×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Μπάλες Kegel

Είδη 129 εώς 160 από 197 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Αυτές οι χάντρες kegel είναι τέλειες για να βρείτε την προσωπική σας ευεξία ενισχύοντας το πυελικό σας έδαφος. Οι διαφορετικοί τρόποι δόνησης επιτρέπουν μια ρουτίνα άσκησης Kegel για εσάς. Έχουν ένα πολύ απαλό και ευχάριστο άγγιγμα. Η υψηλής ποιότητας σιλικόνη του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα. Θα εκπλαγείτε από τα οφέλη της χρήσης του.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Ενισχύστε τους κολπικούς μύες και το πυελικό σας έδαφος με το Fitty 2.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intimina Laselle Kegel Routine

    Βρείτε την εσωτερική σας δύναμη με εύχρηστα βάρη που ανεβάζουν την προπόνηση του πυελικού εδάφους σας στο επόμενο επίπεδο. Ακριβώς όπως τα βάρη στο γυμναστήριο, οι ασκήσεις Laselle Weighted Exercisers παρέχουν εύκολη και ασφαλή προπόνηση αντίστασης για το πυελικό έδαφος, ώστε να αποκτάτε δύναμη και να τονώνετε γρήγορα. Δύναμη στη λεκάνη!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Αυτή η αρχαία τεχνική ευχαρίστησης απολαμβάνουν ακόμη και σήμερα οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Σας διεγείρουν και σας κάνουν μασάζ ενώ προκαλούν τους πυελικούς μύες σας να τους κρατήσουν στη θέση τους. Είναι επίσης ιδανικά για χρήση μαζί με άλλα παιχνίδια. Δοκιμάστε να τα χρησιμοποιείτε ενώ κάθεστε, στο ντους ή στο σπίτι.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    Το SMARTBALL UNO παρέχει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης των μυών του πυελικού εδάφους ενώ εκτελείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Αυτό το Sphere Balls της FUCK GREEN είναι 100% βιοδιασπώμενο και κατασκευασμένο από πλαστικό PLA με βάση το άμυλο. Αυτό το σχέδιο με τις καλύτερες πωλήσεις σας κάνει να νιώθετε ότι επιπλέετε στον καθαρό αέρα. Κάντε τη θερμοκρασία να αυξάνεται με τρόπο που δεν είναι παγκόσμιος, είστε μόνο εσείς.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Εξερευνήστε απόψε... Οι μπάλες Noir από ανοξείδωτο χάλυβα Kegel έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την αίσθηση. Κρατήστε τα καθώς προετοιμάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο, αφού επιστρέψετε στο σπίτι ή καθώς το παιχνίδι σας αρχίζει να ζεσταίνεται. Ο ποιοτικός ανοξείδωτος χάλυβας Noir Kegel Balls είναι λείος και βαρύς. Συνδυάστε τα με άλλα αξεσουάρ Noir BDSM για έξτρα άτακτο αποτέλεσμα!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Η ατομική μπάλα Leigh είναι ιδανική για αρχάριους, για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να αρχίσουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι ασκήσεις Kegel. Και θα αναρωτηθείτε, ποια είναι αυτά τα οφέλη; Σας τα περιγράφουμε. Εκτός από το ότι το πυελικό σας έδαφος είναι πιο δυνατό και πιο ευέλικτο, οι κολπικοί μύες σας παραμένουν νέοι και ελαστικοί, κάτι που μεταφράζεται σε πιο δυνατούς και έντονους οργασμούς.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Ζήστε μια υπέροχη διέγερση ενώ περπατάτε φορώντας αυτές τις χαριτωμένες μπάλες αγάπης. Τα αντίβαρα στο εσωτερικό του παιχνιδιού κουνιούνται με κάθε κίνηση, έτσι διεγείρεστε συνεχώς ενώ φοράτε τις μπάλες αγάπης. Το παιχνίδι διαθέτει ένα πρακτικό κορδόνι έλξης, ώστε να μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα. Οι μπάλες έχουν επίσης πολύ απαλή και λεία αίσθηση για άνετη διείσδυση. Καθαρίστε τις μπάλες μετά τη χρήση με χλιαρό νερό και καθαριστικό παιχνιδιών ή ένα ήπιο σαπούνι.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Δυναμώστε τους κολπικούς μύες και το πυελικό σας έδαφος με την Geisha.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Ασκήστε το πυελικό σας έδαφος για να επιτύχετε εξαιρετικά οφέλη. Η Kelly σας βοηθά, εκτός από το ότι το πυελικό σας έδαφος είναι δυνατό και ευέλικτο, να διατηρείτε τους κολπικούς μύες σας νέους και δυνατούς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μεταφράζονται σε πιο δυνατούς και έντονους οργασμούς. Έχετε δύο επιλογές, χρησιμοποιήστε τη διπλή μπάλα ή την ατομική μπάλα. Μπορείτε να το πάρετε όπου θέλετε, είναι εντελώς αδιάβροχο.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Αυτό το πολύχρωμο κίτρινο σετ προπόνησης Silicone Balls Kegel έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει και να βελτιώνει τους μύες του πυελικού εδάφους σας, ενισχύοντας τη συνολική ευεξία και τις ευχάριστες εμπειρίες σας. Ανακαλύψτε ατελείωτες στιγμές χαράς και έκπληξης με αυτό το σετ προπόνησης Loveline.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Μπάλες τόνωσης για καθημερινή χρήση! Το σετ περιλαμβάνει 5 μπάλες διέγερσης, η καθεμία με διαφορετικό βάρος (30g, 40g, 60g, 85g και 110g). Τα διάφορα διαφορετικά βάρη στο σετ το καθιστούν ιδανικό για την εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους σας. Ξεκινήστε την προπόνησή σας με την ελαφρύτερη από τις μπάλες και σταδιακά αυξήστε το βάρος καθώς προχωράτε. Ισχυρή και διακριτή διέγερση, απαλά στρογγυλεμένη για εύκολη εισαγωγή. Οι μπάλες αφαιρούνται εύκολα με χρήση ιμάντα ανάσυρσης, είναι υγιεινές και καθαρίζονται εύκολα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Η ατομική μπάλα Garbo είναι ιδανική για τις γυναίκες που γνωρίζουν ήδη τον κόσμο των ασκήσεων Kegel και τα οφέλη που προσφέρουν. Αυτή η διπλή μπάλα είναι ιδανική για το πυελικό σας έδαφος να είναι πιο δυνατό και πιο ευέλικτο, οι κολπικοί μύες σας να παραμένουν νέοι και ελαστικοί και οι οργασμοί σας να είναι πιο δυνατοί και έντονοι.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, ενισχύστε τους μύες του πυελικού εδάφους σας, (ξανα)συνδεθείτε με τη θηλυκή σας ενέργεια, ανακουφίστε τις ενοχλητικές γυναικείες ενοχλήσεις, όπως συμπτώματα PMS ή αδύναμη απώλεια ούρων, χρησιμοποιώντας τα 100% φυσικά αυγά yoni.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Το BRILLY GLAM είναι πάντα αφοσιωμένη στους καλύτερους τρόπους για να κάνει τις προσωπικές σας στιγμές τις πιο αξέχαστες εμπειρίες και, ομοίως, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη και με απόλυτη διακριτικότητα. Τα παιχνίδια BRILLY GLAM δεν είναι αποκλειστικά για σόλο απόλαυση, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας εμπειρίες ως ζευγάρι στη συμβατότητά τους με το Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Εκπαιδεύστε τους μύες του πυελικού εδάφους σας με τις μπάλες αγάπης Zane και απολαύστε περισσότερη τόνωση και πιο έντονους οργασμούς! Οι μπάλες εισάγονται εύκολα στον κόλπο με κάποιο λιπαντικό με βάση το νερό. Οι μύες του πυελικού εδάφους θα τεντωθούν για να κρατήσουν το παιχνίδι μέσα στον κόλπο, εκπαιδεύοντας έτσι τους μύες. Φορέστε το παιχνίδι κάθε μέρα για 20 λεπτά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι δύο μπάλες διαθέτουν ένα αντίβαρο στο εσωτερικό που κυλά μπρος-πίσω με κάθε κίνηση.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Ανακαλύψτε ξανά τις αχνιστές περιπέτειες της Αναστασίας και του Κρίστιαν Γκρέι με την Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Βασισμένα στο ερωτικό λογοτεχνικό φαινόμενο που εισήγαγε τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο στον αισθησιασμό του BDSM, πουλώντας πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και δημιούργησε τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες, αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα παιχνίδια και αξεσουάρ δουλείας ήταν παγκόσμια επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στα ράφια το 2012.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Προηγμένο σετ προπόνησης κόλπου για γυναίκες.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Αυτές οι χάντρες kegel είναι τελείες για να βρείτε την προσωπική σας ευεξία ενισχύοντας το πυελικό σας έδαφος. Οι διαφορετικοί τρόποι δόνησης προκαλούν μια ρουτίνα άσκησης Kegel για εσάς. Είναι ένα πολύ απαλό και ευχάριστο άγγιγμα. Η υψηλής ποιότητας σιλικόνη του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα. Θα εκπλαγείτε από τη χρήση του.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους – εντατική, ήπια, αποτελεσματική

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Ami+ Purple

    Μόλις κατακτήσετε και τα τρία βήματα από το προοδευτικό μας σετ Ami – ή αν έχετε ήδη φτάσει σε ένα προχωρημένο επίπεδο – το Ami+ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την πυελική σας φυσική κατάσταση για βαθύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Με αυτό το παιχνίδι αγάπης με μπάλα, η καθημερινή προπόνηση θα είναι πιο άνετη από ποτέ! Με βάρος 35 γραμμάρια, η ατομική μπάλα αγάπης είναι ιδανική για αρχάριους. Η διπλή μπάλα αγάπης σας προκαλεί πολύ περισσότερο με βάρος 70 γραμμαρίων.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lust Love Ball Pink

    Μια ευχάριστη μπάλα!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Αναζωογονήστε και δυναμώστε τους μύες της αγάπης με το μοναδικό σετ προπόνησης 6 τεμαχίων Strawberry Kegel. Δώστε στους μύες του πυελικού εδάφους σας την προπόνηση που λαχταρούσαν με 6 σταδιακά σταθμισμένους ασκούμενους για να αυξήσετε απαλά την ένταση της άσκησης και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Το σετ 6 τεμαχίων περιλαμβάνει 45 g, 60 g, 75 g 90 g, 105 g και 115 g και μια πλήρη ρουτίνα προπόνησης.

    76,90 €

    45,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Αυτό το σετ προπόνησης έχει τρεις μπάλες kegel διαφορετικού βάρους, διαμέτρου και μήκους για να χτίσετε μυς με τον δικό σας ρυθμό. Οι ασκήσεις με μπάλα Kegel βοηθούν στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους μιας γυναίκας, βελτιώνοντας την υγεία του κόλπου, ενώ φέρνουν σεξουαλικά οφέλη και ικανοποίηση. Κάθε μπάλα kegel είναι εξοπλισμένη με κορδόνι σιλικόνης για να βγάζει εύκολα την μπάλα μετά τη χρήση. Ξεκινήστε φορώντας την μπάλα με το μικρότερο βάρος και ασκείστε συχνά. Αυξήστε σιγά σιγά τη διάρκεια των ασκήσεων και αλλάξτε σε πιο βαριά μπάλα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Playboy Put in Work Purple

    Βάλτε στη δουλειά και οι πιο έντονοι οργασμοί και οι ισχυρότεροι μύες του πυελικού εδάφους είναι δικοί σας. Αυτό το σετ Kegel Ball 4 τεμαχίων δυναμώνει και τονώνει. Κάθε βάρος σε σχήμα αυγού είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και τυλιγμένο σε βελούδινη λεία σιλικόνη. Κάθε βάρος έχει χρωματική κωδικοποίηση σε υπέροχες αποχρώσεις του ροζ, από απαλό ροζ (ελαφρύτερο βάρος) έως ζεστό ροζ (μεγαλύτερο βάρος), ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Κάθε βάρος έχει κορδόνι ανάκτησης για ασφαλή και εύκολη αφαίρεση. Ελευθερία για παιχνίδι!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Το Wellness Kegel Training Kit προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη ρουτίνα ενδυνάμωσης. Αυτό το πλήρες σετ περιλαμβάνει έξι μπάλες, σταδιακά ζυγισμένες σε ζευγάρια από 0,6 ουγκιές έως 1,8 ουγγιές. Οι σατέν λείες μπάλες σιλικόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες ή σε ζευγάρια, για συνολικά εννέα πιθανούς συνδυασμούς βάρους.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Οι μπάλες προπόνησης Kegel με επιπλέον βάρη από το Sweet Smile προσφέρουν τόνωση και προπόνηση για αρχάριους και ειδικούς. Το σετ μπάλες αγάπης είναι κατασκευασμένο από βελούδινο κάλυμμα σιλικόνης (24 g) και 4 μπάλες (2 x 20 g, 1 x 35 g και 1 x 45 g) που μπορούν εύκολα να εισαχθούν και να αφαιρεθούν. Τα διαφορετικά βάρη σημαίνουν ότι είναι δυνατή η σταδιακή και αποτελεσματική προπόνηση του πυελικού εδάφους.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Αυτοί οι προπονητές έχουν σχεδιαστεί για ασκήσεις Kegel. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους που παρέχουν υποστήριξη στη μήτρα και την ουροδόχο κύστη. Οι προπονητές πυελικού εδάφους θα κάνουν το τοίχωμα του κόλπου πιο δυνατό. Τα εκπαιδευτικά είναι εύχρηστα χάρη στις μαλακές στρογγυλεμένες μπάλες Kegel και το κορδόνι ανάκτησης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Κατασκευασμένες από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, αυτές οι μπάλες Kegel είναι ιδανικές για την άσκηση των κολπικών μυών σας με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 2 μπάλες, η καθεμία με ένα βάρος, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να ασκείτε τους κολπικούς μύες σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Fitty 1 Dumbbell Kegel Ball Fuchsia 35g

    Ενισχύστε τους κολπικούς μύες και το πυελικό σας έδαφος με το Fitty 1.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 197 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.