×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κλασικοί δονητές

Είδη 65 εώς 96 από 232 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Elise 2 Black

    Ο δονητής με πλήρες σώμα με μεταξένιο λείο φινίρισμα

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Dream White

    Ο απαλός λευκός και όμορφος δονητής Dream από τη μάρκα Vibe Therapy θα εκπληρώσει όλα τα όνειρά σας.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Αυτός ο κομψός δονητής G-Spot διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα νέας γενιάς F1 που δονείται στις εκπληκτικές 7.200 σ.α.λ. Διαθέτει 10 μοναδικές λειτουργίες δόνησης (7 μοτίβα δόνησης, με 3 διακριτά επίπεδα έντασης) που θα προσφέρουν το είδος του οργασμού που συντρίβει η γη που αξίζει σε κάθε γυναίκα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    Το LIV™ 2 είναι η νέα και βελτιωμένη έκδοση του εμβληματικού δονητή μεσαίου μεγέθους της LELO, που προσφέρει τις πιο έντονα ικανοποιητικές αισθήσεις με απαλό και αισθησιακό άγγιγμα. Αυτό το αναβαθμισμένο μπεστ σέλερ LELO περιλαμβάνει 100% πιο ισχυρούς κραδασμούς.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys The Hammer Blue

    Δονητής ισχυρής υφής, με τεράστια κεφαλή και ελεγχόμενα επίπεδα έντασης ισχύος με τρία κουμπιά.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orion Grey Box

    Η συσκευασία των ερωτικών παιχνιδιών.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Μίνι δονητής Realistic Vibe από τη σειρά Elegant σε διεγερτικό σχήμα πέους με έντονη βάλανο και φλέβες. Οι 15 λειτουργίες δόνησης παρέχουν ποικίλη απόλαυση κατά την κολπική και πρωκτική διασκέδαση. Οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτός ο μίνι δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μπάνιο ή στο ντους γιατί είναι αδιάβροχο! Μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Ο Retro Ultra Slimline της TOYJOY Classics είναι ένας κομψός δονητής σχεδιασμένος για παιχνιδιάρικη απόλαυση. Αυτό το συναρπαστικό σχέδιο είναι κατασκευασμένο από υγιεινό ABS και έχει μια ομαλή, κλασική σιλουέτα. Διαθέτει εύχρηστο σύστημα ελέγχου περιστροφής και διαθέτει κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων. Το Retro Ultra Slimline χρησιμοποιεί 2 μπαταρίες AA και είναι απολύτως ασφαλές για το σώμα.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΤΙΚΟ. Η επικράτειά του είναι η αστική ζούγκλα. Το TIGER είναι ο τέλειος σύντροφος με τον οποίο μπορείτε να περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και τις αυλές, που φωτίζονται από τα διαφημιστικά φώτα νέον.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Το Dutchess Vibrator είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με ισχυρό μοτέρ και παλλόμενη κίνηση.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Ο Gaia Eco είναι ο πρώτος βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος δονητής στον κόσμο! Το Eco είναι κατασκευασμένο από Biofeel - ένα βιοπλαστικό με βάση το άμυλο. Ανησυχηθείτε γνωρίζοντας ότι το Eco καταναλώνει λιγότερη ενέργεια δημιουργεί λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από οποιοδήποτε άλλο σεξουαλικό παιχνίδι στην αγορά!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Το νέο μας Slimline Vibe είναι ένας δονητής πολλαπλών ταχυτήτων επτά ιντσών με κλασικό σχήμα και μοντέρνο μαργαριταρένιο φινίρισμα. Η βάση περιστροφής σάς δίνει τον έλεγχο του προορισμού ταχύτητας που προτιμάτε, ενώ η αδιάβροχη τσιμούχα σας δίνει την επιλογή της τοποθεσίας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Αναπτύχθηκε για να διεγείρει και να μεγιστοποιεί τον γυναικείο οργασμό. Αυτό το ισχυρό δονητή φαντασίας έχει καμπυλότητα που, μαζί με το άκρο του που παρατείνει τη γωνία εισόδου, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα που θέλει να διεγείρει ερωτογενείς ζώνες όπως το σημείο G, κάνοντας το να φτάσει στον οργασμό μόνο μια βόλτα. . Το DION έχει κατασκευαστεί σε γαλαξιακό φινίρισμα, το οποίο εφιστά την προσοχή οποιουδήποτε θέλει να σπάσει με το καθιερωμένο και να δώσει μια νέα όψη στο συρτάρι που κρύβεται από αυτό.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΩΤΙΚΟ. Η επικράτειά του είναι η αστική ζούγκλα. Το TIGER είναι ο τέλειος σύντροφος με τον οποίο μπορείτε να περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και τις αυλές, που φωτίζονται από τα διαφημιστικά φώτα νέον.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Η κομψότητα, η δύναμη και η καινοτομία έφτασε με τη μορφή της συλλογής Petite Couture. Το Serenity είναι ένας εκπληκτικός ισχυρός δονητής σημείου G, σχεδιασμένος για την απόλυτη ευχαρίστησή σας...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Reginald Pink

    Αυτός ο δονητής προσφέρει απίστευτα ευχάριστη διέγερση συνδυάζοντας εξαιρετικά έντονους κραδασμούς με ένα έξυπνα διαμορφωμένο σχέδιο. Κατασκευασμένος από ελίτ σιλικόνη με γυαλισμένη πλαστική βάση, αυτός ο δονητής είναι λείος, εκλεπτυσμένος και διαθέτει 12 ισχυρά μοτίβα δόνησης. Είναι τόσο αξιολάτρευτο που ανάβει το μπλε φως, τόσο μαγευτικό και λαμπερό.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Long John Black

    LONG JOHN THRUSTING VIBRE

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Δεν υπάρχει τίποτα σαν κλασικό! Αυτή η παραδοσιακά διαμορφωμένη ατμόσφαιρα είναι μακρά, λιτή και ισχυρή με όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια γευστική βόλτα ευχαρίστησης. Το λείο ματ φινίρισμα είναι μεταξένιο καθώς γλιστράει με επιπλέον μήκος για βαθύτερη διείσδυση και ο κινητήρας πολλαπλών ταχυτήτων σας επιτρέπει να μεταβείτε από το απαλό μασάζ στο έντονο βόμβο με το πάτημα ενός κουμπιού.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Μωβ δονητής Infinite Thrusting Sex Machine. Αυτός ο μεγάλος δονητής αφήνει τη φαντασία σας ελεύθερη με πραγματικές φαντασιώσεις καθώς πιέζει απαλά ή δυνατά ανάλογα με την επιθυμία σας. Πλησιάστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αίσθηση της πραγματικής διείσδυσης με τον πολυτελώς απαλό άξονα σιλικόνης που γλιστράει μέσα και έξω με την ταχύτητα που επιλέγετε, με έντονους κραδασμούς που θα σας στείλουν στο τέλος. Μέγεθος 11,75 ίντσες επί 1,5 ίντσες, εύρος ώθησης 3,5 ίντσες.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Ο Classic Original Vibrator από τη συλλογή Get Real by TOYJOY είναι ένας ποιοτικός δότης με εκπληκτικές δεξιότητες και συγκινήσεις για να προσφέρει απεριόριστη οικεία απόλαυση. Το σχέδιο έχει έναν σέξι, ελαφρώς καμπύλο άξονα που θα σας γεμίσει αβίαστα με λάγνο τρόπο. Αυτός ο πάροχος ευχαρίστησης έχει μια ρεαλιστική σιλουέτα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως παλλόμενες φλέβες και έντονη μύτη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΤΙΚΟ. Η επικράτειά του είναι η αστική ζούγκλα. Το TIGER είναι ο τέλειος σύντροφος με τον οποίο μπορείτε να περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και τις αυλές, που φωτίζονται από τα διαφημιστικά φώτα νέον.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ. Το Duman Mystic είναι το παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να εκπλήσσει όλους όσοι το βλέπουν, αλλά ακόμα περισσότερο, όποιον το βρέχει με ζεστό νερό. Το Duman έχει τη δύναμη να αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία στην οποία εκτίθεται, έχοντας ένα «διαστημικό μοβ» χρώμα όταν βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου και γίνεται «νέον ροζ» όταν εκτίθεται στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. παρατεταμένη μορφή. Η Duman προσφέρει επίσης ένα μέγεθος ακόμα μεγαλύτερο από τα άλλα, ύψους 20 cm, σχεδιασμένο μόνο για τους πιο τολμηρούς και τολμηρούς.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Μπείτε στο Fun Vibe και γνωρίστε τον Chris, τον νέο και ευχάριστο δονητή που θα μετατρέψει τις βαρετές σας νύχτες σε αξέχαστες βραδιές.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Νιώθεις σαν να έχεις ένα μεγάλο; Το Magnum Vibrating Cock 11 ιντσών είναι κατασκευασμένο από το ιδιόκτητο Sensa Feel διπλής πυκνότητας. Είναι απαλό δέρμα και σφιχτός άξονας φαίνεται τόσο ρεαλιστικός που δεν θα μπορούσατε να διακρίνετε τη διαφορά. Διαθέτοντας ισχυρή βάση βεντούζας με ενσωματωμένο ελεγκτή πολλαπλών ταχυτήτων, μπορείτε να κολλήσετε το Magnum σε οποιαδήποτε λεία επίπεδη επιφάνεια όπως ο τοίχος του ντους ή στο πάτωμα και να οδηγήσετε το Magnum καθώς δονείται μέσα σας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Βαθιά κουραστική δύναμη.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Η συλλογή Impulse E-stimulation είναι εδώ για να ενεργοποιήσει με το Intimate E-Stimulator Wand. Αυτό το κομψό μασάζ συσκευάζει 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης και 7 λειτουργίες δόνησης για δυναμικά αυξημένη απόλαυση με κάθε χρήση. Τα αισθησιακά και καλά τοποθετημένα μαξιλαράκια διεγέρτη είναι σίγουρο ότι χτυπάτε πάντα ακριβώς στο σωστό σημείο και κλιμακώνουν την ευχαρίστησή σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Το INYA Ripple είναι μια νέα φυλή ατμόσφαιρας με σαγηνευτικά ραβδωτό σχέδιο, φτιαγμένο για να εξασφαλίζει απόλαυση κυματισμού σε κύμα. Κατασκευασμένο από μεταξένια λεία σιλικόνη, το Ripple τροφοδοτείται από έναν μόνο κινητήρα και διαθέτει 3 ταχύτητες και 5 λειτουργίες για μια συναρπαστική κλιματική εμπειρία. Επαναφορτιζόμενη.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Ο δονητής Natasha από τη συλλογή Prestige της Dream Toys είναι ένας μαύρος δονητής με ένα κομψό κουμπί σε σχήμα πολύτιμου λίθου και ένα αρκετά μεγάλο, εύκαμπτο κεφάλι. Το στενό μέρος στη μέση είναι ελαφρώς εύκαμπτο. Ο ισχυρός κινητήρας προσφέρει 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Long John Skin

    LONG JOHN THRUSTING VIBRE

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Για διαφορετική ευχαρίστηση!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, τρίτης γενιάς, εντυπωσιακά έξυπνο παιχνίδι, μεγάλη ευχαρίστηση τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Ο δονητής καθίσματος hands-on Bouncy Bliss προσφέρει μια εκτεταμένη και χαρούμενη εμπειρία. Ο μεταξένιος-μαλακός εργονομικός σχεδιασμός καλύπτει το πλήρες σχήμα U της γυναικείας κλειτορίδας και παρέχει μια διέγερση που καλύπτει τα πάντα.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 232 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.