×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

California Exotics

Είδη 33 εώς 64 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Heart Gem Pasties Black

    Τυλίξτε τα καλούδια σας με αίγλη με τις συναρπαστικές καρδιές Radiance™. Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες πάστες είναι έτοιμες για πάρτι με λαμπερές πινελιές πολύτιμων λίθων, κολλητική ταινία που ξεφλουδίζει και κολλάει εύκολα και σχεδίαση που ταιριάζει στο σχήμα.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Bionic Dual Pulsating Probe Black

    Οδηγήστε τα κύματα της έκστασης προς αχαρτογράφητες περιοχές απόλαυσης με το CalExotics Bionic™ Dual Pulsating Probe. Οι 7 λειτουργίες έντονων κραδασμών συνδυάζονται με ένα κομψό υποβρύχιο βύσμα και συνεχή διπλή παλμική δράση.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Jewel Plug Small Amethyst

    Παρουσιάζουμε το Jewel Large Amethyst Plug, μια εκπληκτική και πολυτελή προσθήκη στην οικεία συλλογή σας. Αυτό το εξαίσιο βύσμα διαθέτει μια λεία και απρόσκοπτη μεταλλική κατασκευή, που εξασφαλίζει την εύκολη εισαγωγή και παρέχει ενισχυμένη διέγερση.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Jewel Plug Large Rose

    Σας παρουσιάζουμε το Jewel Small Rose Plug, μια πολυτελή και δελεαστική προσθήκη στην οικεία συλλογή σας. Αυτό το λείο και απρόσκοπτο μεταλλικό βύσμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εντυπωσιακή διέγερση και αξέχαστη απόλαυση.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Δώστε στον εαυτό σας τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας και νιώστε τη ζέστη να ανεβαίνει με το καυτό California Dreaming® Palisades Passion. Ζήστε απόλαυση όπως ποτέ άλλοτε με το μοναδικό αιωρούμενο teaser και 3 ταχύτητες δονήσεων άξονα. Ο πολυτελής θερμαινόμενος δονητής κουνελιού διαθέτει έναν μοναδικό στο είδος του ρυθμικό διεγέρτη για εντυπωσιακή εξωτερική διέγερση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Μεγιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας όταν μπείτε στο Επαναφορτιζόμενο Τριπλό Ενισχυτικό Οργασμού Σιλικόνης. Ενώ ο ελαστικός δακτύλιος κρατάει σφιχτά, τα συναρπαστικά διπλά teaser προσφέρουν διέγερση πλήρους επαφής σε πολλαπλές ζώνες ευχαρίστησης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Star Fucker Mini Plug Silver

    Ο ελαστικός, διπλός ενισχυτής σιλικόνης συνδυάζεται με έναν κομψό μεταλλικό αισθητήρα χωρίς ραφή για ευέλικτη στήριξη, βελτίωση και ακόμη και δελεαστικό παιχνίδι θερμοκρασίας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Όπου κι αν σας βγάλουν τα ταξίδια σας, απολαύστε λίγο χρόνο με το Kyst™ Lips Mini Massager. Η ισχυρή σφαίρα mini Liquid σιλικόνης είναι γεμάτη με 10 λειτουργίες κραδασμών, λαχταριστής μύτης χειλιών και εύκαμπτου σώματος.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Size Queen Double Dong 17 Inch Pink

    Αφεθείτε στις πιο άτακτες φαντασιώσεις σας και αφεθείτε στη διπλά διεισδυτική απόλαυση με το πανίσχυρο dong Size Queen® 17 ιντσών. Το τολμηρό dong με διπλό άκρο έχει άξονα 17 ιντσών, σχεδιασμό πολλαπλών κατευθύνσεων και επιφάνεια που μοιάζει με ζωντανή υφή.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Purple

    Αφήστε τον αγαπημένο σας να πρωτοστατήσει και να απολαύσει εντυπωσιακά ενισχυμένη απόλαυση με τις Ultra Fluffy Furry Cuffs. Αυτές οι ευέλικτες χειροπέδες είναι ιδανικές για έμπειρους λάτρεις της αυτοσυγκράτησης, για αρχάριους που κοκκινίζουν ή για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν το εκθαμβωτικό παιχνίδι της δουλείας.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Round Gem Pasties Black

    Τυλίξτε τα καλούδια σας με αίγλη με τις συναρπαστικές στρογγυλές ζύμες Radiance™. Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες πάστες είναι έτοιμες για πάρτι με λαμπερές πινελιές πολύτιμων λίθων, κολλητική ταινία που ξεφλουδίζει και κολλάει εύκολα και σχεδίαση που ταιριάζει στο σχήμα.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Fuck Sauce Water-Based Lubricant 237ml

    Όλα είναι καλύτερα με τη σάλτσα και το λιπαντικό με βάση το νερό Fuck Sauce™ σίγουρα θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Η premium φόρμουλα με βάση το νερό είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει το φυσικό λιπαντικό και θα προσφέρει την καλύτερη ολίσθηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Alpha Dual Ball Ring Orange

    Από ντροπαλούς αρχάριους έως εμπειρογνώμονες σε ερωτικά θέματα, το Alpha™ Liquid Silicone Dual Ball Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με τον εξαιρετικά βελούδινο, εξαιρετικά ελαστικό δακτύλιο ενίσχυσης. Το παιχνιδιάρικο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστική υγρή σιλικόνη με μοναδική έμφαση στις χάντρες για πρόσθετο πείραγμα.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Το Lock-N-Play Remote Flicker Panty Teaser είναι ένα teaser που τρεμοπαίζει σε συνδυασμό με ένα παιχνιδιάρικο μίνι τηλεχειριστήριο για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Το ισχυρό teaser εσωρούχων διαθέτει ένα teaser που τρεμοπαίζει, μαγνητικές γλωττίδες, 12 λειτουργίες δόνησης και τηλεχειριστήριο.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Cheap Thrills The Queen Mars Green

    Πηγαίνετε σε έναν εντελώς νέο γαλαξία ευχαρίστησης όταν μπείτε στο Cheap Thrills® The Queen of Mars. Ο σχεδιασμός κλειστού άκρου παρέχει ανώτερη αναρρόφηση, ενώ ο θάλαμος μοναδικής υφής και το εξαιρετικά απαλό, ελαστικό υλικό PureSkin® συναρπάζουν με αίσθηση ζωής.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Το Silicone Rechargeable Nubby Lover's Delight αναμιγνύει 12 έντονες λειτουργίες δόνησης με μια ερωτικά γεμάτη επιφάνεια για ακόμα περισσότερη απόλαυση που τρέμει τα γόνατα. Η διεγερτική επιφάνεια, το μοναδικό σε σχήμα teaser και οι 12 λειτουργίες δονήσεων είναι εδώ για να προσφέρουν έντονη απόλαυση. Αυτό το διεγερτικό δαχτυλίδι είναι εξαιρετικό για αρχάριους που θέλουν να εμπλουτίσουν τα πράγματα ή για ειδικούς ερωτικής που θέλουν να προσθέσουν έντονη ευχαρίστηση στο οπλοστάσιό τους.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Star Fucker XL Teardrop Plug Silver

    Ένας ελαστικός, διπλός ενισχυτής σιλικόνης συνδυάζεται με έναν κομψό μεταλλικό αισθητήρα χωρίς ραφή για ευέλικτη στήριξη, βελτίωση και ακόμη και δελεαστικό παιχνίδι θερμοκρασίας. Ο εύπλαστος διπλός ενισχυτής σιλικόνης δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Star Fucker Teardrop Plug Silver

    Ένας ελαστικός, διπλός ενισχυτής σιλικόνης συνδυάζεται με έναν κομψό μεταλλικό αισθητήρα χωρίς ραφή για ευέλικτη στήριξη, βελτίωση και ακόμη και δελεαστικό παιχνίδι θερμοκρασίας. Ο εύπλαστος διπλός ενισχυτής σιλικόνης δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics First Time Crystal Booty Duo Violet

    Αφεθείτε στις πιο άτακτες φαντασιώσεις σας και ανοίξτε τον εαυτό σας στο συναρπαστικό παιχνίδι στην κερκόπορτα με το First Time® Crystal Booty Duo. Αυτό το σετ ετοιμότητας για παιχνίδι περιλαμβάνει 2 βαθμολογημένες πρωκτικές τάπες με εκθαμβωτική βάση από κρύσταλλο καρδιάς, καμπυλωτό σχέδιο ανιχνευτή και βελούδινο σώμα σιλικόνης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    Η παιχνιδιάρικη συλλογή California Dreaming® ζωντανεύει τις έτοιμες για ταξίδι φαντασιώσεις με το καυτό Huntington Beach Heartbreaker. Η μοναδικά σχεδιασμένη συσκευή μασάζ είναι έτοιμη να ξαναζήσει τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές φαντασιώσεις με 10 ισχυρές λειτουργίες αναρρόφησης κλειτορίδας και 3 ταχύτητες δόνησης που τρέμουν τα γόνατα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Vibrating Probe Small Pink

    Ο μικρός επαναφορτιζόμενος δονητικός καθετήρας Cheeky Gem™ είναι ένας εκθαμβωτικός, εύκαμπτος καθετήρας σιλικόνης που δημιουργήθηκε για αρχάριους που κοκκινίζουν και για παθιασμένους ειδικούς στα παιχνίδια. Ο εργονομικός σχεδιασμός και ο ισχυρός κινητήρας vibe επιτρέπουν σε αυτόν τον καθετήρα να προσφέρει έντονους κραδασμούς. Η προφορά των πολύτιμων λίθων προσθέτει μια πινελιά λάμψης σε κάθε περιπέτεια στην κερκόπορτα.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Radiance Side-Tie Panties Black

    Τυλίξτε τις καμπύλες σας με εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα εσώρουχα Radiance™. Γίνετε τολμηροί με το αστραφτερό διχτυωτό εσώρουχο με στρας με ανάλαφρη εφαρμογή και σατέν πλαϊνές γραβάτες. Το παιχνιδιάρικο εσώρουχο κρατά το βρώμικο μικρό σας μυστικό με τη διακριτική τσέπη διεγέρτη (δεν περιλαμβάνεται διεγέρτης). Αυτά τα σέξι εσώρουχα είναι φτιαγμένα για παρατεταμένη χρήση και περιπετειώδες παιχνίδι μέσα ή έξω από την κρεβατοκάμαρα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Dual Motor Stroker Black

    Το Boundless™ Dual Motor Stroker είναι ένα δονούμενο, αδιάβροχο μοτέρ με διπλούς κινητήρες, 10 λειτουργίες κραδασμών και μια τολμηρή σχεδίαση διπλής εισόδου για ατελείωτη απόλαυση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Kegel Training Pink 2 pcs

    Σφίξτε και τονώστε τους μύες του πυελικού εδάφους σε μόλις 5 λεπτά την ημέρα με το σετ 2 τεμαχίων CalExotics Kegel Training. Δώστε στους μύες του πυελικού εδάφους σας την προπόνηση που λαχταρούσαν με 2 σταδιακά σταθμισμένους ασκούμενους για να αυξήσετε απαλά την ένταση της άσκησης και τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Το βελούδινο δαχτυλίδι σιλικόνης που είναι ασφαλές για το σώμα βελτιώνει την αντοχή και την περίμετρο για να κάνει τον αγαπημένο σας να γκρινιάζει για περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Ο ελαστικός δακτύλιος είναι επενδεδυμένος με 5 χάντρες για να μεγιστοποιήσει την ευαισθησία και να ανυψώσει την αίσθηση σε όλο το πέος, ώστε οι άνδρες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη, πιο δυνατή απόλαυση. Ενώ φτάνετε στο επόμενο επίπεδο ευχαρίστησης, οι 12 λειτουργίες δόνησης και το καρφωτό teaser θα αφήσουν την κυρία σας σε μια κατάσταση οργασμού. Κυρίες μου, όσο αυξάνεται η ευχαρίστησή του, θα αυξάνεται και η δική σας! Το αισθησιακό διεγερτικό προσφέρει απόλυτη απόλαυση στα πιο οικεία γλυκά σημεία σας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics California Dreaming L.A. Love Blue

    Η παιχνιδιάρικη συλλογή California Dreaming® ζωντανεύει τις πολυτελείς φαντασιώσεις με το οργασμό LA Love. Το ισχυρό μασάζ είναι έτοιμο να ξαναζήσει τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές φαντασιώσεις με 10 λειτουργίες οικείας αναρρόφησης σε συνδυασμό με 3 ταχύτητες ανεξάρτητης δράσης δόνησης και ώθησης.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Το CalExotics Silicone Rechargeable Vertical Dual Enhancer συνδυάζει 12 έντονες λειτουργίες κραδασμών, ένα κάθετο teaser και διπλούς δακτυλίους στήριξης για ισχυρή απόλαυση που τρέμει τα γόνατα. Αυτό το διπλό διεγερτικό δαχτυλίδι είναι εξαιρετικό για αρχάριους που θέλουν να εμπλουτίσουν τα πράγματα ή για ειδικούς που θέλουν να προσθέσουν έντονη ευχαρίστηση στο οπλοστάσιό τους.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Boundless Grip Stroker Black

    Το φορητό μοτίβο σιλικόνης προσφέρει απόλυτο έλεγχο της απόλαυσης με 10 λειτουργίες κραδασμών, ανάγλυφης επιφάνειας και ευέλικτου σχεδιασμού. Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της ευχαρίστησής σας με τη φορητή μηχανή χειρός, η μοναδικής υφής επιφάνεια αποπνέει πρόσθετη τόνωση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Naughty Bits Dickin Donuts Silicone Donut Cock Ring Pink

    Το Naughty Bits® Dickin' Donuts Silicone Donut Cock Ring είναι μια πεντανόστιμη ζύμη απόλαυσης πέους που σίγουρα θα ικανοποιήσει το γλυκό σας! Ο παιχνιδιάρικος δακτύλιος ενίσχυσης σιλικόνης δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Jewel Heart Plug Small Ruby

    Παρουσιάζουμε το Jewel Small Ruby Heart Plug, μια σαγηνευτική και δελεαστική προσθήκη στο οικείο παιχνίδι σας. Αυτό το εξαίσιο βύσμα διαθέτει ομαλή και απρόσκοπτη μεταλλική σχεδίαση, που εξασφαλίζει την εύκολη εισαγωγή και παρέχει αυξημένη διέγερση.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Size Queen Double Dong 17 Inch Blue

    Αφεθείτε στις πιο άτακτες φαντασιώσεις σας και αφεθείτε στη διπλή διεισδυτική απόλαυση με το πανίσχυρο dong Size Queen® 17 ιντσών. Το τολμηρό dong με διπλό άκρο έχει άξονα 17 ιντσών, σχεδιασμός πολλαπλών κατευθύνσεων και επιφάνεια που μοιάζει με ζωντανή υφή.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Το Lock-N-Play Remote Suction Panty Teaser είναι ένα αισθησιακά πιπιλιστικό teaser σε συνδυασμό με ένα παιχνιδιάρικο μίνι τηλεχειριστήριο για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Το πανίσχυρο teaser εσώρουχο διαθέτει ένα teaser αναρρόφησης, μαγνητικές γλωττίδες, 12 λειτουργίες δόνησης και τηλεχειριστήριο.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 370 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.