×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μίνι δονητές

Είδη 97 εώς 128 από 293 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • 7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Πιο δυνατό, πιο όμορφο και πιο διακριτικό, το LILY 2 είναι τέλειο για σόλο παιχνίδι ή για φωλιά μεταξύ συντρόφων κατά τη διάρκεια της αγάπης, εμποτισμένο απαλά με ένα χαρακτηριστικό άρωμα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Κομψό, εξαιρετικά ισχυρό και κατασκευασμένο στην απόλυτη τελειότητα Το CHAIAMO έχει σχεδιαστεί εξαιρετικά για να σας οδηγήσει στην απόλυτη κορύφωση. Χαλαρώστε στην εξαιρετική αισθητική απόλαυση καθώς το CHAIAMO στέλνει δυνατές και βαθιές αισθητικές δονήσεις σε όλο το σώμα σας, ενώ στοχεύει τις ζώνες ευχαρίστησής σας με έντονες αισθήσεις. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον πιο αξέχαστο οργασμό σας.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • The Screaming O The LingO Purple

    Το LingO μετατρέπει τη γλώσσα σας σε ανθρώπινο δονητή με τον καλύτερο δονούμενο δακτύλιο γλώσσας από το Screaming O. Προσθέστε μια τσιμπήματα στο στοματικό σεξ με αυτήν την ασφαλή και άνετη μίνι ατμόσφαιρα με έναν ισχυρό κινητήρα που διεγείρει με ευκολία.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης προσαρμοσμένες για να εξερευνήσετε την ατελείωτη απόλαυση. Ένα ταξίδι για να ξεπεράσετε τη βαθύτερη επιθυμία σας...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand Mini Love Edition

    Απαλό άγγιγμα. Αδιάβροχο στο πιτσίλισμα. Σχεδιασμένο με υποτονικά επίπεδα ήχου. Σχεδιασμένο για ισχυρή και συνεχή διέγερση. Απλός έλεγχος με ένα δάχτυλο. Χρήση πολλαπλών κατευθύνσεων.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Χωρίς αίσθηση κωφών χεριών: Πολλοί δονητές σφαίρας είναι γνωστό ότι προκαλούν μούδιασμα στα χέρια σας και ακόμη και δεν μπορούν να τα κρατήσουν άνετα. Πιστεύουμε στη διατήρηση της έξυπνης εσωτερικής δομής έτσι ώστε ο ισχυρός κινητήρας να βρίσκεται στο κεφάλι αντί στη μέση, μειώνοντας τους κραδασμούς του άκρου.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Ένας κομψός και διακριτικός, εξαιρετικά ισχυρός, μίνι δονητής μεταμφιεσμένος σε βάλσαμο για τα χείλη με απαλή στρογγυλεμένη άκρη. Το My Secret Vibrating Lip Balm είναι η τελευταία εξέλιξη του The Screaming O.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Nyly, το κατ' εξοχήν διεγερτικό.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Η επιθυμία συναντά τη σχεδίαση με το κομψό και κυματιστό μας Bdesired Deluxe Pearl. Με 6 λειτουργίες, αυτό το αδιάβροχο μασάζ προσφέρει περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι. Απολαύστε τα βελούδινα, κυματιστά περιγράμματα και χρησιμοποιήστε την τέλεια γωνία, στρογγυλή άκρη για να χαϊδέψετε τα γλυκά σας σημεία όπου θέλετε.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Όταν το "δάχτυλο"-δάχτυλό σας χρειάζεται λίγη βοήθεια και υποστήριξη, αυτός ο κομψός δονητής δακτύλου είναι εκεί για να σας δώσει ένα χέρι! Ή, καλύτερα σε αυτή την περίπτωση, ένα λυγισμένο μαξιλάρι διέγερσης για ώρες απόλαυσης! Κατασκευασμένο από λεία 100% σιλικόνη και με σφαίρα δονητή δέκα ταχυτήτων, αυτό το παιχνίδι θα ανέβει στις εκπληκτικές 11.000 rpm, για να βεβαιωθείτε ότι η ικανοποίηση είναι εγγυημένη! Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, κάτω από 60dB και ο εργονομικός σχεδιασμός του, κάνουν αυτό το παιχνίδι πολύ διακριτικό και πανδαισία για τα μάτια!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Ένα μικρό, άνετο διεγερτικό, ιδανικό για να το μεταφέρετε όπου θέλετε και όπου θέλετε.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Τέλεια εφαρμογή για κάθε αιδοίο!

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Rechargeable Slim

    Αυτή η κλασική λεπτή ατμόσφαιρα προσφέρει την αρχετυπική εμπειρία παιχνιδιού που ανήκει σε κάθε κομοδίνο! Με επτά ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες από ήπιες έως άγριες, αυτή η μικρή γλυκιά μηχανή φαντασίας δεν είναι μόνο αδιάβροχη, αλλά και πλήρως βυθισμένη, καθιστώντας την τον απόλυτο σύντροφο μπάνιου και ντους για διασκεδαστικό παιχνίδι με το νερό μόνος ή με έναν σύντροφο! Το Clean up είναι ένα χτύπημα με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Τέλειο για την τσάντα σας!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Ιδανικό για αρχάριους, το The Kailan 2 Bullet είναι ένα χαριτωμένο μικρό vibe που είναι παραπλανητικό αλλά έχει αρκετή δύναμη για να το ωθήσει στα άκρα.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Δονούμενη μάσκαρα – ένας κομψός και διακριτικός, εξαιρετικά ισχυρός, πολυλειτουργικός μίνι δονητής μεταμφιεσμένος σε μάσκαρα με απαλή και εύπλαστη «μύτη» που μεγεθύνει την αίσθηση.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Το Ultra Power Bullet 5 ξέρει πώς να σας απολαύσει πλήρως με βαθιές δονήσεις. Χάρη στον καπιτονέ σχεδιασμό και το ογκώδες σχήμα, αυτός ο μίνι δονητής εξασφαλίζει καλό κράτημα και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ποικιλία απολαύσεων.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Bullet Vibrator

    Ένα κλασικό που δεν πρέπει να χάσετε σε καμία συλλογή σεξουαλικών παιχνιδιών! Αυτός ο πολυτελής ασημίς μίνι δονητής με ένα άτακτο κουνελάκι του Playboy κρύβει έναν ισχυρό κινητήρα του οποίου οι δονήσεις θα κεντρίσουν οποιοδήποτε ερωτογενές σημείο στο σώμα. Είναι υπέροχο για σόλο και ζευγάρια να εξερευνούν νέες αισθήσεις.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Κίτρινο μίνι δονητής με λεπτή σχεδίαση. Διαθέτει 7 λειτουργίες δόνησης και μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται. Εύκολος χειρισμός και κομψός σχεδιασμός.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Abbott Purple

    Δονητές δύο δακτύλων με ελαστικές θηλιές για μια συναρπαστική προσθήκη στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Βάλτε ένα σε κάθε ψηφίο και απολαύστε το να μοιράζεστε τα δάχτυλα των ποδιών στον εαυτό σας ή σε έναν σύντροφο - πιστεύουμε ότι θα ήταν έγκλημα να μην το κάνετε για ζευγάρια και για αρχάριους σεξουαλικά παιχνίδια.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Κάντε μια δήλωση μόδας θετική για το σεξ και απολαύστε οργασμούς εν κινήσει με το νέο Le Wand Necklace Vibe! Ένας ισχυρός, λεπτός δονητής που διπλασιάζει ως διακριτικό, κομψό κόσμημα.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Αν θέλετε να κρατάτε τα πράγματα απλά, ο Satisfyer Ultra Power Bullet 6 είναι ακριβώς ο κατάλληλος μίνι δονητής για εσάς: Ο λειτουργικός σχεδιασμός και η απλή λειτουργία του διασφαλίζουν ότι η απόλαυση επιτυγχάνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Αυτός ο διεγέρτης έχει 4 εύκολα εναλλάξιμες κεφαλές, ιδανικές για εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρετε πώς προτιμάτε να περάσετε.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Το Delphini είναι ένας συμπαγής και διακριτικός δονητής δακτύλων που γλιστρά εύκολα στο δάχτυλο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε και να διεγείρετε αβίαστα τις ερωτογενείς ζώνες όπως οι θηλές, η κλειτορίδα, το περίνεο ή άλλες περιοχές του σώματος. Το Delphini έχει κυρτή και ευέλικτη σχεδίαση. Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα, η Delphini προσφέρει 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης για να διαλέξετε.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Απολαύστε συναρπαστική ποικιλία και ατελείωτη ευελιξία με το απόλυτο κιτ ζευγαριού! Και τα τέσσερα κλασικά αγαπημένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά. Η λεπτή ατμόσφαιρα πολλαπλών ταχυτήτων 7" μπορεί να συνδυαστεί με το εξαιρετικά ελαστικό μανίκι με υφή και την ισχυρή σφαίρα για το δικό σας υπερδιεγερτικό κουνέλι. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τον δακτύλιο C γύρω από τον άξονα ή τις μπάλες του, με ή χωρίς τη δονούμενη σφαίρα, για συναρπαστικό παιχνίδι σεξ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για ώρες σέξι παιχνιδιού με τους συνεργάτες!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Ευέλικτες, ισχυρές συμπαγείς δονήσεις εργονομικά κατασκευασμένες για μέγιστη απόδοση. Κατασκευασμένο από μεταξένια-λεία σιλικόνη, κάθε ατμόσφαιρα που είναι ασφαλής για το σώμα είναι επαναφορτιζόμενη και αδιάβροχη.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ, ΑΠΕΡΙΟΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ Α-ΤΟΣΟ ΣΥΝΑΡΗΤΙΚΟ! Το εξαιρετικά διακριτικό μασάζ Hide & Play™ μοιάζει ακριβώς με ένα σωληνάριο κραγιόν με αφαιρούμενο καπάκι και όλα αυτά! Αλλά μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει. Αυτό το σέξι μικρό μυστικό μασάζ έχει 8 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Τώρα με νέα χρώματα, αδιάβροχο σχέδιο και νέο μοτίβο δόνησης. Το Vesper κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 ως το πρώτο concept κοσμήματος ευχαρίστησης που είχε δει ο κόσμος: ένα κολιέ με δονητή. Η Γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό σύμβολο της αγάπης για τον εαυτό της και της σεξουαλικής θετικότητας και έκανε την αναγνώριση της ποπ κουλτούρας με λατρεία από διασημότητες, προπονητές οικειότητας και τολμηρά άτομα. Ο σχεδιαστής και συνιδρυτής Ti Chang έφερε στη ζωή κοσμήματα ευχαρίστησης για να φέρει ομορφιά και συναισθηματική σύνδεση με τα προϊόντα ευχαρίστησης.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 293 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.