×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μπάλες Kegel

Είδη 97 εώς 128 από 197 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Αναβαθμίστε τους μύες του πυελικού εδάφους σας με τις μπάλες Taradiddle Kegel της Wooomy!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Το Clara είναι ένα ιδανικό εσωτερικό wearable που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς ρούχα, χειροκίνητα ή εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Vibio. Γεμάτο με κραδασμούς που θα σας δώσουν μια αίσθηση πληρότητας και ευχαρίστησης.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    Το SMARTBALLS DUO παρέχει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης των μυών του πυελικού εδάφους ενώ εκτελείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Το Crystal Duo σας προσφέρει απεριόριστη απόλαυση με το διαδραστικό τηλεχειριστήριο και την αισθησιακή μυϊκή εκγύμναση

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Ενσωματώνοντας ελλειπτικό σχήμα, σχεδίαση μικροδονήσεων και εξωτερική απόκριση, εύκολη στον καθαρισμό, τα MYA Beads αντιπροσωπεύουν έναν ισχυρό συνδυασμό πρακτικότητας και ευχαρίστησης.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Το Misha είναι μια διπλή μπάλα Kegel, που σημαίνει ότι έχει δύο μπάλες συνδεδεμένες. Με υλικά σιλικόνης η αφή του είναι πολύ απαλή και η εισαγωγή του είναι άνετη και πιο ευχάριστη.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Μια απολαυστική προπόνηση για αρχάριους και ειδικούς!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Ένα εξαιρετικό αυγό που προσφέρει περιστροφή και δόνηση με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο! Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για παιχνίδι συνεργατών ή hands-free και απολαύστε τις έντονα ερωτικές αισθήσεις που μόνο μια περιστρεφόμενη σφαίρα μπορεί να δημιουργήσει! Με 9 ισχυρές ταχύτητες και λειτουργίες δόνησης και 3 διαφορετικούς ρυθμούς περιστροφής, ο τέλειος συνδυασμός εξαρτάται από εσάς με αυτό το παιχνίδι σε σχήμα 8, ακόμη και κάτω από το νερό, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχο και βυθιζόμενο. Ένας βρόχος ανάκτησης ασφαλείας σάς προσφέρει ηρεμία με την ευχαρίστησή σας και ο καθαρισμός είναι εύκολος με καθαριστικό παιχνιδιών και ξέβγαλμα με ζεστό νερό.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Πιο δυνατοί οργασμοί, πιο υγιείς μύες, αυξημένη προσωπική ευχαρίστηση. Ενισχύστε τους πυελικούς μυς του πυρήνα σας με αυτό το σετ δύο τεμαχίων που έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με τον ιδιωτικό σας σεξουαλικό εαυτό. Εξερευνήστε τα οικεία οφέλη για την υγεία με περίπλοκα εργαλεία τόνωσης της πυέλου που βοηθούν στην ενίσχυση των μυών του κόλπου και του πυελικού εδάφους μιας γυναίκας. Οι ατσάλινες μπάλες μέσα σε κάθε λεία μπάλα kegel σιλικόνης δημιουργούν φυσικούς δυναμικούς κραδασμούς ως απόκριση στις κινήσεις του σώματός σας. Το μυστικό σας αξεσουάρ σας δίνει άμεση ικανοποίηση και θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εσωτερική άσκηση. Εσωτερική υγεία. Οργασμικά αποτελέσματα.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Je Joue Ami Black

    Απολαυστικό, απλό, ωφέλιμο – τονώστε και ενδυναμώστε τους μυς του υπολογιστή σας με το Ami για πιο δυνατούς οργανισμούς και πολλά άλλα.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Ήταν το μικρό της μυστικό. Είχε ξεκινήσει με το ελαφρύτερο τρένο Kegel-ή πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες και είχε φτάσει μέχρι το πιο βαρύ τρένο Kegel-αυτήν. Στην αρχή, ήταν λίγο νευρική για να βάλει κάτι βαρύ στον κόλπο της. Αλλά το πιο ελαφρύ τρένο kegel - δεν της φαινόταν τόσο βαρύ και διαπίστωσε ότι όταν τοποθέτησε την απαλή σιλικόνη κοντά στο άνοιγμά της, γλίστρησε εύκολα μέσα της σαν να ανήκε εκεί. Απολάμβανε την πλήρη αίσθηση και τις οικείες αισθήσεις όταν το σώμα ανταποκρινόταν σε αυτό, και τη σεξουαλική υγρασία που εμφανιζόταν μερικές φορές όταν το φορούσε.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Οι μπάλες kegel σιλικόνης έχουν ομαλό φινίρισμα για ασταμάτητη ερωτική κίνηση, την οποία η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή για σόλο διασκέδαση.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Silver Blistercard

    Η δονητική επίδραση των μπάλων που λικνίζονται μπρος-πίσω θα προκαλέσει εκπληκτική σεξουαλική διέγερση.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Όμορφα συσκευασμένο σε σχέδιο φτερού από ροζ χρυσό Je Joue, αυτό το κουτί είναι κάτι περισσότερο από ένα δώρο, είναι μια χειρονομία αγάπης και μια υπόσχεση να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το άτομο που αγαπάτε. Χαρίστε αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή σας με αυτό το κουτί δώρου σεξουαλικής ευεξίας περιορισμένης έκδοσης από τον Je Joue.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, ενισχύστε τους μύες του πυελικού εδάφους σας, (ξανα)συνδεθείτε με τη θηλυκή σας ενέργεια, ανακουφίστε τις ενοχλητικές γυναικείες ενοχλήσεις, όπως συμπτώματα PMS ή αδύναμη απώλεια ούρων, χρησιμοποιώντας τα 100% φυσικά αυγά yoni.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Η MR BOSS λανσάρει τη νέα συλλογή δονητών και περιστροφέων που διαθέτουν κινητήρες νέας γενιάς, επιτυγχάνοντας αύξηση της ισχύος με μεγαλύτερη αντοχή. Το premium εξαιρετικά μαλακό φινίρισμα σιλικόνης του είναι ένα συν για τους πιο απαιτητικούς οργασμούς. Όλοι οι δονητές και οι περιστροφείς της νέας συλλογής MR BOSS επαναφορτίζονται μέσω USB, είναι κομψοί και το premium, εξαιρετικά απαλό και υποαλλεργικό φινίρισμά τους από σιλικόνη είναι ένα συν για τους πιο απαιτητικούς οργασμούς.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Διατηρήστε τους πυελικούς μύες σας σε φόρμα και αυξήστε την ευχαρίστησή σας κατά τη διάρκεια του σεξ, με αυτές τις Μπάλες Ben Wa. Τοποθετούνται εύκολα και θα σας κάνουν έντονο μασάζ κάθε φορά που κινείστε.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lust Love Balls Pink

    Μπάλες ευχαρίστησης!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Τα Love Balls της Dorcel θα επεκτείνουν την προπόνηση των κολπικών μυών σας χωρίς κόπο και θα κάνουν ένα ισχυρότερο κολπικό πυελικό έδαφος. Μια μαγνητική χάντρα, που βρίσκεται στην μπάλα kegel, δημιουργεί μια αυτόματη κίνηση "μαγνητικής τεχνολογίας", παρέχοντάς σας έναν δυνατό οργασμό. Χάρη στη συμβολοσειρά ανάκτησης, οι Love Balls αφαιρούνται εύκολα.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Ισχυροί κραδασμοί - εύκολος έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Προετοιμασμένο και έτοιμο για την επόμενη προπόνησή σας στο πυελικό έδαφος, το Wristband Remote Ultra-Soft™ Kegel System είναι εδώ για να εντείνει τη ρουτίνα άσκησής σας. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων αποκλειστικά για γυναίκες της CalExotics το έκανε ξανά σχεδιάζοντας έναν εξαιρετικά soft™ διπλό δονητή kegel τόσο άνετο όσο και συναρπαστικό με 12 λειτουργίες έντονων κραδασμών, βελούδινη επιφάνεια σιλικόνης και 32,5 πόδια εμβέλειας τηλεχειριστηρίου.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    Το SMARTBALL UNO παρέχει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης των μυών του πυελικού εδάφους ενώ εκτελείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Διέγερση και προπόνηση για αρχάριους και ειδικούς!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Οι μπάλες SVAKOM Nova Ben Wa είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη που είναι 100% αδιάβροχη. Σύμφωνα με τη θεωρία της άσκησης Kegel, σχεδιάσαμε αυτά τα μαθήματα άσκησης ειδικά για να βοηθήσουμε όσους έχουν χαλαρό κόλπο μετά τον τοκετό. Τρία σετ μπάλες Nova έχουν τρία σταδιακά αυξημένα βάρη για διαφορετικές ανάγκες άσκησης. Η αποτελεσματική άσκηση Kegel βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών του υπολογιστή της γυναίκας, βελτιώνοντας την υγεία ενώ φέρνει σεξουαλικά οφέλη και ικανοποίηση. Για καθημερινή άσκηση ή αποκατάσταση μετά τον τοκετό, οι μπάλες SVAKOM Nova είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους – εντατική, ήπια, αποτελεσματική

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Οι μπάλες Rosy Gold Ben Wa είναι λείες μεταλλικές μπάλες και είναι κατάλληλες για την εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους. Οι εκπαιδευμένοι μύες του πυελικού εδάφους εξασφαλίζουν πιο σφιχτό κόλπο και περισσότερη διέγερση κατά τη διείσδυση.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, ενισχύστε τους μύες του πυελικού εδάφους σας, (ξανα)συνδεθείτε με τη θηλυκή σας ενέργεια, ανακουφίστε τις ενοχλητικές γυναικείες ενοχλήσεις, όπως συμπτώματα PMS ή αδύναμη απώλεια ούρων, χρησιμοποιώντας τα 100% φυσικά αυγά yoni.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Αυτές οι φανταστικές κωνικές μπάλες σιλικόνης με μπάλες ελεύθερης περιαγωγής (39 γραμμάρια η καθεμία) στο εσωτερικό θα σας δώσουν εκπληκτική τόνωση όλη την ημέρα και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν για να συσφίξουν και να ενισχύσουν τον κόλπο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Αναζωογονήστε και δυναμώστε τους μύες της αγάπης με το μοναδικό σετ προπόνησης Lemon Kegel 2 τεμαχίων. Δώστε στους μύες του πυελικού εδάφους σας την προπόνηση που λαχταρούσαν με 6 σταδιακά σταθμισμένους ασκούμενους για να αυξήσετε απαλά την ένταση της άσκησης και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Το σετ 2 τεμαχίων περιλαμβάνει 60 g και 100 g και μια πλήρη ρουτίνα προπόνησης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Ενσωματώνοντας ελλειπτικό σχήμα, σχεδίαση μικροδονήσεων και εξωτερική απόκριση, εύκολη στον καθαρισμό, τα MYA Beads αντιπροσωπεύουν έναν ισχυρό συνδυασμό πρακτικότητας και ευχαρίστησης.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Αναζωογονήστε και δυναμώστε τους μύες της αγάπης με το μοναδικό σετ προπόνησης Lemon Kegel 3 τεμαχίων. Δώστε στους μύες του πυελικού εδάφους σας την προπόνηση που λαχταρούσαν με 3 σταδιακά σταθμισμένους ασκούμενους για να αυξήσετε απαλά την ένταση της άσκησης και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Το σετ 3 τεμαχίων περιλαμβάνει βάρος 45 g, 60 g και 75 g και μια πλήρη ρουτίνα προπόνησης.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Ενισχύστε το πυελικό σας έδαφος και ζήστε βαθιούς οργασμούς με το Satisfyer Yoni Power 2. Χάρη σε τρία διαφορετικά μεγέθη, αυτές οι μπάλες σιλικόνης ιατρικής ποιότητας Ben Wa, γνωστές και ως μπάλες kegel, προσφέρουν την ευκαιρία να εκπαιδεύσετε σταδιακά τους μυς σας βήμα προς βήμα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 197 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.