×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μίνι δονητές

Είδη 33 εώς 64 από 293 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Καμπυλωμένο για να διεγείρει ένα από τα πιο επιθυμητά σημεία σας, αυτό το ραβδί που αναζητά την ευχαρίστηση συνδυάζει μια ομαλή μορφή με ισχυρούς κραδασμούς, προσφέροντας απίστευτη ικανοποίηση με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Αυτός ο ισχυρός πύραυλος Pock κάνει αυτό που λέει στον κασσίτερο! Έρχεται με 4 διαφορετικές κεφαλές για διάφορες διεγέρσεις και που αλλάζουν εύκολα! Μία ταχύτητα είναι αυτό που μερικές φορές χρειάζεστε! Αυτός ο μικρός διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από ABS με επίστρωση PU.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Αφήστε τον DJ να κάνει το ταξίδι. Το OhMiBod's Club Vibe 2.OH θα σας μεταφέρει στον προορισμό...

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Το Gaia Eco Bullet είναι ο πρώτος βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος δονητής στον κόσμο! Αυτή η μικροκαμωμένη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχαρίστηση είναι κατασκευασμένη από το Biofeel, ένα βιοπλαστικό με βάση το άμυλο. Απολαύστε αθόρυβους, ισχυρούς κραδασμούς μίας ταχύτητας που ελέγχονται με ένα εύκολο κουμπί.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Ενισχύστε τον ενθουσιασμό, αυξήστε τη διασκέδαση και νιώστε κάθε αίσθηση σε υψηλή ευκρίνεια με το όμορφα σχεδιασμένο μας Doxy Bullet που έχει σχεδιαστεί για απόλυτη διακριτικότητα και εντυπωσιακή διέγερση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Το Bean Blossom έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ευχάριστη και σαγηνευτική εμπειρία χάρη στη χοντρή και στρογγυλή γλώσσα και το τέλεια σχεδιασμένο στόμα του. Αυτός ο μαγικός δονητής μονόκερου διαθέτει εξαιρετικά απαλή γούνα και ερωτικές, παθιασμένες κινήσεις που αναμφίβολα θα σας ενθουσιάσουν. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το ξόρκι του και ζήστε αξέχαστες αισθήσεις που θα κάνουν τις πιο οικείες φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Ας καλωσορίσουμε τον Shoty, τη δονούμενη σφαίρα με την οποία οι νύχτες σας δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Πυροδοτήστε την επιθυμία σας με το Bdesired Deluxe. 6 λειτουργίες δημιουργούν τέλεια διέγερση για πολυεπίπεδη απόλαυση. Με απαλή σχεδίαση με διακριτικούς κυματισμούς, αυτό το αδιάβροχο μασάζ προσφέρει μεθυστική συγκίνηση. Απολαύστε τον αβίαστο καθαρισμό μετά το παιχνίδι από τα μη πορώδη πλαστικά μας από σιλικόνη και γυαλιστερό ABS ενώ συνεχίζετε να ταρακουνάτε τα πράγματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Pocket Pink

    Το PalmPower Pocket είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή δυναμικών δονητών Palmpower! Το Pocket είναι η μινιατούρα έκδοση του κλασικού ραβδιού, με συγκρίσιμη ισχύ σε ένα παιχνίδι σε μέγεθος πίντας.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Με ίσιο και κωνικό σχήμα, το Bcute Classic είναι εξαιρετικό για τον εντοπισμό της κλειτορίδας, των θηλών, της κεφαλής του πέους και οποιασδήποτε άλλης ερωτογενούς ζώνης που επιθυμείτε.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Η εύρεση του χρόνου για κάποιο παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής σεξουαλικής υγείας, και είναι επίσης απλά διασκεδαστικό! Έχοντας αυτό υπόψη, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο κιτ για τη δουλειά, όπου έρχεται ο δότης σφαίρας λειτουργίας Me You Us Blossom 10. Με ενσωματωμένες 10 διαφορετικές λειτουργίες, Θα διαπιστώσετε ότι ο δονητής είναι εύκολος στη χρήση, κομψός στην εμφάνισή του και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους χρήστες.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Αφεθείτε σε μια βελούδινη καμπύλη που πάλλεται ανάμεσα στους μηρούς σας με το Bdesired Deluxe Curve. Αισθησιακό από τη βάση μέχρι το σαρωτικό τόξο, δεν θα χάσετε ούτε εκατοστό πιθανοτήτων. Τα μη πορώδη πλαστικά μας από σιλικόνη και γυαλιστερό ABS καθαρίζονται εύκολα και είναι απίστευτα αισθησιακά κατά την επαφή. Αφήστε τη διέγερσή σας να σας οδηγήσει παντού με αυτό το αδιάβροχο μασάζ 6 λειτουργιών.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Για κάποια συναρπαστική τρυφερή φροντίδα!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    Το My Secret Vibrating Panty Set φέρνει τη δύναμη της απόλαυσης στα χέρια σας με μια ισχυρή δονούμενη σφαίρα που χωρίζει διακριτικά σε ένα δαντελένιο εσώρουχο που δένει στο πλάι για να διατηρήσει τη θέση του.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Σας παρουσιάζουμε τον επαναφορτιζόμενο διεγέρτη κλειτορίδας τσέπης με κολάρο της μάρκας IBIZA, ένα χρυσό κόσμημα απόλαυσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Πιο δυνατό, πιο όμορφο και πιο διακριτικό, το LILY 2 είναι τέλειο για σόλο παιχνίδι ή για φωλιά μεταξύ συντρόφων κατά τη διάρκεια της αγάπης, εμποτισμένο απαλά με ένα χαρακτηριστικό άρωμα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Η όμορφη, μικροσκοπική σας ατμόσφαιρα: ματ μαύρη θήκη, μπρονζέ κουμπί ελέγχου λεπτομέρειας και τέλεια απόχρωση οργασμού. Μεταφέρετε τον μυστικό δονητή σας σε μια τσάντα ή τσέπη και κανένας άλλος δεν θα είναι ο πιο σοφός...

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Αυτές οι νέες περιορισμένες εκδόσεις σφαίρες απόλαυσης γεμάτες δύναμη θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κεντρίσουν με 7 εθιστικές αμαρτωλές ρυθμίσεις καθαρής έκστασης!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Ανεξάρτητα από το πού σας βγάλουν τα ταξίδια σας, απολαύστε λίγο χρόνο με το μίνι μασάζ Kyst™ Flicker. Η ισχυρή σφαίρα μίνι σιλικόνης είναι γεμάτη με 10 λειτουργίες δόνησης, ένα τσιπ μνήμης και μια άκρη γλώσσας που τρεμοπαίζει.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Στέλνοντας καλές δονήσεις σε όλες τις γυναίκες.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Κατασκευασμένος από κομψή σιλικόνη με 10 ισχυρούς τρόπους δόνησης, αυτός ο μοναδικός δονητής είναι πραγματικά απαραίτητος για τον οργασμό.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Το Gaia Eco Bullet είναι ο πρώτος βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος δονητής στον κόσμο! Αυτή η μικροκαμωμένη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχαρίστηση είναι κατασκευασμένη από το Biofeel, ένα βιοπλαστικό με βάση το άμυλο. Απολαύστε αθόρυβους, ισχυρούς κραδασμούς μίας ταχύτητας που ελέγχονται με ένα εύκολο κουμπί.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ποια δεν θέλει το δικό της σέξι μυστικό; Κοκκίνισε καθώς φορούσε το HER Finger Vibe στα δάχτυλά της για ένα δονητικό μασάζ στις θηλές της πριν το γλιστρήσει στο δαντελωτό εσώρουχό της. Η μεταξένια, λεία σιλικόνη ζεστάθηκε απαλά στη θερμοκρασία του σώματός της. Ασφάλισε τους ελαστικούς ιμάντες γύρω από το εξωτερικό της κιλότας της και προσάρμοσε άνετα το εξόγκωμα του κινητήρα πάνω στην κλειτορίδα της.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Επειδή ο πρώην σας δεν μπόρεσε ποτέ να βρει την κλειτορίδα σας και ίσως να μην μπορείτε να βασιστείτε ούτε στο επόμενο ραντεβού σας… Συνεχίστε!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Το Satisfyer Teaser είναι τέλειο για την ευέλικτη διέγερση όλων των ερωτογενών ζωνών όπως η κλειτορίδα και οι θηλές: Ο δονητής δακτύλων είναι πολύ εύκολος και διαισθητικός στη χρήση χάρη στο εύκαμπτο άνοιγμα.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Το Screaming O Bullets είναι το απόλυτο πάτημα παντού. Ενεργοποιήστε τη διασκέδαση με ένα μόνο άγγιγμα για την υψηλότερη ποιότητα κουκκίδας στην αγορά.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Όμορφη απόλαυση με ένα Rose Lipstick Vibe! Ισχυροί κραδασμοί σε μια γλυκιά, διακριτική συσκευασία. Αυτή η ατμόσφαιρα μοιάζει με αληθινό κραγιόν στην τσάντα ή στην τσάντα μακιγιάζ σας. Στρίψτε τη βάση, όπως ένα πραγματικό κραγιόν, για να ανυψώσετε τη σατέν λεία άκρη και να ενεργοποιήσετε τους κραδασμούς. Το τέλειο εργαλείο ομορφιάς για να σας ζεστάνει και να σας αφήσει να ξεπλύνετε με χρώμα!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Μίνι δονητής Ladyfinger

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    Το My Secret Vibrating Panty Set φέρνει τη δύναμη της απόλαυσης στα χέρια σας με μια ισχυρή δονούμενη σφαίρα που χωρίζει διακριτικά σε ένα δαντελένιο εσώρουχο που δένει στο πλάι για να διατηρήσει τη θέση του.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Ενισχύστε τον ενθουσιασμό, αυξήστε τη διασκέδαση και νιώστε κάθε αίσθηση σε υψηλή ευκρίνεια με τα όμορφα σχεδιασμένα μας Doxy Bullet που σχεδιάζονται για απόλυτη διακριτικότητα και εντυπωσιακή διέγερση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Crave Vesper 2 Black

    Τώρα με νέα χρώματα, αδιάβροχο σχέδιο και νέο μοτίβο δόνησης. Το Vesper κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 ως το πρώτο concept κοσμήματος ευχαρίστησης που είχε δει ο κόσμος: ένα κολιέ με δονητή. Γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό σύμβολο της αγάπης για τον εαυτό και της σεξουαλικής θετικότητας και κέρδισε την αναγνώριση της ποπ κουλτούρας με λατρεία από διασημότητες, προπονητές οικειότητας και τολμηρά άτομα. Ο σχεδιαστής και συνιδρυτής Ti Chang έφερε στη ζωή κοσμήματα ευχαρίστησης για να φέρει ομορφιά και συναισθηματική σύνδεση με τα προϊόντα ευχαρίστησης.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 293 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.