×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κλασικοί δονητές

Είδη 97 εώς 128 από 232 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Απολαύστε συναρπαστική ποικιλία και ατελείωτη ευελιξία με το απόλυτο κιτ ζευγαριού! Και τα τέσσερα κλασικά αγαπημένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά. Η λεπτή ατμόσφαιρα πολλαπλών ταχυτήτων 7" μπορεί να συνδυαστεί με το εξαιρετικά ελαστικό μανίκι με υφή και την ισχυρή σφαίρα για το δικό σας υπερδιεγερτικό κουνέλι. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τον δακτύλιο C γύρω από τον άξονα ή τις μπάλες του, με ή χωρίς τη δονούμενη σφαίρα, για συναρπαστικό παιχνίδι σεξ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για ώρες σέξι παιχνίδια με τους συνεργάτες!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Ο Gaia Eco είναι ο πρώτος βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος δονητής στον κόσμο! Το Eco είναι κατασκευασμένο από Biofeel - ένα βιοπλαστικό με βάση το άμυλο. Ανησυχηθείτε γνωρίζοντας ότι το Eco καταναλώνει λιγότερη ενέργεια δημιουργεί λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από οποιοδήποτε άλλο σεξουαλικό παιχνίδι στην αγορά! Ο σχεδιασμός του Eco είναι κλασικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική ή εξωτερική διέγερση: περιλαμβάνει ένα λεπτό προφίλ και κωνική μύτη για άνεση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Space Rider 3000

    Λεπτός δονητής από γλιστερό διαφανές μωβ ζελέ με αστραφτερά σωματίδια αποπνέει τους αθόρυβους κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Ο Classic Original Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δότης με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν σέξι, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο τρόπο. Αυτός ο πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Ο Classic Slim Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν λεπτό, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο πόθο.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Ο πιο προηγμένος τεχνολογικά βραβευμένος δονητής σημείου G στον κόσμο μόλις έλαβε αναβάθμιση ισχύος και χρόνου χρήσης μπαταρίας. Το Pearl3 είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος δονητής σημείου G με τεχνολογία ευαίσθητη στην αφή. Το ελαφρώς κυρτό σχήμα είναι τέλειο για διέγερση του σημείου G και κάθε είδους εξωτερική ευχαρίστηση. Τα τρία εξογκώματα στο Pearl3 διεγείρουν το σημείο G πιο έντονα όταν εισάγονται στο σώμα.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PicoBong Transformer Pink

    Γιατί να συμβιβαστείτε με μια θέση όταν μπορείτε να δοκιμάσετε 2; Γιατί να συμβιβαστείς με 2 θέσεις όταν μπορείς να έχεις 3; Λυγίστε με διαμορφώστε με, έτσι κι αλλιώς θέλετε! Είτε το απολαύσατε μόνος είτε με τον τυχερό σας σύντροφο, το Transformer είναι κυριολεκτικά σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Μπείτε στο LateToBed και γνωρίστε τον Evan, τον νέο και ευχάριστο δονητή με καινοτόμο και σούπερ ευχάριστο σχήμα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ο δονητής Real Vibration M είναι μια πραγματική μηχανή οργασμού. Κατασκευασμένο από μαλακή, ασφαλή σιλικόνη. Απελευθερώστε τις αληθινές σας φαντασιώσεις με αυτό το ημι-ρεαλιστικό παιχνίδι. Απολαύστε τις 7 ρυθμίσεις δόνησης και φλερτάρετε με τις 4 λειτουργίες έντασης για να φτάσετε σε αυτές τις κορυφές απόλαυσης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Συσκευασία με 5 δονητές ζελέ.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Το Renee είναι ο δονητής που χρειάζεστε στις μέρες σας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Αυτός ο πλήρως αδιάβροχος δονητής δίνει έναν ήσυχο αλλά ισχυρό κραδασμό και διαθέτει 7 προγράμματα έντασης. Τα κουμπιά τους καθίστανται εύκολα στη χρήση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Σκεφτείτε ροζ με αυτόν τον δονητή καυτών αποχρώσεων! Το Eve's Slim Pink Pleaser είναι ένα ρεαλιστικά διαμορφωμένο παιχνίδι ευχαρίστησης με ανυψωμένη υφή φλέβας, κωνική άκρη κεφαλής πέους και ρυθμιζόμενες ταχύτητες για να προσαρμόσετε την απόλαυσή σας. Ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους χρήστες σεξουαλικών παιχνιδιών, αυτός ο δονητής έχει ακριβώς το σωστό μέγεθος και σχήμα για να πείσει τον οργασμό μετά τον οργασμό!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Το Silicone Remote Pinpoint Pleaser είναι το μοναδικού σχήματος backdoor teaser των ονείρων σας. Ο σαγηνευτικός πρωκτικός καθετήρας έχει μια μαγευτική άκρη κυλινδρικής μπάλας, ραβδωτό άξονα και 12 λειτουργίες κραδασμών που συναρπάζουν με κάθε πειραγμένο άγγιγμα. Επιλέξτε την ένταση της ευχαρίστησής σας και βουτήξτε βαθιά στην οργασμική εσωτερική διέγερση με ισχυρή διέγερση κυλίνδρων.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Κομψό και με υφή για εύκολο κράτημα, αυτό το κομψό σχήμα χρωμίου προσφέρει ισχυρούς κραδασμούς σε έναν μακρύ, λεπτό άξονα που τελειώνει με μια λεία, βολβώδη μύτη.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Το Nereos είναι κατασκευασμένο από σκούρο μπλε σιλικόνη με λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα, πλήρως σε στυλ με τα άλλα παιχνίδια της Goddess Collection. Ο κομψός δονητής διαθέτει λαβή σε σχήμα δακτυλίου με μεταλλική επίστρωση που το καθιστά εύκολο να πιάνεται και να φαίνεται πολυτελές. Κατασκευασμένος από υγρή σιλικόνη, αυτός ο δονητής έχει απαλή άκρη και είναι μεταξένιο λείος στην αφή.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Το Mystim Terrific Truman είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τη φύση. Μετά ποιανού; Δεν προδίδουμε. Με περήφανο μήκος 27 cm και πάχος έως 4,3 cm, ο ελκυστικός δονητής σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Διατίθεται σε άτακτο ροζ, βαθύ μωβ και μεταμεσονύκτιο ουρανό. Κρυφά και αθόρυβα, ο Υπέροχος Τρούμαν ξέρει τέλεια πώς να σε ευχαριστεί πολύ διακριτικά.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Η μοναδική λειτουργία ''Power Boost'' παρέχει 10 δευτερόλεπτα ριπής μέγιστης δόνησης κατά την εντολή. Γλυπτή άκρη με ρεαλιστικό σχήμα. 8 μοναδικές και ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες. Η βάση βεντούζας Stong ασφαλίζει σφιχτά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για παιχνίδι χωρίς χέρια. Η μοναδική λειτουργία ''Power Boost'' παρέχει 10 δευτερόλεπτα έκρηξη μέγιστης δόνησης κατά την εντολή. Γλυπτή άκρη με ρεαλιστικό σχήμα. 8 μοναδικές και ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες. Η βάση βεντούζας Stong στερεώνεται σφιχτά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για παιχνίδι χωρίς χέρια.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Το Nalone Jane είναι ένας ειδικός δονητής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές. Η φαρδιά, η στρογγυλή κεφαλή είναι μεγαλύτερη για εξωτερική διέγερση και μασάζ, ενώ η άλλη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διέγερση. Και τα δύο άκρα έχουν τον δικό τους κινητήρα που μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Η συλλογή Impulse E-stimulation είναι εδώ για να ενεργοποιήσει με το Intimate E-Stimulator Petite Wand. Αυτό το κομψό μασάζ συσκευάζει 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης και 7 λειτουργίες δόνησης για δυναμικά αυξημένη απόλαυση με κάθε χρήση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Το Classic G-Spot Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Ο σχεδιασμός έχει έναν εργονομικά καμπύλο άξονα που θα χτυπήσει αβίαστα το σημείο G με εντυπωσιακή ακρίβεια. Αυτός ο πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Chick Flick Mint

    Δύο αίσιο τέλος σε ένα αξέχαστο Chick Flick! Αυτή η εμπειρία διπλής κεφαλής προσφέρει έναν απαλά καμπυλωτό άξονα με ραβδώσεις στο ένα άκρο που έχει σχεδιαστεί για να φτάνει στο σημείο G με ευκολία, ενώ το άλλο άκρο προσφέρει μια συναρπαστική αίσθηση τρεμούλιασμα όπου το λαχταράτε περισσότερο. Αυξήστε τους κραδασμούς και τις ταχύτητες τρεμούλιασης με ανεξάρτητα ελεγχόμενους κινητήρες και ανακαλύψτε τη βαθιά ικανοποίηση μιας καλοφτιαγμένης διπλής λειτουργίας.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intimina Raya Personal Massager

    Το Raya είναι ένα καλόγουστα σχεδιασμένο προσωπικό μασάζ που είναι φυσικά καμπυλωμένο τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική διέγερση. Διαισθητικά ελεγχόμενος με δυνατότητα κλειδώματος, διεπαφή 3 κουμπιών, οι ισχυροί κραδασμοί είναι ήσυχοι για απόλυτη διακριτικότητα. Κάθε μασάζ είναι αδιάβροχο για απόλυτη υγιεινή και απόλαυση στο μπάνιο ή στο ντους.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Το Murray είναι ένα δονούμενο dildo με πλάγια βάση παλμών και αναρρόφησης. Χρησιμοποιήστε τα διαισθητικά κουμπιά για να περάσετε σε 12 λειτουργίες δόνησης και πλευρικών παλμών για να βρείτε την απόλυτη απόλαυση. Η φαλλική κεφαλή παρέχει έντονη διέγερση και η βάση βεντούζας του δονητή εξασφαλίζει ασφαλή χρήση.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Απολαύστε συναρπαστική ποικιλία και ατελείωτη ευελιξία με το απόλυτο κιτ ζευγαριού! Και τα τέσσερα κλασικά αγαπημένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά. Η λεπτή ατμόσφαιρα πολλαπλών ταχυτήτων 7" μπορεί να συνδυαστεί με το εξαιρετικά ελαστικό μανίκι με υφή και την ισχυρή σφαίρα για το δικό σας υπερδιεγερτικό κουνέλι. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τον δακτύλιο C γύρω από τον άξονα ή τις μπάλες του, με ή χωρίς τη δονούμενη σφαίρα, για συναρπαστικό παιχνίδι σεξ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για ώρες σέξι παιχνιδιού με τους συνεργάτες!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Το Classic G-Spot Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Ο σχεδιασμός έχει έναν εργονομικό καμπύλο άξονα που θα χτυπήσει αβίαστα το σημείο G με εντυπωσιακή ακρίβεια. Αυτός ο πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Οι λάτρεις της διέγερσης του σημείου G θα λατρέψουν αυτόν τον δονητή ανθεκτικό στο πιτσίλισμα της Purrfect Silicone. Με το λυγισμένο σχήμα του, θα είναι εύκολο να κάνετε την κεφαλή του πέους να αγγίξει αυτό το ειδικό καυτό σημείο, ενώ ο άξονας σιλικόνης με φλέβες διεγείρει τον κόλπο. Ο δονητής έχει επτά διαφορετικές λειτουργίες: 3 παλμούς, 1 λειτουργία κλιμάκωσης και 3 δονήσεις. Η διάμετρος του άξονα γίνεται ευρύτερη κοντά στη βάση του δονητή.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Αφεθείτε στις απλές απολαύσεις ενός κλασικού! Ο εύκαμπτος καμπύλος άξονας του Mr. Right έχει σχεδιαστεί για να σας αγγίζει ακριβώς όπως πρέπει. Προσαρμόστε τον επιλογέα πολλαπλών ταχυτήτων για το επιθυμητό επίπεδο απόλαυσης και αφήστε τους κραδασμούς να σας οδηγήσουν στην απόλυτη κορύφωση. Είναι συμπαγές και αδιάβροχο, γι' αυτό απολαύστε το στο ντους ή στο σπα. Επιστρέψτε στα βασικά, δοκιμάστε ένα Classix!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Πλήρως σε στυλ με τα άλλα παιχνίδια της Goddess Collection, το Belenos είναι κατασκευασμένο από σκούρο μπλε σιλικόνη με χρυσές λεπτομέρειες. Ο κλασικός δονητής έχει λαβή σε σχήμα δακτυλίου με μεταλλική επίστρωση που το κάνει εύκολο να πιάνεται και να δείχνει πολυτελές. Κατασκευασμένος από υγρή σιλικόνη, αυτός ο δονητής είναι βελούδινο απαλός στην αφή.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Σας αρέσουν τα γνήσια παιδιά; Τότε το Real Deal Neal μας θα πρέπει να σας αρέσει πολύ. Ένας ισχυρός κινητήρας και μια συναρπαστική σχεδίαση έχει ρυθμιστεί να σας ενθουσιάσει τόσο με το e-stim όσο και με τους κραδασμούς. Μπορείτε να απολαύσετε το κατέβασμα και το βρόμικο με τον Neal – θα σας ευχαριστήσει με 8 προγράμματα δόνησης και 5 e-stim – ή μπορεί ακόμη και να γίνει ο νέος αγαπημένος σας συνεργάτης προπόνησης. Αν χτυπήσει σε τοίχο, μπορείτε πολύ γρήγορα να τον επαναφέρετε με οποιοδήποτε μαγνητικό καλώδιο φόρτισης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PicoBong Transformer Yellow

    Γιατί να συμβιβαστείτε με μια θέση όταν μπορείτε να δοκιμάσετε 2; Γιατί να συμβιβαστείς με 2 θέσεις όταν μπορείς να έχεις 3; Λυγίστε με διαμορφώστε με, έτσι κι αλλιώς θέλετε! Είτε το απολαύσατε μόνος είτε με τον τυχερό σας σύντροφο, το Transformer είναι κυριολεκτικά σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Ο κλασικός δονητής σφαίρας μόλις απέκτησε μια τεράστια νέα αναμόρφωση! Αυτό το εξαιρετικά μεγάλο εργαλείο ευχαρίστησης είναι επαναφορτιζόμενο και διαθέτει 3 ταχύτητες εσωτερικής δόνησης που μπορείτε να απολαύσετε εξωτερικά και εσωτερικά. Απολαύστε την κομψή αίσθηση καθώς η απαλότητα των δονήσεων γλιστράει στα πιο ευαίσθητα μέρη σας, βουίζοντας άγρια για να σας πείσει να φτάσετε στην κορύφωση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 232 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.