×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μίνι δονητές

Είδη 65 εώς 96 από 293 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Χωρίς αισθήσεις κωφών χεριών: Πολλοί δονητές σφαίρας είναι γνωστό ότι προκαλούν μούδιασμα στα χέρια και ακόμη και δεν μπορούν να κρατήσουν άνετα. Πιστεύουμε στη διατήρηση της έξυπνης εσωτερικής δομής έτσι ώστε ο ισχυρός κινητήρας να βρίσκεται στο κεφάλι αντί στη μέση, μειώνοντας τους κραδασμούς του άκρου.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Αυτή η αξιολάτρευτη καρδιά είναι το απόλυτο δώρο για ζευγάρια. Ο δονητής 10 ταχυτήτων, είναι επαναφορτιζόμενος, διαθέτει ισχυρό κινητήρα και είναι κατασκευασμένος από πυρίτιο ιατρικής ποιότητας.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Mini Lavender

    Απαλό άγγιγμα. Αδιάβροχο στο πιτσίλισμα. Σχεδιασμένο με υποτονικά επίπεδα ήχου. Σχεδιασμένο για ισχυρή και συνεχή διέγερση. Απλός έλεγχος με ένα δάχτυλο. Χρήση πολλαπλών κατευθύνσεων.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Mini Silver

    Απαλό άγγιγμα. Αδιάβροχο στο πιτσίλισμα. Σχεδιασμένο με υποτονικά επίπεδα ήχου. Σχεδιασμένο για ισχυρή και συνεχή διέγερση. Απλός έλεγχος με ένα δάχτυλο. Χρήση πολλαπλών κατευθύνσεων.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Το αλουμίνιο ανάβει το ρεύμα, δυναμώνει τη θερμότητα. Ζήστε μια σύντηξη έντονων κραδασμών και απαλής ζεστασιάς με αυτήν την ευέλικτη σφαίρα. Το φινίρισμα ουράνιου τόξου ombre του αλουμινίου και ο νέος ιδιόκτητος κινητήρας 60SX AMP—που δίνει εντολή σε 12 ταχύτητες δόνησης—το καθιστούν ιδανικό για τον χρήστη με γνώμονα τις τάσεις που λαχταρά ισχύ.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Ανακαλύψτε το LILY 3, έναν θρυλικό μικρό δονητή που αναπτύχθηκε ειδικά για την 20η επέτειο της LELO. Ιδανικό για χρήση μόνος ή με τον σύντροφό σας. Αποκλειστικά διαθέσιμο με έκπτωση 50% το 2023: η συσκευή διαθέτει δέκα ισχυρές ρυθμίσεις ευχαρίστησης που προσφέρουν μια αξέχαστη, αλλά διακριτική εμπειρία οργασμού. Η μοναδική βελούδινη επιφάνεια είναι λεία και απαλή, αλλά είναι εντελώς αδιάβροχη για ένα απρόσκοπτο σεξουαλικό ταξίδι ανακάλυψης.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Ενεργοποιήστε την ατμόσφαιρα και αφήστε τη μουσική. Το νέο μας Club Vibe 3.OH είναι ένας διακριτικός φορετός δονητής εσωρούχων που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί, όπου κι αν είναι η διάθεση.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Silver

    Η εύρεση του χρόνου για κάποιο παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής σεξουαλικής υγείας, και είναι επίσης απλά διασκεδαστικό! Έχοντας αυτό υπόψη, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο κιτ για τη δουλειά, όπου έρχεται ο δότης σφαίρας λειτουργίας Me You Us Blossom 10. Με ενσωματωμένες 10 διαφορετικές λειτουργίες, Θα διαπιστώσετε ότι ο δονητής είναι εύκολος στη χρήση, κομψός στην εμφάνισή του και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους χρήστες.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    One Speed X-basic Mini Bullet

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Η απαλή αίσθηση γίνεται τρέμουλο στο σώμα με το Sweet Torture, ένα σετ δονούμενων θηλής με σφαίρες.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Η φορητή απόλαυση του Intense είναι εδώ με το Lippsy, έναν μίνι δονητή σε σχήμα πολυτελούς κραγιόν.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orion Finger Vibrator Black

    Το μικρό, κομψό Finger Vibrator από την Orion είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι κατασκευασμένο από βελούδινη απαλή σιλικόνη που φοριέται στο δάχτυλο με το ελαστικό δαχτυλίδι του. Τέλεια καμπυλωτό και με απαλά άκρα στην πεπλατυσμένη άκρη για στοχευμένη διέγερση σημείων ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του σόλο ή του προκαταρκτικού παιχνιδιού. Ο δονητής σφαίρας μπορεί να αφαιρεθεί από το μανίκι και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνος του.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Αυτός ο δονητής δεν είναι απλά μια όμορφη διακόσμηση για το κομοδίνο σας!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Κομψό, εξαιρετικά ισχυρό και κατασκευασμένο στην απόλυτη τελειότητα Το CHAIAMO έχει σχεδιαστεί εξαιρετικά για να σας οδηγήσει στην απόλυτη κορύφωση. Χαλαρώστε στην υπέροχη αισθητική απόλαυση καθώς το CHAIAMO στέλνει δυνατές και βαθιές αισθητικές δονήσεις σε όλο το σώμα σας, ενώ στοχεύει τις ζώνες ευχαρίστησής σας με έντονες αισθήσεις. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον πιο αξέχαστο οργασμό σας.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Otouch Yu Vibrator

    Όταν πρόκειται να αναζητήσουμε σεξουαλική ευχαρίστηση, τα δάχτυλά μας είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο μέρος του σώματος. Συχνά χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας για να χαϊδέψουμε, να πιέσουμε, ακόμη και να εισάγουμε, πειράζοντας τα ευαίσθητα σημεία του σώματός μας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Βελτιώστε τον χρόνο παιχνιδιού των ζευγαριών σας με το άτακτο Diablo που φέρνει ευχαρίστηση όπου κι αν πάει!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Real Simple

    Κομψή και διακριτική, αυτή η ισχυρή σφαίρα στοχεύει στην ευχαρίστησή σας με την κωνική άκρη και τον στιβαρό κινητήρα 10 ταχυτήτων. Όμορφα απαλό και κομψό, το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα χρωμίου γλιστράει και γλιστρά όπου το θέλετε περισσότερο - σε όλες τις αγαπημένες σας ερωτογενείς ζώνες. Εύκολο να το πιάσετε εν κινήσει, είναι κομψά λεπτό και μικροκαμωμένο - και απλό στη χρήση με ένα χειριστήριο με ένα κουμπί και καλώδιο φόρτισης USB. Απολαύστε τη σφαίρα σας στη μπανιέρα ή στο ντους καθώς είναι πλήρως βυθισμένη στο νερό και καθαρίζεται εύκολα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Απολαύστε συναρπαστική ποικιλία και ατελείωτη ευελιξία με το απόλυτο κιτ ζευγαριού! Και τα τέσσερα κλασικά αγαπημένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά. Η λεπτή ατμόσφαιρα πολλαπλών ταχυτήτων 7" μπορεί να συνδυαστεί με το εξαιρετικά ελαστικό μανίκι με υφή και την ισχυρή σφαίρα για το δικό σας υπερδιεγερτικό κουνέλι. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τον δακτύλιο C γύρω από τον άξονα ή τις μπάλες του, με ή χωρίς τη δονούμενη σφαίρα, για συναρπαστικό παιχνίδι σεξ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για ώρες σέξι παιχνίδια με τους συνεργάτες!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Προκαλέστε εξαιρετική διέγερση και χτίστε σε ένα ευχάριστο τέλος με το Heavenly Massage, έναν κομψό και μικροκαμωμένο δονητή σφαίρας.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Θεαματική διακριτική σχεδίαση για μια ισχυρή αντλία αναρρόφησης Clitoris. Σας παρουσιάζουμε το Mía Rose, μια νέα ιδέα για κορόιδο που θα σας κάνει να νιώσετε γρήγορα οργασμό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Το Gaia Eco Bullet είναι ο πρώτος βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος δονητής στον κόσμο! Αυτή η μικροκαμωμένη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχαρίστηση είναι κατασκευασμένη από το Biofeel, ένα βιοπλαστικό με βάση το άμυλο. Απολαύστε αθόρυβους, ισχυρούς κραδασμούς μίας ταχύτητας που ελέγχονται με ένα εύκολο κουμπί.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Ανακαλύψτε τη δύναμη της μικρής μπλε σφαίρας! Πλήρως επαναφορτιζόμενη, αυτή η μεταξένια απαλή μίνι ατμόσφαιρα μπαίνει στα περισσότερα ανδρικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν σφαίρες και μπορείτε να τα απολαύσετε μόνοι σας για να βελτιώσετε οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία. Η ροφή μύτη του σάς δίνει ακριβή ακρίβεια όπου θέλετε και μπορείτε επίσης να την φέρετε στη μπανιέρα ή στο ντους, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχο και βυθιζόμενο! Απολαύστε άπειρο παιχνίδι με το superiror bullet που καθαρίζει εύκολα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orion Bullet Red

    Premium προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Αφεθείτε σε μια βελούδινη καμπύλη που πάλλεται ανάμεσα στους μηρούς σας με το Bdesired Deluxe Curve. Αισθησιακό από τη βάση μέχρι το σαρωτικό τόξο, δεν θα χάσετε ούτε εκατοστό πιθανοτήτων. Τα μη πορώδη πλαστικά μας από σιλικόνη και γυαλιστερό ABS καθαρίζονται εύκολα και είναι απίστευτα αισθησιακά κατά την επαφή. Αφήστε τη διέγερσή σας να σας οδηγήσει παντού με αυτό το αδιάβροχο μασάζ 6 λειτουργιών.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Απολαύστε πώς, όπου και πότε θέλετε με το Viblips, το νέο και διασκεδαστικό παιχνίδι από το Fun Vibes.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Μίνι δονητής ανοιχτό ροζ με δύο κοίλες εσοχές στον άξονα. Διαθέτει 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται. Εύκολος χειρισμός και κομψός σχεδιασμός.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Παρουσιάζουμε το Vesper: το πρώτο πολυτελές επαναφορτιζόμενο κολιέ δονητή στον κόσμο.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Νιώστε τη γοητεία που προσφέρουν οι απαλές δονήσεις του Touch Of Velvet, καθώς τα σημεία ακριβείας του κεντρίζουν τρυφερά και ανάβουν τα γλυκά σας σημεία, επιτρέπετε να νιώσετε τον οργασμό σας να ανθίζει και να λάμπει ξανά και ξανά.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • 7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Το Satisfyer Ultra Power Bullet 1 ικανοποιεί εσάς και τα hot σημεία σας με στρογγυλεμένη, ευρεία επιφάνεια και ιδιαίτερα ισχυρούς κραδασμούς. Αυτός ο δονητής διαθέτει επίσης διαισθητικά χειριστήρια και φιλική προς το σώμα σιλικόνη.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Νιώστε τη γοητεία που προσφέρουν οι απαλές δονήσεις του Touch Of Velvet, καθώς τα σημεία ακριβείας του κεντρίζουν τρυφερά και ανάβουν τα γλυκά σας σημεία, επιτρέποντάς σας να νιώσετε τον οργασμό σας να ανθίζει και να λάμπει ξανά και ξανά.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 293 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.