×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κλασικοί δονητές

Είδη 33 εώς 64 από 232 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της αισθητικής σας απόλαυσης με τον πρωτοποριακό δονητή LUXE Touch-Sensitive. Το τεχνολογικά προηγμένο vibe διαθέτει διπλούς αισθητήρες κατά μήκος του άξονα που εντείνουν την ισχύ καθώς ενεργοποιούνται. Με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμακώσεων για να διαλέξετε, αυτή η εξαιρετικά σχεδιασμένη συσκευή απόλαυσης θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα, περισσότερα, και ναι...ακόμα περισσότερα!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Απολαύστε την "πραγματική αίσθηση" του βελούδινου απαλού, ζωντανού δέρματος με αυτή την απίστευτα ρεαλιστική ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο σχολαστικά με έντονο κεφάλι, διογκωμένες φλέβες και μπάλες που κρέμονται ελεύθερα, τα εξαιρετικά ζωντανά σχήματα, υφές και χρώματα...

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Daniel Purple

    Αυτός ο δονητής προσφέρει απίστευτα ευχάριστη διέγερση συνδυάζοντας εξαιρετικά έντονους κραδασμούς με έναν έξυπνα καμπύλο σχεδιασμό.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Μοιραστείτε ένα οικείο μυστικό με τον αγαπημένο σας στο σπίτι ή δημόσια όταν ενεργοποιείτε το Bnaughty Classic Unleashed. Το να είσαι άτακτος δεν ένιωθε ποτέ τόσο καλά!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Ακόμη πιο συναρπαστικό από το ομώνυμο του, το Charlie Tango είναι ένας εξαιρετικά απαλός κλασικός δονητής έτοιμος να σας οδηγήσει σε νέα ύψη απόλαυσης.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Elise 2 Purple

    Ο δονητής με πλήρες σώμα με μεταξένιο λείο φινίρισμα

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ένα άλλο κλασικό και εκπληκτικό προσωπικό μασάζ από την Toy Joy είναι το υπέροχο Toy Joy Diamond Superb, ένα υπέροχο καυτό κόκκινο κλασικό ρουκέτα που θα σας μεταφέρει μέχρι την εκπληκτική κορύφωση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Incantation της μάρκας Vibe Therapy. Αυτός ο πλήρως αδιάβροχος δονητής δίνει μια αθόρυβη αλλά ισχυρή δόνηση και διαθέτει 7 προγράμματα έντασης.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Alston Purple

    Αυτή η ικανοποιητική ατμόσφαιρα λειτουργεί σαν μαγικά! Η άκρη στρέφεται προς τα εμπρός, στοχεύοντας 12 ισχυρά επίπεδα δόνησης ακριβώς πάνω στην καυτή ζώνη σας. Η μεταξένια λεία σιλικόνη και ο εύκαμπτος άξονας κάνουν κάθε στιγμή απόλυτη ευτυχία. Αυτό το προϊόν είναι αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Elemental Purple

    Αυτός ο δονητής προσφέρει απίστευτα ευχάριστη διέγερση συνδυάζοντας εξαιρετικά έντονους κραδασμούς με έναν έξυπνο καμπύλο σχεδιασμό.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Δονητής με λειτουργία αυτόματης ώσης. Συνολικό μήκος περίπου. 27,5 cm, Ø περίπου. 4 εκ. Μήκος δονητή 19 cm. Δόνηση και ώθηση ελέγχονται χωριστά σε 5 επίπεδα το καθένα. Υλικό: TPE. Χωρίς φθαλικές ενώσεις σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Το Golden Boy 2.0 είναι ένας δονητής σφαίρας που θα κάνει το παιχνίδι σας να λάμπει σαν χρυσός! Αυτός ο επαναφορτιζόμενος δονητής διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που παρέχει 10 λειτουργίες δόνησης. Ο δονητής σφαίρας έχει μια κωνική άκρη που εξασφαλίζει άνετη εισαγωγή. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του παράγει λιγότερα απόβλητα, που σημαίνει ότι η ευχαρίστησή σας είναι καλύτερη για το περιβάλλον.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Μαύρος ρεαλιστικός δονητής για τέλεια διέγερση του προστάτη. Έχει κωνικό σχήμα και σας προσφέρει διάφορες λειτουργίες δόνησης, μεταξύ των οποίων θα προσανατολιστείτε χρησιμοποιώντας τον ακραίο τροχό. Είναι κατασκευασμένο από υλικό PVC και απαιτεί 2 μπαταρίες ΑΑ, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Ζωντανό και σε θερμοκρασία σώματος για έντονη τόνωση!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Ο κλασικός δονητής με κορυφαία τεχνολογία για ρεαλιστικά συναισθήματα!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ένα άλλο κλασικό και εκπληκτικό προσωπικό μασάζ από την Toy Joy είναι το υπέροχο Toy Joy Diamond Superb, ένα υπέροχο καυτό κόκκινο κλασικό ρουκέτα που θα σας μεταφέρει μέχρι την εκπληκτική κορύφωση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Αν θέλετε μια τρελή, απαράμιλλη εμπειρία, η αναζήτηση τελείωσε! Σας παρουσιάζουμε την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια του Naked Addiction! Αυτό το dong κινείται σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο περιστρεφόμενο, δονούμενο ή ωθούμενο dong στη γραμμή. Πως και έτσι? Γιατί πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες ένα dong που μπορεί να κάνει και τα τρία ταυτόχρονα!; Με ύψος 7,5 ίντσες με δυνατότητα εισαγωγής μήκους 6,2 ιντσών, αυτό το dong φέρει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γραμμής Naked Addition.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Black Hammer

    Μαύρος δονητής. Μαλακό υλικό που γλιστράει εύκολα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Alston Black

    Αυτή η ικανοποιητική ατμόσφαιρα λειτουργεί σαν μαγικά! Η άκρη στρέφεται προς τα εμπρός, στοχεύοντας 12 ισχυρά επίπεδα δόνησης ακριβώς πάνω στην καυτή ζώνη σας. Η μεταξένια λεία σιλικόνη και ο εύκαμπτος άξονας κάνουν κάθε στιγμή απόλυτη ευτυχία. Αυτό το προϊόν είναι αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να το κάνετε κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    9 δόνηση & περιστροφή 360° - που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα με αυτό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Η Pink Lady είναι ο φίλος που θέλει κάθε γυναίκα! Αυτός ο επαναφορτιζόμενος δονητής διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που παρέχει 10 λειτουργίες δόνησης. Ο δονητής σφαίρας έχει μια κωνική άκρη που εξασφαλίζει άνετη εισαγωγή. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του παράγει λιγότερα απόβλητα, που σημαίνει ότι η ευχαρίστησή σας είναι καλύτερη για το περιβάλλον.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Η ράβδος 21 cm είναι ΥΠΕΡΕΥΕΛΙΚΤΗ και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε οποιαδήποτε θέση, σόλο ή σε ζευγάρι. Το οβάλ σχήμα του επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή. Το DEEP EXPLORER, είναι ταυτόχρονα, διεγερτικό πρωκτού, προστάτη, κολπικού, σημείου G και κλειτορίδας. DEEP EXPLORER, αποκαλυπτικός βαθιάς ευχαρίστησης!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Το B Yours Vibe θα ταράξει τον κόσμο σας. Το B Yours Vibe 10 είναι ένας ρεαλιστικός δονητής 8,5 ιντσών με προεξέχουσα κεφαλή. Η βάση περιστρεφόμενου καντράν παρέχει κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων και είναι αδιάβροχη για ντους και μπάνιο. Η τέλεια επιλογή για την πρώτη αγορά παιχνιδιών και για το κόστος.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Αυτός ο φωτεινός, χαρούμενος κίτρινος δονητής ισχύος σημείου G από 100% εύκαμπτη σιλικόνη είναι βέβαιο ότι θα κάνει τον ήλιο να λάμπει για εσάς.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Το King Cock Plus® Thrusting Cock With Balls είναι πραγματικά μια τριπλή απειλή που διαθέτει κίνηση ώθησης 1" βαθιού εμβόλου, εσωτερική θέρμανση σε θερμοκρασία σώματος σε λίγα λεπτά και ισχυρούς διεγερτικούς κραδασμούς για την απόλυτη εμπειρία. Η απόλαυση ώθησης έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται φυσικά, κάνοντας μασάζ σε κάθε σας κίνηση — γρήγορη ή αργή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΤΙΚΟ. Η επικράτειά του είναι η αστική ζούγκλα. Το TIGER είναι ο τέλειος σύντροφος με τον οποίο μπορείτε να περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και τις αυλές, που φωτίζονται από τα διαφημιστικά φώτα νέον.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Δονητής πλήρους σιλικόνης. Φανταστικό χαρακτηριστικό αυθαίρετης γωνίας κάμψης. Ισχυρός αλλά αθόρυβος κινητήρας. Αδιάβροχο στο πιτσίλισμα. 3 λειτουργίες έντασης. 4 λειτουργίες παλμών.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Σαν να έχεις μια ζεστή αγκαλιά!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Ο κλασικός δονητής αποκτά μια κομψή αναμόρφωση με τη μοντέρνα χρωματική μας παλέτα και το εξαιρετικά απαλό σατινέ φινίρισμα. Οι δονήσεις πολλαπλών ταχυτήτων ελέγχονται με μια απλή περιστροφή του επιλογέα στη βάση. Το Luxuriate δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και λατέξ και είναι αδιάβροχο για ευχαρίστηση στο ντους. Το Luxuriate είναι 7 ίντσες καθαρής δόνησης απόλαυσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Happy Pink

    Ελαφρώς καμπύλος δονητής με έντονη κεφαλή. 7 επίπεδα δόνησης, ελεγχόμενα με το πάτημα ενός κουμπιού.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Ο Classic Original Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δονητής με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν σέξι, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο πόθο. Αυτός ο πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Τώρα διαθέσιμο και ως Black Edition: Το Mystim E-Stim Vibes συνδυάζει δόνηση και ηλεκτρική διέγερση σε μία συσκευή: το Electric Eric δονείται, τσούζει και πάλλεται μόνο του.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 232 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.