×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μπάλες Kegel

Είδη 65 εώς 96 από 197 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Επαναφορτιζόμενες σφαίρες δόνησης RC Love Balls με 2 Λειτουργίες από την Javida με δόνηση και λειτουργία ώθησης στην άκρη. Οι 10 αθόρυβες, αλλά έντονα παλλόμενες λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν άνετα με τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Luna Beads Noir

    Το LUNA Beads™ Noir είναι η κομψή και σαγηνευτική εμφάνιση των μπαλών Ben Wa με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, φέρνοντας ακαταμάχητες απολαύσεις κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού και όχι μόνο.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Τέλος, μια προπόνηση που θα περιμένεις με ανυπομονησία χάρη στις μπάλες αγάπης Bfit Basic. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των μυών του kegel για αυξημένη διέγερση, αυτή η έξυπνη και αυθεντική συσκευή έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται μαζί σας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Ανακαλύψτε ξανά τις αχνιστές περιπέτειες της Αναστασίας και του Κρίστιαν Γκρέι με την Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Βασισμένα στο ερωτικό λογοτεχνικό φαινόμενο που εισήγαγε τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο στον αισθησιασμό του BDSM, πουλώντας πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και δημιούργησε τρεις εξαιρετικές ταινίες, αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα παιχνίδια και αξεσουάρ δουλειάς ήταν παγκόσμια επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. στα ραφια το 2012.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Ανακαλύψτε ξανά τις αχνιστές περιπέτειες της Αναστασίας και του Κρίστιαν Γκρέι με την Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Βασισμένα στο ερωτικό λογοτεχνικό φαινόμενο που εισήγαγε τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο στον αισθησιασμό του BDSM, πουλώντας πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και δημιούργησε τρεις εξαιρετικές ταινίες, αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα παιχνίδια και αξεσουάρ δουλειάς ήταν παγκόσμια επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. στα ραφια το 2012.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Γυμναστής πυελικού εδάφους Adrien Lastic Kegel Vibe. Ισχυρές δονήσεις. Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο. Χρώμα Μωβ. Κατασκευασμένο από υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Η δονητική επίδραση των μπαλών που λικνίζονται πέρα δώθε θα προκαλέσει μια ακαταμάχητη σεξουαλική διέγερση.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Επαναφορτιζόμενες μπάλες kegel με τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με μπαταρία. Φοράτε αυτόν τον δονητή μέσα στον κόλπο με το συρόμενο καλώδιο προς τα έξω. Μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση φορώντας το παιχνίδι για λίγα λεπτά κάθε μέρα και να αυξήσετε τη διάρκεια της προπόνησης καθώς δυναμώνετε στους στενούς μύες. Πολύ ευχάριστο για την ενίσχυση της ερωτικής σας ζωής και πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. Διακριτική, ασφαλής και μεγάλη διασκέδαση σε μια βραδινή έξοδο.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Το απόλυτο μυστικό του Joyballs χωρίς χορδές – τα πιο διακριτικά loveballs του κόσμου!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Αυτό το σετ κολπικής προπόνησης θα αυξήσει τους μύες του πυελικού εδάφους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους και πιο έμπειρους χρήστες λόγω των διαφορετικών βαρών. Ξεκινήστε με το ελαφρύτερο βάρος και χρησιμοποιήστε λιπαντικό νερού εάν θέλετε για πιο άνετη εισαγωγή.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    Ανεβάστε το πρωκτικό παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο με τις Μπάλες Απόδοσης Pleasure. Οι μπάλες Pleasure είναι οι απόλυτες πρωκτικές χάντρες με λεία υφή για μέγιστη άνεση. Ακριβώς όπως οι γυναικείες μπάλες Kegal, αυτές οι ζυγισμένες πρωκτικές χάντρες θα σας επιτρέψουν να δουλέψετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας για πιο δυνατούς οργασμούς.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Luna Beads

    Οι χάντρες Luna είναι για γυναίκες που εκτιμούν τον αισθησιασμό τους - ένα συνδυασμένο σύστημα ευχαρίστησης και φυσικής κατάστασης που επιτρέπει στις γυναίκες και τους συντρόφους τους να ενισχύσουν τις αισθήσεις τους για τα επόμενα χρόνια. Οι χάντρες Luna, που αναπτύχθηκαν ως μια κομψή και διακριτική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές «μπάλες γκέισας», ενισχύουν το κολπικό τοίχωμα και τους μύες του υπολογιστή μέσω πιο αποτελεσματικής άσκησης Kegel.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    Οι μπάλες SVAKOM Nova Ben Wa είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη που είναι 100% αδιάβροχη. Σύμφωνα με τη θεωρία της άσκησης Kegel, σχεδιάσαμε αυτά τα μαθήματα ασκήσεων ειδικά για να βοηθήσουμε όσους έχουν χαλαρό κόλπο μετά τον τοκετό. Τρία σετ μπάλες Nova έχουν τρία σταδιακά αυξημένα βάρη για διαφορετικές ασκήσεις. Η αποτελεσματική άσκηση Kegel βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών του υπολογιστή της γυναίκας, βελτιώνοντας την υγεία ενώ φέρνει σεξουαλικά και ικανοποίηση. Για καθημερινή άσκηση ή αποκατάσταση μετά τον τοκετό, οι μπάλες SVAKOM Nova είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Αυτή η μοναδική μπάλα kegel σε σχήμα μήλου σας βοηθά να εκπαιδεύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας και να ενισχύσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Φοράτε αυτό το μήλο μέσα στον κόλπο σας με το συρόμενο κορδόνι προς τα έξω. Μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση φορώντας την μπάλα για λίγα λεπτά κάθε μέρα και να αυξήσετε τη διάρκεια της προπόνησης καθώς δυναμώνετε στους στενούς μύες.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Διέγερση και προπόνηση για αρχάριους, προχωρημένους και ειδικούς!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Satisfyer Yoni Power 1 για να εκπαιδεύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας σε μόλις 15 λεπτά την ημέρα για να βιώσετε ακόμη πιο έντονους οργασμούς. Τα διαφορετικά μεγέθη αυτών των μπάλων Ben Wa επιτρέπουν μια αργή, σταδιακή αύξηση.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    The B BALLS – ένα πισινό βύσμα που αντιδρά στις κινήσεις σας! Δύο μπάλες διαβαθμισμένου μεγέθους εισάγονται με πάθος πρωκτά, τμήμα προς τμήμα σαν πρωκτικές χάντρες.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Αναβοσβήνουν διπλές απολαύσεις!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Τέλος, μια προπόνηση που θα περιμένεις με ανυπομονησία χάρη στις μπάλες αγάπης Bfit Basic. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των μυών του kegel για αυξημένη διέγερση, αυτή η έξυπνη και αυθεντική συσκευή έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται μαζί σας. Δύο μπάλες αγάπης σιλικόνης 24 γραμμαρίων με μονές και διπλές ιμάντες προσφέρουν την επιλογή γυμναστικής με ένα ή δύο βάρη τη φορά, ενώ τα βάρη ελεύθερης μορφής που περικλείονται μέσα σε κάθε μπάλα προσφέρουν διακριτικά σέξι αισθήσεις. Η μη πορώδης σιλικόνη που είναι ασφαλής για το σώμα είναι γλυκά αισθησιακή κατά την επαφή και παρέχει απλό καθαρισμό για να κρατήσει αυτή την προπόνηση όλο παιχνίδι και χωρίς δουλειά.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Ενισχύστε το πυελικό σας έδαφος και ζήστε βαθιούς οργασμούς με το Satisfyer Yoni Power 2. Χάρη σε τρία διαφορετικά μεγέθη, αυτές οι μπάλες σιλικόνης ιατρικής ποιότητας Ben Wa, γνωστές και ως μπάλες kegel, προσφέρουν την ευκαιρία να εκπαιδεύσετε σταδιακά τους μυς σας βήμα προς βήμα.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Το Iduna είναι ένα δονούμενο αυγό με μπάλα kegel, κατασκευασμένο από σιλικόνη ασφαλή για το σώμα και ABS, με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ο ισχυρός κινητήρας προσφέρει 3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικούς ρυθμούς. Αυτό παρέχει έντονη ευχαρίστηση και ταυτόχρονα αποτελεί ιδανική προπόνηση για τους μύες του πυελικού εδάφους σας. Εισαγάγετε το αυγό σπρώχνοντάς το απαλά στον κόλπο. Μην το πιέζετε στο πίσω μέρος του κόλπου. Κρατήστε έξω τουλάχιστον 2 cm από το κορδόνι τραβήγματος.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Satisfyer Yoni Power 1 για να εκπαιδεύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας σε μόλις 15 λεπτά την ημέρα για να βιώσετε ακόμη πιο έντονους οργασμούς. Τα διαφορετικά μεγέθη αυτών των μπάλων Ben Wa εμφανίζεται μια αργή, σταδιακή αύξηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Το Gvibe Gballs 3 είναι ένας προηγμένος και βελτιωμένος προσωπικός γυμναστής μυών με έλεγχο smartphone. Προπόνηση Kegel με Gballs 3 εύκολη, αβίαστη και παιχνιδιάρικη. Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε πολύ χρόνο σε αυτό, μόνο μισή ώρα την ημέρα και σε 3-4 εβδομάδες θα μπορούσατε να δείτε πραγματικές αλλαγές. Το Gballs 3 προσφέρει αυτό που δεν κάνουν οι συνηθισμένες κολπικές μπάλες - ανατροφοδότηση, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τι να κάνετε με τους μύες σας kegel και πώς να το κάνετε.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Είστε έτοιμοι για μια έντονη εμπειρία μασάζ; Αυτές οι Μπάλες Ben Wa θα σας δώσουν ακριβώς αυτό, με κάθε σας κίνηση! Λόγω της λείας υφής τους εισάγονται πολύ εύκολα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    HEAVY METAL DUO SPHERES, οι κινέζικες μπάλες είναι συμπαγές μέταλλο, που προσφέρουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση χάρη στο βάρος των 250 γραμμαρίων., Για να αισθάνεστε μέσα στον κόλπο σας ή ano.Pueden χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, αναπτύσσοντας παράλληλα τη συνηθισμένη σας δραστηριότητα. Διεγείροντας τον κόλπο, αυτός λιπαίνεται φυσικά με τις εκκρίσεις τους, διαστέλλεται και προετοιμάζεται για μια πιο ευχάριστη σχέση. Τολμήστε να εξερευνήσετε νέες απολαύσεις!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Το γυμναστήριο Perifit Care+ Kegel είναι σχεδιασμένο για όλους όσους έχουν κόλπο σε κάθε στάδιο της ζωής τους που θέλουν να αποκαταστήσουν, να αναγεννήσουν και να ενισχύσουν το πυελικό τους έδαφος. Αυτός ο ανατομικά έξυπνος προπονητής λεκάνης κινείται μαζί με το σώμα σας προσφέροντας περισσότερες επιλογές κίνησης, ενισχύοντας τους πυελικούς μύες σας και προετοιμάζοντάς τους για πραγματικές καταστάσεις. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία διπλού αισθητήρα μας σας προσφέρει τις πιο ακριβείς μετρήσεις από κάθε εκπαιδευτή Kegel στην αγορά.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys King Size Balls

    Σούπερ μέγεθος για σούπερ ευχαρίστηση!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Σετ μπάλες αγάπης, αποτελούμενο από 1 μονή μπάλα και 1 δίδυμο. έχει ελλειπτικό σχήμα και ιμάντα ανάκλησης με κρύσταλλο Swarovski®. Οι μπάλες αγάπης είναι απόλυτα κατάλληλες για άσκηση του πυελικού εδάφους: τα περιστρεφόμενα βάρη της μπάλας στο πυροδοτούν κραδασμούς με κάθε κίνηση που οδηγούν στο εσωτερικό των μυϊκών συσπάσεων. Μαγεύουν επίσης τα βλέμματα με τον κομψό σχεδιασμό τους και το μοντέρνο καπιτονέ μοτίβο. Με μεταξένια επιφάνεια Soft Touch.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Απολαυστικό, απλό, ωφέλιμο – τονώστε και ενδυναμώστε τους μυς του υπολογιστή σας με το Ami για πιο δυνατούς οργανισμούς και πολλά άλλα.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Αυτό το παιχνίδι διπλής δόνησης συνοδεύεται από δονούμενο τηλεχειριστήριο/διεγέρτη και μια δονούμενη σφαίρα για πλήρως ασύρματη και απομακρυσμένη διέγερση. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το παιχνίδι και το τηλεχειριστήριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους χωρίς να χρειάζεται το άλλο, προσφέροντας δύο πραγματικά διαφορετικές εμπειρίες στην τιμή του ενός.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Σετ μπάλες αγάπης, αποτελούμενο από 1 μονή μπάλα και 1 δίδυμο. Έχουν ελλειπτικό σχήμα και ιμάντα ανάκλησης με κρύσταλλο Swarovski®. Οι μπάλες αγάπης είναι απόλυτα κατάλληλες για άσκηση του πυελικού εδάφους: τα περιστρεφόμενα βάρη της μπάλας στο εσωτερικό πυροδοτούν κραδασμούς με κάθε κίνηση που οδηγούν σε ενίσχυση των μυϊκών συσπάσεων. Μαγεύουν επίσης τα βλέμματα με τον κομψό σχεδιασμό τους και το μοντέρνο καπιτονέ μοτίβο. Με μεταξένια επιφάνεια Soft Touch.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Για αποτελεσματική προπόνηση του πυελικού εδάφους!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 197 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.