×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μίνι δονητές

Είδη 129 εώς 160 από 293 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bodywand Mini Gold

    Απαλό άγγιγμα. Αδιάβροχο στο πιτσίλισμα. Σχεδιασμένο με υποτονικά επίπεδα ήχου. Σχεδιασμένο για ισχυρή και συνεχή διέγερση. Απλός έλεγχος με ένα δάχτυλο. Χρήση πολλαπλών κατευθύνσεων.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Αυτός ο μίνι δονητής από το Rosy Gold είναι τόσο συμπαγής που το μικρό θαύμα χωράει στην τσέπη σας. Από εδώ και πέρα, έχετε πάντα το αγαπημένο σας παιχνίδι στο χέρι. Ο δονητής έχει δέκα ρυθμίσεις κραδασμών και μπορεί να λειτουργήσει με το κουμπί on/off. Μπορεί εύκολα να φορτιστεί με το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Unihorn Heart Throb

    Εξερευνήστε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας με αυτόν τον δονητή μονόκερου, τον τέλειο σύντροφο για να εκπληρώσετε όλες τις οικείες σας ανάγκες. Η απαλή γούνα και το παλλόμενο μαγικό στόμα του θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο απαράμιλλης απόλαυσης. Αυτός ο συμπαγής αλλά ισχυρός δονητής θα σας προσφέρει έντονους οργασμούς που θα σας αφήσουν με κομμένη την ανάσα και θα θέλετε περισσότερα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη μαγεία του μονόκερου στη σεξουαλική σας ζωή;

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Ετοιμαστείτε να βγείτε έξω με το Kool Vibes. Επιδεικνύοντας ένα ζωηρό, σταφύλι σχέδιο, αυτή η μίνι σφαίρα προσθέτει μια εξαιρετικά παιχνιδιάρικη ποπ σε κάθε συλλογή. Είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για την ευχαρίστησή σας, με ένα συμπαγές και φιλικό προς το ταξίδι σχήμα που είναι κατάλληλο για διασκέδαση στο σπίτι ή εν κινήσει.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Αυτό το Botanic Booster της FUCK GREEN είναι 100% βιοδιασπώμενο και κατασκευασμένο από πλαστικό PLA με βάση το άμυλο.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Παρουσιάζοντας το Lovely Leopard Το Lovely Leopard είναι ένας κομψός, επαναφορτιζόμενος μίνι δονητής με ραβδί. Οι δονήσεις της είναι ισχυρές και αθόρυβες. Η υπέροχη λεοπάρδαλη είναι αδιάβροχη, έχει 10 λειτουργίες και είναι σχεδιασμένη για διέγερση της κλειτορίδας. Το προϊόν συνοδεύεται από μια υπέροχη τσάντα καλλυντικών για όλα τα απαραίτητα με ένα όμορφο στάμπα σε στυλ λεοπάρ. Το υπέροχο λεοπάρ είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μπανιέρα ή στο ντους.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Rechargeable Power G

    Αυτή η μικροκαμωμένη και λεπτή ατμόσφαιρα είναι ο τέλειος διακριτικός σύντροφος για κάθε κομοδίνο και με επτά ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες για να διαλέξετε, μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι σας να ταιριάζει ακριβώς με τη φαντασία της ζωηρής φαντασίας σας. Μην φοβάστε να βραχείτε, καθώς αυτός ο νέος φίλος είναι εντελώς αδιάβροχος και βυθισμένος και ο απλός έλεγχος με ένα κουμπί αφαιρεί κάθε εικασία από την εξίσωση ευχαρίστησης. Η απαλά κυρτή άκρη σάς επιτρέπει να φτάσετε στο σημείο G με ευκολία και το καθάρισμα είναι ένα χτύπημα με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Ο δονητής Ultra Bullet φημίζεται για τη δύναμή του, την ακριβή διέγερσή του και τις βαθιές δονήσεις του. Ανακαλύψτε νέα γλυκά σημεία με αυτή τη διακριτική, αδιάβροχη, μικρή σφαίρα δόνησης με 20 λειτουργίες δόνησης και απαλό φινίρισμα σιλικόνης.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης προσαρμοσμένες για να εξερευνήσετε την ατελείωτη απόλαυση. Ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τη βαθύτερη επιθυμία σας...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Μωβ μίνι δονητής με κυρτή εσοχή στο άκρο του άξονα. Διαθέτει 7 λειτουργίες δόνησης και μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται. Εύκολος χειρισμός και κομψός σχεδιασμός.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Ο μικρός δονητής για τσάντα!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Είναι η σφαίρα που συνεχίζει να δίνει! Αυτή η ισχυρή επαναφορτιζόμενη μεταξένια απαλή σφαίρα μπορεί να απολαύσει μόνη της για να βελτιώσει οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία, είναι επίσης συμβατή με τα περισσότερα παιχνίδια με σφαίρες, γλιστρώντας εύκολα στη θήκη πολλών παιχνιδιών, επεκτάσεων πέους ή μασάζ προστάτη! Αναβαθμίστε την τρέχουσα σφαίρα σας και απολαύστε απεριόριστο παιχνίδι που μπορείτε επίσης να φέρετε στο μπάνιο ή στο ντους, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχο και βυθιζόμενο! Καθαρίστε εύκολα με Zero Tolerance Toy Cleaner και ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it girlfriend, με το Slay® #CharmMe. Αυτός ο σχεδιασμός πλήρως σιλικόνης είναι ένα εύκαμπτο παιχνίδι mini vibe μασάζ για ενήλικες με δόνηση σε όλο το σώμα. Η επαναφορτιζόμενη συσκευή USB παρέχει 10 λειτουργίες έντονων κραδασμών, παλμών και κλιμάκωσης, συσκευασμένες σε μια εξαιρετικά μαλακή, εξαιρετικά συμπαγή συσκευή με διαστάσεις 3,75 ιντσών. Είναι η κίνηση του ωκεανού, όχι το μέγεθος του πλοίου, και αυτή η συσκευή αντηχεί αυτή τη συχνότητα για να είναι πολύ, πολύ αληθινή!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Αδελφή του Bcute Classic μας, αυτή η Bcute Classic Curve έρχεται με μια ανατροπή. Η κυρτή άκρη του έχει τέλεια γωνία για να εντοπίσει όλα τα αγαπημένα σας σημεία. Και λόγω αυτού του μοναδικού σχεδιασμού, θα ζήσετε ηλεκτρισμένη απόλαυση βρίσκοντας την απόλυτη θέση σας. 5 ισχυρές λειτουργίες κάνουν αυτή τη διακριτή αδιάβροχη συσκευή το καλύτερα κρυμμένο μυστικό σας. Απολαύστε την ικανοποιητική και μη πορώδη σιλικόνη αυτής της χαριτωμένης οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Παρακολουθήστε τον δονητή κραγιόν Naughty Bits™ Bad Bitch™ να ρίχνει τη νέα σας αγαπημένη απόχρωση! Το εκθαμβωτικό χρυσό σχέδιο κραγιόν, οι 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης και ο αθόρυβος κινητήρας βολφραμίου είναι φτιαγμένοι για να συναρπάζουν όπου κι αν σας βγάλουν οι περιπέτειές σας.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Abbott Black

    Δονητές δύο δακτύλων με ελαστικές θηλιές για μια συναρπαστική προσθήκη στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Βάλτε ένα σε κάθε ψηφίο και απολαύστε το να μοιράζεστε τα δάχτυλα των ποδιών στον εαυτό σας ή σε έναν σύντροφο - πιστεύουμε ότι ήταν έγκλημα να μην κάνετε για ζευγάρια και για αρχάριους σεξουαλικά παιχνίδια.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Lady in Red

    Γνωρίστε τη νέα σας κουκκίδα! Κατασκευασμένο από πολυτελή σιλικόνη με εύκαμπτο άξονα, αυτή η μικροκαμωμένη αλλά ισχυρή σφαίρα 17 λειτουργιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας! Το κλασικό σχήμα του άξονα φουσκώνει απαλά προς την άκρη και το εύχρηστο χειριστήριο με ένα κουμπί τοποθετείται βολικά στο κάτω μέρος της βολβώδους λαβής που διαθέτει λεπτές νευρώσεις στη βάση για μεγαλύτερη πρόσφυση.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Αυτή η μικροκαμωμένη και λεπτή ατμόσφαιρα είναι ο τέλειος διακριτικός σύντροφος για κάθε κομοδίνο και με επτά ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες για να διαλέξετε, μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι σας να ταιριάζει ακριβώς με τη φαντασία της ζωηρής φαντασίας σας. Μην φοβάστε να βραχείτε, καθώς αυτός ο νέος φίλος είναι εντελώς αδιάβροχος και βυθισμένος και ο απλός έλεγχος με ένα κουμπί αφαιρεί κάθε εικασία από την εξίσωση ευχαρίστησης.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Το Dotys είναι μια δονούμενη σφαίρα που έχει μανίκι σιλικόνης με την οποία θα απολαύσετε τις νύχτες σας δύο φορές. Το σχήμα του έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει τις ερωτογενείς ζώνες σας όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά κυρίως το σημείο G.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Νιώστε τη γοητεία που προσφέρουν οι απαλές δονήσεις του Touch Of Velvet, καθώς τα σημεία ακριβείας του κεντρίζουν τρυφερά και ανάβουν τα γλυκά σας σημεία, επιτρέπετε να νιώσετε τον οργασμό σας να ανθίζει και να λάμπει ξανά και ξανά.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Να έχετε μαζί σας αυτή τη σέξι μεταλλική σφαίρα όπου κι αν πάτε, μέσα από την θήκη από συνθετικό δέρμα με φερμουάρ που τοποθετείται σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη. Μια ισχυρή ατμόσφαιρα 10 ταχυτήτων που λειτουργεί με ένα απλό χειριστήριο 1 κουμπιού, αυτό το παιχνίδι ταξιδεύει σαν επαγγελματίας, ακόμη και κάτω από το νερό καθώς είναι πλήρως βυθιζόμενο! Απολαύστε το μεγάλο «O» εν κινήσει!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Pretty In Pink

    Αυτή η συμπαγής, πλήρως επαναφορτιζόμενη σφαίρα προσφέρει μια ισχυρή γροθιά. Η απλότητα στο μέγιστο, με ένα χειριστήριο με ένα κουμπί που είναι όμορφα σφραγισμένο στη μεταξένια λεία επίστρωσή του, αυτό το μίνι vibe προσφέρει 7 ευδιάκριτους κραδασμούς σε ταχύτητες που τρέμουν τη γη. Η απαλή καμπύλη και η εργονομική λαβή του προσφέρουν κομψό στυλ και οργανική ενσωμάτωση σε όλες τις βαθύτερες φαντασιώσεις σας.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Γνωρίζουμε ότι το κλασικό πάντα θριαμβεύει και γι' αυτό έχουμε συμπεριλάβει το Magny στην αγαπημένη σας μάρκα ερωτικών παιχνιδιών, μια κλασική σφαίρα δόνησης, αλλά με πολύ μοντέρνα πινελιά.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Ο Samba είναι ένας δονητής «bullet» που διατίθεται σε διακριτικό, φιλικό προς το ταξίδι μέγεθος, αλλά παρέχει ισχυρούς και βαθιά διεισδυτικούς κραδασμούς ακριβώς εκεί που θέλετε. Η κωνική άκρη του προσφέρει τόσο ακριβείς όσο και ευρείες δονήσεις, ενώ η λειτουργία θέρμανσης ενισχύει την αίσθηση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Ο μικρός μπλε δονητής για καυτή απόλαυση!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Ανακαλύψτε το LILY 3, έναν θρυλικό μικρό δονητή που αναπτύχθηκε ειδικά για την 20η επέτειο της LELO. Ιδανικό για χρήση μόνο ή με τον σύντροφό σας. Αποκλειστικά διαθέσιμο με έκπτωση 50% το 2023: η συσκευή διαθέτει δέκα ισχυρές ρυθμίσεις ευχαρίστησης που προσφέρουν μια αξέχαστη, αλλά διακριτική εμπειρία οργασμού. Η μοναδική βελούδινη επιφάνεια είναι λεία και απαλή, αλλά είναι εντελώς αδιάβροχη για ένα απρόσκοπτο σεξουαλικό ταξίδι ανακάλυψης.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Antony Pink

    Σχεδιασμένο για να προσφέρει πολλή αγάπη στο σημείο g, το Pretty Love Antony, με το άψογα γωνιακό, εντυπωσιακό σχήμα κεφαλής του, είναι μια πολυτελής λειτουργία που πρέπει να έχει για όσους αναζητούν ευχαρίστηση όλων των τύπων. Εκτός από την εκπληκτικά ακριβή άκρη της και την εύκολα ελιγμούς, την υφή που κάνει βαθύ μασάζ, η Antony προσφέρει δέκα ολόκληρες λειτουργίες δόνησης.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Προσέξτε, το Naughty Lippstick Vibrator είναι άτακτο και ωραίο. Ο νευρικός σχεδιασμός του μαύρου κραγιόν, οι 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης και ο αθόρυβος κινητήρας βολφραμίου είναι φτιαγμένοι για να συναρπάζουν όπου κι αν σας βγάλουν οι περιπέτειές σας. Η γωνιακή άκρη είναι κατασκευασμένη για να παρέχει ακριβή διέγερση ή παλμούς πλήρους επαφής στα αγαπημένα σας σημεία ευχαρίστησης. Οι αρχάριοι που κοκκινίζουν και οι ειδικοί σε ερωτικά θέματα θα λατρέψουν τους ισχυρούς κραδασμούς που βγάζει ο αθόρυβος κινητήρας.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Το Zee είναι ένα φιλικό προς το ταξίδι σφαίρα vibe σχεδιασμένο για μέγιστη ευελιξία. Είναι επαναφορτιζόμενη με USB για καθημερινό παιχνίδι και έχει τρεις ικανοποιητικές ταχύτητες σε μια μικρή συσκευασία.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Το Divine Panty Pleaser της TOYJOY Designer Edition είναι ένα σέξι σετ, ιδανικό για άτακτα προκαταρκτικά παιχνίδια! Το σετ περιλαμβάνει ένα δαντελένιο εσώρουχο, ένα δονούμενο εσώρουχο διεγέρτη σε σχήμα καρδιάς και ένα τηλεχειριστήριο. Φορέστε το φανταχτερό δαντελένιο εσώρουχο και δώστε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας και αφεθείτε στις δυνατές και ευχάριστες δονήσεις.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Το Mini Stick είναι ένας διακριτικός δονητής μίνι ράβδου που διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ, παρά το μικρό του μέγεθος. Ο δονητής ράβδου είναι εξοπλισμένος με δόνηση πολλαπλών ταχυτήτων που μπορεί να ελεγχθεί με έναν τροχό εναλλαγής. Χάρη στο μαλακό υλικό σιλικόνης, ο δονητής ράβδου είναι ευχάριστος στη χρήση. Τονώστε τις ερωτογενείς ζώνες ή χρησιμοποιήστε το ραβδί για να χαλαρώσετε τους μύες και να ανακουφίσετε τους πόνους και τους πόνους.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 293 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.