχος, κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη και καθαρίζεται εύκολα.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Ζήστε απαράμιλλη χαλάρωση καθώς απολαμβάνετε το πιο πολυτελές μασάζ ολόκληρου σώματος στον κόσμο. Ενώ η συγκεντρωμένη ισχύς 10 διαφορετικών μοτίβων μασάζ καταπραΰνει τους πόνους των μυών και ανακουφίζει από το στρες, η σταθερότερη λαβή και η ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μερικές ώρες με τις ώρες ευχαρίστησης.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Το Le Wand Petite είναι η μικρότερη έκδοση του εμβληματικού, επαναφορτιζόμενου μασάζ με ραβδί. Το Le Wand Petite είναι μικρότερο σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε ισχύ.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Ραβδί με συμπαγή rrgonomic σχεδιασμό και εύκαμπτο λαιμό. Επαναφορτιζόμενη και ισχυρή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ένα αποκλειστικό, επαναφορτιζόμενο ραβδί μασάζ Δονητής Ραβδί με 2 Προσαρτήματα από 40 ετών. Διαθέτει 8 λειτουργίες δόνησης σε 3 ταχύτητες που παρέχουν υπέροχη απόλαυση μασάζ που θα ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη. Οι λειτουργίες δόνησης μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Το DOXY Number 3 είναι το νέο μικρότερο plug-in ραβδί μασάζ από την DOXY. Το DOXY Number 3 είναι πιο ελαφρύ στο κράτημα και πιο εύκολο στους ελιγμούς. Η μικρότερη κεφαλή επιτρέπει στο χρήστη να καθοδηγεί τους κραδασμούς με μεγαλύτερη ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή επαφής και είναι λιγότερο ενοχλητική, διευκολύνοντας το παιχνίδι σε ζευγάρια.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Η απόλυτη απόλαυση δόνησης, αυτό το απίστευτο ραβδί μασάζ είναι επαναφορτιζόμενο και γεμάτο δύναμη. Το ισχυρότερο ραβδί της συλλογής PalmPower, το PalmPower Extreme έχει μια μοναδική καμπύλη που επιτρέπει πιο άνετο κράτημα και μπορείτε να γωνίσετε το κεφάλι κατά τη χρήση.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 292 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.