×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κλασικοί δονητές

Είδη 129 εώς 160 από 232 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Beau Purple

    Κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, διαθέτει 12 λειτουργίες δόνησης. Με τον μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό εμφάνισης, το ελκυστικό χρώμα και την άνετη πινελιά του, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις διάφορες ανάγκες των γυναικών. Ο εργονομικός σχεδιασμός του είναι για την ευκολία χειρισμού.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Ο Classic Slim Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν λεπτό, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο πόθο.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Είστε έτοιμοι για σεξουαλική εξερεύνηση επόμενου επιπέδου; Δώστε δύναμη στην ευχαρίστησή σας με το Vibe & Tease, τον δονητή πολλαπλών ταχυτήτων μας. Αυτό το ευέλικτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σάς επιτρέπει να αναμιγνύετε και να ταιριάζετε - χρησιμοποιήστε το δονητή μόνο του ή συνδέστε το Teaser Tip για μια ακόμα πιο συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Ο πιο προηγμένος τεχνολογικά βραβευμένος δονητής σημείου G στον κόσμο μόλις έλαβε αναβάθμιση ισχύος και χρόνου χρήσης μπαταρίας. Το Pearl3 είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος δονητής σημείου G με τεχνολογία ευαίσθητη στην αφή. Το ελαφρώς κυρτό σχήμα είναι τέλειο για διέγερση του σημείου G και κάθε είδους εξωτερική ευχαρίστηση. Τα τρία εξογκώματα στο Pearl3 διεγείρουν το σημείο G πιο έντονα όταν εισάγονται στο σώμα.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Κάθε χαμόγελο κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, έτσι αυτός ο γλυκός φέρνοντας χαρά φέρει το όνομά του προς τιμήν της καλής διάθεσης παντού. Κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μακριά, όταν έρχεται κοντά σας με την εργονομική του καμπύλη: Μόλις υποκύψετε στη γοητεία του, σας σαγηνεύει με την ελαστική επιφάνεια Silk Touch, το ευχάριστα καμπυλωτό σχήμα και τα 12 που κόβουν την ανάσα προγράμματα έντονων κραδασμών.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Χτυπήστε τον εαυτό σας με αυτόν τον εξαιρετικά μεγάλο δονητή σφαίρας! Αποπλανήστε τις αισθήσεις σας με το μεταξένιο-λείο υλικό καθώς παίζετε με 3 ισχυρές ταχύτητες δόνησης, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Ο εξαιρετικός κινητήρας θα σας συνεπάρει. Πειράξτε τον εαυτό σας προς κάτι μεγάλο και όμορφο, απολαμβάνοντας κάθε τράνταγμα μέσα από τον πυρήνα σας καθώς πλησιάζετε όλο και πιο κοντά στην άκρη... μέχρι το BANG! Παίζοντας με έναν σύντροφο; Δείξτε τους πώς σας αρέσει και μετά αφήστε τους να πάρουν τον έλεγχο - ή μάθετε πού τους αρέσει λίγος κραδασμός!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Courage Violet

    Ευκαιρία, πρόκληση και άγνωστος κόσμος, μόνο το θάρρος μπορούσε να κατακτήσει. Χρειάζεται όμως περισσότερο θάρρος, για να αντιμετωπίσεις το σώμα και την καρδιά σου. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ανοίξτε τη λαμπερή πόρτα στο θάρρος.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X Scorpion Teal

    Σχεδιασμένος για να μοιάζει με ουρά σκορπιού, αυτός ο πολύ ισχυρός δονητής διαθέτει έναν άξονα με φαρδιές ραβδώσεις που είναι μακρύς και εύκαμπτος με μια ογκώδη βάση φιλική προς το κράτημα.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, ένας δονητής με 10 λειτουργίες δόνησης, ιδανικός για όταν θέλετε να απολαύσετε απαλούς κραδασμούς ή ισχυρούς χείμαρρους απόλαυσης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, διαθέτει 12 λειτουργίες δόνησης. Με τη μοντέρνα, κομψή εμφάνιση, το ελκυστικό χρώμα και την άνετη πινελιά του, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις διάφορες ανάγκες των γυναικών. Ο εργονομικός σχεδιασμός του είναι για την ευκολία χειρισμού.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Ο δονητής Real Vibration M είναι μια πραγματική μηχανή οργασμού. Κατασκευασμένο από μαλακή, ασφαλή σιλικόνη. Απελευθερώστε τις αληθινές σας φαντασιώσεις με αυτό το ημι-ρεαλιστικό παιχνίδι. Απολαύστε τις 7 ρυθμίσεις δόνησης και φλερτάρετε με τις 4 λειτουργίες έντασης για να φτάσετε σε αυτές τις κορυφές απόλαυσης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Hype Wand

    Αγκαλιάστε την ευέλικτη απόλαυση και αφήστε το ευέλικτο Hype Wand να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας. Το εύκαμπτο σώμα, η καμπυλωτή σχεδίαση και οι 10 λειτουργίες δόνησης είναι βέβαιο ότι θα σας κεντρίσουν και θα σας ευχαριστήσουν όπως ακριβώς θέλετε. Αυτό το μασάζ υψηλής ισχύος έχει δημιουργηθεί με εύκαμπτο λαιμό και φαρδύ κεφάλι για να σας επιτρέπει να ελέγχετε την αίσθηση με ευκολία. Ένας έντονος κινητήρας στο εσωτερικό του εύκαμπτου άξονα προκαλεί έντονους κραδασμούς για παιχνιδιάρικα ισχυρή διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved The G-Rave Purple

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα rave club με το παιχνίδι που φωτίζει την ευχαρίστησή σας! Αφήστε τα λαμπερά φώτα του άξονα και της άκρης να καθοδηγούν το παιχνίδι σας με μια απαλά τοξωτή κεφαλή σχεδιασμένη να χτυπά το σημείο G κάθε φορά. Το ραβδωτό κολάρο γαργαλάει καθ' οδόν για μια δελεαστική αίσθηση και επιλέγετε από 7 ισχυρές ταχύτητες - ακόμα και κάτω από το νερό καθώς είναι πλήρως βυθισμένο. Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών και ζεστό νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Το σώμα της είχε σαγηνευτικά καμπύλες και ήθελε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι ευέλικτο μαζί της. Το Ευέλικτό της Παρακαλώ-Η γενναιόδωρη ευελιξία της συγκίνησε μαζί της. Πάτησε το κουμπί για να αρχίσει οι βαθιές, ισχυρές δονήσεις. Μμμμ... η παλλόμενη απόλαυση θα ένιωθε τόσο ωραία σε όλο της το σώμα και βαθιά μέσα στην υγρή σχισμή ανάμεσα στα πόδια της.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Το Luxe vibe Lillie είναι λεπτό, ευέλικτο και διακριτικά αθόρυβο. Κατασκευασμένο από λεία, πλατίνα σιλικόνη, αυτό το κομψό, ισχυρό vibe ενισχύει την απόλαυση για μια συναρπαστική αισθησιακή εμπειρία. Επαναφορτιζόμενη. Αδιάβροχο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Ο δονητής Gold Dicker από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας υπέροχος δονητής σε χρυσό χρώμα με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν σέξι, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο πόθο. Αυτός ο χρυσός πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Το Nalone Jane είναι ένας ειδικός δονητής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές. Η φαρδιά, στρογγυλή κεφαλή είναι ιδανική για εξωτερική διέγερση και μασάζ, ενώ η άλλη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διέγερση. Και τα δύο άκρα έχουν τον δικό τους κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Μπείτε στο μέλλον των σεξουαλικών παιχνιδιών με το blueMotion NEX|2. Η 2η γενιά αυτού του δονητή σημείου g που ελέγχεται από την εφαρμογή είναι ιδανική για σόλο παιχνίδι ή για ζευγάρια. Γνωστό ως το "ελβετικό μαχαίρι των σεξουαλικών παιχνιδιών", το πιο δημοφιλές μας σχέδιο έχει πλέον δυνατότητα Bluetooth και είναι ιδανικό για συνεργάτες μεγάλων αποστάσεων! Ξεκινήστε κάνοντας λήψη της δωρεάν εφαρμογής OhMiBod Remote και, στη συνέχεια, ξεκινήστε, πραγματοποιήστε σύζευξη και παίξτε. Μόλις συνδεθείτε, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε πολλαπλές λειτουργίες, από τη λειτουργία Club Mode με απόκριση ήχου έως τους προ-προγραμματισμένους παλμούς της λειτουργίας Rhythm ή ακόμα και πατήστε και ηχογραφήστε τα δικά σας μοτίβα παλμών!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Ombra Pink

    Το Vive είναι ένα νέο φαινόμενο στον κόσμο των πολυτελών προϊόντων αναψυχής για ενήλικες. Το Ombra έχει πολυτελή εμφάνιση, καθιστώντας το πολύ σέξι και το δυναμικό του σχήμα θα σας κάνει να φτάσετε σε αδιανόητα ύψη έκστασης.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Ο Classic Slim Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δότης με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει λεπτό, ελαφρώς καμπύλο έναν άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο τρόπο.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Το Sleek Freak είναι ένα πραγματικό κλασικό. Με ίσια κόψη και χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί να σας δώσει όλα όσα έχουν σημασία σε ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι: έναν ισχυρό και πολύ αθόρυβο κινητήρα, 8 προγράμματα δόνησης και 5 προγράμματα e-stim συν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης του πυελικού εδάφους. Αν χτυπήσει σε τοίχο, μπορείτε πολύ γρήγορα να τον επαναφέρετε με οποιοδήποτε μαγνητικό καλώδιο φόρτισης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Το Eezy Pleezy διαθέτει το κλασικό, διάσημο σχήμα ενός δονητή σφαίρας που όλοι έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει. Ωστόσο, το μυστικό βρίσκεται μέσα. Μέσα σε αυτό το διάσημο σχήμα κρύβεται ένας προηγμένος κινητήρας PowerBullet® που περιέχει δονήσεις που γίνονται από ήπιες σε άγριες!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Το ίσιο και επίμηκες σώμα του Elegant Soft Touch vibe της Mae B είναι τόσο λείο και απαλό στην αφή, ενώ το σταθερό του σχήμα είναι τέλειο για την εφαρμογή της πίεσης που επιθυμείτε.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Το Swap προσφέρει δύο τρόπους διέγερσης: χτύπημα και δόνηση, και τα δύο εξοπλισμένα με 10 διαφορετικές λειτουργίες. Επιπλέον, οι τρεις κινητήρες συνεργάζονται για να προσφέρουν στον χρήστη μια ευχάριστη στιγμή. Το Swap είναι ο τέλειος δονητής για την τόνωση του σημείου P ή G.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Το Majestic είναι ένας συναρπαστικός δονητής ώθησης από τη σειρά SeXentials της TOYJOY. Αυτή η ανεβοκατεβασμένη ατμόσφαιρα θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη οικείας απόλαυσης με τις συγκλονιστικές δεξιότητες και τις συγκινήσεις της. Η διπλού κινητήρα, επαναφορτιζόμενη με USB σιλουέτα προσφέρει 3 ταχύτητες δόνησης και 4 μοτίβα δόνησης, σε συνδυασμό με μια εκπληκτική λειτουργία ώθησης.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Ιδανικός για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά, αυτός ο πύραυλος τσέπης πολλαπλών ταχυτήτων Twisted θα σας προσφέρει εκπληκτική ικανοποίηση που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο! Κατασκευασμένος από εξαιρετικά ομαλό TPR, ο ραβδωτός άξονας προσφέρει απίστευτη διέγερση ενώ ο επιλογέας πολλαπλών ταχυτήτων στη βάση σας μεταφέρει από ένα φτερούγισμα σε ένα παλμό σε μια στιγμή.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Αυτός ο Vegan Vibrator της FUCK GREEN είναι 100% βιοδιασπώμενος και κατασκευασμένος από πλαστικό PLA με βάση το άμυλο. Αυτό το σχέδιο με τις καλύτερες πωλήσεις σας κάνει να νιώθετε ότι επιπλέετε στον καθαρό αέρα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Το iroha zen φέρνει τη μοναδική σιλικόνη Soft-Touch της iroha σε όλους σε ένα νέο εκλεπτυσμένο, φορητό σώμα που λειτουργεί με μπαταρία. Σειρές πιέτες κοσμούν την εξωτερική σιλικόνη, με μακρύ σχήμα που κρατιέται εύκολα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Αφεθείτε σε κύματα απόλαυσης καθώς το California Dreaming™ Surf City Centerfold σας πειράζει και σας γαργαλάει προς την έκσταση. Το ισχυρό μασάζ με ραβδί έχει 3 συναρπαστικές εντάσεις κραδασμών και 10 λειτουργίες δόνησης για μια εμπειρία ευχαρίστησης που θα σας προσφέρει μια φορά στη ζωή σας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Το ίσιο και επίμηκες σώμα του Elegant Soft Touch vibe της Mae B είναι τόσο λείο και απαλό στην αφή, ενώ το σταθερό του σχήμα είναι τέλειο για την εφαρμογή της πίεσης που επιθυμείτε.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Το Maxima είναι ένας δονητής με ραβδώσεις που διαθέτει μια συρόμενη χάντρα για να πειράζει και να ευχαριστεί, ενώ το κυρτό σχήμα συνεχίζει να προσπαθεί να χτυπήσει το σημείο G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Αυτός ο Vegan Vibrator της FUCK GREEN είναι 100% βιοδιασπώμενος και κατασκευασμένος από πλαστικό PLA με βάση το άμυλο. Αυτό το σχέδιο με τις καλύτερες πωλήσεις σας κάνει να νιώθετε ότι επιπλέετε στον καθαρό αέρα.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση

Είδη 129 εώς 160 από 232 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.